|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
29.6.2009 10:11:58   
sontschica
pol pa pejt h zdravniku,da te pogleda in da ti da neko kremico, ker si kar predstavljam, da ni nič kaj prijetno...

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
29.6.2009 10:20:54   
baby blue
Jst ti svetujem da greš do zdravnika in naj te pregleda... Mogoče je kakšna reakcija ali pa kakšna alergija... 

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
29.6.2009 10:29:27   
JaLuca
Pozdravljene

se vam nisem javila 4 dni, sem samo utegnila vas malo prebrati, za kaj več me pa razgrijački nista pustili.
Sta bili 4 dni doma.
Vidim, da pridno nakupujete, jaz še vrečk nisem pogledala, sem pa se odločla, da bom počasi začela delati prostor. samo najprej morem shrambo prečistit (dokler se lahko tam znotraj gibam), da potem iz predsobe kaj noter zložim, pa iz spalnice in dnevne sobe kaj v predsobo, pa tam narediti prostor, v glavnem vse prelagat in premeščati. Samo najti morem prostor za vse, pa ga tak ni več, samo ene pol leta, potem pa bo boljše. Ker pa bomo še sigurno polovico zime tukaj, morem paziti, kako vse zložim, ker je pozimi ful vlage po stenah (sploh zadno leto - stari blog, uničena fasada), tako da res morem paziti, da cote ne bodo vlažne oz. plesnive. In potem mi zmanjka prostor za hoditi.Torej prvo čiščenje, potem pa pride na vrsto priprava za user posted image .
Bom dopoldne delala sama, počasi, user posted image  je tako celi dan v službi (prosti čas posveti pri hiši), mali pa sta tec dopoldne v vrtecu. Popoldne pa sem z njima.

Je J. prvič prispala pri tetkah oz. pri babici in dedeku, iz sobote na nedeljo. Je že enkrat probala pred tremi tedni pa so jo pripeljali ob 4 zjutraj. Je bila včeraj tako tečna. Navajena se je hitro vstati, spati pa so jo dali 3 ure kasneje kot ponavadi, pa še v soboto zjutraj smo šli V MB malo na sladoled in sprehod. Smo še L. kupili sp. perilo in še eno dvodelno pižamo, ker je začela hoditi res zdaj intezivno na kahlico. Samo za spanje še damo plenico, pa čeprav je to jutro imela suho in je šla takoj na kahlico lulati. Bomo vidli, če bomo za ponoči tudi lahko umaknili. Pa saj sem že s tem zadovoljna, da čez dan nima več plenice in se mi je želja izpolnila, da bo do septembra brez plenice čez dan.

Betty11 mi imamo tako mokro, da še na vrt komaj stopim. Zelenjavo pobiram samo ob robu.

Papirje na CSD grem urejati naslednji teden, danes teden dobim potrdilo od G. pa še te zadnja plača (junijska) oz. bolniška mora biti vpisana.

Srečanje lepo se imejte punce, pa da ne bo dežja.

Pod glavico user posted image  imam vedno podloženo plenico, pri jogiju imam še zraven nepremočljivo podlogo.

Rubin - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Gajo in Zojo, tebi pa veliko user posted image user posted image . Če ti kaj pomaga, od kolegice  brat, se je pred 18 leti tudi rodil v 26 tednu in sem bila predkratkim pri njej na obisku in je njen brat (zdaj sploh ko ga nisem videla 2 leti) pravi možakar. Naj ti to da upanje, da bo vse vredu.

Zdaj pa se morem končno spraviti k delu.

Neposredna povezava do sporočila: 2728
29.6.2009 10:45:17   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: jasmina in tadej

Po celem trebuhu so se mi spustili neki fleki,ki full srbijo a ve katera kaj naj bi to bilo?

lahko je od mila za tuširanje,vode, od praška, mehčalca, hrane,.... če te ful srbi le pojdi k zdravniku.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

Neposredna povezava do sporočila: 2729
29.6.2009 10:48:53   
baby blue
Aja jst bom v voziček kar eno dekico dala pa tam kjer bo glavica še eno tetra pleničko...

