|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
28.6.2009 17:39:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Joj, kaki lepi otrociuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Katmat, kva je pa dobr tamala s to čupcouser posted image Kako si ti, kej bolje?

ma bo no...pomoje da grem jutr nazaj v P se pokazat ...se mi zdi da niso dobr ustimal,trebuh mi kar vzhaja...kot da bi zatekala...na pritisk me boli cel spodni del do popka...se vedno krvavim (sveza kri) tko da ne vem...pomoje da se bom sla se malo pokazat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3326
28.6.2009 17:40:32   
Anonimen
lake, kdaj si pa toliko objav naredila?user posted image  (Blueeyes pa nikoli ne bova ujeliuser posted image )user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3327
28.6.2009 17:46:03   
Tanja_
No,mi smo bili pa na kosilu in potem še pri tašči na obisku. zdej pa ujčkam Hano in upam,da zaspi,ker bi tud jst malo. Mož pa že spi. Joj, zlikat bi mogla,k drgač nam bo zmanjkalo plenic za kupčka podirat, pa perilo moram pobrat in obesituser posted image  Jutri pa imamo pediatra, upam da dobim napotnico za ORL, da ji uredimo to z jezičkom. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
28.6.2009 17:53:27   
KatMat
tanja,nasa ga mam tud privezanega...ampak ne vem ce naj to rihtam...eni pravijo da naj eni da ne...eni da cim prej itd....sama sem imela tudi privezanega in nisem imela nobenih posebnosti z govorom le da tistega dolgega r-ja nisem mogla izreci....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
28.6.2009 17:59:05   
lake
KatMat  A te tvoje nesreče še ne bo konc? Nej te že porihtajo tko kot je treba, da bo pol mir. Pa zakaj si ne upaš v gostilno. Sej je vedno polhn dojenčkov povsod.
K.tja Sm se potrudla da me ne boš slučajno ujela user posted image

Smo s kosila.Mi je še celo pustila kosilo pojest, ker drgač mi ga ne, se vedno glih takrat zbudi, ampak pri sladici je pa očitno menla da je dost kalorij, in se je začela dret, da sm jo mogla nafutrat, medtem je pa torta že na pol zginla, sm samo polovico dobilauser posted image . Pa je zanimivo kako majo vsi neke propombe ko greš mimo, kot "poglej kok je mejhn".

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
28.6.2009 18:01:06   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lake

KatMat  A te tvoje nesreče še ne bo konc? Nej te že porihtajo tko kot je treba, da bo pol mir. Pa zakaj si ne upaš v gostilno. Sej je vedno polhn dojenčkov povsod.

ne pomoje se ni konec...ne vem zakaj si ne upam..kr mislim da jo ne bom mogla umirit,ne vem...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
28.6.2009 18:01:43   
KatMat
sm zdej pusenjaku pisala pa bomo vidl kaj bo reku...a nej grem al ne

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
28.6.2009 18:02:52   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Joj, kaki lepi otrociuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Katmat, kva je pa dobr tamala s to čupcouser posted image Kako si ti, kej bolje?

ma bo no...pomoje da grem jutr nazaj v P se pokazat ...se mi zdi da niso dobr ustimal,trebuh mi kar vzhaja...kot da bi zatekala...na pritisk me boli cel spodni del do popka...se vedno krvavim (sveza kri) tko da ne vem...pomoje da se bom sla se malo pokazat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

hvala za poke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
28.6.2009 18:05:29   
Tanja_

tanja,nasa ga mam tud privezanega...ampak ne vem ce naj to rihtam...eni pravijo da naj eni da ne...eni da cim prej itd....sama sem imela tudi privezanega in nisem imela nobenih posebnosti z govorom le da tistega dolgega r-ja nisem mogla izreci....user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bom to čimprej dala prerezat, če mi ne bo hotela dat napotnice,bom šla pa samoplačniško. Pa še za razvojno ambulanto mi bo mogla najbrž dat napotnico, k se res fejst zvija nazaj to naše dete.Ah ja....
kati blagor ti, k te niso šival. _Jst mam še zmer probleme s temi šivi, pa še neki se mi je zdej vnelo, al kaj, očitno od vložkov in vročine. Kr popiz...bom

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
28.6.2009 18:08:10   
Tanja_
Mi je objavilo, preden sem do konca napisala.kati upam, da bo vse okej s tabo. Čeprou najbrž res bolš,da se greš poazat, če praviš, da zatekaš.

lake najbrž si spregledala moje vprašanje. Sm vidla da si kupovala ricotto-kaj narediš iz nje?Kako omako za testenine mogoče?Jst jo mam namreč v hladilniku, pa ne vem kako nej kako dobro omako nardim.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
28.6.2009 18:12:39   
lake
Delala sm lazanjo s tremi siri. Zraven še mozzarela in parmezan. 

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
28.6.2009 18:37:24   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jaz bom to čimprej dala prerezat, če mi ne bo hotela dat napotnice,bom šla pa samoplačniško. Pa še za razvojno ambulanto mi bo mogla najbrž dat napotnico, k se res fejst zvija nazaj to naše dete.Ah ja....
kati blagor ti, k te niso šival. _Jst mam še zmer probleme s temi šivi, pa še neki se mi je zdej vnelo, al kaj, očitno od vložkov in vročine. Kr popiz...bom

ojoj...bogica...ja to pa res...hb da nisem bila sivana

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
28.6.2009 18:38:46   
KatMat

Mi je objavilo, preden sem do konca napisala.kati upam, da bo vse okej s tabo. Čeprou najbrž res bolš,da se greš poazat, če praviš, da zatekaš.

