|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
25.6.2009 11:14:14   
ana**

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

ana** se pa še nič je javi.. še spi.. je bla učer/dons predolga?? mi smo budni že od 6h.. zdej je ona glih zaspala, jz sem pa kruh zamesla, pa mali prigrizek sem si naredila... zdej čakam mojga da pride domov, da nama naredim en konkreten zajtrk...

Evo me..user posted image
Noč je bla vbistvu hudo prekratkauser posted image Sm zato še v jutro potegnila kr sm še ob 3 ponoči jedla grozdje user posted image user posted image Sej sm ti rekla,da me Val na vse hudo navaja user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
25.6.2009 12:11:38   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: ana**

evo supervivum je že pobegnila..
Pomoje sta jo prestrašile iz fotkam ...

blue spustim te,da greš spat user posted image

Mi je blo fuul fajn klepetat z vamiuser posted image In,da ste najbolj vztrajni počakali z mano do 1000keuser posted image Bjondi je bla pa itak v mislih pr nam pomoje user posted image

Nočka

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
25.6.2009 12:12:53   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

O kristus, jaz bom previjalno kar prestavila v drugo sobo...k tašči na primer user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
25.6.2009 12:14:05   
ana**
bjondi a se je vse umirlilo?? Jst sm malo prej razmišljala,da si mogoče že v P. user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
25.6.2009 12:16:23   
bjondi

bjondi a se je vse umirlilo?? Jst sm malo prej razmišljala,da si mogoče že v P. user posted image

Našmu user posted image  je zgleda prav lepo v bauhiju...al pa noče bit izjema pa čaka na nedeljo 28-ga ,ko tudi njegova tavelika sestrica karin praznuje...

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
25.6.2009 12:21:10   
vim
Joj kok napisanega, a takole bo potem naš bioritem ponoči k sove bedele al kaj?

Uf ste se res razpisale. Jaz pa danes pospravljam, drugi teden imam naročeno čistilko samoa pač ne zmorem vsega, kako pa ste ve zmogle vse pospravit in pripravit. Meni čas beži prehitro me prehiteva.user posted image  Ne vem Katrinka kako ti vse zmoreš selitev pa to.

Katrinka saj jaz sem bila že 1x na dekompresiji samo potem prejšni teden nisem bookirala, ker sem bila na morju zdaj pa sem naročena 1. 7. Pa saj mi je vseeno, prav veliko se mi zdi, da ni razlike ali pa je treba iti večkart pa so potem vidni učinki.

Druge čvekice pa uživajte, Blueyes naj me vrag a gaja že skoraj tretji mesec piha. Hudo kam gre čas.

Ledenka kje si pa kaj ti. je Maks še tako priden.

Ostale čvekice pa ostanite v cvetju jaz grem delat naprej.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
25.6.2009 12:37:52   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Mi je blo fuul fajn klepetat z vamiuser posted image In,da ste najbolj vztrajni počakali z mano do 1000keuser posted image Bjondi je bla pa itak v mislih pr nam pomoje user posted image

Nočka

ja pa sej smo dal samo lepe slikce... ne vem zakaj bi se prestrašila user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vim

Blueyes naj me vrag a gaja že skoraj tretji mesec piha. Hudo kam gre čas.

ja čas leti... sej zdej ste pa že vi na vrsti počas ena za drugo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
25.6.2009 12:52:40   
bjondi

Nočka

ja pa sej smo dal samo lepe slikce... ne vem zakaj bi se prestrašila user posted image
Ja sej so ble lepe nič ne rečem user posted image ...

ja čas leti... sej zdej ste pa že vi na vrsti počas ena za drugo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
25.6.2009 14:22:27   
katrinka
super za uspešno preselitev... boš perica dons... kakšen stroj, na roke boš hitrej oprala user posted image

sej po mojem bom res, k je nov stroj in se prebijam se kako kej deluje, ah bo ze - 2 rundi uspesno oprani, tretja na poti, cetrta cakauser posted image

