nokes
|
ojla, danes je kuhala tašča, pa sem se najedla kot hrček, posodo je moj pomil, otroka šlafata, jst pa na izico na kompu , kak paaaašeeeee!!! grem kar na hitro, da katere ne izpustim in preden se moji srečici zbudita : taški, upam, da izležavaš, da je morje toplo, otroci uživajo in da so kamlilice naredile en velik kup(ček)! lara, glede dojenja res nisem prav naslov, čeprav a si na kakšni dieti? ker takšnole zvijanje in jok bi lahko pomenilo alergijo??? nočem strašit, samo na glas razmišljam, poskusi brez mlečnega (sir, mleko, jogurti, skuta....), ker je kravje mleko najpogostejši alergen. tale jok se mi namreč zelo znano sliši snežinka, upam, da je antibiotik prijel in da ste vsi lepo doma, in seveda, da si premagala mastitis!!! "#$%%%#"(//& mu je glih treba! (mastitisu, namreč) gemelli, upam, da se kmalu rešite viroze!! ma, se mi smilijo dojenčki, revčki miceni mala, ja ti si pa itak wundermutti, mislim obvladaš!!! pa še pravega nasveta se spomniš, kot je masaža trebuščka, seveda, pri nas je to ful delalo!!! če že dolgo nista kakala, ju zmasiram po trebuščku v smeri urnega kazalca okoli popka lepo počasi z oljčkom, potem pa še po podplatih, navzgor po zunanji strani do sredine in nato od zunanje strani proti notranjosti in nadaljujem na drugi nogici, delam nekakšen "krog". no, ponavadi kmalu zatem kakata, a ne vem, če ravno zaradi masaže belen, super, da ste doma!!! če jesta na 3 ure približno 50 ml, bi moralo biti dovolj, ker je to dnevno pribl. 400 ml mleka!!! okvirno lahko izračunaš takole: teža krat 150 (vse od 100 do 180 ml je normalno) = dnevna količina deljeno s številom obrokov = količina na obrok! v vašem primeru npr: 2,2 kg x 150 = 330 ml na dan / 8 obrokov = 40 ml na obrok. predlagam, da pokličeš patronažno in naj ti posodi tehtnico za kakšen mesec, pa ju tehtaj vsaki drugi dan in če napredujeta približno 30 g na dan oz. približno 200 g na teden, sta tipitopi! upam, da kmalu ugotoviš, da lepo napredujeta in začneš uživat! , drugače pa, dobrodošla med mamice! mlinčka, čakamo te s porodno zgodbo v detajlih!!! rubin, tebi in tvojima punčkama pošiljam najlepše misli! hedi, daj prid že domov, da poveš, kako tvoji že jejo pasulj in čevape , pridni! moji še kar spijo , nič grem si kafe skuhat, pa ju občudovat , pa-pa