|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del
28.6.2009 8:53:53   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ne da se mi v ZG furat,mi je v LJ všeč...

Kilometrov je isto. 

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
   RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del
28.6.2009 8:55:00   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

daj povejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjuser posted image

Ne dej, ki pol bo meni nerodno, ki že celo jutro tle sedim in Laro od daleč zabavam... user posted image

saj nisi edina....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
28.6.2009 8:55:32   
pf

IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

polonca, a že?
jaz sem te pa mislila še izprašat, kam greste na morje.
mi se še nismo odločili...

Na morje gremo v sredo zjutraj in sicer v Kustiće na Pag. Vsak dan mi je večja muka, ker je slabo vreme napovedano. Ne vem, če sem že kdaj bila na morju, da bi bilo tak slabo vreme napovedano, upam, da so se zmotili.

a se ne misli izboljšat,al kako??

Ja saj nekaj malega se bo kolikor je videti, ampak ni to tisto poletno vreme, a veš. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
28.6.2009 8:55:47   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Razmišljam, da bi 1x šli v ZG. Je katera že bila?

Ne še, ampak sem slišala da je fantastično. Poznam pa enih par, ki so bili in priporočajo. Baje ni primerjave z LJ ZOO, ki če sem odkrita ni nič posebnega. Živali so super, lahko bi pa bilo dosti bolj urejeno.

ma ne vem,če je res tako perfektno...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
28.6.2009 8:57:46   
arabela*
me pa zajtrkujemo.....imamo jogobelo z musliji,pa suho salamo,pa krem maslo,pa kruh s sončnicami.....mala kar vriska zraven...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
28.6.2009 8:59:21   
pf

Bolj na easy jaz to, ampak je pa vseeno neka skrb

Pf, matr, ti si prow taprava gospodinja.... še tista iz starih cajtov... user posted image

Jej kaka slatka je mini Lara. Lepotička mala. Taprava gospodinja iz starih cajtov. user posted image user posted image user posted image Butl se svetovnega kova, ker to tak vse pedinam, pol pa ni čudno, da zvečer dol padem. Ne bom ti raje pisala kaj sem že danes vse naredila. user posted image

daj povejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjuser posted image

Ob pol sedmih smo vstali, sem skuhala kavo, umila in preoblekla Lano, ji dala keksolino za jest. Preoblekla posteljnino, pobrala  cote, obesila nove cote in zložila, ter pospravila kar se je dalo zložiti brez likanja, iz umivalca dala posodo in not naložila kar je bilo novega, eno žehto cunj dala v pralnega, oblekla svežo posteljnino, posesala tepihe in v spalnici pod posteljo in kinderpetom. No pa spila sva kavo in pojedla jogurt, sedaj pa že tu čumim pol ure. Ja pa še sebe sem stuškala in oblekla. user posted image Spidi gonzales. user posted image

< Sporočilo je popravil pf -- 28.6.2009 9:00:02 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
28.6.2009 9:02:44   
Lara Croft
Sej sem rekla..... taprava gospodinja... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
28.6.2009 9:03:02   
arabela*

Ob pol sedmih smo vstali, sem skuhala kavo, umila in preoblekla Lano, ji dala keksolino za jest. Preoblekla posteljnino, pobrala  cote, obesila nove cote in zložila, ter pospravila kar se je dalo zložiti brez likanja, iz umivalca dala posodo in not naložila kar je bilo novega, eno žehto cunj dala v pralnega, oblekla svežo posteljnino, posesala tepihe in v spalnici pod posteljo in kinderpetom. No pa spila sva kavo in pojedla jogurt, sedaj pa že tu čumim pol ure. Ja pa še sebe sem stuškala in oblekla. user posted image Spidi gonzales. user posted image

svaka čast.....tvoj je sigurno ponosen na tebe....jaz še četrt toliko ne spocam...user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
28.6.2009 9:03:23   
pf

A sta kaj lepega kupile?

Ma samo eno majčko sem si kupla... mi je težko kej kupovat, ker ne morem probat..... Pa v bistvu tudi nič ne rabim, ko shujšam bom pa navalila... user posted image
Larči pa ima tudi vsega dovolj....
Bi ji kupila kej za jesen in zimo, ki so razprodaje, ma težko za naprej kupujem. .no, pravzaprav bi rabla kaj jesenskega za oblečt tudi zdaj... nisem računala, da bo treba dolge hlače v tem času nosit...

Hvala enako glede jesenskih cotkih. Tisti bodiji določeni, ki sva jih nosile spomladi so že bolj na malo, hlače tudi, ampak vreme pa je bolj za dolgi bodi in hlače, ni ravno za poletne kompletke. Jaz sem ji zadnjič kupila večje bodije za jesen v H&M-u in eno mikico, ter kaubojke. Saj vem približno koliko bo zrasla do takrat. 86 številko sem ji vzela. Je dosti ceneje sedaj, zakaj bi pol toliko denarja dajala za isto, nekaj že pol sproti kupiš še in vsaj Lana še kar precej dobi tudi.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
28.6.2009 9:05:07   
pf

me pa zajtrkujemo.....imamo jogobelo z musliji,pa suho salamo,pa krem maslo,pa kruh s sončnicami.....mala kar vriska zraven...user posted image

Dober tek punce. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
28.6.2009 9:05:35   
arabela*
hvala..user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
28.6.2009 9:06:34   
pf

svaka čast.....tvoj je sigurno ponosen na tebe....jaz še četrt toliko ne spocam...user posted image