Uf ste se res razpisale. Jaz pa danes pospravljam, drugi teden imam naročeno čistilko samoa pač ne zmorem vsega, kako pa ste ve zmogle vse pospravit in pripravit. Meni čas beži prehitro me prehiteva.  Ne vem Katrinka kako ti vse zmoreš selitev pa to.

ej ne vem od kje energija - mal sm pa tud trmasta (bik po horoskopu) in ce kdo drug pospravlja mi ni nikoli dovolj dobr - pa ne zanalašč, mal mam cudne glede ciscenjauser posted image

sva trenutn na vicu, sva prisla jest pa par stvari bova se odpeljala...ta vikend bova ze spala tam, sej bi prej, pa sva oba obsedena z internetom in tam itak nič ne lovi, siol bo prisel narest poizvedbo enkrat nasledn teden - kot da se mi da cakat, je pa res da mobitel gprs/umts lovi ful - tko da po mojem bova to vzela, je pa se tezava televizije - ni ne kabelske ne satelistke...to so pa route jauser posted image

ej punce eno vprašanje - sem vceraj dobila odločbo od csd - da dobim denar, pa da sem opravičena za tistih 105 dni porodniske in nadomestilo ta cas,
nč pa ne pise za preostanek letauser posted image ne razumem tega - pa sej ne bom sam 3 mesece domauser posted image HELP PLISuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
25.6.2009 14:26:33   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

ej punce eno vprašanje - sem vceraj dobila odločbo od csd - da dobim denar, pa da sem opravičena za tistih 105 dni porodniske in nadomestilo ta cas,
nč pa ne pise za preostanek letauser posted image ne razumem tega - pa sej ne bom sam 3 mesece domauser posted image HELP PLISuser posted image

Preostali del odločbe dobiš ko teh 105 dni poteče...sicer ne vem v čem je fora...pač dobiš dve odločbi...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
25.6.2009 14:28:57   
katrinka

Preostali del odločbe dobiš ko teh 105 dni poteče...sicer ne vem v čem je fora...pač dobiš dve odločbi...

a tako torej, ok hb, sem ze mislila da so se zmotiliuser posted image
hvala za pomočuser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
25.6.2009 15:37:37   
šivilja
Dobre ste punce, da vam uspe tako pozno v noč še kakšen stavek skupaj spravit.

Sem pa jaz tudi rekord postavila - po dolgem času sem šla samo enkrat ponoči lulat!!!!!
Zdaj sem že drugič spala na Helenini postelji in obakrat zelo dobro, tamala se pa pri očiju stiska.

Jaz se zdaj za nekaj časa poslavljam, ker gremo jutri zjutraj na dopust. Prvega se vrnem na pregled in dekompresijo in upam, da bom uspela še malo RR prečekirat (če le ne boste imela preveč takih nočnih akcij kot je bila sinočnja).

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
25.6.2009 16:06:22   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Dobre ste punce, da vam uspe tako pozno v noč še kakšen stavek skupaj spravit.

Sem pa jaz tudi rekord postavila - po dolgem času sem šla samo enkrat ponoči lulat!!!!!
Zdaj sem že drugič spala na Helenini postelji in obakrat zelo dobro, tamala se pa pri očiju stiska.

Jaz se zdaj za nekaj časa poslavljam, ker gremo jutri zjutraj na dopust. Prvega se vrnem na pregled in dekompresijo in upam, da bom uspela še malo RR prečekirat (če le ne boste imela preveč takih nočnih akcij kot je bila sinočnja).

Lepo se imejte na dopustu,pa še za nas se kej počofotajte in če ne zameriš ti že danes voščim vse najboljše za rojstni danuser posted image ,ki ga imaš čez dva dni če se ne motim...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
25.6.2009 16:18:25   
nmagk
Čao,da vas malo pozdravim,danes cel dan perem,likam,pakiram,mi jutri gre moj mož pripravit prikolico jaz pa šibam v soboto zjutraj z otroci za njim,jaz potem ostanem do konc avgusta dol,možek bo pa vmes malo prihajal.Ne vprašte,kok prtlage,moram met sabo za skoraj dva meseca.Se zvečer še kaj oglasim.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
25.6.2009 16:20:06   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Čao,da vas malo pozdravim,danes cel dan perem,likam,pakiram,mi jutri gre moj mož pripravit prikolico jaz pa šibam v soboto zjutraj z otroci za njim,jaz potem ostanem do konc avgusta dol,možek bo pa vmes malo prihajal.Ne vprašte,kok prtlage,moram met sabo za skoraj dva meseca.Se zvečer še kaj oglasim.

