|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
25.6.2009 14:24:23   
biba14
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Pivo pa dvomim,da ti bo pomagalo.user posted image

Ooo je, sem bla potem bolj u easyuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil biba14 -- 25.6.2009 14:25:03 >

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
25.6.2009 15:52:54   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: biba14

Pivo pa dvomim,da ti bo pomagalo.user posted image

Ooo je, sem bla potem bolj u easyuser posted image user posted image

To pa ti verjamem,ja!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
25.6.2009 15:55:12   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: biba14

Ojla!
Jaz pa sem zdaj po kosilu perilo pobrala,ki se je sušilo od nedelje,pa nov stroj obesla,zdaj pa grem malo na hrbet.Me tak menza mantra,kot že dolgo ne.Sem mogla derkt tableto vzet,ker niti stat ne morem prav.Pa vliva se tudi.Mah,brez veze.
Biba,pa nekaj naredi,no!? Mogoče bo res kaki zvarek pomagal,kot je Elevitka predlagala.Kaj si imela kaki pregled včeraj?

Ma ricinus so mi odsvetovali-je ena dobila premočne krče,ampak jo ni prav zategovalo in potem ni bilo ravno fajn...ma saj ne vem. Ju3 imam spet CTG, upam,da bodo amnioskopijo delali, ker me skrbi, kako se kaj malemu godi....hvala punce na skrbi...sam mene res psiha že mal dajeuser posted image

Glej,ju3,ko boš na pregledu,jim reči,da naj nekaj naredijo.Sprožijo al nekaj.Ker če so ti rekli,da je bolj gosta plodovnica,se ni ravno za špilat s tem.Pa orng po mizi vdari,pol pa bo kaj narobe,pa nič krivi nebojo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
25.6.2009 17:39:51   
elevitka
Po moje je biba premila in se ne bo razkurila. Morš tako paniko naret kot jaz pa te kr domov pošljejo kr sem bla sitna 100/h da hočem domov user posted image

Moj otrok pa že ceu dan spi ... ne pomaga da sem ceu dan telovadila (spucala sem bajto v nulo) mali pa nič... se ne pusti motit user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
25.6.2009 18:47:08   
biba14

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Po moje je biba premila in se ne bo razkurila. Morš tako paniko naret kot jaz pa te kr domov pošljejo kr sem bla sitna 100/h da hočem domov user posted image

Moj otrok pa že ceu dan spi ... ne pomaga da sem ceu dan telovadila (spucala sem bajto v nulo) mali pa nič... se ne pusti motit user posted image

Sam jaz jim res ne upam pamet tam solit, ko spec.itak vedo več od mene...sam jim bom pa omenila to gosto plodovnico.
Elevitka : kdaj pa ti začneš s ctg? Moj mali je vedno ful miren, vedno pa začne mrdat, ko grem v kak kafič-pa ne vem,a zaradi stolov ali vzdušja...ko pač nemislim nanj pa se oglasi...sam problem je,da vsak dan 10x pa res ne moreš bit na kaviuser posted image . Pa si že naštela 10 gibov? jaz jih imam 9, še 1 potrebujem.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
25.6.2009 20:06:19   
nebo
Ne me basat BIBA TI SI ŠE DOMA?????????????user posted image

Torej jaz sem prispela, upam, da ste ok. Jaz sem o.k. samo noge imam fuuuulll otečene, zato moram med vikendom počivat, ker v ponedeljek imam G.

No kako je je Rubin in njeni dve? Res ste me šokirali in kako je Gloria?

Elevitka vidim, da si bolje - no mislim na pucanjeuser posted image  Kdaj začneš z ctg-ji? Jaz imam sedaj G po mesecu dni, tako, da bom videla kako in kaj bodo rekli??

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
25.6.2009 20:32:06   
tasa_m
nebo welcome back! user posted image user posted image Kako si se imela??

biba.. mislim da se ni za špilat, naredi rabuko tam. Sami se itak ne zganejo. Meni so tud do zadnjega čakali pa me hodli sam gledat, pol pa ko se je Lija zagozdla pa dobila naenkrat pulza skoraj 200 pa so lahko takoj odreagirali. Sem imela v trenutku polno porodno sobo, Tomaža pa so ven poslali..

elevitka.. no, če pa si že zdrava, pa pridi kaj k men na kafe pa mi lahko usput malo pospraviš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
25.6.2009 20:56:01   
ly117
Večer!

