|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del
26.6.2009 16:07:29   
Olivija*
ah, ta dež!

grem zdaj v spalnico na posvet, kaj bomo počeli danes popoldne.
user posted image in user posted image sta že tam in se valjata po tavelki postelji user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 801
26.6.2009 16:41:43   
arabela*
pri nas ne dežuje....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 802
26.6.2009 17:26:00   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Jaz nimam danes glih dneva za pisanje. Vsaj zdajle ne. Moja babika ima danes deset mesecev in ornk plavo lice. Na puzlah se je igrala (sede) in ne vem kak je tak nesrečno padla na eno izmed igrač, da je plava po licu. user posted image Saj vem, da bo tega še dosti, ampak mi je kar malo voljo pobralo. Grem balkon brisati, ker spi. Lepo popoldne. Zvečer se vam kaj pridružim.

Jah kaj čmo.... dokler ni hujšega...
Meni je padla ven z lupinice prvi dan, ko sva prispeli v kamp.... sem jo odpela, da jo bom ven vzela, v tem pa videla, da jo nimam kam dat in sem jo skupaj z lupinico na tla odložila.... v momentu pozabla, da ni pripeta in hop, ona je je nagnila naprej in se prevrnila... se je po ličku popraskala.... samo mislim,d a se je bolj prestrašila, kot da jo je bolelo....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 803
26.6.2009 17:26:24   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

ah, ta dež!

grem zdaj v spalnico na posvet, kaj bomo počeli danes popoldne.
user posted image in user posted image sta že tam in se valjata po tavelki postelji user posted image

Oli, si dobila vavčer?

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 804
26.6.2009 18:26:15   
*bubi*
Dober dan!

Mi smo tudi izkoristili sonček in bili ves dan veni. Z bubiko sva po mestu šetali in too much zapravili user posted image  Pa Sarayinemu vabilu sva se odzvali user posted image

Popoldan pa smo šli še na sprehodek s prijatelji, pa njihovo user posted image  sem prvič videla. Kako je lep ta drobižek user posted image

Sem pa bubiju v C&Aju kupila take super tanke majčke z dolgimi rokavi. Za še boljšo ceno. Pa je oblečen za jesen. Lani sem naredila enako, ko pa sem mu v jeseni hotela kupit še več, pa niso imeli. Vsaj za tak denar ne.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 805
26.6.2009 18:27:36   
*bubi*
Tako, zdaj se še malo pridružim otrokoma pri igri, zvečer pa pridem še kaj nazaj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 806
26.6.2009 19:00:30   
petra1978
Čer

Gal že spi, je bil že ob 17.30 tako zaspan, da je komaj gledal. Pa sma še potem nekako zdržala do 18.30 pol pa kopat in spat. Saj ni čudno da ga tako pobere, ko pa je cel dan v gibanju. On je eno uro na dan pri miru in to tisto uro, ko spi user posted image . Prej sma bila na kavču in se je valjal in vlačil po meni pa tako se je smejal zraven user posted image . In seveda, tako kot pravi Bubi, dokler je moj prišel z fotoaparatom da bi ga posnel, je bilo vsega konec.

PF en user posted image  za tvojo babi. Upam da mordica čim prej mine. Pa še en nasvet za drugič. Mi je rekla zadnjič sestrična, ki je vzgojiteljica v vrtcu, da imajo za takšne primere zmeraj margarino v hladilniku. Baje da moraš takoj namazat in ni plavo in ni buške oz. je dosti manjša.

Zunaj lepo dežuje, jaz si grem pa zdaj skuhat en kapučino in ga v miru spit na balkon user posted image

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 807
26.6.2009 19:20:43   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Zunaj lepo dežuje, jaz si grem pa zdaj skuhat en kapučino in ga v miru spit na balkon user posted image

Pa kje ve dež vidite? Pri nas je še vedno precej jasno user posted image

Kaj boš nočno delala, da si zdaj kapučino mešaš? user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 808
26.6.2009 19:24:48   
petra1978
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*
Kaj boš nočno delala, da si zdaj kapučino mešaš? user posted image

Se mi že ene 2 uri ful lušta ampak mi Gal ni pustil da bi ga v miru spila. Zdaj pša res grem - na kapučino.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 809
26.6.2009 19:32:08   
arabela*

Se mi že ene 2 uri ful lušta ampak mi Gal ni pustil da bi ga v miru spila. Zdaj pša res grem - na kapučino.

user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 810
26.6.2009 19:33:24   
arabela*

Jaz nimam danes glih dneva za pisanje. Vsaj zdajle ne. Moja babika ima danes deset mesecev in ornk plavo lice. Na puzlah se je igrala (sede) in ne vem kak je tak nesrečno padla na eno izmed igrač, da je plava po licu. user posted image Saj vem, da bo tega še dosti, ampak mi je kar malo voljo pobralo. Grem balkon brisati, ker spi. Lepo popoldne. Zvečer se vam kaj pridružim.

ojoj,pikica mala...saj bo  hitro boljše,taki malečki so bolj trdoživi,kot sdi včasih mi mislimo...user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 811
26.6.2009 19:38:05   
pf

PF en user posted image  za tvojo babi. Upam da mordica čim prej mine. Pa še en nasvet za drugič. Mi je rekla zadnjič sestrična, ki je vzgojiteljica v vrtcu, da imajo za takšne primere zmeraj margarino v hladilniku. Baje da moraš takoj namazat in ni plavo in ni buške oz. je dosti manjša.

Saj sem namazala z margarino, ampak se vseeno vidi. Pa saj ni tak hudo. Bomo že preživeli. Hvala za objemček.

