ronja
|
Ronja, itak da sta pametna Hehe, ja sva se včeri zafrkavala na to temo: ne vem, kaj sem ga že prašala, pa pravi: sama pogrunti, sej še dohtarji pravijo,da si pametna! jaz pa, da njega sprašujem, ker je on tko pameten baje . Mal heca mora bit . knjige: mam obe in Elisabeth Pantley, ki se je drživa kar se rutine in vsega ostalega tiče, razen tega, da bi jo navajala sama zaspat - nam je čisto ok, če se uspava na enemu od naju, se malo pocartamo, predno ger spat. Ok, saj včasih bi bilo praktično drugače, ampak nama je glavno, da zaspi! če se to zgodi že ob 20:10, kot včeraj, sva pa oba čisto blažena Če Lejla zaspi na joški, me ne moti, ko se bo nehala dojit, itak ne bo več, hehe. Pa saj se da tudi drugače - ampak zakaj bi se matrala, če je pa to najbolj naravno v tem obdobju? Mučim sebe in otroka, brezveze. Kot moj fotr pravi: "vsak se je še navadu sam zaspat". Hehe, nas tudi niso puščali jokat! Imam tudi Veliko paparico za male papavčke, dobila za darilo od nežene od lubijevega sodelavca za Ronjo, luštna knjigca, samo nima slik in pa recepti so si dostikrat podobni, ene angleške so meni bolj všeč. mam pa ene 10 knjig o otroški prehrani, takih kuharci, od baby food do kid's lunches - tako dače katero kaj zanima, kar prašajte, nič jezika šparat sonček, z veseljem pomagam, če lahko, povej, kaj te zanima - verjetno za začetek prva faza - mislim uvajanje gh okoli 6 meseca, ne? zobki: Lejla jih še nima - se mi nič ne mudi , so tok luškani, ko se brezzobo nasmejejo, hehe. dejte mi povedat tiste, ki dojite in imajo user posted image že zobke, a fejst boliuser posted image ? Ja, če te ugrizne, kar. Se spomnim od Ronje (ni blo tok dolgo nazaj ). Pri sosedih (ne unih mojih, enih zgoraj) majo pa en hud fajt... "...ne morem bit, če mam tako butasto babo!" 100 ljudi, 100 čudi... No, dokler se samo dereta, me nič ne moti, samo da ne začne kaj treskat. Vedno mam mal slab občutek, da ne bom vedela, če se kaj začne dogajat - ker težko ločiš: ne bi rada sosedom težila: če se pač kregata na ta način, me nič ne moti - dokler sta pač "enakopravna", torej se pač zmerjata. Če pa bi začel en mlatit drugega, potem bi pa rada vedela, da lahko reagiram. Pol pa je ful smotano, nočeš poslušat, pa vseeno poslušaš, kaj se dogaja, pa... blesavo skratka. praški. boljši je res trdi, se boljše spere iz oblek. Sicer zagovarjam oreške - vse se lepo opere, če daš na predpranje (kogar skrbi poraba vode - za izdelat prašek je porabijo več kot pa za tisto predpranje), grejo dol tudi češnje, sem ravno danes prala belo - na 60 stopinj s predpranjem. Tak da belo dam zdaj na predpranje, ostalo je ok tudi brez. Pa ne smeš jih dat preveč, sicer lahko baje puščajo madeže, sploh če niso v vrečki (morajo bit že zato, da ti ne zamašijo česa), pa vonj lahko dajo, daš jih not ene 5, pa je. u, madona, spletko, jaz bi bila tudi cela nesrečna, če bi mi mala padla! Daj si naštimajo tisto ograjco pri postelji, ker zdaj se to lahko vedno večkrat zgodi, ker se mali že bolj obračajo... Saj niso tako drage, midva sva jo kupila mislim da za 17 E, je bila sicer na akciji, ampak prav dosti nad 20 po moje niso... Pa če bosta imela še kakega otroka, se hitro vrne... pajo, jaz ti lahko svetujem samo sling . Lejla se mirno vozi nekaj časa, potem ma pa dost in se hoče nosit. Se sploh ne prerekam več in jo dam lepo v sling in guram voziček zraven. Boljše kot da se mi dete dere . Z vožnjo v avtu pa to sčasoma izgine, vsaj pri ronji je in pri lejli tudi.a
|