Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.6.2009 19:48:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Jaz mam tudi v sredo pregled pri svoji G. Me zanima kaj bo rekla na izvide iz P. Vzela mi bo tudi bris za streptokok, tak da bom mela dirke z tem še na zzzv, pa kri mi morejo vzet za testiranje za hepatitis. Pa hvala bogu na tešče morem bit ,do 10 ker mam takrat komaj pregled. Babe jaz imam lažne (neredne popadke) kaj naj to povem svoji G ... da me nebo spet v P poslala? al ni panike dokler niso redni in si časovno sledijo v intervalih ? Povej ji,ampak izrazi željo,da ne bi šla v P.Samo po moje ni panike,dokler so neredni,pa dokler ti ne odteče voda. Kaj prideš jutri na kafe? MORAŠ!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.6.2009 19:50:42
|
|
|
|
tasa_m
|
matcar hvala za povabilo ampak jutri dobim patronažno sestro na obisk. Me je danes klicala, če lahko jutri pride. Sicer ne vem zakaj sploh pride ampak te že mora al kaj?? elevitka rade volje bi ti povedala kaj in kako pa žal ne poznam odg. nisem nikdar imela popadkov (svojih) in sploh ne vem kak zgledajo.. ampak jaz bi verjetno povedala. biba.. Lp
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.6.2009 19:56:43
|
|
|
|
elevitka
|
P.M. mene že ti zdaj bolijo za znoret, kak bo šele ko bo šlo zares Sicer pa moja G itak vse vzame z rezervo. češ ja to tak pač je .... Na kafe pa mislim da ne bom prišla... odvisno no kak se bom počutila no (nerada se vozim in rinem nekam ker imam vrtoglavice in občasne slabosti) in taka nebi rada težila nekomu če me zgrabi tam.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.6.2009 20:00:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m matcar hvala za povabilo ampak jutri dobim patronažno sestro na obisk. Me je danes klicala, če lahko jutri pride. Sicer ne vem zakaj sploh pride ampak te že mora al kaj?? Pridejo jih pogledat,ko so že malo večji.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.6.2009 20:03:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pridejo jih pogledat,ko so že malo večji. men se zdi da je rekla da bo prišla Lijo pogledat ko bo stara 6 mes. ne pa 4. Zato me je prav šokiralo ko mi je rekla da jutri pride. A je možno da pride zaradi uvajanja GH ? Jaz ji nebom povedala da ji te pa te že dam kakšno žličko pa namesto čaja da dobi korenčkov sok fejst razrečen z prekuhano vodo. Ker bom itak verjetno te poslušala, da če se polno dojima, da ne potrebuje ničesar..
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.6.2009 20:04:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka P.M. mene že ti zdaj bolijo za znoret, kak bo šele ko bo šlo zares elevitka .. takrat ko gre zares verjemi da pozabiš na vso bolečino v upanju da čimprej vidiš svoj zaklad!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.6.2009 20:05:04
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pridejo jih pogledat,ko so že malo večji. men se zdi da je rekla da bo prišla Lijo pogledat ko bo stara 6 mes. ne pa 4. Zato me je prav šokiralo ko mi je rekla da jutri pride. A je možno da pride zaradi uvajanja GH ? Jaz ji nebom povedala da ji te pa te že dam kakšno žličko pa namesto čaja da dobi korenčkov sok fejst razrečen z prekuhano vodo. Ker bom itak verjetno te poslušala, da če se polno dojima, da ne potrebuje ničesar.. malo priboljškov si pa te ja lahko privošči Lija ne
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.6.2009 20:07:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka malo priboljškov si pa te ja lahko privošči Lija ne ja, seveda samo saj veš ko pa to dojenje tak forsirajo in kao pol ne rabi ničesar. No, saj ok samo pol pa bo tud verjetno prevelik šok, če bo naenkrat po 6. mesecu vse dobila.. Ne vem sicer pa itak delam po svojem občutku. Danes je banano dobila-pol žličke in jo je veselo mazala in premetavala po ustih (koda nebi vedela kaj naj z njo počne ).
