![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke III.del 24.6.2009 21:47:12
|
|
|
|
ly117
|
Nočko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 24.6.2009 21:51:14
|
|
|
|
matcar
|
Lahko,samo povejte,kje.Midva s Saš-em imama edina zjutraj UZ kolkov.Drugače pa nimam planov.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 24.6.2009 22:03:40
|
|
|
|
arabela*
|
vseeno kje,zmente se...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 24.6.2009 22:38:43
|
|
|
|
matcar
|
Kaj pa EP al pa Qlandija,če bo dež?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 24.6.2009 22:44:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa EP al pa Qlandija,če bo dež? ja,može....i to...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 7:32:04
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 7:33:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa EP al pa Qlandija,če bo dež? ja,može....i to... Se bolj nagibam k EP,je več kafičev noter. Pa pri bolnici bom itak,tak da...Povejte,če ste za!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 7:38:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Se bolj nagibam k EP,je več kafičev noter. Pa pri bolnici bom itak,tak da...Povejte,če ste za! može i to
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 9:20:02
|
|
|
|
tasa_m
|
dobro jutro. kako smo? Midve z Lijo sma v Lenartu ker najin ati dela (spet) . končno je sonček..sploh nisem mogla verjet da je lepo vreme!! nič, gremo malo v Austrijo pogledat kaj imajo po trgovinah zame za na morje! cao bao se tipkamo popoldan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 9:54:30
|
|
|
|
botrca
|
Kaj hodi še katera v Avstrijo pa nakupih in trgovinah, ki so cenejše oz. ko imajo akcije? Jaz bi ful šla, ampak ne sama, z nekom ki zna nemško in ki ve ki so take trgovine. Katera se javi?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 10:38:20
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Kuc, kuc, da vas malo pozdravim . Kaj boste danes kaj počele na praznik? Še dobro daje lep dan, ker tega dežja imam že čez glavo..... ampak bo baje jutri in v soboto spet bilskalo Vidim da se nekaj za kavo dogovarjate. Jaz bom spet "špricala". Uživajte
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 11:13:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj hodi še katera v Avstrijo pa nakupih in trgovinah, ki so cenejše oz. ko imajo akcije? Jaz bi ful šla, ampak ne sama, z nekom ki zna nemško in ki ve ki so take trgovine. Katera se javi? ma jaz bi rabla,pa mi tud zarad te nevednosti ni za it....bi rabla novalac....je pol ceneje doli....
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 11:13:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Kuc, kuc, da vas malo pozdravim . Kaj boste danes kaj počele na praznik? Še dobro daje lep dan, ker tega dežja imam že čez glavo..... ampak bo baje jutri in v soboto spet bilskalo Vidim da se nekaj za kavo dogovarjate. Jaz bom spet "špricala". Uživajte oi oi...kako kaj??? Kaj delaš zjutraj,da ne prideš na kafe????
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 13:22:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj hodi še katera v Avstrijo pa nakupih in trgovinah, ki so cenejše oz. ko imajo akcije? Jaz bi ful šla, ampak ne sama, z nekom ki zna nemško in ki ve ki so take trgovine. Katera se javi? Jaz bi rade volje šla, sam razumem nemško glih tolk da me prodat ne morejo pa tud ne vem kje so kake pametne trgovine. Danes sem šla samo preko meje pri Radgoni. Gužva taka da dol padeš. 15 min. sem parkplac iskala pol pa sma z mami šle mal v Takota, DMa (po dude za Lijo, ker sma jo frajerki zgubili danes in nobene druge ne vzame kot MAM),sem pa mislila da bom našla kje kengurujčka, pa ga nikjer nisem našla.. Bi si nabavla kengurujčka pa so take cene da mi je kr slabo. Sem pa v Neckermannu našla Chiccotovega za 35€ pa mislim da bom kar tega kupila-za morje bo ok!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 13:23:39
|
|
|
|
tasa_m
|
