Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.6.2009 11:45:25
|
|
|
|
biba14
|
Matcar : dobro porihtaj danes
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.6.2009 13:06:46
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka,ki pa piše,da bo tvoj imel krče? Jaz imam 3 lauženke,pa jih nobeden ni imel. Lej matcar, mam tako srečo, da mi fašemo VSE kar ni treba,... tako da sem raje perajt
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.6.2009 13:13:34
|
|
|
|
elevitka
|
Ma men so v P za zgago dajali Rupurut - tako da ga uporabljam tud doma-nikakor ne več kot 2 tableti na dan (ker ni prav nič fajn ko dobiš vse v usta, bi lahk kozlala kr A veste da je Michael Jackson umrl ???? zastoj srca baje, jaz pa sem bla tak žleht pa sem rekla kaj mu je fris razpadel
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.6.2009 13:38:37
|
|
|
|
tasa_m
|
biba a ti nočeš dojit???
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.6.2009 13:47:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ... A veste da je Michael Jackson umrl ???? zastoj srca baje, jaz pa sem bla tak žleht pa sem rekla kaj mu je fris razpadel ja,mene je kolegica ob 8h zjutraj klicala pa mi povedala to ja. mogoče pa mu je že začel razpadovat ja.. In kdo bo zdaj podedoval vse njegove dolge??
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.6.2009 14:52:37
|
|
|
|
Nattasha
|
biba porodničar bo samo reku, da je boljše če dojiš, ampa bolj bodo nadležne kake med. sestre, al pa med. seste babice, tistih se moraš bat;))) Oz se nas moraš bat;)))))
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.6.2009 16:02:49
|
|
|
|
matcar
|
Ojla! Smo prispeli domov,se najedli,pol pa šibam z Maksom na terapije.So me iz LJ klicali,so mu OP prestavli za en teden.Tak da grema komaj 7.7. v LJ. Elevitka,ki pa je tvoj optimizem!? Moraš si rečt,moj otrok pa krčev ne bo imel!Pika! Ja,pa je res zaradi srca umrl,ta Jackson.Pufe pa bojo froci pojerbali,tak je vedno!Al pa kaka služkinja zaupne narave,če me razumete!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.6.2009 16:03:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha biba porodničar bo samo reku, da je boljše če dojiš, ampa bolj bodo nadležne kake med. sestre, al pa med. seste babice, tistih se moraš bat;))) Oz se nas moraš bat;))))) Kaj pa če nimaš kaj dojit?! Jaz nisem nobenega kaj dosti mogla,ker sem imela mleka ravno za vzorec.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.6.2009 19:49:24
|
|
|
|
elevitka
|
Matr v SL. Bistrico sem mogla it da sem dobila otroško posteljnino za našega bauca ... tak zdaj pa je res mam dovolj (kakaih 10 menda). danes me križ boli kot strela, pa če se ne motim mam občasno ˝lažne˝ popadke (vsake tolko me šraufa in štihapa tišči dol da komaj diham) al pa sem spet kako čudno bolezen fasala, ma saj ne vem več kaj si naj mislim. Matr moram mal it pogledat in obnovit znanje predihavanja popadkov .... biba a smo dobili kaj v MŠ ... nismo ne ?
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.6.2009 21:05:35
|
|
|
|
Noseckica
|
Punce, zanima me, če mogoče katera ve, kdaj se dr. Mujezinović vrne iz dopusta? Hvala!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.6.2009 21:11:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Matr v SL. Bistrico sem mogla it da sem dobila otroško posteljnino za našega bauca ... tak zdaj pa je res mam dovolj (kakaih 10 menda). danes me križ boli kot strela, pa če se ne motim mam občasno ˝lažne˝ popadke (vsake tolko me šraufa in štihapa tišči dol da komaj diham) al pa sem spet kako čudno bolezen fasala, ma saj ne vem več kaj si naj mislim. Matr moram mal it pogledat in obnovit znanje predihavanja popadkov .... biba a smo dobili kaj v MŠ ... nismo ne ? Kaj te rabiš tolko posteljnine? Za celo gardo? Možno,pa da res imaš lažne popadke.Toti tak sami minejo.Bodi pa vseeno pozorna,lahko pa da gre zares!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.6.2009 21:11:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Noseckica Punce, zanima me, če mogoče katera ve, kdaj se dr. Mujezinović vrne iz dopusta? Hvala! Sory,rade volje bi ti pomagala,pa pojma nimam.Če mogoče katera druga ve?
