timy
|
Dober večer, vidim, da ste nekatere že začela z GH. Tudi midve sva, in sicer pred dvema tednoma, ker je začela zavračati mleko in se ponoči zbujati. Pojedla je pa naenkrat največ 80ml In potem sem jo cartala in vpričo nje jedla sirovo štručko. Takoj jo je zagrabila in v usta. Ko sem ji jo pa vzela, pa totalno dretje. In nato ni bilo nič več bolj zanimivega kot pa mami in ati, kadar jesta, kar slinila se je zraven. Začela pa sem z zelenjavo - korenčkom. Zdaj sva že jedli tudi krompir, bučke in cvetačo. Zelenjavo naravnost obožuje. Sem ji pa zadnjič dala jabolko - katastrofa, se tako kislo zraven drži in nato stisne usta skupaj in ne spusti Sem še poskušala, pa nič bolje, nato sem poskusila z banano, ista zgodba. Ko pa vidi flašo mleka, totalno ponori od jeze. Samo zelenjavne kaše bi jedla Se moram zares potruditi, da dobi kaj mleka vase No, končno se je navadila športnega dela vozička, in zares uživa v njemu. Tako da BRKN in Katjuša, lahko se dobimo na kakšnem sprehodu Pa še eno vprašanje, kaj boste vzele na morje s seboj? Verjetno ste že kje to napisale, samo imam vedno toliko dela, da vse preberem Najbolj me zanimajo ti "medicinski" pripomočki. Gremo šele čez mesec dni, pa vendar bi bila rada pripravljena, ker v naglici ravno ne blestim Aja, gremo pa v mobilne hiške, in sicer za 14 dni. Baje je v kampu pralni stroj, samo vseeno, koliko stvari naj vzamem s sabo? Že zdaj me boli glava, kako bomo vse stlačili v avto, pa smo samo trije
|