Še ta teden delam potem en teden fraj potem spet en teden delam potem pa končno na morje user posted image user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
29.6.2009 11:15:44   
tažana
no da se e jaz malo oglasim.
Vidim da že vse pridno nakupujete. Jaz nimam še ničesar pripravljenega. Voziček moram še popravit dat, ker smo ga pri ta veliki zlomili. pojstlo imam pa še tavelika noter spi (čakamo na pograd potem bomo naredili selitev). Cunj se pa na vso moč otepam, ker moramo najprej sobo pobelit to pride pa na vrsto, ko za naju dobim novo postlo da se preseliva v dnevno! Skratka po tem scenariju se mi zdi kot da imam še eno leto, do poroda. user posted image

Sem bila pa prejšni teden že v porodnišnici. Sem imela uroinfekt ampak nisem vedela zakaj gre, ker me ni nič peklo ko sem šla na vodo, samo čez križ me je bolelo ko 100 user posted image . Celo noč do jutra sem samo razmišljala, če so to popadki pa sem se ravno prepričala da niso pa sem spet podvomila user posted image . Zjutraj ko nisem več mogla ležat, sedet ali stat me je moj user posted image imel dovolj in odpeljal v porodnišnico. K sreči je bilo spodaj vse mirno (razen rahlo skrajšanega materničnega vratu vse bp).
Sedaj sem k sreči doma in počasi se spravljam k pospravljanju, da bom do septembra fertik. user posted image

v vozičku sem imela pa jaz vedno pod glavico tetra plenico, drugače pa eno fino bombažno deko, ki jo imam še spravljeno!

A se vam dogaja da vas ljudje ugovarjajo še malo pa bo a ne?
Meni se to prav pogosto, ko pa rečem da pričakujem šele konec septembra jim je pa kar malo nerodno user posted image . Saj bi prilepla kakšno sliko pa ne znam preveč dobro- naredim potem celo zmešnjavo.

Lepo se imejte...

Rubin še vedno mislim na vas user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
29.6.2009 11:16:01   
veselka
sončica tudi sama sem mislila, da urejaš šele ko imaš še 60 dni do PDP, potem sem pa na našem seznamčku link odprla, kjer piše, da urejaš vsaj 60 dni prej. pa sm počakala še zadnjo plačo in potem šla takoj vse uredit.

tanik kompletki in oerilo so iz BC. Kompletki so Kanz, perilo pa je tisto iz bambusa.

baby blue jaz sem se v to posteljico zaljubila na prvi pogled, sam sem mogla čakat, da so jih izdelali, ker jih je vsepovsod zmanjkalo... teh rumenih z levčkom. notr je pa prva igrača za našo bubico.

glede srečanja a bomo v čolnarni? ker jaz bi prišla direkt tja iz centra (npr. Prešernova), mal čez 17.uro. mi je mal preveč za hodit od horsa, mam precej zatečene noge, že od zjutraj, pa še neka bula se mi je na podplatu nardila, pa me ful boli, težko hodm v glavnem...

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

Neposredna povezava do sporočila: 2732
29.6.2009 11:18:29   
Anonimen
dan bejbe!
rubinuser posted image user posted image držim pesti da bosta obe tvoji princeski res tako močni kot si ti zanju in da bosta lepo okrevali in prišle iz porodnišnice kot prave princeskeuser posted image user posted image user posted image

mene ta vreme prov že mori k je skoz sam dež tko da to ne gre za nikamoruser posted image

(odgovor članu veselka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2733
29.6.2009 11:18:30   
katka11
rubin, drzite se!!!!!!! u bistvu sploh nimam besed, cestitam za ves pogum, tvoj in tvoje familje, in seveda tvojih dveh malih bork! tudi jaz vsak dan veckrat pomislim na vas in mocno stiskam pesti, zares mocno!!!zelim, vam res veliko volje, optimizma srece, zdravja, ljubezni, da prebrodite vse te stiske in tezave in da bomo oktobra ze veselo klepetale o nasih zdravih malih pikcih.

porodna zgodba iz avta... ojoj... noro...

nic punce lepo se mejte in mislimo skupaj na rubin in njene!

Neposredna povezava do sporočila: 2734
29.6.2009 11:23:04   
baby blue
veselka midva sva se tudi na prvi pogled zaljubila vanjo... Midva sva jo sicer malo narobe sestavila eno stranico imava prav obrnjeno drugo pa ne... Ampak nima veze sploh... Glavno da je stabilna da bo naša malčica lahko spala v njej... Sva jo pa naročila ko je bila še po klubski ceni tako da naju je malo ceneje prišlo vse skupaj... Zdaj pa počasi na lov za jogijem posteljnino bom pa potem naslednji mesec naročila ko pridem iz morja pa da potem počasi vse cunjice in posteljnino operem... 

