|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009 - 2.del
29.6.2009 11:05:53   
ana**

user posted image
user posted image
user posted image

NICK            PDP      RODILA    IME           VEL.       TEŽA

1. Furlica               6.7.       14.5.        Maša             ?        2170 g 

2. Knutek              27.6.     18.5         Nik            47 cm    2690 g

3.
Netopircy         16.7.      22.5         Maja         47cm     1960 g

4. Zaspančka         24.7.      4.6.        Tjaš          47cm      2240g

5. Hrupka               8.7.       15.6.     Larisa         45 cm    2070 g

6. Nikita                 4.7.       18.6.      Julija         50 cm     3400 g

7. Naty-Taja         27.6.      18.6.      Urban         50 cm    3400 g

8. Svet                   6.7.       18.6.       Ana            48 cm    2670 g 

9. Pupa1005        20.7.      19.6.       Ažbe          48 cm    2735 g

10. Ninocka           7.7.       21.6.     Lian Neo     51 cm     3150 g

11. Sabina84         5.7.       24.6.       Lia            52 cm     3420 g 

12. Hator               1.7.       25.6.       Luka          51 cm     2940 g

13.linaema            10.7.      25.6.      Zoja           51cm       3080g

14.lučka25            20.7.      26.6.      Neža          50cm       2790g

15.bdubadu            9.7.       27.6.      Tisa            54cm      3920g

16. Žoga08            29.6      28.7        Lea            52cm      3900g

punčke = 10
fantki = 6

user posted image Naty-Taja & Urban
user posted image Svet & Ana   

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
29.6.2009 11:06:44   
ana**

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

pa še en popravek za seznam zvezdic in ježkov.... žoga 08 je imela PDP 29.6. in ne 29.7.

Hvala,da si povedala... user posted image Sem 2× pogledala,da bom prav napisala ampak sem na koncu itak narobe user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
29.6.2009 11:10:45   
_lenca_
Čestitke novi mamici!user posted image

Jaz si tudi počasi želim videt, kdo se skriva v trebuščku.
Danes sem imela CTG, pa kaže, da se še nič ne dogaja. Tiščat, napenjat in špikat me bo začelo popoldan in zvečer, ko se bom ukvarjala s prvorojenko... kot zanalašč. Naslednji CTG pa imam čaz en teden.

Danes zjutraj me je zaskrbelo, ker nisem čutila nobenih premikov, še zdajle smo čisto zaspani. Naš otrok je danes nenavadno miren. Bom zdajle telovadila, pa ga morda zbudim.

Imate morda kak nasvet: kako naj se uprem sladkarijam? Že zjutraj me prime, da bi se nažrla sladkega, pa potem spet in spet - začaran krog. No, danes se mi je uspelo skoraj zadržat - pojedla sem samo nekaj Leibnitz keksov in v kavo (2 skodelici bele kave) sem si dala žličko sladkorja, aja, naravno sladke češnje pa ne štejejo, kaj? ... Če začnem zdajle jesti sladkarije, b om do poroda vzhajala kot buhteljuser posted image . Res bi rada kak dober nasvet... user posted image user posted image user posted image

Pozdrav vsem nosečkam!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
29.6.2009 11:13:09   
Češnca
Žoga čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image To je blo pa pol hitro! user posted image

Jst sm pa bl tko...čakam na telefonski klic, da mi javijo datum operacije za mojga srčka, ki naj bi bila po prvih info sicer danes, pa je padlo v vodo. Zdej me je pa najbolj strah, da bo pod narkozo ravno takrat kot jst v porodni... user posted image Ah...

Tudi naše dete se je fuuuuuuuul umirilo, se samo še mal narahlo premika, kar je bil zame po vseh burnih mesecih kar šok. user posted image Dobim samo še kako konkretno brco na par dni.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
29.6.2009 11:19:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

sinskaT..mene tudi včasih tako zapeče spodaj, kot bi me mali z iglo dol špikal v pritličje. Kaj dela, nimam pojma...dajmo počakat, da pridemo skupaj v P. Mojo slikico si lahko ogledate v albumu in me kar pocukajte...ne mi mahat od daleč, ker bom itak slepa..brez lečuser posted image user posted image user posted image

jaknik...ti imaš danes CTG, jaz v sredo...potem pa sva zaključile..i hope. No razen če mi ga na porodni priklopijo, pa še to bi raje videla, da bi šlo hitreje in se nebi ne vem kaj matrala. Če ti bojo hotel kako cimro poturit kar povej, da čakaš mene.user posted image Povej kako je sedaj s temi anestezisti. Katere g. si imela na prejšnjih porodih?