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.6.2009 20:10:26
|
|
|
|
elevitka
|
Hehe.. šokovi mami, mmmmmmm kak je to dobro, kaj si mi to dala tud meni je mami v mleko nadrobila za žličko albert keksa... pa sem zmazala ko nora (pa še spala sem bolj dolgo in je bila presrečna ker sem sita in se ne derem v eno)
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.6.2009 20:29:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pridejo jih pogledat,ko so že malo večji. men se zdi da je rekla da bo prišla Lijo pogledat ko bo stara 6 mes. ne pa 4. Zato me je prav šokiralo ko mi je rekla da jutri pride. A je možno da pride zaradi uvajanja GH ? Jaz ji nebom povedala da ji te pa te že dam kakšno žličko pa namesto čaja da dobi korenčkov sok fejst razrečen z prekuhano vodo. Ker bom itak verjetno te poslušala, da če se polno dojima, da ne potrebuje ničesar.. malo priboljškov si pa te ja lahko privošči Lija ne Ja,pri tebi je drugače ko se dojita in po njihovem mnenju naj ne bi začeli uvajat GH pred 6 mesecev.Saj boš vidla.Po moje jo pride prečekirat,kako je napredovala.Če mene vprašaš,ni nič narobe,da ji že daješ GH in sokove za pit.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.6.2009 21:36:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Hehe.. šokovi mami, mmmmmmm kak je to dobro, kaj si mi to dala tud meni je mami v mleko nadrobila za žličko albert keksa... pa sem zmazala ko nora (pa še spala sem bolj dolgo in je bila presrečna ker sem sita in se ne derem v eno)
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.6.2009 21:37:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,pri tebi je drugače ko se dojita in po njihovem mnenju naj ne bi začeli uvajat GH pred 6 mesecev.Saj boš vidla.Po moje jo pride prečekirat,kako je napredovala.Če mene vprašaš,ni nič narobe,da ji že daješ GH in sokove za pit. ma, če bo mi kaj težila ji bom pokazala vrata
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.6.2009 21:54:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,pri tebi je drugače ko se dojita in po njihovem mnenju naj ne bi začeli uvajat GH pred 6 mesecev.Saj boš vidla.Po moje jo pride prečekirat,kako je napredovala.Če mene vprašaš,ni nič narobe,da ji že daješ GH in sokove za pit. ma, če bo mi kaj težila ji bom pokazala vrata Pametno!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 30.6.2009 7:36:18
|
|
|
|
tasa_m
|
dobro jutro drage nosečke in mamice
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 30.6.2009 8:46:02
|
|
|
|
matcar
|
Dober dan! Kaj velja za ob 10-ih v Dražu?
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 30.6.2009 9:14:17
|
|
|
|
nebo
|
OJla, po moje bova sami....jaz pridem pa ti, pa to je to!!!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 30.6.2009 9:23:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo OJla, po moje bova sami....jaz pridem pa ti, pa to je to!!!! Pa Ly je rekla,da pride 99,9%. Boma pač sami,če ne bo nobene druge.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 30.6.2009 13:11:15
|
|
|
|
matcar
|
Ojla! Mi smo že doma,v nizkem štartu,da gremo ležečki.Punce,ful je bilo fajn,mi je bilo kr malo žal,da je tak hitro minlo.Face ste!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 30.6.2009 15:49:50
|
|
|
|
matcar
|
Kje pa ste vse?
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 30.6.2009 15:53:01
|
|
|
|
ly117
|
Jaz pa sem prišla domov ob 15:30 , zdaj pa sem se ravnokar najedla. Pa verjetno ga bom kar ven šibnila.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 30.6.2009 16:15:14
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa zdaj kuham.Sma s Saš-em malo spala,pa se je zbudil,zdaj je in že spi zraven.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 30.6.2009 17:41:14
|
|
|
|
elevitka
|
Grem tud jaz malo na zrak da ne bom zasmrdela v bajti ... upam da se ne bo lih zdaj vsipalo.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 30.6.2009 22:24:19
|
|
|
|
matcar
|
Halo,nosečke? Kaj se dogaja,da ni nobene?
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 30.6.2009 22:34:40
|
|
|
|
elevitka
|
˝umiramo˝ v mukah in čakamo na boljše čase
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 30.6.2009 22:41:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ˝umiramo˝ v mukah in čakamo na boljše čase Boge babike! Daj mi malo vstran,bom z velikim veseljem malo namesto tebe hirala!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?