Matcar.. katero AM ti uporabljaš??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 13:46:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj hodi še katera v Avstrijo pa nakupih in trgovinah, ki so cenejše oz. ko imajo akcije? Jaz bi ful šla, ampak ne sama, z nekom ki zna nemško in ki ve ki so take trgovine. Katera se javi? Jaz bi rade volje šla, sam razumem nemško glih tolk da me prodat ne morejo pa tud ne vem kje so kake pametne trgovine. Danes sem šla samo preko meje pri Radgoni. Gužva taka da dol padeš. 15 min. sem parkplac iskala pol pa sma z mami šle mal v Takota, DMa (po dude za Lijo, ker sma jo frajerki zgubili danes in nobene druge ne vzame kot MAM),sem pa mislila da bom našla kje kengurujčka, pa ga nikjer nisem našla.. Bi si nabavla kengurujčka pa so take cene da mi je kr slabo. Sem pa v Neckermannu našla Chiccotovega za 35€ pa mislim da bom kar tega kupila-za morje bo ok! jaz ti ga dam...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 14:12:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj hodi še katera v Avstrijo pa nakupih in trgovinah, ki so cenejše oz. ko imajo akcije? Jaz bi ful šla, ampak ne sama, z nekom ki zna nemško in ki ve ki so take trgovine. Katera se javi? Lahko se zmenima.Jaz se že dva meseca spravljam gor,pa mi ne rata.Kaj iščeš kaj konkretnega? Aja,nemško pa tudi obvladam.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 14:13:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj hodi še katera v Avstrijo pa nakupih in trgovinah, ki so cenejše oz. ko imajo akcije? Jaz bi ful šla, ampak ne sama, z nekom ki zna nemško in ki ve ki so take trgovine. Katera se javi? ma jaz bi rabla,pa mi tud zarad te nevednosti ni za it....bi rabla novalac....je pol ceneje doli.... Resno? Kje pa ga kupuješ? Ker jaz bi ga tudi gori kupla,če bom šla.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 14:15:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Matcar.. katero AM ti uporabljaš?? Zdaj imama Novalac NF-za požeruščke.Sem ful zadovoljna.Sicer še vedno poje 150 ml,ampak ne več na 2 uri,je malo raztegno,pa ponoči mi spi-beri od 8.30 zvečer do 7-ih zjutraj.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 14:39:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj hodi še katera v Avstrijo pa nakupih in trgovinah, ki so cenejše oz. ko imajo akcije? Jaz bi ful šla, ampak ne sama, z nekom ki zna nemško in ki ve ki so take trgovine. Katera se javi? ma jaz bi rabla,pa mi tud zarad te nevednosti ni za it....bi rabla novalac....je pol ceneje doli.... Resno? Kje pa ga kupuješ? Ker jaz bi ga tudi gori kupla,če bom šla. ja v lekarni ga kupim...gori pa stane 800 g piksna 10 eur....enkrat ceneje je in se splača..pa baje tud vse ostalo..
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 14:40:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Matcar.. katero AM ti uporabljaš?? Zdaj imama Novalac NF-za požeruščke.Sem ful zadovoljna.Sicer še vedno poje 150 ml,ampak ne več na 2 uri,je malo raztegno,pa ponoči mi spi-beri od 8.30 zvečer do 7-ih zjutraj. jaz mam tud NF, ampak naši M nič ne zaleže.....
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 15:51:48
|
|
|
|
matcar
|
To pa se res splača kupit.Pri nas je 400g piksna tolko.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 16:23:05
|
|
|
|
botrca
|
Ja meni bi pasalo it zjutraj ko dam malega v vrtec in da do 15h pridem domov, da ga grem iskat ali pa ko je ata doma da gre ponj, če bo hotel . Matcar, do konca julija bi jaz šla. Kaj pa ti?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 16:23:15
|
|
|
|
arabela*
|
Zdaj sem se zraven M malo dol poknila in zadremala...je pasalo pri nas pa že na veliko sekajo z muziko....
|
|
RE: Mariborčanke III.del 25.6.2009 16:23:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ja meni bi pasalo it zjutraj ko dam malega v vrtec in da do 15h pridem domov, da ga grem iskat ali pa ko je ata doma da gre ponj, če bo hotel . Matcar, do konca julija bi jaz šla. Kaj pa ti? no,pol lahko še meni robo nabavita...
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.