Pri prvem porodu sem imela dr. Mijajlovič user posted image . Ne vem, men glih ni pri srcu preveč, ker ma včasih take bolne komentarje.

Pri drugem pa sem imela enga, ki je nadomeščal v času dopustov, pa se ne spomnim kako se piše, je bil pa res caruser posted image .

Fora, jst tut bol slabo vidim, očala pa res ne mislim met v P. Bomo na konc cimre, pa sploh vedle ne bomo, ker se ne bomo vidleuser posted image .

Rina - čestitke za izpituser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 29.6.2009 11:20:35 >

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1755
29.6.2009 11:22:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ana**

IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Aja, pa še to, mene sploh več ne zbrca. Verjetno revež nima več velik placa. Sam take nežne premike dela, tako da mi je res OK.

Enako user posted image Mi je prav fajn tko kot je... Edino včasih se razjezi in me pošteno brcne v rebra user posted image

Mene je pa prvi tut brcal v rebra, drugi in sedaj tretji se jih pa tut dotaknila nista. Sam neke čudne oblike mi delata po trebuhu, to je pa tut vse.

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 29.6.2009 11:24:54 >

(odgovor članu ana**)
  Neposredna povezava do sporočila: 1756
29.6.2009 11:26:10   
Anonimen
 julijka PETRA2008 sporoča:

NINA mi je ime, naj zdaj vsak to ve. 29.6.2009 ob 5.47 sem se rodila, mamici in očiju v naročje se skrila.

Ne vem če smo mele Petro na seznamu, je pa bila pri nas Dolenjkah, rok pa je imela 1.7.2009.

Ja, pa seveda čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1757
29.6.2009 11:28:14   
ana**
Punce, jst sm bla zdaj na WC-ju in sm imela na hlačkah eno kepo sluzi.. Tko čudne barve in rdeče nitke zraven.
A je to čep???user posted image user posted image Me je kr stisnilo pri srcu...

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
29.6.2009 11:29:13   
Anonimen
Ja Ana**, to je čep user posted image

(odgovor članu ana**)
  Neposredna povezava do sporočila: 1759
29.6.2009 11:34:34   
Špela30
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

jaknik...še en CTG, potem gremo pa že rodit ane? Jaz ne mislim dajat še dva čez. V sredo bo moj zadnji (sanjaj svinja v kokuruz)user posted image .

HB imam za danes že kuhano, ker meni se ne da več NIČ!!!!

Jazzzika... iz tvojih ust v božja ušesa!user posted image Ker če pridemo na naslednji ctg, bomo že vse čez rokuser posted image .
Danes pa bi se jaz k tebi na kosilo povabila, ker meni se da točno toliko, kot tebi: NIIIČ od nič! Le, da jaz nimam še nič kuhanouser posted image .

sinskaT... štejem štejem jaaaaauser posted image . Tudi meni se pojavljajo ta špikanja. Menda naj bi bilo to zaradi potiskanja user posted image navzdol.

jaknik1... midve bova pa danes istočasno poležavale na ctgjuuser posted image . Poročaj potem...

rina22
...bravo za izpit!

Petra2008... user posted image user posted image user posted image ČESTITKE ZA PUNČKO NINO!!!user posted image user posted image user posted image

ana**... WAUUUUU, čep je šeluser posted image . A si samo videla na hlačkah in nič čutila, ko se je odluščil?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
29.6.2009 11:38:33   
Špela30
IZVIRNO SPOROČILO: ana**

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

pa še en popravek za seznam zvezdic in ježkov.... žoga 08 je imela PDP 29.6. in ne 29.7.

Hvala,da si povedala... user posted image Sem 2× pogledala,da bom prav napisala ampak sem na koncu itak narobe user posted image user posted image

Rodila je pa 28.06. in ne 28.07.user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
29.6.2009 12:02:42   
BOOMER
ola bejbe!

Kaj zdaj to??? a naj grem kar pred P, k očitno bomo julike še v juniju vse svoje oddelale???user posted image user posted image Jao, mojmu skoz grozim, da jih je vedno več, pa se mu kar pozna (ga grabi panikauser posted image ).

