Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 27.6.2009 22:25:04
|
|
|
|
Olivija*
|
saraya, a še nisi šla? kam greste v zoo, lj ali zg?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 27.6.2009 22:25:34
|
|
|
|
gloria
|
...ojla... Larika kako cukrano dete si ti Marisa čestitke za 10 mes. Račkap uživajte ...evo ene ko je vsako leto v živalskem v ZG. ....ju3 pa gremo vsi trije ...komi čakam...men je tam zelo lepo...imajo več živali kot v LJ.,okrog je velik park kje se lahko otročki igrajo,sprehajajo,pa še karte niso drage(lani sem dala 20 kn.)....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 27.6.2009 22:26:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* saraya, a še nisi šla? kam greste v zoo, lj ali zg? neeeeeeee...v Lj..gremo
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 27.6.2009 22:28:04
|
|
|
|
Olivija*
|
ja, tudi jaz sem slišala pohvale za zg zoo. ampak mi bomo šli letos enkrat v lj
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 27.6.2009 22:36:41
|
|
|
|
gloria
|
...mi smo se pa danes prvič sami postavili na nogice v pojstlici ,pa dva dneva že kaj se sam usede....no ko ga je volja,če ne pa jamra da ga pridem dvignit ....tko da je krenilo nekako,čeprav puzanje še ni pogruntal,ah bo že ... ...nočka....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 7:50:00
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro....vauuuuuuuuu danes pa sem prva karto štemplala...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 7:50:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ja, tudi jaz sem slišala pohvale za zg zoo. ampak mi bomo šli letos enkrat v lj ne da se mi v ZG furat,mi je v LJ všeč...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 8:15:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jst sem bla pa prej.. tralala.... samo napisala nisem nič... Meni je dolgcajt..... ne vem, kam bi se dala... Lent je daleč....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 8:20:47
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro Sem kar pogledala, kdo se nam spet v debato vtika Pa vidim Lariko na avatarju Saraya, do ZG je enako daleč kot do LJ. Razmišljam, da bi res 1x šli. Po drugi strani pa bi LJ izkoristili še za kak obisk in kako kavico Kaj pa je zdaj s Celjem? To bi bilo ravno prav za izlet z vlakom (1h). Bubi se namreč še ni peljal in si ful želi. Pa bi prišli, saj ne rabim toliko robe zraven, da ne bi mogla pod voziček vrečt.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 8:25:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst sem bla pa prej.. tralala.... samo napisala nisem nič... Meni je dolgcajt..... ne vem, kam bi se dala... Lent je daleč.... meni tudi mallllllllllllllooo.. Smo same danes spet,pa študiram,kam bi šle.....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 8:27:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kaj pa je zdaj s Celjem? To bi bilo ravno prav za izlet z vlakom (1h). Bubi se namreč še ni peljal in si ful želi. Pa bi prišli, saj ne rabim toliko robe zraven, da ne bi mogla pod voziček vrečt. kak pa se ti je ta ideja porodila?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 28.6.2009 8:39:45
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* polonca, a že? jaz sem te pa mislila še izprašat, kam greste na morje. mi se še nismo odločili... Na morje gremo v sredo zjutraj in sicer v Kustiće na Pag. Vsak dan mi je večja muka, ker je slabo vreme napovedano. Ne vem, če sem že kdaj bila na morju, da bi bilo tak slabo vreme napovedano, upam, da so se zmotili.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 28.6.2009 8:40:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* polonca, a že? jaz sem te pa mislila še izprašat, kam greste na morje. mi se še nismo odločili... Na morje gremo v sredo zjutraj in sicer v Kustiće na Pag. Vsak dan mi je večja muka, ker je slabo vreme napovedano. Ne vem, če sem že kdaj bila na morju, da bi bilo tak slabo vreme napovedano, upam, da so se zmotili. a se ne misli izboljšat,al kako??
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 28.6.2009 8:41:48
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Bolj na easy jaz to, ampak je pa vseeno neka skrb Pf, matr, ti si prow taprava gospodinja.... še tista iz starih cajtov... Jej kaka slatka je mini Lara. Lepotička mala. Taprava gospodinja iz starih cajtov. Butl sem svetovnega kova, ker to tak vse pedinam, pol pa ni čudno, da zvečer dol padem. Ne bom ti raje pisala kaj sem že danes vse naredila.
