|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
23.6.2009 22:52:22   
sonček33
spetko, najprej vse naj naj..si pred kratkim praznovala, kajne?

joj kakšne mere ima Tian...ampak kg nima veliko, velik pa je..uf...in pravi fletko. Superca za novo stanovanje.

tole s padci... vidim, da je res potrebno bit maximalno prividen...samo hipec, pa je kaj narobe...glavno, da je ok, modrica bo izginila.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
23.6.2009 22:59:04   
spetko
sonček33 ja res je 16. sem praznovala, najlepša hvala za čestitke.

ja dolg je kr...kg pa nima veliko...redil se je lih za tolko kot je potrebno...sej sestra mi je rekla da naj dodajam AM pa sem rekla ga bom raje več dojila pa itak začnem še zdej z GH tko da...

ja hvala...v stanovanju je res lepo..vse smo si pošlihtali kot je treba..

ja ja res je...je treba biti zelo previden...

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
24.6.2009 5:52:33   
snikolina
Dobro jutro.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da spet jst mal počastim.

Mi smo že pokonci. Čakam, da se pokaka.

MIMI ugriz v bradavico ZELO boli in v mojem primeru še kake dve minuti po tem še kar boli. Je res grozno, glede na to, da jih ima že 6 zunaj.

Se pišemo kasneje.user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
24.6.2009 7:24:11   
PAJO
dobro jutro in hvala za kavicouser posted image

no jz sm jo lih spila,zdej pa čakam da žana vstane,dons je skoz ene drene imela ponoč,je šla spat ob 20 pa se zbudila ob 1,pol pa spet ob 5 in ni hotla nazaj zaspat,sm jo komej naštimala da spiuser posted image   pa še nosek ima nekej zabasan....
no jo že slišm je že vstala.

dejte mi povedat kaj nej nardim,ker naša žana sploh ne mara vožnje,ne v avtu še manj pa v vozičku.to se dere do konca,ko se vozimo v avtu al pa ko je v vozičku,in midvi sploh na sprehod ne greva,ker to je katastrofa.zanč se mi je celo pot do lj. drla,noro res noro.kaj nej nardim sploh ne vem več.sam da se voz je konc.v pon. gremo v moravske toplice in je ene 3 ure vožnje in me že zdej skrbi kaj bo,ker to je noro.

kako ste kej spali???no lep deževen danuser posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
24.6.2009 8:14:29   
krtekxx
Jaz sem uz Emo in Laro, dokler sta se dojili, veliko knjig prebrala in to mi je bil edini trenutek počivanja.

Isto je z mano. Prav čakam na (dnevno) dojenje.
Jancci: hvala za scane.
Sonček: mi tudi ta trenutek še ne vemo kaj bi s podaljšanim vikendom.
Barba: po moje bo še to poletje prišel čas, ko si boš želela zmogljive klima naprave. Je pa tako, da sem jaz sedaj punco ponoči pokrila z unim kovtrčkom, ki smo ga imeli pozimi.

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
24.6.2009 8:17:01   
krtekxx
Pajo: za avto en vem, pri nas je isto. V vozičku je pa pomagalo, da sem ji ga dvignila v polsedeč položaj.
Tjassa: hvala za razlago vaj. Mi2 se trenutno precej igrava s kockami - da jih prijemlje v roke in potem poskuša vreči v eno posodico.
Kroglice za pranje: tudi jaz razmišljam o nakupu. Oreščki pa tudi meni niso preveč všeč.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
24.6.2009 8:17:48   
ronja
Ronja, itak da sta pametna

Hehe, ja sva se včeri zafrkavala na to temo: ne vem, kaj sem ga že prašala, pa pravi: sama pogrunti, sej še dohtarji pravijo,da si pametna! jaz pa, da njega sprašujem, ker je on tko pameten bajeuser posted image . Mal heca mora bituser posted image .

knjige: mam obe in Elisabeth Pantley, ki se je drživa kar se rutine in vsega ostalega tiče, razen tega, da bi jo navajala sama zaspat - nam je čisto ok, če se uspava na enemu od naju, se malo pocartamo, predno ger spat. Ok, saj včasih bi bilo praktično drugače, ampak nama je glavno, da zaspi! če se to zgodi že ob 20:10, kot včeraj, sva pa oba čisto blaženauser posted image Če Lejla zaspi na joški, me ne moti, ko se bo nehala dojit, itak ne bo več, hehe. Pa saj se da tudi drugače - ampak zakaj bi se matrala, če je pa to najbolj naravno v tem obdobju? Mučim sebe in otroka, brezveze. Kot moj fotr pravi: "vsak se je še navadu sam zaspat". Hehe, nas tudi niso puščali jokat!

