Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 27.6.2009 19:03:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka in zvedela da je naše dete težko 2860 g Bravo Tai .
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 27.6.2009 19:07:38
|
|
|
|
elevitka
|
Jah kaj čemo če mama rada papa, mali pa tud
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 27.6.2009 19:09:26
|
|
|
|
matcar
|
Saj je prav tak.Mora bit velik in močan,kot ati!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 27.6.2009 19:13:38
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj je prav tak.Mora bit velik in močan,kot ati! hja predvsem ˝močan˝ po kilaži ... saj vse se je začelo z kazanjem luleka na UZ- jih celi ata bo že vidim ... pa vseeno upam da bo tud po meni kaj vzel
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 27.6.2009 19:36:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj je prav tak.Mora bit velik in močan,kot ati! hja predvsem ˝močan˝ po kilaži ... saj vse se je začelo z kazanjem luleka na UZ- jih celi ata bo že vidim ... pa vseeno upam da bo tud po meni kaj vzel Ne vem,no.Pa si ti mama sploh? Valda,da bo po tebi tudi jerbal.Če ne druga,lepoto in pamet. Meni je komaj moj tretji malo podoben,pamet pa imajo vsi po meni-če verješ!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 28.6.2009 8:07:23
|
|
|
|
christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz bi tudi šla še rodit! Saj ni vse vredi z mano,ali? Tebi včeraj sladoled naškodo, ali alkohol v sladoledu . He he he, matcar. Tebi je pa očitno fajn v P., pa nosečnostne težavice ti tud niso odveč.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 28.6.2009 8:15:58
|
|
|
|
tasa_m
|
Pozdravljene punce. Vidim da je biba rodila . Lepo bodite.. Lp
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 28.6.2009 10:02:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz bi tudi šla še rodit! Saj ni vse vredi z mano,ali? Tebi včeraj sladoled naškodo, ali alkohol v sladoledu . He he he, matcar. Tebi je pa očitno fajn v P., pa nosečnostne težavice ti tud niso odveč. Jih nisem imela,to je ravno.Mogoče.če bi jih,ne bi imela takih čudnih nagnjen!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 28.6.2009 10:36:13
|
|
|
|
nebo
|
Dobro jutro, a danes pa vse spite, ker tako lepo dežuje Kaj se je Biba še kaj javila? Kako sta?? Cristiana kako je tvoja deklica?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 28.6.2009 11:05:38
|
|
|
|
matcar
|
Elevitko vprašaj za Bibo,oni2 kontaktirata.Mi že kuhamo,pa omaro od Saš-a sem v red apravla.Mater,je za celo srednje veliko škatlo oblačilc,ki mu niso več prav.Zdaj pa še moram Maksovo v red spravit!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 28.6.2009 11:30:57
|
|
|
|
nebo
|
O si pridna, medve sva danes sami, pa ne vem kaj bi nama naredila za jest, nekaj na hiterco...kuj šmorn ... pa eno juhico iz pakla... Saš raste kot goba ne ma res mi je to všeč, vsaj veš, da je zdrav dedec Kako pa je Maksova očka? In kako je Lea? Sedaj ima počitnice ne in ti fuuuuuuuullllllllll pomaga!!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 28.6.2009 11:58:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo O si pridna, medve sva danes sami, pa ne vem kaj bi nama naredila za jest, nekaj na hiterco...kuj šmorn ... pa eno juhico iz pakla... Saš raste kot goba ne ma res mi je to všeč, vsaj veš, da je zdrav dedec Kako pa je Maksova očka? In kako je Lea? Sedaj ima počitnice ne in ti fuuuuuuuullllllllll pomaga!!! Ja,Lea je poglavje zase.Jo razganja 100/h,o pomoči pa ne duha ne sluha. Saš pa je tak zrastel,da mu je prav 68-74,pa še 3 mesece ni star.Maks je vredu,stanje se mu je izboljšali,OP so mu prastavili na 7.7.,pa zdarvila so mu zmanjšali.Je ful ok.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 28.6.2009 12:05:01
|
|
|
|
nebo
|
Torej same lepe novice, ni kaj in sem prav vesela zate oz. še bolj za Maksa... Sedaj samo še Glorija zraste pa bo... Ma Rubin me malo skrbi, ni nobenih novic....
