yania
|
Ojla...evo mene,,najprej en velik objem za našo MaJaLe ....sej bo....zdej imaš itak razlog, zakaj je tako, a ne... No, mi smo na Krku, vreme dokaj stabilno, sonček in oblaki, super, da ni vročine, mi čisto paše...je pa fajn ko nam od soseda lovi internet....dokler ne opazi, ko nas je cela ulica gor... Timon pa spi v vozičku...je bil tako vesel zjutraj ko je videl da smo v prikolici.... Najaa, ja vem da se z železom ni za hecat, sem tudi rekla to moji kolegici,m ima ga namreč 95 in je v 32.tednu,ali 31.sej ne vem točno....je rekla zdr.da mora po 2 tabletki na dan, pa jo je v lekarni začudeno gledala, in ji rekla, da je to kar močna doza, in da ne ve če je to pametno kr neki, pa kaj ima tista v lekarni sploh za komentirati, in zdej ne ve kaj naj, pravi da bo najprej poskusila s prehrano, rdečo peso....kaj ima še veliko železa? Zelena zelenjava, a ne? Pa rdeče meso, če se prav spomnim....sej sem jo pomirila da ima te težave tričetrt , samo ona je čisto prestrašena....hm.. No mi imamo ful ringloja na parceli, ga ravno moj in soseda pobirata, ker na 5 minut pade en dol na našo prikolo, kot bi kamenje metali noter...haha... Ja tako no...Najaa, ti pa uživaj danes,,,pa ne sekiraj se zaradi kil. Vedi da te ima možek ravno tako rad, in imaš to pač zaradi še enega zakladka....sej pravijo 9 mesecev gor in ravno tako dol...