ma ja...kt da sem spet noseca...tam nekje 4-5 mesec...tud bolj tko trd trebuh je ...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
28.6.2009 18:39:45   
KatMat

Delala sm lazanjo s tremi siri. Zraven še mozzarela in parmezan. 

ne znam narest lazanje...kako to naredite...ker je ne jem je se nisem nikoli delala...moj jo ma pa rad

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
28.6.2009 18:45:35   
Andrejka9386
eevo sem uspela prit do RR...vreme je tudi pri nas grozno... sicer smo prej ujeli malo časa in smo šli rolat...malega v voziček, mi2 pa na rolarje. ampak se je kmalu začel tko dret da smo šli domov, ker je bil lačen. kr naenkrat.
jaz tudi perem in upam da obm tudi zlikala lahko danes. en kup je vsega. moja2 sta šla k tašči user posted image mi kr kri vre...ona nebi nič sem pršla, mi bi mogli pa malega tja k njej nosit. sem jezna ko ris...grrrrr user posted image sem rekla mojem da mora bit za pol ure nazaj in če ga ne bo, da ne bosta šla nikol več...in je na sveto oblubu da bo. me res zanima...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
28.6.2009 18:48:42   
lake
Ni tko težko, jst je tud do pred kratkim nisem delala. Jst najprej testo za lazanjo mal pokuham v vodi v katero dam jušno kocko, da se mal zmehčajo.
Nadev: Kupljena bolonese omaka- pogreta, nanjo ricotta sir zmešan z jajcem, nato narezana mocarella potresena z šarmezanom.
Testo prelijem z prelivom iz stoplenega masla, moke in mleka.
Nato samo zlagaš, povrhu preliješ še z prelivom in potreseš z parmezanom.
Pečeš 45 minut na 190 stopinj.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
28.6.2009 18:55:39   
Andrejka9386
tudi jaz kr dost pogosto delam lazanjo...mesno seveda. kupim liste za lazanjo. najbolše so barila, ki se kuhajo. potem nardim omakco isto kot za špagete po bolonjsko in bešamel  (kisla smetana in jajčka). potem pa naredim trei plasti in na vsako plast dam še malo sira vmes in bešamel...to je to :D

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
28.6.2009 19:31:52   
Tanja_
Uf,ne predstavljam si,da bi zdele našla tok časa, da skuham lazanjo, k me Hana čist okupira. K pa zaspi, pa njene plenice in pobruhane bodije peremuser posted image . Pa tekoče stvari pospravim. Pa še to bl na hitro. Sej bom, počasi, tud jaz našla čas za kej bolj kompliciranega skuhat.lake hvala.
Zdele pa počivam, mož pa lika. Bravo moj dragiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
28.6.2009 19:51:20   
KatMat
uuu super za recept....rada kej novega naredim....ce ne si pa kr kej izmislim...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
28.6.2009 20:07:46   
Dudica1
no evo sonček super celo popoldne smo bili zunaj...otroci so se igrali na polno,zelo so bili pridni...user posted image
Lazanje tud jaz delam zdej mesno in musako tud ...njami...user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
28.6.2009 20:09:54   
Anonimen

Pa je zanimivo kako majo vsi neke propombe ko greš mimo, kot "poglej kok je mejhn".

že hitim pisat,...

meni je pa včasih nerodno, ko Urbana nosim v traku in to res vsi opazijo in komentirajo in že ne vem več, kako naj reagiram (včasih se smejim, drugič ignoriram, tretjič kaj nazaj rečem,...)
otroci so res najbolj ljubki, ko gledajo, kje ima "teta" dojenčka, potem pa ga želijo pobožati.
sem bolj opazna kot pa takrat, ko sem ga imela skritega v trebuhu.user posted image

pričakujem, da bodo kmalu mamice s pouchi, štorkljami, trakovi, kengurujčki,... prišle na plano, da ne bom edinauser posted image .... do sedaj sem samo eno mlado mamico videla v okolici z dojenčkom v "vreči".

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3346
28.6.2009 20:14:31   
Anonimen

_Jst mam še zmer probleme s temi šivi, pa še neki se mi je zdej vnelo, al kaj, očitno od vložkov in vročine. Kr popiz...bom

Tanja_, upam, da se ti bo uredilo. user posted image user posted image
Se umivaš s hladno ali toplo vodo? Mogoče lahko kaj s temperaturo vode pripomoreš h hitrejšemu celjenju?

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3347
28.6.2009 20:15:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386

malega v voziček, mi2 pa na rolarje.

user posted image user posted image Andrejka, boš hitro fit!

(odgovor članu Andrejka9386)
  Neposredna povezava do sporočila: 3348
28.6.2009 20:17:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

no evo sonček super celo popoldne smo bili zunaj...otroci so se igrali na polno,zelo so bili pridni...user posted image

user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3349
28.6.2009 20:21:30   
FLASK_A
Ja šit no, Katmat, kar pojdi se pokazat user posted image user posted image user posted image

k.tja- blazina mi je kul, samo za okrog prenašat je mal velika. Imam pa Nely, res je ko velik krofuser posted image Ampak ko se namestim, je pa špica! Sedim super, rame ne bolijo... Tudi pestujem jo lahko v tem položaju lažje. Kot vidim, lahko lepo zaspi na njej, potem je pa kot opora za sedenje. Meni je pri dveh otrocih vredna svojega denarja.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

varstvo otrok
marta82

Kaj vam je najpomembneje?

prijazna, prijetna vzgojiteljica /varuška (68%)

veliko dejavnosti in animacije (9%)

zdrava prehrana (5%)

dosleden urnik (3%)

veliko učenja skozi igro (12%)

drugo (prosim napišite kaj) (4%)

Število vseh glasov: 147

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!