ČESTITKE - vsem ponosnim novim mamicam in atekomuser posted image user posted image , bravo za user posted image power, pobje še pridejo, se bo že zglihal!user posted image

rina22 - akcija - super za izpit pa da si vse zaključla, zdej pa mal nogice v luft!

jazzz27 - ti sam klesti naokoli, da se mal zrelaksiraš. Verjetno se to sam stopnjuje proti koncuuser posted image a ja pa v iber lušna sta bla na poroki...sej je to Otočec? me že dolg ni blo tamuser posted image zanemarjam korenineuser posted image klinc, sem itak v prekršku, ker sem Belokranjca ženilauser posted image

ana** - še ena akcija! - no zdej se nimaš več ne za spraševat, sam še za odštevat. Držimo pestkeuser posted image pa en user posted image za pogum....sam vseen probaj do srede zdržatuser posted image user posted image

češnca - vse se vedno poštima, bo že tak, da bo mel tvoj mali pdporo - al tvojo al pa še od novega user posted image zraven. Gun zgoraj pa usoda vse tko poštimata, da je pravuser posted image

_lenca_ - mene ni prav nič strah glede kolićine cukra. merim ga pa tko, da probam met vsaj dva obroka brezuser posted image user posted image Sej ne, ampak kaka stvar na dan pa res ne škodje. Pa sladko sadje pomaga - mene breskve pa nektarine ven iz cukr-krize rešujejo user posted image user posted image

katrinka - odrezana od sveta brez neta. No jo jutr vidim pa da vidimo v kokih delih jeuser posted image

punce ki ste na konc - držim pesti, da saj do srede zdržiteuser posted image user posted image

porod - mene počas zdele take zlohotne misli vsak etoliko čez dan uvatijo pa me mal strah rata. No bo že...

naši user posted image - jest morm svojga prov pohvalt. Me je včeraj nadrl, zakaj ne zinem naglas kaj je treba zrihtat, da ve, da jaz ne morem, bo pa on. Sem mu rekla, da si odlašam, da kej nardim, da bo ja zrihtan tko ko čem (100% perfekcionist) pa ga nočem z drobnarijami morit (23% perfekcionist, 500% garač)..da bo že. pa se ni pustu, tak da dans plan pade, kaj je vse za zrihtat...ah kaj bi me brez naših a?
je pa včeraj okol mene plesal in čakal da postelnjino zlikam za novo posteljico, da je potem lahko on to vse zrihtov pa obleku...in pol ponosno stal zraven...clo kapico z imenom najineuser posted image je dal not...Kolikor je trmast pa zadrgnjen, ga naša ta malauser posted image že zdej okol prsta mota - boljš ko mamiuser posted image user posted image user posted image

nič grem pa lepo se mejte...itak da bo jutri že kak presenečenjeuser posted image - NOT! vsaj upam da ne...user posted image

tajne zaloge - izvor novih moči (zdej pri starih cukrih sam na hitr preverim če je osnovni higienski standard zadovoljen - ni črvovuser posted image ) - OMG!!!

(odgovor članu Špela30)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
29.6.2009 12:17:39   
vim
Joj punce za 4 dni jo mahnem na morje medtem pa nekaj nosečk v porodnišnico, drugim se že nekaj dogaja. Ah pri meni pa nič. Se mi zdi, da bomo še dogo dva v enem.user posted image

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
29.6.2009 12:40:26   
Chebellca
Ana zdaj pa bo šlo počasi zares...po eni strani komaj čakam, da se tudi pri meni začne...po drugi me je pa kar malo strah...

Uff, vidim da nisem edina lenoba danes...pri nas dež pada in meni se popolnoma nič ne ljubiuser posted image

Jasna, Janeja sta še v enem kosu ali bom v četrtek sama šla na kavo? user posted image

< Sporočilo je popravil Chebellca -- 29.6.2009 12:42:09 >

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
29.6.2009 12:46:42   
Belika
Vsem mamicam zopet čestitke. Vas je že toliko, da ne upam, naštevati, bom sigurno katero spustila...

Joj pa še vedno junij... na trenutke se mi zdi, kot da bom julija sama ostala tukaj goruser posted image

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
29.6.2009 13:01:10   
Anonimen
Ojla!

