glugluglu
|
ja dober večer, najprej to: Sara vse najboljše!!!! Anja, bravo zavarovanje rizika odpovedi: vedno plačamo nanka, glede znamenj: jaz sem šla na privat s koncesijo, plastični kirurg v L na Zaloški, ki dela tudi na področju znamenj, čakalna doba kakšne 1-2 tedna, če zadeva zgleda čudna, moteča, kritična ni za plačat in upošteva napotnico, če pa je navadno lepotno znamenje pa plačaš za 3 znamenja 100 EUR, manj ti baje ne naredi, ne vem. Šla sem pa tja po priporočilu kolega, fora je bila v tem, da sem na dermatovenerološki v LJ. dobila datum čez 6 mesecev, ravno sredi poletja, pri Bartenijevu pa je bilo tudi za čakat ene 2 meseca brez napotnice, pa ene 4 mesece z napotnico, meni je bila pa zadeva-znamenje čudno in sem želela čimprej urediti. uau neboglasnica, koliko borovnic rovar_ka, kje, v katerem hotelu ste vi že bili na morju? Aja, Mitja je tudi danes shecal Tiana in je naredil tri samostojne korake , samo to še ne štejem, ker se ni sam odločil. Sicer je potem ponavljal, je hodil od mene pa do Mitja in mu je bilo fino, ampak vseeno, ni še to. On bi, pa ne bi, je zelo previden.
|