Nebo dobrodošla doma. Kako vreme ste  imeli?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
25.6.2009 21:07:37   
elevitka
Biba razen tistih CTG-jev ko sem bila v P nimam nix, nisem dobila niti napotnice (menda ti da tvoj G al kak, potem pa te oni tam dalje naročajo al kak gre to? al vsakič nova napotnica?)

G imam v torek 1.7. Me zanima kaj bo rekla, komaj čakam da dobim domov izvide in odpustno pismo, da vidim kaj so sploh napisali not, ker noben ku*ac ne ve kaj mi je.

Sem Pušenjaku pisala... je rekel da najverjetneje zaradi otekanja organov oz. slabe prekrvavitve centra za ravnotežje moje težave, če so vsi iz vidi krvi urina in pritiska ok.

Torej naj obiščem ORL... in kaj mi bodo tam ???? nič najverjetneje sam da bom kot zmešana letala okoli. Raje čepim doma in se pač vlačim po stenah okol kot pijanec ko imam vrtoglavico, je pa res da sama ne upam niti za volan ali ven. Bom pač en mesec doma preždela, pa me bo moj okol vozo.

Gibov naštejem 10 mogoče v 18 urah, v 12 nikakor. Včasih miga kako uro skupaj kot zmešan pol ceu dan pauza, včasih le 2 x na dan pa še to tako nežno da se skor ne zavzamem. Nevem no al je tolk len al kaj si naj mislim. Včasih se ne zmrdne niti kadar prav tresem trebuh, da bi ga zbudila.

krneki, mislim da bom jaz 1000 x bolj sitna kot ti Biba preden bom rodila, se že kr bojim, še moj je rekel, celo nosečnost BP, zadnji mesec boš pa vse not spravla (BOŠČEK).

Nebo... dobrodošla domov dopustnica

Tasa nisem OK... in tud ne bom dokler ne rodim (baje se bodo potem moje težave nehale), sam sem mogla spucat malo ker nisem že 2 tedna in je bilo kot da bi bomba vdarla.

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
25.6.2009 22:05:56   
ly117
Nočko.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
25.6.2009 23:10:51   
matcar
Nebo,dobrodošla doma!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
25.6.2009 23:11:45   
matcar
Nič,grem pančat.Mam ju3 spet letanje okoli dohtarov.Mama s Saš-em UZ kolkov.Beda!
Nočko!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
25.6.2009 23:37:20   
tasa_m
...
Tasa nisem OK... in tud ne bom dokler ne rodim (baje se bodo potem moje težave nehale), sam sem mogla spucat malo ker nisem že 2 tedna in je bilo kot da bi bomba vdarla.
pr nam je to vsak dan user posted image user posted image  in ne samo koda bi, ampak KO bomba vdari user posted image user posted image

Zdaj sploh nimam več časa čistit, ker je Lija začela blebetat in se celi dan pogovarjauser posted image . Danes je npr. cel dan se pogovarjala, sploh nisem mogla verjet. Sem bila kar user posted image  ko se ti smeji in obenem še cvili zraven.user posted image
Sem pa jo zdaj že par krat zalotla, ko se smeji na ves glas,prav tisto posrečeno.. bi jo najraje pojedlauser posted image .

user posted image  ...jutranja telovadba z petjem ji je grozno všeč.. user posted image

zato pa ji je tolko manj kakšna žlička kašice ...user posted image

user posted image ..so pa njeni prsti še vedno aktualni user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
26.6.2009 3:46:25   
elevitka
Tasa Lija je pravi cuker ... ki je še to pri nas user posted image najprej nas čaka porod, pol muke z navajanjem na nov način življenja, pa krči .... čez pol leta bomo tud mi taki user posted image (sam takrat bo že mrzlo zunaj user posted image

spet ne morem spat... me križ boli in zgaga peče za **** user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
26.6.2009 6:59:11   
matcar
Dobro jutro!
Tasa,Lija je prava mala princeska.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
26.6.2009 7:00:09   
matcar
Elevitka,ki pa piše,da bo tvoj imel krče? Jaz imam 3 lauženke,pa jih nobeden ni imel.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
26.6.2009 7:30:20   
biba14
Jutro..
Tasa..luštkana mala pikicauser posted image ...
Elevitka: kaj naj šele jaz rečem, ko mi dete noče venuser posted image ...točno tak-ŠE VEDNO NIČ

Lepo se imejte

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
26.6.2009 7:35:47   
ly117
Jutro.