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 28.6.2009 12:07:51
|
|
|
|
matcar
|
samo res,se tudi meni ni nič javla.Ji bom sms poslala,mogoče mi pa bo odpisala.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 28.6.2009 12:31:32
|
|
|
|
elevitka
|
Zaenkrat se biba še nič ni javila jaz je včeraj nisem htela, če je ponoči rodila, sem mislila morda bo čez dan želela malo počivati (vsaj na obroke). Men se spet vrti kot strela in me poliva kot noro, vsake pol ure se lahko preoblečem... mater bog pa tako gnilo počutje (sem ko vreme) hvala bogu da danes še ne rabim kuhat ker nevem če bi kaj jedli. Nisem sposobna stat na nogah. Grem ležat, ve pa fajn bodite!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 28.6.2009 13:07:42
|
|
|
|
matcar
|
Meni pa se Rubin nič ne javi,me malo skrbi,da ni vse vredu. Elevitka,ti kr počivaj,če ti bolj paše.Jaz tudi grem malo aji-aji,pa Saš gre zraven.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 28.6.2009 17:23:03
|
|
|
|
Rubin.
|
Pozdravljene moje mariborčanke, kaj bi jaz brez vas. Najprej se vam iskreno zahvaljujem za vaše dobre misli in želje. Stanje pri nas je žalostno, Zoja je sicer stabilna (kar pomeni da ji ne gre na slabše, pa tudi na boljše ne), Gaja pa ima obilo težav - več sem napisala na "dvojčkih", pa se ne bi rada tu ponavljala. Danes dr. ni bil prav nič optimističen glede Gaje in nama je dejal, da naj ne pričakujeva čudežev. Ker pa je bil samo dežuren dr., morava jutri na razgovor k njuni sobni zdravnici. Meni že celo popoldne tečejo solze in me je jutrijšnega dne prav groza. Sploh si ne znam predstavljat, da bi ostala brez Gaje. Punce močno stiskajte pesti, da se pa vseeno zgodi čudež.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 28.6.2009 17:35:16
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Rubin drži se, nenehno mislim na vas! Držim pesti da bosta mali princeski vredu Drži se in bodi močna
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 28.6.2009 18:04:02
|
|
|
|
ellam
|
Rubin močno,močno stiskam pesti za Zojo in Gajo! Bom mislila ju3 na vas in srčno upam,da se bo še vse dobro izteklo... In se boste skupaj cartali doma,ko bo čas zato Bodi močna ti in tvoj dragi
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 28.6.2009 18:23:46
|
|
|
|
nebo
|
Rubin FUUUUUUUULLLLLLLLLLLLL DRŽIM PESTI ZA VSE VAS - DRŽITE SE!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 28.6.2009 18:53:17
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Rubin FUUUUUUUULLLLLLLLLLLLL DRŽIM PESTI ZA VSE VAS - DRŽITE SE!!!!!!!! se podpišem Rubin bom v mislih z vami in bom držala pesti da se stanje čim prej izboljša. Bodi močna in optimistična
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 28.6.2009 19:02:17
|
|
|
|
julija30
|
Rubin močno mislim nate in na tvoji dve pupiki
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 28.6.2009 19:21:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Rubin FUUUUUUUULLLLLLLLLLLLL DRŽIM PESTI ZA VSE VAS - DRŽITE SE!!!!!!!! Tudi jaz se podpišem pod to. In zate in za vso tvojo družino.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 28.6.2009 19:54:33
|
|
|
|
matcar
|
Rubin,sem kr solzna postala.Kak mi je hudo.Držim pesti za vse vas,še posebej pa za Gajo in Zojo.Veliko in za vas.Bodi močna!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 28.6.2009 19:57:06
|
|
|
|
christiana21
|
Rubin, jaz in Bogdan drživa pesti za Zojo in Gajo in jima pošiljava veliko , tebi in tvojemu dragemu pa želiva veliko optimizma in poguma. . Držita se, deklici vaju potrebujeta, sicer pa so baje pupike itak večje borke od fantkov. Glavo gor in verjamita v čudeže! Sva v mislih z vama.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?