Imam tudi Veliko paparico za male papavčke, dobila za darilo od nežene od lubijevega sodelavca za Ronjo, luštna knjigca, samo nima slik in pa recepti so si dostikrat podobni, ene angleške so meni bolj všeč. mam pa ene 10 knjig o otroški prehrani, takih kuharci, od baby food do kid's lunches - tako dače katero kaj zanima, kar prašajte, nič jezika šparatuser posted image
sonček, z veseljem pomagam, če lahko, povej, kaj te zanima - verjetno za začetek prva faza - mislim uvajanje gh okoli 6 meseca, ne?

zobki: Lejla jih še nima - se mi nič ne mudiuser posted image , so tok luškani, ko se brezzobo nasmejejo, hehe.
dejte mi povedat tiste, ki dojite in imajo user posted image že zobke, a fejst boliuser posted image ?

Ja, če te ugrizne, kar. Se spomnim od Ronje (ni blo tok dolgo nazajuser posted image ).

Pri sosedih (ne unih mojih, enih zgoraj) majo pa en hud fajt... "...ne morem bit, če mam tako butasto babo!" 100 ljudi, 100 čudi... No, dokler se samo dereta, me nič ne moti, samo da ne začne kaj treskat. Vedno mam mal slab občutek, da ne bom vedela, če se kaj začne dogajat - ker težko ločiš: ne bi rada sosedom težila: če se pač kregata na ta način, me nič ne moti - dokler sta pač "enakopravna", torej se pač zmerjata. Če pa bi začel en mlatit drugega, potem bi pa rada vedela, da lahko reagiram. Pol pa je ful smotano, nočeš poslušat, pa vseeno poslušaš, kaj se dogaja, pa... blesavo skratka.

praški. boljši je res trdi, se boljše spere iz oblek. Sicer zagovarjam oreške - vse se lepo opere, če daš na predpranje (kogar skrbi poraba vode - za izdelat prašek je porabijo več kot pa za tisto predpranje), grejo dol tudi češnje, sem ravno danes prala belo - na 60 stopinj s predpranjem. Tak da belo dam zdaj na predpranje, ostalo je ok tudi brez. Pa ne smeš jih dat preveč, sicer lahko baje puščajo madeže, sploh če niso v vrečki (morajo bit že zato, da ti ne zamašijo česa), pa vonj lahko dajo, daš jih not ene 5, pa je.

u, madona, spletko, jaz bi bila tudi cela nesrečna, če bi mi mala padla! Daj si naštimajo tisto ograjco pri postelji, ker zdaj se to lahko vedno večkrat zgodi, ker se mali že bolj obračajo... Saj niso tako drage, midva sva jo kupila mislim da za 17 E, je bila sicer na akciji, ampak prav dosti nad 20 po moje niso... Pa če bosta imela še kakega otroka, se hitro vrne...

pajo, jaz ti lahko svetujem samo slinguser posted image . Lejla se mirno vozi nekaj časa, potem ma pa dost in se hoče nosit. Se sploh ne prerekam več in jo dam lepo v sling in guram voziček zraven. Boljše kot da se mi dete dereuser posted image .
Z vožnjo v avtu pa to sčasoma izgine, vsaj pri ronji je in pri lejli tudi.a

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
24.6.2009 8:38:36   
mimi30
sem sam brala in brala, bi kr najraj na glas komentiralauser posted image , ker nisem mogla nič napisat....špela se je dojila na desni strani

Ja, če te ugrizne, kar. Se spomnim od Ronje (ni blo tok dolgo nazajuser posted image

ja valda, če te ugrizneuser posted image ....jaz sem mislila tko ko je, ker men se zdi, da ima tolk skupi dlesni, da bi zobke kr čutla, če bi jih imelauser posted image

Jaz imam izdajo Paparica in Kuharica od Mame in morm rečt, da nisem nikol ne vem kaj uporabljala....se mi zdi, da vedno, ko sem hotla kaj naredit je bilo v receptu zraven vsaj eno živilo, ki ga še naj ne bi uporabljali...npr. pri juhicah za uvajanje je vedno zraven vsaj 1dcl kokošje juhe....če katera rabi ji pošljem po pošti in si naj skopira

Za kroglo sem pa jaz spraševala. Sem glih včeri vidla je ena na rr spraševala o krogli in sicer podobni kot je ta sam ena mal cenejša varianta. Jaz tud študiram, da bi to nabavla.