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
29.6.2009 11:26:53   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

A se vam dogaja da vas ljudje ugovarjajo še malo pa bo a ne?

meni ne,eni še opazijo ne,da sem noseča,če imam kako jopco oblečeno.

dajmo se točno zmenit kje se dobimo,ker jaz tudi pridem verjetno peš iz centra,če ne bo dež.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
29.6.2009 11:36:01   
sontschica
kje pa je čolnarna? ker jaz pa pridem z vlakom do Lj. potem pa peš do Tivolija.

veselka hvala za pojasnilo - veš včasih/oz. kar pogosto kar spregledam kake linke. bom šla čez kak teden urejat, ker bi najraje uredila še papirje za starševski dodatek pa potrdilo o očetovstvu.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
29.6.2009 11:37:38   
ja.lo09
Jupi, moj user posted image  je pravkar nekajkrat pošteno brcnil. Hvalabogu, ker me je to že zares delalo živčno.
Upam da je tudi njega samo vreme uspavalo in da bo še kaj migal. Bom še vseeno pozorna in se do popoldneva odločila če se grem vseeno pokazat.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
29.6.2009 11:42:16   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: ja.lo09

Jupi, moj user posted image  je pravkar nekajkrat pošteno brcnil. Hvalabogu, ker me je to že zares delalo živčno.
Upam da je tudi njega samo vreme uspavalo in da bo še kaj migal. Bom še vseeno pozorna in se do popoldneva odločila če se grem vseeno pokazat.

no me veseli, da je tako. očitno je bil včeri pravi zaspanček. kar štej gibe...

(odgovor članu ja.lo09)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
29.6.2009 11:49:04   
baby blue
ja.lo09 super da je pobrcal... Naša pa prav intenzivno brca po cele dneve... user posted image user posted image

(odgovor članu ja.lo09)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
29.6.2009 12:13:56   
JaLuca
Ma spet deeeeeeeeeeeež. V trenutku. Šla ven po dve koci, 6 kljupic v žep, skoraj totalno mokra. Še HB da "kurim" sušilec konec junija.user posted image

Še nič pametnega nisem danes naredila. Pa kaj mi je, sem ful lena!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2741
29.6.2009 12:15:45   
veselka
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

kje pa je čolnarna? ker jaz pa pridem z vlakom do Lj. potem pa peš do Tivolija.

veselka hvala za pojasnilo - veš včasih/oz. kar pogosto kar spregledam kake linke. bom šla čez kak teden urejat, ker bi najraje uredila še papirje za starševski dodatek pa potrdilo o očetovstvu.

kaj pa je starševski dodatek?

Neposredna povezava do sporočila: 2742
29.6.2009 12:25:00   
veselka
čolnarna je pri otroškem igrišču proti rožni dolini.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
29.6.2009 12:27:08   
Lubenička
Pozdravljene,

Skuštrana...super zgodba!user posted image

Rubin...drži se! Z mislimi smo stabo...user posted image user posted image user posted image

Punce...z našim srečanjem...nekatere danes ne bodo prišle do interneta in bodo pršle do Horsa. Tiste, ki pa vam je bližje čolnarna...pa pridite tja. Jaz bom prišla k Horsu in bom povedala ostalim, ki ne pridejo do čolnarne...ok? user posted image
Ena je spraševala o čolnarni...pri igralih je in ribniku. Če pa se ti še vdno ne svita, pa pridi do Horsa...ta pa je pri minigolfu oz pri dvorani Tivoli.

se vidimo...

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
29.6.2009 12:33:29   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

kaj pa je starševski dodatek?

to je tista minimalna porodniška (190 EUR), ki ti pripada, če si nezaposlena oseba.

punce jaz bom prišla kar do horsa, če se boste pa kje drugje dobile, pa lahko pustim tel. št.  torej definitivno velja ob 17h? ker grem okrog 15h že od doma.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
29.6.2009 12:42:16   
Lubenička
Ja...ob 17h pri Horsu...ali čolnarni...

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

Neposredna povezava do sporočila: 2746
29.6.2009 13:02:53   
barni80
Živjo punce in fant! Me še ne poznate, vas pa redno berem... sem septembrka, rok imam 17. 9., za spol še nevem, bo pa to najin prvi otroček. Sem Gorenjka.

Veselka: všeč mi je tvoj oranžen voziček. Kdo je proizvajalec? Ali uima napihljive gume?
Rubin: Tudi mi smo v mislih z vami.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2747
29.6.2009 13:08:27   
baby blue
barni80 pozdravljena in dobrodošla med septembrkami user posted image

Iz kateraga konca Gorenjske pa si?... Jst prihajam iz okolice jesenic...

(odgovor članu barni80)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
29.6.2009 13:10:39   
veselka
IZVIRNO SPOROČILO: barni80

Živjo punce in fant! Me še ne poznate, vas pa redno berem... sem septembrka, rok imam 17. 9., za spol še nevem, bo pa to najin prvi otroček. Sem Gorenjka.

Veselka: všeč mi je tvoj oranžen voziček. Kdo je proizvajalec? Ali uima napihljive gume?
Rubin: Tudi mi smo v mislih z vami.user posted image

voziček je od Jane, gume so napihljive, ja user posted image

aja, pa dobrodošla med nami user posted image

< Sporočilo je popravil veselka -- 29.6.2009 13:12:08 >

(odgovor članu barni80)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
29.6.2009 13:18:04   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

barni80 pozdravljena in dobrodošla med septembrkami user posted image

se podpišem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?