Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 10:25:16
|
|
|
|
TAMIKA3
|
dan. noč... je Mai od 2. ure bruhal, tako da sem bolj na izi,še dobro, da gremo na kosilo k mami slike... morje... , upam, da gremo mi tudi, da ne bo kateri bolan voziček... Tristan se že dolgo vozi v športnem, ker mu je košara premala pa to v sedečem položaju, ja pač prehiteva; če že sam sedi za nekaj trenutkov , od prijateljice, ki je star 8 mesecev pa še ne se tipkamo
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 13:56:17
|
|
|
|
tanci29
|
hej se pridružujem vsem čestitkam urša-wellcome back bejbi, super da ste uživali...a ste vreme mel za kej barbara-ne nisi nas vidla...mi se sedaj vozimo okol z S-maxom ...mogoče je bla pa kera druga claud-pa kje si ti ženo ....a si bla ti tud na dopustu al kaj....ja sem na dieti...najbolj me marta bela kava siver pa zdej popijem vsk dan en šlosgold ala uni....pa se delam da je ta prav pir...ma neki pa morš met, sej bi ta pravga pa ne vem kam bi me to prpelal tamika-kako ste...a se je stranje umirilo, z bruhanjem mislm simona-ti kar zaplen računalnik tvojmu...nej reče da ga je njemu strela skurla u službi men se pa počas že mal meša...naši čmrli nč ne paše, sam u naročju bi bla, pa ne u ležalničku pa ne na igralni podlogi pa ne u postlci pa ne u vozičku...AAAAAAAAAAAA i am going crazy...še skuhat ne morm kwa še kej druzga....stari je šel zdele neki u službo...ne vem več kaj nej nardim res...če greva na sprehod je v vozičku sam če zaspi drgač pa tok časa teži da jo vn uzamem in pol porivam tist voziček pa še njo zraven pol me pa itak še celo pobruha in greva dam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 14:35:39
|
|
|
|
MIHAILO
|
Pozdravljene punce..vsem cestitke za obmesecnice...mi pocivamo,malo smo sli ven ampak je vreme za tko,da danes nismo sli v Zrece,ampak gremo naslednji vikend soboto in nedeljo,ce bo seveda lepo vreme,moja dva starsa sta tam in gremo mal za vikend,danes se nam je zdelo brezveze k ni lepo vreme... TANCI tudi nas Mihailo je tecka ratal,da nisem vec vedla kaj naj,se na rokah mu ni pasalo po parih minutah,sem morala hodit itd...sam zdaj sem ga pa dala v posteljico je jokal sem ga pustila in zavrtla vrtiljak in zdaj se igra z igralnim lokom in vrtiljakom...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 14:56:05
|
|
|
|
claud
|
Dan! moja bejba pociva! .... Dons smo mel ob 4h zjutri veselico: gospodicna se je odlocla da se je naspala....jo pristavim za jest, ona poje in kr naprej gleda k sovica....jo dam v postlco in je eno uro se v temi rezala in kricala .....ma take je zganjala da sva mi2 crkavala od smeha ..............ah, faconar mali Tanci bejbi nism bla se nc na dopustu sam nekak nism najdla cajta za rr....Larissa zahteva svoje ........ pa se avto smo kupl pa se kr tko mal okol furamo zdj 2 dni .......k ene budale prvic v avtu .. Kufr mamo tko ogromen da komot nardimo se enga pa gresta 2 vozicka not za malo salo....pa se ena 2 al pa 3 kovcke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 18:35:25
|
|
|
|
tanci29
|
claud-super za avto...a ste mondeota kupil mihailo-hana vrtiljaka nima ker ji ga je erik polomu...nima smisla druzga kupit k bo isto...mah bo že...
< Sporočilo je popravil tanci29 -- 28.6.2009 18:36:19 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 18:50:44
|
|
|
|
claud
|
tanci....nimamo mondeota...zdj mamo citroena c5...ogromen je....se morm naucit parkirat kengurujcek...mi2 sva gledala tko da ga lohk nosis spredi al pa na hrbtu, pa da lAHKO MAS OTROKA obrnjenga h sebi ali stran....pa da je lep, pa da ma kak zepek ...no to na konc je bl za dodatek
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 18:54:16
|
|
|
|
Vesnozaver
|
juhu! mi smo vceraj prisli iz morja.....kopala ene 4 krat, vreme bilo gnilo, pred apartmajem pa smrdeca greznica....bljak nikol vec ne rezerviram prek interneta, ampak kar na licu mesta, adijo pamet. No vsaj navozickali smo se, ogrooomno prehodili. Aljazek bil priden, prve tri dni tecko, potem pa je bilo ok. Danes dobi za vecerjo rizevo kasico, tisto navadno, ko so samo rizevi kosmici ki se zmesajo z mlekom. Naslednji teden pa korencek iz babicinega vrta. Sem se ze tudi jaz sprasevala glede kuhanja na pari, sem se odlocla da bom kupla tisto 'rozo' za kuhanje na pari, ki se prilega razlicnim posodam. tanci ti bom mojga posodla za naslednji obisk na pediatricni.....on bi se ze razkuril zeeeelo crtica kaj pa ce bi mu v naprej povedali koliko denarja ima na voljo za zabavo, potem pa naj si sam razporedi in ce porabi, nema vise. evo morske slikice:
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 19:00:34
|
|
|
|
Vesnozaver
|
eh slampasto berem, vidim, da je problem vecji crtica. Jaz bi vsekakor ga vzela s sabo, mami bi pa tudi povedala svoje, oz. tvoj moz bi ji moral, seveda se otrok ne sme pocutit odrinjenega,ampak ce se nekaj zmenimo, naj to drzi. Moj moz ima hcerko, stara 15 let, se super razumeva in kadarkoli zeli priti k nam, pride, nikoli ne recemo da nimamo casa ali kaj podobnega.Mi pa mamo ze spet drugo zgodbo....ampak res je,da je treba vedno imeti v mislih, da otrok ni kriv, da sta se starsa razsla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 20:42:09
