![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 16:24:27
|
|
|
|
arabela*
|
Torej kdaj jutri..ma jaz pridem ob enajstih,prej se mi ne da....
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 16:25:44
|
|
|
|
botrca
|
Kaj muler pa tega novalca nima? Ker, ko sem jaz videla Aptamil za malega 800g po 9,95, prej sem pa kupovala našega 900g po 15 ali 16€, me je sezulo. Samo kaj ko nisem vedela, da obstaja. Ko bom imela drugega bom vedla dosti več... .
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 16:28:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj muler pa tega novalca nima? Ker, ko sem jaz videla Aptamil za malega 800g po 9,95, prej sem pa kupovala našega 900g po 15 ali 16€, me je sezulo. Samo kaj ko nisem vedela, da obstaja. Ko bom imela drugega bom vedla dosti več... . ne muller nima tega mleka...samo lekarne...meni je tast parkrat prinesel iz Avstije,samo se mi ne da nonstop fehtat...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 16:30:24
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Torej kdaj jutri..ma jaz pridem ob enajstih,prej se mi ne da.... Neeee, prej okrog 10h daj no, da bomo več skupaj .
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 16:43:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Torej kdaj jutri..ma jaz pridem ob enajstih,prej se mi ne da.... Neeee, prej okrog 10h daj no, da bomo več skupaj . bom vidla...če mi rattttttttttttttaaaa..
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 16:44:37
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Vidim da se nekaj za kavo dogovarjate. Jaz bom spet "špricala". Uživajte Neeeeeeeeee ...daj pridi dop. nimaš časa ali delaš?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 16:57:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Vidim da se nekaj za kavo dogovarjate. Jaz bom spet "špricala". Uživajte Neeeeeeeeee ...daj pridi dop. nimaš časa ali delaš? pridem botrca,samo ne vem,če mi rata že ob desetih...ne delam več...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 17:39:11
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Vidim da se nekaj za kavo dogovarjate. Jaz bom spet "špricala". Uživajte Neeeeeeeeee ...daj pridi dop. nimaš časa ali delaš? pridem botrca,samo ne vem,če mi rata že ob desetih...ne delam več... to je pisala vrtnica79 ne ti...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 19:00:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Vidim da se nekaj za kavo dogovarjate. Jaz bom spet "špricala". Uživajte Neeeeeeeeee ...daj pridi dop. nimaš časa ali delaš? pridem botrca,samo ne vem,če mi rata že ob desetih...ne delam več... to je pisala vrtnica79 ne ti... aja,pa se mi je čudno zdelo....kaj si tak pozabljiva ratala...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 19:07:54
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Punce, če katera rabi copatke iz e-baya naj pove. Pridejo cca. 7€. Če nas naroči več, je poštnina ceneje, ker se razdeli. Jaz V vedno tukaj nabavljam copatke in sem ful zadovoljna! Evo link:http://stores.shop.ebay.com/Shoes-Zoo__W0QQ_armrsZ1
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 19:08:57
|
|
|
|
arabela*
|
link ne dela...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 19:11:30
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Mah.........ne gre mi naredit aktivnega. Kopirajte ga v google
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 19:13:43
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya link ne dela... samo zate sem se potrudila in ga aktivnega naredila
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 19:17:07
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Vidim da se nekaj za kavo dogovarjate. Jaz bom spet "špricala". Uživajte Neeeeeeeeee ...daj pridi dop. nimaš časa ali delaš? pridem botrca,samo ne vem,če mi rata že ob desetih...ne delam več... to je pisala vrtnica79 ne ti... aja,pa se mi je čudno zdelo....kaj si tak pozabljiva ratala... ma, ne delam popoldne. Ampak pol mi poruši ves ritem, če kam grem. Po pravici povem- se mi ne da , ker sem že cel teden ob dopoldnevih nekaj letala naokoli. Pa saj se bomo še dobile, pa se bom potrudila prit
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 19:17:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya link ne dela... samo zate sem se potrudila in ga aktivnega naredila danke..
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 19:18:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Vidim da se nekaj za kavo dogovarjate. Jaz bom spet "špricala". Uživajte Neeeeeeeeee ...daj pridi dop. nimaš časa ali delaš? pridem botrca,samo ne vem,če mi rata že ob desetih...ne delam več... to je pisala vrtnica79 ne ti... aja,pa se mi je čudno zdelo....kaj si tak pozabljiva ratala... ma, ne delam popoldne. Ampak pol mi poruši ves ritem, če kam grem. Po pravici povem- se mi ne da , ker sem že cel teden ob dopoldnevih nekaj letala naokoli. Pa saj se bomo še dobile, pa se bom potrudila prit lahko se pelješ z mano,če se ti ne da hodit...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 19:20:15
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya link ne dela... samo zate sem se potrudila in ga aktivnega naredila danke..
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 19:22:08
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Vidim da se nekaj za kavo dogovarjate. Jaz bom spet "špricala". Uživajte Neeeeeeeeee ...daj pridi dop. nimaš časa ali delaš? pridem botrca,samo ne vem,če mi rata že ob desetih...ne delam več... to je pisala vrtnica79 ne ti... aja,pa se mi je čudno zdelo....kaj si tak pozabljiva ratala... ma, ne delam popoldne. Ampak pol mi poruši ves ritem, če kam grem. Po pravici povem- se mi ne da , ker sem že cel teden ob dopoldnevih nekaj letala naokoli. Pa saj se bomo še dobile, pa se bom potrudila prit lahko se pelješ z mano,če se ti ne da hodit... Hvala, ne gre se za hojo ........... bom doma počivala, pa mislila na vas
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 19:24:10
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Tak, zdaj sem se nacitirala . Grem zdaj V stuširat pa spat spravit. L je pa tak že na morju z babico, tak da je eno delo manj pri hiši
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 19:28:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Tak, zdaj sem se nacitirala . Grem zdaj V stuširat pa spat spravit. L je pa tak že na morju z babico, tak da je eno delo manj pri hiši uživaj...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 19:31:18
|
|
|
|
arabela*
|
vrtnica...zs
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 19:34:05
|
|
|
|
arabela*
|
grem smrklje rihtat,se vrnem kasneje......................
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 20:42:09
|
|
|
|
tasa_m
|
večer kako smo? Saraya imaš zs.
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 25.6.2009 20:45:24 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 20:58:11
|
|
|
|
ly117
|
Večer . Babike kak je kaj za jutri? Kje in kdaj? Jaz imam jutri G ob 9-ih tak da še ne vem če se vam bom lahko pidružla.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.