Neposredna povezava do sporočila: 812
26.6.2009 20:01:31   
pf
Punce a ste videle, da je Jackson umrl? Meni je bil legenda svoje dni. Pa Farrah Fawcett, tudi izvrstna igralka. Žalostno, ampak nimaš kaj, vsi smo minljivi. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 813
26.6.2009 20:03:39   
Alenka_
čer punce user posted image

vidim da so bile spet buške... user posted image da le čimprej zginejo!
tudi meni vedno zastane srce kadar Sara kakšno dobi. pa se je zdaj počasi že vsaj mejčkn naučila kako glavo držat v luft, če jo začne zanašat proti tlom... user posted image ampak to je na žalost del odraščanja in še kar nekaj jih bo. naj bodo le-te čim manjše in čim manj boleče! za vse naše sončke!

tako, mi smo bili danes v aqua parku v Bohinju... Sara je takoooo uživala v vodi da mi je kar srček zravn pel user posted image tako se je smejala, čofala, brcala, seveda tudi vodo probala, pa vriskala... jo je bilo prav lepo vidt! sem ful vesela, da se ne boji vode in je ni nič motilo, ko je tu pa tam tudi mal vode zašlo v nos user posted image

sem upoštevala vse vaše nasvete in hvala zanje!
sem sicer pričakovala, da bo Sara med pavzami na kopnem lačna in žejna (kot sem bila jaz) ampak frajlica sploh ni hotla nič pojest, samo v vodo je gledala in rokice stegovala proti njej. je bilo preveč dogajanja okoli, da bi ona jedla. ni bilo časa. no vsaj pila pa je.

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 814
26.6.2009 20:06:13   
Alenka_

Punce a ste videle, da je Jackson umrl? Meni je bil legenda svoje dni. Pa Farrah Fawcett, tudi izvrstna igralka. Žalostno, ampak nimaš kaj, vsi smo minljivi. user posted image

ma ja.... pa mi je kr mal čudn... mi je bil tudi legenda... in vsi tisti tapravi komadi so mi še vedno všeč...
naj ima vsaj zdej mir in naj mu bo lepo!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 815
26.6.2009 20:07:45   
Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ojoj,pikica mala...saj bo  hitro boljše,taki malečki so bolj trdoživi,kot sdi včasih mi mislimo...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

točno tako! Sara včasih tako nemarno pade, da samo čakam kdaj bo začela z jokom... pa me samo pogleda prav zmedeno in šiba veselo naprej! dobri so ti naši malčki!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 816
26.6.2009 20:12:57   
Alenka_
evo... mi je uspelo Saro ujet ob mobitelovi reklami... samo da (itak takrat ko mami snema... ane bubi user posted image ) ni bila tolk aktivna... ampak je še vedno zelo posrečena:

user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 817
26.6.2009 20:19:10   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

evo... mi je uspelo Saro ujet ob mobitelovi reklami... samo da (itak takrat ko mami snema... ane bubi user posted image ) ni bila tolk aktivna... ampak je še vedno zelo posrečena:

user posted image

Super, da ste se imeli lepo na bazenu. Žal videa ne vidim, vidim pa lepo punco, ki gleda TV. user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 818
26.6.2009 20:20:29   
pf
Nič grem malo pred TV, mogoče še pridem kasneje, ko bo več čvekic.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 819
26.6.2009 20:28:51   
*bubi*

user posted image

O ti cuker mali, kak je zlata user posted image

Pa user posted image  za bazen.

Mene tak vleče na fontano, do konca junija je še akcija. Ampak je bubika mičkeno šmrkava in ne upam it. Mogoče bo do torka boljše in bomo šli za zaključek vrtčevskega leta user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 820
26.6.2009 20:34:33   
ključek
čer.....user posted image

ste bile pridne čvekice! se mi ne da brati za nazaj. kako ste??

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 821
26.6.2009 20:36:56   
petra1978

user posted image

Pikica mala lepa user posted image . To moraš pa na Mobitel poslat, mogoče boš imela pa kakšen popust pri njih user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 822
26.6.2009 20:39:42   
*bubi*
Za danes pa sem se odločila, da bom raje film gledala kot na RR visela.

Bubika že zdavnaj spančka, bubi se verjetno igra v postelji in ve, da ne sme iz sobe, dragega pa itak ni.

Vmes pa še eno Kitty pobarvam, sem jo z barvami za steklo narisala in jo bom na okno v otroški sobi nalepila. Bo delala družbo Nodiju user posted image

Zadnje čase me tale Kitty prevzema user posted image  Do zdaj mi je bilo tak... pa zakaj mora bit povsod gor? Ja pol pa naj bo user posted image  Ravno danes sem bubiki eno lepo turkizno majčko kupila in je mičkena kitty na sprednji strani. Pa sem pokazala majčko (zadnjo stran) bubiju in rekla, da sem mu tudi to kupila. Je bil čisto zadovoljen videt. Potem pa obrnem, kako kislo faco je naredil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še ena njegova izjava: jaz imam Hot Wheels hlačke, bubiki pa bomo princeske kupili, ne? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 823
26.6.2009 20:40:37   
ključek

user posted image

ja ful je dobra!!!user posted image user posted image

pa prou tko zavzeto gleda tv?? ker naša malo pogleda, pa ma dost. zaenkrat. kaj pa še bo....kdo ve??user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 824
26.6.2009 20:40:47   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

čer.....user posted image

ste bile pridne čvekice! se mi ne da brati za nazaj. kako ste??

Krasno, pa vi?

Zadnja dva dni je res veliko boljše, skoz smo zunaj. user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.