Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 11:14:14
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ana** se pa še nič je javi.. še spi.. je bla učer/dons predolga?? mi smo budni že od 6h.. zdej je ona glih zaspala, jz sem pa kruh zamesla, pa mali prigrizek sem si naredila... zdej čakam mojga da pride domov, da nama naredim en konkreten zajtrk... Evo me.. Noč je bla vbistvu hudo prekratka Sm zato še v jutro potegnila kr sm še ob 3 ponoči jedla grozdje Sej sm ti rekla,da me Val na vse hudo navaja
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 12:11:38
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** evo supervivum je že pobegnila.. Pomoje sta jo prestrašile iz fotkam ... blue spustim te,da greš spat Mi je blo fuul fajn klepetat z vami In,da ste najbolj vztrajni počakali z mano do 1000ke Bjondi je bla pa itak v mislih pr nam pomoje Nočka
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 12:12:53
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica O kristus, jaz bom previjalno kar prestavila v drugo sobo...k tašči na primer
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 12:14:05
|
|
|
|
ana**
|
bjondi a se je vse umirlilo?? Jst sm malo prej razmišljala,da si mogoče že v P.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 12:16:23
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** bjondi a se je vse umirlilo?? Jst sm malo prej razmišljala,da si mogoče že v P. Našmu je zgleda prav lepo v bauhiju...al pa noče bit izjema pa čaka na nedeljo 28-ga ,ko tudi njegova tavelika sestrica karin praznuje...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 12:21:10
|
|
|
|
vim
|
Joj kok napisanega, a takole bo potem naš bioritem ponoči k sove bedele al kaj? Uf ste se res razpisale. Jaz pa danes pospravljam, drugi teden imam naročeno čistilko samoa pač ne zmorem vsega, kako pa ste ve zmogle vse pospravit in pripravit. Meni čas beži prehitro me prehiteva. Ne vem Katrinka kako ti vse zmoreš selitev pa to. Katrinka saj jaz sem bila že 1x na dekompresiji samo potem prejšni teden nisem bookirala, ker sem bila na morju zdaj pa sem naročena 1. 7. Pa saj mi je vseeno, prav veliko se mi zdi, da ni razlike ali pa je treba iti večkart pa so potem vidni učinki. Druge čvekice pa uživajte, Blueyes naj me vrag a gaja že skoraj tretji mesec piha. Hudo kam gre čas. Ledenka kje si pa kaj ti. je Maks še tako priden. Ostale čvekice pa ostanite v cvetju jaz grem delat naprej.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 12:37:52
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: ana** evo supervivum je že pobegnila.. Pomoje sta jo prestrašile iz fotkam ... blue spustim te,da greš spat Mi je blo fuul fajn klepetat z vami In,da ste najbolj vztrajni počakali z mano do 1000ke Bjondi je bla pa itak v mislih pr nam pomoje Nočka ja pa sej smo dal samo lepe slikce... ne vem zakaj bi se prestrašila IZVIRNO SPOROČILO: vim Blueyes naj me vrag a gaja že skoraj tretji mesec piha. Hudo kam gre čas. ja čas leti... sej zdej ste pa že vi na vrsti počas ena za drugo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 12:52:40
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: ana** evo supervivum je že pobegnila.. Pomoje sta jo prestrašile iz fotkam ... blue spustim te,da greš spat Mi je blo fuul fajn klepetat z vami In,da ste najbolj vztrajni počakali z mano do 1000ke Bjondi je bla pa itak v mislih pr nam pomoje Nočka ja pa sej smo dal samo lepe slikce... ne vem zakaj bi se prestrašila Ja sej so ble lepe nič ne rečem ... IZVIRNO SPOROČILO: vim Blueyes naj me vrag a gaja že skoraj tretji mesec piha. Hudo kam gre čas. ja čas leti... sej zdej ste pa že vi na vrsti počas ena za drugo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 14:22:27