Ronja, nič se ne meši v fajt user posted image , da ne boš ki ti takratke potegnilauser posted image . Je pa grozno to poslušat...mi smo imeli podobno situacijo sta se sin in mama tolk kregala....ni blo pretepanja sam kričanje oz. zverinsko drenje in treskanje z vratiuser posted image

Spletko, sam da je vse vreduuser posted image ....tele ograjice so pa res fajn, v BC so sicer mal dražje so jih pa mel v akciji v lidlu al pa kje drugje....vse naj, naj za tvoj praznikuser posted image in superca za stanovanjeuser posted image , mi bomo tud enkrat velikiuser posted image user posted image

PAJO, glede vožnje v avtu imamo pa mi podobno situacijo, jaz si jo včasih preden se odpeljemo z jajčko vred na ziz priklopimuser posted image , da se malo pomiri in potem včasih pomaga in tud zadrema....v vozičku jo pa isto kot ronja ven vzamem in pač dalje nesem v slingu....sej jih bo minilo

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
24.6.2009 8:39:23   
mimi30
snikolina, hvala za kavico....ja kdaj si se pa že ti vstalauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1159
24.6.2009 8:42:42   
mimi30
spetko, vaš je tud s kilcami bolj na spodnji meji kot naša....eh, jaz sem se tud odločla, da bomo že nekak pregural sam z dojenjem...sej taveliki tud nikoli ni bil neki močnejši pa sem mu dodajala AM....otroci so pač različni in niso vsi po tabelahuser posted image ....sej jaz tud nisem po JUS-u
in malecki je res pravi sonček user posted image z veliko laskiuser posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
24.6.2009 8:44:24   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: barba

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pr nas je blo pa dons tole:
Meta: ati k boš mel velik velik denarja boš pa men grad kupu!
Ati: nikol ne bom imel tok dnarja.
Meta: Ah, dej no, boš še mal u šolo hodu pa bo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image zakon so tile naši škrati....me zanima kaj bodo rekli, ko jim bomo mi rekli, da bo treba še mal v šolo hodituser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
24.6.2009 8:54:36   
Ploha
jst mam pralni krogli, sta 2 (dobila za darilo), drgač res fino zmehčata cunje, opereta veretno tud, samo jst mam kar nekaj cunj zaflakanih, pokakanih, in to s temi kuglami ne gre stran, tko da jih bolj malo uporabljam, če imaš pa recimo samo "prešvicane" cunje, so pa ress fine. Uporaba je več kot 3 leta, za pranje 1x na dan user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
24.6.2009 8:57:55   
Ploha
aja imeli sva 2 cepljenje,...vagal, merl niso nč, je pa srček poslušala in je slišala nek šum in zdej sva napotene k kardiologu, se morm še naročit, to je to user posted image

jst sm dons čistttttt fertik, smo bli učer na rojstnem dnevu (60), kle pri sosedi in sm šla spat ob 1 ponoč, OMB, zutri sm itak zaspala, 6.50 se zbudim, desca zmerjam zaka me ni zbudu, pa da nism telefona slišala, pa on men prav:" ja sej ti že fulllllllll douh zvoni ",...haloooooo a zbudu me pa neb, joj k bi ga s ponvo po glav,...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
24.6.2009 8:59:07   
ronja
mimi, midva mava eno kroglico, ki je bila včasih zraven praška dana. Tak da če kdaj uporabiva prašek, dava v kroglico, ni sicer tako fensi, dela pa.

ja, zgoraj je že vse tiho, vedno se dereta, potem prevrneta še kak stol in to je to. Nikoli se pa ne sliši kakega joka ali krika ali kaj takega, kar bi mi dalo mislit, da jo je udaril... Saj če se derejo, pa je to obema sprejemljivo, me ne moti - samo nočem, da bi  bila una varianta - " pa noben sosed ni nič naredil"...

aja, rabarbarine pite ni več niti mrvice, že včeri zginla (je bila všeč babici, ki je prišla za GH in moji sestri, ki je prišla na obisk), sem pa včeraj naredila še dvojno čokoladne kukuje in pa limonino strjenko, iz katere bo danes sladoled (ne, nimam še sladoledarjauser posted image , ampak ta sladoled se da naredi brez), ne dam se jaz, hehe.user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
24.6.2009 9:01:04   
ronja
ploha, zakaj bi te pa moral zbudit? jaz sem vesela, če me pustjo spat...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
24.6.2009 9:47:03   
Nea
Najprej Jutro!... ki se je že ob pol 6ih začelo. Kot da bi ga nekdo pocukal za rokav in že od 5 ure naprej začne nekaj šušljat in cvilit in se obračat in to vse z zaprtimi očmi. POtem se zbudi in se tako nasmeje... in kako naj ob takem Dobro Jutro! user posted image  nazaj zaspim.