|
|
|
|
Katjusa
|
vesnozaver lepe slikce.... sam da ste skupaj užival.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 20:48:15
|
|
|
|
Maksi1
|
Dober večer. Naše poročilce o uvajanju GH, zdaj ko sta za nami kuhana japka in hruška. 1. dan japke (1/3 obroka) se ji je blo full všeč in je vse pojedla, s tem, da požiranje ji še ne gre in smo eno žličko večkrat dali v usta. 2. dan 2/3 japke - ni blo več tako ok, sem morala obrok razdelit na dva dela (pol dopoldan, pol popoldan) 3. dan japka (cel obrok) zmaga! Je pojedla vse. 1. dan hruška (1/3 obroka) je blo kar, je pojedla a se jni je videlo, da ji ni preveč všeč. 2. dan hruška (2/3 obroka) pa je nikakor ni marala. In ji hruške nisem več dala. Sem ji pa dala zvečer za probat še 1/3 obroka riževe kašice pa je tudi blo še kar. V čaj pa sem začela dodajat še mal soka od Fructala. In tole pa ji je za umret dobro - pije, tudi če ni močno žejna. Povzetek: Na začetku ji je vse ok, pol pa ko povečam obrok, pa ne več tako. Za jutri pa ne vem, al bom nadaljevala s sadjem, al bom šla na zelenjavo. Sem razmišljala, da bi ji skuhala rdečo peso. No, ne vem....se bom jutri odločila.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 21:07:21
|
|
|
|
tanci29
|
vesnozaver-wellcome back........škoda da ste mel mal smole z apartmajem ampak slikive so pa ful dobre ...kje ste že bli...mal me skleroza daje maksi-o lepo uvajate-mi smo na krompirčku pa korenčku zdele že štiri dni pa ni neke veselice...ja je tam ene prvih deset žličk ful lepo papca pol mal ven popljuva pol pa v jok pa na zizo katjuša-kako kaj ati tvoj...je kaj bolje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 21:12:44
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravljene... Dolgo se nisem javila... čas teče.. Včeraj smo bili na poroki,zamudila sva vse obrede,ker je bila točno takrat lačna ,drugače se je super držala,samo da se kdo pogovarja z njo. Danes sma ji dala za poskusit par žličk kašico od jabolke,banane in marelice...kok je lepo jedla,kr sama bi si žličko držala...sedaj pa zopet nekaj premora s kašicami...imam mleka za mlekarne in boma še na komot...Sem pa ugotovila,da mnogo manj poliva k se dojiva sede,ko leživa si dama prvoši ostati na zizi tudi po skoraj uro in potem je preveč .... Tančy- Nisem veliko brala za nazaj,a kolikor sem se mi dozdeva,da je mala alergična na mleko??? *V intersparu imajo dobre škatle za otroke,disnijev motiv,od princesk do avtomoilčkov,so plastificirane...danes sva jih sestavila in so super ...igrače so pospravljene * Lep pozdravček vsem.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 21:14:32
|
|
|
|
SURF
|
Vesnozaver-Lepe slikice
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 21:26:10
|
|
|
|
boma2
|
surf *V intersparu imajo dobre škatle za otroke,disnijev motiv,od princesk do avtomoilčkov,so plastificirane...danes sva jih sestavila in so super ...igrače so pospravljene * Lep pozdravček vsem. [/quote] kol je bila pa cena?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 21:26:49
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 ALJAŽ in ZARJA VSE NAJ NAJ OB OBMESEČJU!!! se podpišem
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 21:33:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 katjuša-kako kaj ati tvoj...je kaj bolje hvala za skrb.... ja ati je vsak dan boljši upam, da se ta teden, ki je pred nami vrača domov.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 21:41:14
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 katjuša-kako kaj ati tvoj...je kaj bolje hvala za skrb.... ja ati je vsak dan boljši upam, da se ta teden, ki je pred nami vrača domov..... o superca...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 21:44:12
|
|
|
|
tanci29
|
surf-o kar na poroki...kok je blo pa dobro...jest si tud ful želim it spet na kakšno poroko, pa se noben več noče ožent....ja prav si prebrala, mala je alergična na kravje mleko, tako da sem sedaj na dieti, flaša je fuj fuj fuj fuj fuj pa še enkrat fuj...super za papcanje, pa še toliko bolje da malo manj poliva, pri nas je še vedno ista pesem samo da smo sedaj pobruhani še od korenčka tak da smo oranžni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 21:44:56
|
|
|
|
rebeka84
|
tanci kako kaj tvoja Hana? Jaz sem se odločila, da jutri kličem P, ker Uroš poliva neprestano! Dajem mu AR+riž torej je res full gosto, pa vseeno poliva in to do naslednjega obroka.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 21:45:42
|
|
|
|
tanci29
|
MALA*-VIDIM TE, ZAKAJ SE NAM NIČ NE JAVIŠ...KAKO KAJ MAŠA, DAJ KAJ NAPIŠI, KAKO STE..PLIZZZZ
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 21:47:18
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 tanci kako kaj tvoja Hana? Jaz sem se odločila, da jutri kličem P, ker Uroš poliva neprestano! Dajem mu AR+riž torej je res full gosto, pa vseeno poliva in to do naslednjega obroka. ja mi tudi še vedno polivamo.....upam da se čimprej zrihta pri urošu...a si mu probala nardit kakšno kašico tko da jo po žlici poje?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?