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes super za uspešno preselitev... boš perica dons... kakšen stroj, na roke boš hitrej oprala sej po mojem bom res, k je nov stroj in se prebijam se kako kej deluje, ah bo ze - 2 rundi uspesno oprani, tretja na poti, cetrta caka IZVIRNO SPOROČILO: vim Uf ste se res razpisale. Jaz pa danes pospravljam, drugi teden imam naročeno čistilko samoa pač ne zmorem vsega, kako pa ste ve zmogle vse pospravit in pripravit. Meni čas beži prehitro me prehiteva. Ne vem Katrinka kako ti vse zmoreš selitev pa to. ej ne vem od kje energija - mal sm pa tud trmasta (bik po horoskopu) in ce kdo drug pospravlja mi ni nikoli dovolj dobr - pa ne zanalašč, mal mam cudne glede ciscenja sva trenutn na vicu, sva prisla jest pa par stvari bova se odpeljala...ta vikend bova ze spala tam, sej bi prej, pa sva oba obsedena z internetom in tam itak nič ne lovi, siol bo prisel narest poizvedbo enkrat nasledn teden - kot da se mi da cakat, je pa res da mobitel gprs/umts lovi ful - tko da po mojem bova to vzela, je pa se tezava televizije - ni ne kabelske ne satelistke...to so pa route ja ej punce eno vprašanje - sem vceraj dobila odločbo od csd - da dobim denar, pa da sem opravičena za tistih 105 dni porodniske in nadomestilo ta cas, nč pa ne pise za preostanek leta ne razumem tega - pa sej ne bom sam 3 mesece doma HELP PLIS
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 14:26:33
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka ej punce eno vprašanje - sem vceraj dobila odločbo od csd - da dobim denar, pa da sem opravičena za tistih 105 dni porodniske in nadomestilo ta cas, nč pa ne pise za preostanek leta ne razumem tega - pa sej ne bom sam 3 mesece doma HELP PLIS Preostali del odločbe dobiš ko teh 105 dni poteče...sicer ne vem v čem je fora...pač dobiš dve odločbi...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 14:28:57
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: katrinka ej punce eno vprašanje - sem vceraj dobila odločbo od csd - da dobim denar, pa da sem opravičena za tistih 105 dni porodniske in nadomestilo ta cas, nč pa ne pise za preostanek leta ne razumem tega - pa sej ne bom sam 3 mesece doma HELP PLIS Preostali del odločbe dobiš ko teh 105 dni poteče...sicer ne vem v čem je fora...pač dobiš dve odločbi... a tako torej, ok hb, sem ze mislila da so se zmotili hvala za pomoč
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 15:37:37
|
|
|
|
šivilja
|
Dobre ste punce, da vam uspe tako pozno v noč še kakšen stavek skupaj spravit. Sem pa jaz tudi rekord postavila - po dolgem času sem šla samo enkrat ponoči lulat!!!!! Zdaj sem že drugič spala na Helenini postelji in obakrat zelo dobro, tamala se pa pri očiju stiska. Jaz se zdaj za nekaj časa poslavljam, ker gremo jutri zjutraj na dopust. Prvega se vrnem na pregled in dekompresijo in upam, da bom uspela še malo RR prečekirat (če le ne boste imela preveč takih nočnih akcij kot je bila sinočnja).
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 16:06:22
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Dobre ste punce, da vam uspe tako pozno v noč še kakšen stavek skupaj spravit. Sem pa jaz tudi rekord postavila - po dolgem času sem šla samo enkrat ponoči lulat!!!!! Zdaj sem že drugič spala na Helenini postelji in obakrat zelo dobro, tamala se pa pri očiju stiska. Jaz se zdaj za nekaj časa poslavljam, ker gremo jutri zjutraj na dopust. Prvega se vrnem na pregled in dekompresijo in upam, da bom uspela še malo RR prečekirat (če le ne boste imela preveč takih nočnih akcij kot je bila sinočnja). Lepo se imejte na dopustu,pa še za nas se kej počofotajte in če ne zameriš ti že danes voščim vse najboljše za rojstni dan ,ki ga imaš čez dva dni če se ne motim...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 16:18:25
|
|
|
|
nmagk
|
Čao,da vas malo pozdravim,danes cel dan perem,likam,pakiram,mi jutri gre moj mož pripravit prikolico jaz pa šibam v soboto zjutraj z otroci za njim,jaz potem ostanem do konc avgusta dol,možek bo pa vmes malo prihajal.Ne vprašte,kok prtlage,moram met sabo za skoraj dva meseca.Se zvečer še kaj oglasim.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 16:20:06