O še ena dopustnica user posted image ...tudi tebi veliko lepih dni na morčiju želim...

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
25.6.2009 16:42:52   
šivilja
Pa sem le še mal pr vas prečekirala (ne morem skoz pakirat).

Bjondi - najlepša hvala za čestitke, jih že sprejemem (si druga, prvi je bil moj očim, ko ponavadi take stvari itak pozabi).
Ne gremo pa na morje, ampak bolj hribovsko varjanto - v staro kmečko hišo na 900m nadmorske višine, pa še vse je v klanec. ležalnik pred hišo je moj, ostali pa naj se podijo z otroci po klancih (gre še moja sestra z družino in moja mami, na koncu pa pride malo tast pomagat, ker grejo ostali že domov). Bomo vidli, če zdržim do 12.7., ali pa bo prej reli do Ljubljane.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
25.6.2009 17:14:25   
Sempervivum

Nočka

Ja sej so ble lepe nič ne rečem user posted image ...

Ooooo, tako hitro se pa ne pustim odgnat ... Če bi vidla, da se je še Lsica priklopla, bi pa še z njo malo nadaljevala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Drage Ljubljančanke, bodite v cvetju, pa se še kaj beremo user posted image

Aja, vidim, da pišete o dekompresiji ... a bi bla katera tako prijazna, da bi mi napisala telefonsko za naročit??? Plis!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
25.6.2009 18:26:49   
katrinka
nmag - uzivi na dopustuuser posted image

sivilja - tudi uzivi na dopustu, predvsem pa počivajuser posted image

sempervivum - cifra je pa -  01/5226048, dobis jih pa najbolj 8-9 in 13-15

< Sporočilo je popravil katrinka -- 25.6.2009 18:27:29 >

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
25.6.2009 20:05:45   
Sempervivum
Najlepša hvala, Katrinka user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
25.6.2009 20:13:33   
katrinka
ni zakajuser posted image

ana, blue, bjondi - ja kje ste pa danes za cvek - boste spet pozno zvecer k bom jaz ze spala a neuser posted image
hm...s cim vas loh privabim - hrana, milka, nagi deciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
25.6.2009 20:20:08   
katrinka

user posted image

user posted image ronja & Lejla
user posted image grahec & Lucija
user posted image yania & Timon
user posted image Pupa7 & Leonard
user posted image pikatara & Karolina in Patrik
user posted image BrinaBA & Zala
user posted image nmag & Karolina
user posted image NinaMM & Zarja
 user posted image Blueeyes & Gaja
user posted image  Katja & Urban
user posted image    Petrazg & Luka

user posted image Hindi & Ian Patrik

user posted image Angelito & Vita
user posted image Majana79 & Jure
user posted image PapuaNg & Svit
user posted image Tanja_ & Hana
user posted image Pat74 & Andrej
user posted image Veronikab & Jakob

< Sporočilo je popravil katrinka -- 25.6.2009 20:35:32 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
25.6.2009 20:41:59   
bjondi

ana, blue, bjondi - ja kje ste pa danes za cvek - boste spet pozno zvecer k bom jaz ze spala a neuser posted image
hm...s cim vas loh privabim - hrana, milka, nagi deciuser posted image user posted image user posted image

Evo mene...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
25.6.2009 20:42:59   
bjondi

Evo mene...mi je pa clo ratal spat do štirih zjutri pol sem pa nekej bedela ...ampak zdele še ni neke krize za pojstlo...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
25.6.2009 20:52:43   
katrinka
jaz sem pa dolgcas preganjala in izbrskala 2 sliki na forumu od Pat74 in Veronikabuser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
25.6.2009 21:04:11   
bjondi
Sam dva postaa viši k si kao slikce kopirala jih jaz ne vidim fotk...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?