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.6.2009 23:53:47
|
|
|
|
Nattasha
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha biba porodničar bo samo reku, da je boljše če dojiš, ampa bolj bodo nadležne kake med. sestre, al pa med. seste babice, tistih se moraš bat;))) Oz se nas moraš bat;))))) Mah težava je vedno v tem, da imamo vse porodnišnice z nazivom "novorojenčkom prijazne ustanove", mamam so te iste ustanove redko prijazne, ker ne "dovoljujejo" umetnega mlega, dudic, itd...zato tudi tolko sitnarjenja okrog dojenja. Če pa otrok ne napreduje je pa seveda zadeva čist drugačna, samo si pač dovolijo tistih 10% izgube, preden začnejo mame poslušat, do takrat ste pa že itak doma če je vse ok. Kaj pa če nimaš kaj dojit?! Jaz nisem nobenega kaj dosti mogla,ker sem imela mleka ravno za vzorec.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.6.2009 23:59:06
|
|
|
|
elevitka
|
Matcar bolana sem na posteljnino ... pa tak lepa je iste barve kot so stene pa take lepe ovčke so gor (zdaj ma celi kompletek enak od brisačke, do plaščka, odejice, posteljnine,.... še spalno vrečo ) nič grem ajobajo... upam da vsaj do 6 ... neprekinjeno seveda NOČKO
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 27.6.2009 6:39:36
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Jaz že veselo kafe pijem,ne morem več spat.Moji pa še vsi v komi,od najmanjšega do največjega!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 27.6.2009 7:42:13
|
|
|
|
Noseckica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Noseckica Punce, zanima me, če mogoče katera ve, kdaj se dr. Mujezinović vrne iz dopusta? Hvala! IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sory,rade volje bi ti pomagala,pa pojma nimam.Če mogoče katera druga ve? Hvala, vseeno, matcar.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 27.6.2009 8:43:55
|
|
|
|
nebo
|
Dobro jutro, Matcar pa kaj ti sploh kaj spiš? Jaz sem ravno vstala. pojedla jogurt, sedaj pa grem v mesto po pleničke, pa še kaj no....pa na kavo z mojim možem..sva sama, Nika je pri babici. Popoldan pa na piknik v dežju Elevitka ti si najbolj pridna deklica na svetu in jaz bi te kuj mela doma za delat... Kako je Rubin in kako je Gloria???? KDO JE ZATO, DA GREMO NA KAFE V TOREK ZJUTRAJ??
< Sporočilo je popravil nebo -- 27.6.2009 8:45:23 >
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 27.6.2009 8:47:02
|
|
|
|
matcar
|
Seveda spim,kaj pa misliš? Kako je Rubin,ne vem.Se nisma nič slišale teh nekaj dni. Ja,KAJ PA KAKA KAVICA BO PADLA?
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 27.6.2009 8:48:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo KDO JE ZATO, DA GREMO NA KAFE V TOREK ZJUTRAJ?? JJAAZZ!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 27.6.2009 8:50:03
|
|
|
|
elevitka
|
JUTROOOOOOOOOOOOO SPOROČAM VESELO NOVICO !!!!!!!! NAŠA BIBA SE JE REŠILA MUK Biba sporoča: danes 27.6.2009 ob 2,35 je v MB porodnišnici z malce zamude na svet prijokal najin poba TIM mali velikan ima 51 cm in 3490 g. Iskrene čestitke mamici in atiju, Timu pa obilo zdravja in otroškega smeha.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 27.6.2009 8:58:56
|
|
|
|
nebo
|
Biba..... že pa imam solzne oči in kurjo kožo. Jaz mislim, da moramo to zapit, zato obvezna kava v torek!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 27.6.2009 9:03:49
|
|
|
|
nebo
|
Elevitka ti sigurno veš kako se reče tisti kremi za dojke proti razpokanim bradavicam, da ni potrebno umivat pred dojenjem? Aj pa kaj obstaja kje kak seznam kaj moramo vzeti s seboj v P zase in potem za dojenčka??
< Sporočilo je popravil nebo -- 27.6.2009 9:05:10 >
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 27.6.2009 9:21:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka JUTROOOOOOOOOOOOO SPOROČAM VESELO NOVICO !!!!!!!! NAŠA BIBA SE JE REŠILA MUK Biba sporoča: danes 27.6.2009 ob 2,35 je v MB porodnišnici z malce zamude na svet prijokal najin poba TIM mali velikan ima 51 cm in 3490 g. Iskrene čestitke mamici in atiju, Timu pa obilo zdravja in otroškega smeha. Oh Biba, čestitke . Pa veliko zdravja obema. Zdaj pa že meni gre na jok. Moji hormoni so čisto ponoreli.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 27.6.2009 9:22:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo KDO JE ZATO, DA GREMO NA KAFE V TOREK ZJUTRAJ?? Jaz tudi .
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 27.6.2009 9:24:54
|
|
|
|
ly117
|
Aja sem pozabla, dober dan. Nebo jaz sem imela seznam za v P na listu za štetje gibov. Pa ne zdaj spet komplicirat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?