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Čao,da vas malo pozdravim,danes cel dan perem,likam,pakiram,mi jutri gre moj mož pripravit prikolico jaz pa šibam v soboto zjutraj z otroci za njim,jaz potem ostanem do konc avgusta dol,možek bo pa vmes malo prihajal.Ne vprašte,kok prtlage,moram met sabo za skoraj dva meseca.Se zvečer še kaj oglasim. O še ena dopustnica ...tudi tebi veliko lepih dni na morčiju želim...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 16:42:52
|
|
|
|
šivilja
|
Pa sem le še mal pr vas prečekirala (ne morem skoz pakirat). Bjondi - najlepša hvala za čestitke, jih že sprejemem (si druga, prvi je bil moj očim, ko ponavadi take stvari itak pozabi). Ne gremo pa na morje, ampak bolj hribovsko varjanto - v staro kmečko hišo na 900m nadmorske višine, pa še vse je v klanec. ležalnik pred hišo je moj, ostali pa naj se podijo z otroci po klancih (gre še moja sestra z družino in moja mami, na koncu pa pride malo tast pomagat, ker grejo ostali že domov). Bomo vidli, če zdržim do 12.7., ali pa bo prej reli do Ljubljane.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 17:14:25
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: ana** evo supervivum je že pobegnila.. Pomoje sta jo prestrašile iz fotkam ... blue spustim te,da greš spat Mi je blo fuul fajn klepetat z vami In,da ste najbolj vztrajni počakali z mano do 1000ke Bjondi je bla pa itak v mislih pr nam pomoje Nočka ja pa sej smo dal samo lepe slikce... ne vem zakaj bi se prestrašila Ja sej so ble lepe nič ne rečem ... IZVIRNO SPOROČILO: vim Blueyes naj me vrag a gaja že skoraj tretji mesec piha. Hudo kam gre čas. ja čas leti... sej zdej ste pa že vi na vrsti počas ena za drugo Ooooo, tako hitro se pa ne pustim odgnat ... Če bi vidla, da se je še Lsica priklopla, bi pa še z njo malo nadaljevala Drage Ljubljančanke, bodite v cvetju, pa se še kaj beremo Aja, vidim, da pišete o dekompresiji ... a bi bla katera tako prijazna, da bi mi napisala telefonsko za naročit??? Plis!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 18:26:49
|
|
|
|
katrinka
|
nmag - uzivi na dopustu sivilja - tudi uzivi na dopustu, predvsem pa počivaj sempervivum - cifra je pa - 01/5226048, dobis jih pa najbolj 8-9 in 13-15
< Sporočilo je popravil katrinka -- 25.6.2009 18:27:29 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 20:05:45
|
|
|
|
Sempervivum
|
Najlepša hvala, Katrinka
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 20:13:33
|
|
|
|
katrinka
|
ni zakaj ana, blue, bjondi - ja kje ste pa danes za cvek - boste spet pozno zvecer k bom jaz ze spala a ne hm...s cim vas loh privabim - hrana, milka, nagi deci
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 20:20:08
|
|
|
|
katrinka
|
ronja & Lejla grahec & Lucija yania & Timon Pupa7 & Leonard pikatara & Karolina in Patrik BrinaBA & Zala nmag & Karolina NinaMM & Zarja Blueeyes & Gaja Katja & Urban Petrazg & Luka Hindi & Ian Patrik Angelito & Vita Majana79 & Jure PapuaNg & Svit Tanja_ & Hana Pat74 & Andrej Veronikab & Jakob
< Sporočilo je popravil katrinka -- 25.6.2009 20:35:32 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 20:41:59
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka ni zakaj ana, blue, bjondi - ja kje ste pa danes za cvek - boste spet pozno zvecer k bom jaz ze spala a ne hm...s cim vas loh privabim - hrana, milka, nagi deci Evo mene...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 20:42:59
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: katrinka ni zakaj ana, blue, bjondi - ja kje ste pa danes za cvek - boste spet pozno zvecer k bom jaz ze spala a ne hm...s cim vas loh privabim - hrana, milka, nagi deci Evo mene...mi je pa clo ratal spat do štirih zjutri pol sem pa nekej bedela ...ampak zdele še ni neke krize za pojstlo...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 20:52:43
|
|
|
|
katrinka
|
jaz sem pa dolgcas preganjala in izbrskala 2 sliki na forumu od Pat74 in Veronikab
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 21:04:11
|
|
|
|
bjondi
|
Sam dva postaa viši k si kao slikce kopirala jih jaz ne vidim fotk...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?