Ja saj reče, da sem ful pridna, ampak saj veš, da gospodinjenje je najslabše delo. Zjutraj očistiš, zvečer je vse adijo spet. Dosti je dela, vidi se pa en klinac palac. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
28.6.2009 9:07:46   
arabela*

Ja saj reče, da sem ful pridna, ampak saj veš, da gospodinjenje je najslabše delo. Zjutraj očistiš, zvečer je vse adijo spet. Dosti je dela, vidi se pa en klinac palac. user posted image

fajn je,če imš čas...
jaz bom zdaj tud morala,ko bom doma....malo se popravit in poboljšat....drugače mi bo dal moj ljubi odpoved...user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
28.6.2009 9:09:10   
pf
Mi je rekel, da če bi doma ostala. Pa da ne ki. Kaj si ti ja nor, se mi utrga. user posted image Saj je fajn tak sedaj, ko imam Lano, ker je še mala pupa in se igrava in sprehajava, pa cartava, ampak da bi pa skozi bila doma brez službe. Hvala lepa. Povrh vsega sem pa pristaš svojega denarja, rajši imam malo kinte, ampak tisto svojo. user posted image  

< Sporočilo je popravil pf -- 28.6.2009 9:10:19 >

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
28.6.2009 9:10:18   
arabela*

Mi je rekel, da če bi doma ostala. Pa da ne ki. Kaj si ti ja nor, se mi utrga. user posted image Saj je fajn tak sedaj, ko imam Lano je še mala pupa in se igrava in sprehajava, pa cartava, ampak da bi pa skozi bila doma brez službe. Hvala lepa. Povrh vsega sem pa pristaš svojega denarja, rajši imam malo kinte, ampak tisto svojo. user posted image  

jaz ga u čelo poljubim,da mi to reče.....jaz sem mojga morala pošteno pregovarjat,da se je sprijaznil,da bom en čas doma...jaz pa bi vse dala da bi čim dalj lahko bila doma...res...user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
28.6.2009 9:11:15   
arabela*

, rajši imam malo kinte, ampak tisto svojo. user posted image  

zakaj..saj ga imata skupaj,a ne??user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
28.6.2009 9:12:59   
pf

jaz ga u čelo poljubim,da mi to reče.....jaz sem mojga morala pošteno pregovarjat,da se je sprijaznil,da bom en čas doma...jaz pa bi vse dala da bi čim dalj lahko bila doma...res...user posted image

Ja tak tip ženske si, jaz sem gospodinjski tip, ampak se tudi rada zrihtam, namažem in grem v službo. Pa fajn mi je v službi, me imajo radi, ker sem tak zgovorna. Pa veš, da ko pride pohorc med mariborske mestne ženske se vsi čudijo. Da ne bo kake zamere Mariborčanke (Saraya, Bubi), saj ste super, samo ene so pa res malo posebne, vsaj pri nas v službi, sploh starejše.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
28.6.2009 9:13:11   
petra1978
Mi je rekel, da če bi doma ostala. Pa da ne ki. Kaj si ti ja nor, se mi utrga. user posted image

Meni se tudi zmeša, če bi morala doma ostat. Drugače si pa ful pridna.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
28.6.2009 9:14:16   
arabela*

Ja tak tip ženske si, jaz sem gospodinjski tip, ampak se tudi rada zrihtam, namažem in grem v službo. Pa fajn mi je v službi, me imajo radi, ker sem tak zgovorna. Pa veš, da ko pride pohorc med mariborske mestne ženske se vsi čudijo. Da ne bo kake zamere Mariborčanke (Saraya, Bubi), saj ste super, samo ene so pa res malo posebne, vsaj pri nas v službi, sploh starejše.

ja saj se lahko porihtaš,pa namažeš tud za kam drugam,ne samo za v službo...
no,ne vem,jaz pač drugače študiram....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
28.6.2009 9:15:11   
arabela*

. Pa veš, da ko pride pohorc med mariborske mestne ženske se vsi čudijo. Da ne bo kake zamere Mariborčanke (Saraya, Bubi), saj ste super, samo ene so pa res malo posebne, vsaj pri nas v službi, sploh starejše.

user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
28.6.2009 9:16:00   
pf

zakaj..saj ga imata skupaj,a ne??user posted image

Seveda imava, ampak je pa fajn, če še imaš nekaj svojega denarja, da ne rabiš dedca za vsak euro prositi, kar v primeru, če si brez službe moraš. Za vsako majico, za vsako kremo, ne vem. Ni to zame. Če bi ostala brez službe potem ja in ne bi bil problem, da bi jo pa pustila pa mi ne pride na pamet.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
28.6.2009 9:18:50   
arabela*

Seveda imava, ampak je pa fajn, če še imaš nekaj svojega denarja, da ne rabiš dedca za vsak euro prositi, kar v primeru, če si brez službe moraš. Za vsako majico, za vsako kremo, ne vem. Ni to zame.
.

ded ima da služi pare...user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
28.6.2009 9:21:33   
arabela*
gremo malo v qlandijo....smo same do večera in ju moram nekam peljat.....user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
28.6.2009 9:25:02   
pf
L se je zbudila. Greva malo potelovaditi. user posted image  user posted image  user posted image Danes bo še bolj intenzivna vadba. Bubi lep pozdrav.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
28.6.2009 9:36:28   
arabela*
čao...se tipkamo ..user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.