Čestitke vsem novim mamicam in atijem, pa bebike welcome! user posted image user posted image user posted image user posted image

Vreme je noro, a ne? Skoooooz lije, da še z Alenom ven ne morema. Dobr, da sma bila okol 10h na sprehodu. Kokr sma prišla pod streho, se je ulilo.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Chebellca
Jasna, Janeja sta še v enem kosu ali bom v četrtek sama šla na kavo? user posted image

Da slučajno ne bi kera od vaju prehitevala! user posted image Sem pa še kr 2v1. Pa mislim, das bo šlo kr čez rok.... user posted image

Kaj nej dans kuham?user posted image

Avto mamo tudi na popravilu, tako, da dans ne mormo nikamor Še Alen ni šel v vrtec. Sm mu rekla, da je vikend, da gre jutr. user posted image Dobr, da še ne ve...

Belika - kako kaj soseda? user posted image Sorry, sam sm se že učeri tolk presmejala... Js mam ene par takih, podobnih, no...

OK, grem še mal okol prebrat. Sm učeri mojmu pokazala ono porodno zgodbo, ko je celjanka rodila v avtu. Revček...za vsak moj uh in ah kr obnemi. user posted image user posted image user posted image

No, da ne nakladam, lep dan vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 1766
29.6.2009 13:05:39   
_ella_

user posted image
user posted image
user posted image

NICK            PDP      RODILA    IME           VEL.       TEŽA

1. Furlica               6.7.       14.5.        Maša             ?        2170 g 

2. Knutek              27.6.     18.5         Nik            47 cm    2690 g

3.
Netopircy         16.7.      22.5         Maja         47cm     1960 g

4. Zaspančka         24.7.      4.6.        Tjaš          47cm      2240g

5. Hrupka               8.7.       15.6.     Larisa         45 cm    2070 g

6. Nikita                 4.7.       18.6.      Julija         50 cm     3400 g

7. Naty-Taja         27.6.      18.6.      Urban         50 cm    3400 g

8. Svet                   6.7.       18.6.       Ana            48 cm    2670 g 

9. Pupa1005        20.7.      19.6.       Ažbe          48 cm    2735 g

10. Ninocka           7.7.       21.6.     Lian Neo     51 cm     3150 g

11. Sabina84         5.7.       24.6.       Lia            52 cm     3420 g 

12. Hator               1.7.       25.6.       Luka          51 cm     2940 g

13.linaema            10.7.      25.6.      Zoja           51cm       3080g

14.lučka25            20.7.      26.6.      Neža          50cm       2790g

15.bdubadu            9.7.       27.6.      Tisa            54cm      3920g

16. Žoga08            29.6.      28.6.        Lea            52cm      3900g

punčke = 10
fantki = 6

user posted image Naty-Taja & Urban
user posted image Svet & Ana   

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
29.6.2009 13:13:14   
_ella_
Bom kar jaz popravla seznam, mislim da ima ana zdej druge skrbi. Dobro potuj v rim in čim lažje opraviuser posted image

Ja pr meni je pa tudi bila ena panika ponoči. Sem mislila da mi je voda odtekla, ker če sem šla lulat, kr nisem mogla več curka ustavit. Tega pa res nisem navajena. Pa sem možu rekla, da nej se pripravi, da me bo mogoče nocoj v P peljal, pa mi reče: ma resno misliš? Jst pa ja ne in on : OK ! se obrne in zaspi v minutki. Ej halo user posted image  No sej je bil potem lažnji alarm, očitno se mi je tamala včerij za 10 cm spustila, da mi zdej na mehur prtisne, da ni več take kontrole.
Ob 3 sem šla pa šeenkrat  na WC pa moj iz spalnice v polsnu: A te peljem? Jst pa: Kam? On pa v: P ne!???   No saj vedu je o čem sem govorila.
Če bi bil tak ko moj oče, bi rekel, da naj taxi vzamemuser posted image  To je oče namreč moji mami rekel, ko sem jaz prišla na svet. Pa pustmo to, da je mami prej že 2x peljal zaradi mene, seveda vedno ponoči in potem nič ni blo.

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
29.6.2009 13:15:28   
_ella_
Za Petro2008 pa ne vem, a bi jo dali k nam na seznam ali ne. Saj ni nikoli sodelovala na naših pogovorih?!  Povejte pa bom spremenila!