< Sporočilo je popravil pf -- 28.6.2009 8:56:04 >
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 8:42:34
|
|
|
|
petra1978
|
Dobro jutro! Glede poganjalčkov - ta medo PU, ki ga imata Bubika in Gal je zdaj v Pikapolonici v akciji, če katero zanima. Lara meni je pa tako lušna ta slikica male Larike Sem še jaz štemplala karto zdaj bom pa počakala da se Gal zbudi in se grema potepat.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 28.6.2009 8:43:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Bolj na easy jaz to, ampak je pa vseeno neka skrb Pf, matr, ti si prow taprava gospodinja.... še tista iz starih cajtov... Jej kaka slatka je mini Lara. Lepotička mala. Taprava gospodinja iz starih cajtov. Butl se svetovnega kova, ker to tak vse pedinam, pol pa ni čudno, da zvečer dol padem. Ne bom ti raje pisala kaj sem že danes vse naredila. daj povejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 8:44:06
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* zdaj pa čakam še na Larino poročilo iz zoo. vreme je bilo ravno pravo, ne prevroče, ne premrzlo. in brez dežja. Sem v dežju šla v LJubljano.... sem si mislila, bom pa v BTC šla, če bo tudi tam padalo.... potem sem od Postojne do počivališča na Ravbrkomandi, to je 4 km, vozila 40 minut.... matr, me še zdej leva noga boli.... V ZoOju je blo prow luštno... bilo je sonce, toplo.... Na koncu ogleda pa se je pošteno vsulo, ampak res je zlivalo..... Lara je bila ful navdušena nad medvedom, golobi in dežju, ki je padal na najlon... hahaha Valda sva šli tudi v BTC... Super, da sta se imeli fino. Moj bi bil tudi nam medvedom navdušen, ker je obseden z njimi, Lani pa je zaenkrat kuža zakon in pa vse vrstih letočih živalih, tudi muhe. A sta kaj lepega kupile?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 28.6.2009 8:44:49
|
|
|
|
Lara Croft
|
Na morje gremo v sredo zjutraj in sicer v Kustiće na Pag. Vsak dan mi je večja muka, ker je slabo vreme napovedano. Ne vem, če sem že kdaj bila na morju, da bi bilo tak slabo vreme napovedano, upam, da so se zmotili. Sej od torka naprej kaže, da bo lepo.... no, še kar lepo...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 28.6.2009 8:45:18
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* niso to ne vem kaki filmčki.... da bi jih človek na netu kazal V bistvu je vse tak super, da bi z veseljem lahko na netu pokazala, edino če je stvar zasebnosti v igri, ker drugače bubika raztura.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 8:49:38
|
|
|
|
Lara Croft
|
A sta kaj lepega kupile? Ma samo eno majčko sem si kupla... mi je težko kej kupovat, ker ne morem probat..... Pa v bistvu tudi nič ne rabim, ko shujšam bom pa navalila... Larči pa ima tudi vsega dovolj.... Bi ji kupila kej za jesen in zimo, ki so razprodaje, ma težko za naprej kupujem. .no, pravzaprav bi rabla kaj jesenskega za oblečt tudi zdaj... nisem računala, da bo treba dolge hlače v tem času nosit...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 8:49:42
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Razmišljam, da bi 1x šli v ZG. Je katera že bila? Ne še, ampak sem slišala da je fantastično. Poznam pa enih par, ki so bili in priporočajo. Baje ni primerjave z LJ ZOO, ki če sem odkrita ni nič posebnega. Živali so super, lahko bi pa bilo dosti bolj urejeno.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 8:50:48
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kakega lepega fantka imamo mi.... Samo veš, da ko na hitro pogledaš res izgleda kot fantek, ampak ko se pa poglobiš v njene očke, vidiš da je to lepa mini Lara.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 8:51:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara meni je pa tako lušna ta slikica male Larike user posted image Ma je lušna, ja.... ampak, če ne poznaš, bi rekel, da je fantk...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 28.6.2009 8:53:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
daj povejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjuser posted image Ne dej, ki pol bo meni nerodno, ki že celo jutro tle sedim in Laro od daleč zabavam...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 8:53:19
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...mi smo se pa danes prvič sami postavili na nogice v pojstlici ,pa dva dneva že kaj se sam usede....no ko ga je volja,če ne pa jamra da ga pridem dvignit ....tko da je krenilo nekako,čeprav puzanje še ni pogruntal,ah bo že ... ...nočka.... Bravo Nik.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.