IZVIRNO SPOROČILO: PAJO
dejte mi povedat kaj nej nardim,ker naša žana sploh ne mara vožnje,ne v avtu še manj pa v vozičku.to se dere do konca,ko se vozimo v avtu al pa ko je v vozičku,in midvi sploh na sprehod ne greva,ker to je katastrofa.zanč se mi je celo pot do lj. drla,noro res noro.kaj nej nardim sploh ne vem več.sam da se voz je konc.v pon. gremo v moravske toplice in je ene 3 ure vožnje in me že zdej skrbi kaj bo,ker to je noro.

Enako je pri nas. Mi smo se zadnjič iz Slovenije 9 ur pelali, ravno zato ker se je Erik polovico poti (beri celo Avstrijo) ful drl. Vsako uro smo se mogli ustavljat in počivat. Zaspal bi za 15 min in potem mu ni bilo več za sedet. Nasveta pravega nimam. Lahko pa štartate takrat ko ji bo za spat tako, da bo en del poti res spala... ostalo boste pa nekak zdržali.
Pri Emi in Lari je minilo ko sta dobili večji sedež, da sta lahko naprej gledali.
Z vozičkom je pri nas isto. Pol ure se pelje, ostalo je v mojem naročju... razen če sta Ema in Lara zraven in če recimo prečkamo cesto... potem ga pustim da user posted image , ker 5 rok pa res nimam.

spetkouser posted image kako je dolg. Erik je v petek imel 7700 in 65 cm. Na nogah ima prave sarmice in je že ful težek, ko ga moram okoli nest. Fora je v tem, da sem Laro in Emo enako dojila, Ema je celo več pojedla kot Erik, ampak je v tem času bila za 1kg lažja. Otroci so ful različni.

mimi30 - pri meni je glede receptov bilo isto. Vedno ko sem kaj hotela naredit mi je kaj falilo, al pa je bilo neprimerno za starost. Jaz sem si veliko z internetom pomagala. Malo prebrskaš in dobiš kakšno novo idejo.

Grem malo slike urejat. Uspelo mi je stroj perila oprat in dve rundi zlikat.
Pri nas je končno sonce user posted image user posted image

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
24.6.2009 9:50:23   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

ploha, zakaj bi te pa moral zbudit? jaz sem vesela, če me pustjo spat...

ker sva ble ob pol 8 naročene za cepljenje user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
24.6.2009 9:55:19   
ronja
aha, upsuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
24.6.2009 10:05:24   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

snikolina, hvala za kavico....ja kdaj si se pa že ti vstalauser posted image user posted image

Kadar Anže kaka zjutraj smo pokonci med 5 ih 5.30, in potem še kasneje eno kitico odspimo, če pa kaka popoldne spimo do 7.15 nekje. Zanimivo, a ne?

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
24.6.2009 11:37:28   
snikolina
MIMI tukaj dežuje v eno, brezveze. Javi, kdaj boš v MB drug teden, pa se jaz oglasim.

Neposredna povezava do sporočila: 1170
   [Brisano sporočilo]
24.6.2009 11:38:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1171
24.6.2009 11:40:36   
ronja
Ma ja v sosede se jaz ne bi preveč mešala, razen če je res tko hudo.

ja, saj se nisem, saj pravim, če se derejo me nič ne moti. Samo nočem pa da je potem tako, da noben sosed kao nič ni hotel videt... Ampak zdaj je itak že dolgo mir. Loputanje z vrati in dretje me ne moti, če ga nisem jaz deležnauser posted image .

Meni se pa kar nekaj vrti danes...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
   [Brisano sporočilo]
24.6.2009 11:52:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1173
24.6.2009 11:54:24   
ronja
ma, pol bi že bruhalauser posted image Pa saj nima od česa bit... user posted image mali2 ne pustita ful akcije, pa tut paziva... Po moje je sam vreme, ker sicer mi ni nič slabo, pa nič se ne redimuser posted image . ga pa po moje kap, hihiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1174
24.6.2009 11:59:00   
ronja
ziher pa ne morem bit, dokler ne dobim muser posted image ... No, sej če bi mi slabo ratalo, bi test delala, hehe.

Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.