Neposredna povezava do sporočila: 1769
29.6.2009 13:38:25   
ana**
Ja sej zdej mi ne preostane nč druga kot pa da čakam na popadke user posted image
Sm tko nervozna zdaj postala,da sploh pri miru ne morem bit.. Že 3× sem pogledala če imam vse v torbi za P. user posted image user posted image

Prav rada bi,da se že vse enkrat začne in objamem mojega fantka user posted image To čakanje na popadke me bo še ubilo user posted image
Drugače pa mam ju3 itak CTG in mogoče kr noter ostanemuser posted image

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
29.6.2009 14:02:44   
_ella_
Ana- sej bo sam to lahko še traja 3 dni

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
29.6.2009 15:32:25   
janejajaneja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke novim mamicam in otročkom user posted image user posted image user posted image

Pa res user posted image  vodijo..... hm.....

Nekatere kar ne morete dočakat julija..... jaz bi pa vsaj do 1.7. počakala (takrat z user posted image  dopolniva 37.teden) , potem bi pa kar.... hmmm.... me vse boli ko sam user posted image , spat skoraj ne morem več, ne najdem položaja, ki bi mi ustrezal, user posted image  miga najbolj zvečer...za nameček se mi pa zdi, da imam krče tu pa tam. Sem šla v ordinacijo svoje G danes (je namreč na dopustu), nadomestne zdravnice pa ni bilo  in sestra mi je rekla, da naj grem k dežurnem v CE bolnico, če bodo krči pogosti. A ima katera izkušnje s krči? Kaj šteje za pogosto?!? Ne bi rada zapaničarila... kar čakat pa tudi ne vem, če je dobro...

Ana - ne vem, če ne boš naslednja....mami namreč... drži se!

Čebelca in Jasna - do četrtka moramo vse 3 zdržat!! Pa naj bo sonce , da bomo spet na ledeni kavi... vse 3 v enem kosu (aaaaa... user posted image user posted image user posted image  zdaj sem se spomnila - moram vama fotko od prejšnjega tedna poslat!!!!user posted image )

Kosilo? Jaz bom kar solatni krožnik... vsega po malem...solata, paradižnik, kumare, paprika, fižol.... zraven bom spekla pa dunajske puranje  pa bo.

1. julija sva te le dočakala... Neli, detece najino...z očijem se sploh ne spominjava več, kako je bilo brez tebe...

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
29.6.2009 16:32:29   
Chatty

pozdravček souser posted image ,

jaz sem pa danes iz pregleda v porodnišnici. Najprej sva eno uro čakala na CTG, pa je blo pol vse super, samo mal gužve majo. Sva pa z mojim med tem obujala spomine, ko sva gledala tam nosečke ki so šle na pregled, vn so prišle pa v haljah user posted image . Sm se počutila, kot bi bila tam včeraj, ne pa pred šestimi leti. Drugače je pa G potrdil trombocitopenijo, reku je naj ne skrbim in da bodo to podrobno spremljali. Pregledu me je (neprijetno kot samuser posted image , še zdej me vse boli) sm že odprta en cm, tako da se tudi pri nas otrok pripravlja da pride na svet. Naslednji ponedeljek pa spet kontrola.
Jaz pa danes ne kuhamuser posted image user posted image user posted image , ima mojuser posted image prost dan, pa bo vse on prštimu.

(odgovor članu janejajaneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
29.6.2009 16:32:57   
šrimpf
hej, punce!
čestitke vsem mamicam user posted image user posted image user posted image moj fantek bo imel veliko dela, hihi

midva sva še v enem kosu, jutri dopolnem 39. teden, pa še niti slučajno nič ne kaže, da bi se kaj začelo dogajat. trebuh mam še vedno nekje visoko, zdej še špikanja in lažnih popadkov ni več, ne vem čisto se je umirilo vse. no, otročka na srečo čutim čez cel dan po malem. jutri imam pregled pri nadomestni ginekologinji, moja je na dopustu. še vedno brez CTG-ja, kar se mi zdi že malo čudno.
dans ponoč sm šla prvič v celi nosečnosti samo enkrat lulat, spim ko top.

v glavnem, očitno bom noseča še celo večnost, čeprav komaj čakam, da vidim malega škratka user posted image najini mami sta naju oba nosili čez rok, ma to mogoče kej veze ? user posted image
dans sm že posesala celo stanovanje, pomila tla v kopalnici, kuhinji in predsobi, pomila posodo, sm upala, da bom pospešla vse skupi user posted image

(odgovor članu janejajaneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
29.6.2009 16:44:58   
šrimpf
a ma še kera ful rjav trebuh? moj je tko ene tri odtenke temnejši od ostalega telesa. sončila ga nisem nič. 

(odgovor članu šrimpf)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......