Biba sej bo. Pauser posted image user posted image user posted image zate.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
26.6.2009 7:51:11   
matcar
Biba,razkuri se danes tam! Naj ti sprožijo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
26.6.2009 8:04:25   
matcar
Mi bomo počasi krenli v B. Se tipkamo! Babike,fajn porihtajte,kar pač imate za porihtat!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
26.6.2009 8:06:39   
nebo
Sem včeraj šla kar spat ob 21h...drugače pa je ok. Vreme v Portorožu je bilo srednje zanimivo, dva dni smo se lahko kopali zunaj, drugače pa noter v Palasu ali pa Rivjeri. Da povem odkrito, meni je fuuullllllll pasalo, da je bilo mrzlo, ker vročina me ubija, pa še bolj bi zatekala. Tako da ja bilo je lepo, ampak je pa tudi fajn, da smo prišli domov, ker sedaj sem pa v 35t in bo dovolj no...

Danes ponoči sem sanjala, da sem že dojilauser posted image  aja da sem si kupovala ščetko za v P...kar pomeni, da si moram res pripravit torbo za seboj. In kaj ste ve dale v torbo??

No jaz nimam nekih ekstra problemov z štetjem gibov, ker je moj user posted image user posted image  tako aktiven, da me že vse boli od telovadbe...jaz se zadnje čase bolj borim z takimi bedastimi črnimi mislimi, kaj če bo kaj narobe...pa na morju je bilo ogromno takšnih ubogih otrok/ljudi in vse sem videla jaz, moj mož nobenega....

Biba in Elevitka, prvič sem tudi jaz imela probleme glede štetja gibov, in ko jih nisem dovolj naštela, sem enostavno šla v P na ctg. Vzamejo brez problema.

A bo padla še kakšna kava??

Pa še vedno ne vem kako je Rubin?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
26.6.2009 8:44:39   
tasa_m

Tasa Lija je pravi cuker ... ki je še to pri nas user posted image najprej nas čaka porod, pol muke z navajanjem na nov način življenja, pa krči .... čez pol leta bomo tud mi taki user posted image (sam takrat bo že mrzlo zunaj user posted image

spet ne morem spat... me križ boli in zgaga peče za **** user posted image
Elevitka..nobenih krčev nebo! user posted image
Jaz sem prejšni mesec pri kolegici videla kaj sploh pomeni da ima tamala krče. Pol pa sem jaz mislila da jih imamo mi, ko je nekaj malega zajokala.

Za zgago moji kolegici full pomaga iz Mercatorja neka voda, ki se imenuje Štefanov vrelec. Če se ne motim se tak reče. Njo tud full zgaga peče, ma 21.7 PDP, tak da je rekla da je samo to OK, po vsem drugim jo še bolj. Se pa dobi samo v Mercatorju..probaj.
Glede križa pa nebom nič rekla, vso user posted image me je full zabaval, zdaj pa dalje user posted image

Elevitka.. saj bo, saj še malo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
26.6.2009 8:47:53   
tasa_m
Dobro jutro!

Biba14 user posted image user posted image
matcar.. fajn porihtajta danes!
nebo.. jaz sem si dala v torbo za P. : gel za tuširanje, šampon, z.pasto, britvico, deodorant, ščetko, kremo za obraz, labello,..
Skoraj več pa se ne spomnim. Vem pa da je bila nabito polna, pa nimam male toaletne torbe user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
26.6.2009 11:42:33   
biba14
Ker je bil ctg še vedno brez posebnosti, pa tud odprta nisem čisto nič, bodo še čakali...no,v pondeljek imam spet kontrolo. Saj ta sprožitev tud ni taki balzam, ker sem prvorodka lahko ful traja in boli, tako da je vseen če še mal čakam-danes so mi zatrdili,da je vse ok.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
26.6.2009 11:44:26   
biba14
Nebo : jaz mam torbo že 1 mesec pripravljeno : no3 pa je le vse, kar potrebujem  za oseb.higieno, nogavice in pa duda in flaška za malega ( tle pa se bom zbunla, da nočem dojit, pa če se mi tam na glavo pediater postavlja).

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?