Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 26.6.2009 20:43:44
|
|
|
|
petra1978
|
Mi smo pa danes kupili poganjalčka (hvala Bubi) in smo se morali non stop furat z njim. Takrat ko ni v njem sedel, se je pa plazil in ga potiskal pred seboj
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 26.6.2009 20:46:13
|
|
|
|
*bubi*
|
Res upam, da vam bo tako služil kot je bubiju njegov. To je res bila najboljša investicija Pa zdaj je bubiki tak zanimiv, skoz se za njim podi. In vozi seveda tudi
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 26.6.2009 20:52:31
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Mi smo pa danes kupili poganjalčka (hvala Bubi) in smo se morali non stop furat z njim. Takrat ko ni v njem sedel, se je pa plazil in ga potiskal pred seboj supeeer! naj se le fajn z njim zabava in naj mu dobro služi! a poganjalčki so zdej že v redu za tolk stare , kot so naši?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 26.6.2009 20:52:37
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you čer..... ste bile pridne čvekice! se mi ne da brati za nazaj. kako ste?? Krasno, pa vi? Zadnja dva dni je res veliko boljše, skoz smo zunaj. se je malo umirilo z zobki, tko da smo danes samo 2x ponoči vstali.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 26.6.2009 20:53:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Za danes pa sem se odločila, da bom raje film gledala kot na RR visela. jaz tud,bom Schwarzenegerja gledala...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.6.2009 20:56:26
|
|
|
|
arabela*
|
grem...nočka vsem..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.6.2009 20:59:55
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem...nočka vsem.. nočko.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 26.6.2009 21:03:24
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Za danes pa sem se odločila, da bom raje film gledala kot na RR visela. jaz tud,bom Schwarzenegerja gledala... Ja jst tudi... že nevemkolkič.....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 26.6.2009 21:15:11
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Oli, si dobila vavčer? nisem. jih je zmanjkalo. saj tisto vstopnino si vseeno še lahko privoščimo, če bo vreme
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 26.6.2009 21:23:59
|
|
|
|
Olivija*
|
Sara, Gal kaj druge ste pa vse šle? no, pa grem še jaz.... samo to še moram povedat, da sem ful vesela, da so mojega atija danes odpustili iz bolnišnice
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 26.6.2009 21:29:47
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ evo... mi je uspelo Saro ujet ob mobitelovi reklami... samo da (itak takrat ko mami snema... ane bubi ) ni bila tolk aktivna... ampak je še vedno zelo posrečena: kako luštno
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 26.6.2009 21:32:23
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* Sara, Gal kaj druge ste pa vse šle? no, pa grem še jaz.... samo to še moram povedat, da sem ful vesela, da so mojega atija danes odpustili iz bolnišnice super!!!!!!! sem vesela s tabo!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 26.6.2009 21:36:04
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ evo... mi je uspelo Saro ujet ob mobitelovi reklami... samo da (itak takrat ko mami snema... ane bubi ) ni bila tolk aktivna... ampak je še vedno zelo posrečena: ja ful je dobra!!! pa prou tko zavzeto gleda tv?? ker naša malo pogleda, pa ma dost. zaenkrat. kaj pa še bo....kdo ve?? ne... sploh je ne zanima kaj preveč. ampak takrat, ko pa se začnejo reklame je pa čist pri miru in gleda... pa komentira pa ploska pa (očitno) dviguje rokice.... ko pa je konec reklam pa spet naprej stanovanje okoli obračat se takole na otročkih vidi kaj dejansko naredijo oglaševalci: pisane slike, posebni zvočni efekti, posebni glasovi, otroci, medvedki.... in evo! reklame bolj zanimive od risank
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 26.6.2009 21:36:38
|
|
|
|
Alenka_
|
nč... greva tud midva... khm... spat nočko!!!!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 26.6.2009 21:45:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ nč... greva tud midva... khm... spat nočko!!!! Nočko... faca je vaša Sara...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 26.6.2009 21:57:36
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* samo to še moram povedat, da sem ful vesela, da so mojega atija danes odpustili iz bolnišnice No super.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 26.6.2009 21:58:48
|
|
|
|
pf
|
Sem gledala ful dober film, sedaj pa grem spat. Lahko noč punce.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 26.6.2009 22:03:43
|
|
|
|
gloria
|
...čer ...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 26.6.2009 22:09:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* samo to še moram povedat, da sem ful vesela, da so mojega atija danes odpustili iz bolnišnice
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 26.6.2009 22:10:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ nč... greva tud midva... khm... spat nočko!!!! ne nori preveč...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 26.6.2009 22:10:27
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* samo to še moram povedat, da sem ful vesela, da so mojega atija danes odpustili iz bolnišnice ...se podpišem
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 26.6.2009 22:15:19
|
|
|
|
gloria
|
Alenka ma kaka faca je Sara Pf uf tole nas še vse čaka ...čestitke za 10-ko Petra kake lepe očke ima Gal Saraja lepe pupike imaš Jazzy upam da bo vse ok in alergija kmalu izgine Mty mi tudi nekaj slabo spimo ...hm....danes smo ceu dan spali sam 35 min. ...sem že pozabla kaj vse sem hotela napisat ...se oproščam ampak me moj že z stola podi dol...rabi rač. .. ...nočka...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 26.6.2009 22:29:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Res upam, da vam bo tako služil kot je bubiju njegov. To je res bila najboljša investicija Pa zdaj je bubiki tak zanimiv, skoz se za njim podi. In vozi seveda tudi Pa niso potem vsa vrata in omare potolčene? Mi ne bomo imeli prevoznih sredstev po stanovanju.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 27.6.2009 0:35:27
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Pa niso potem vsa vrata in omare potolčene? Mi ne bomo imeli prevoznih sredstev po stanovanju. in kaj zato, če so? čez 10 let bo tvoj otrok že skoraj odrasel, omare pa zastarele, pa če so potolčene, al pa ne se ti ne zdi škoda vse to zamudit? mi bomo imeli prevozna sredstva v stanovanju...dolgih prog itak nimamo
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 27.6.2009 0:38:56
|
|
|
|
Olivija*
|
kaj pa pomeni tisti en v naši temi???? Septemberski sončki 2008en - 8.del a se moramo angleško pogovarjat? pa spet smo postali septembeeeeeerčki
< Sporočilo je popravil Olivija* -- 27.6.2009 0:39:17 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.