|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
23.6.2009 8:16:20   
sonček33
Jutro!

Krtekxx kako ste spali?

V nedeljo sva mu dala opoldne kroneček. Kako se je pačil, pa jezik mu je bil kar nekako odvečuser posted image . V bistvu ni pojedel nič, pa sem mu zmešala kroneček in malo mleka.

Bomo videli.

Vreme je pa grozno. Pa mene niti ne moti dež..ampak tale veter je pa grozen.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
23.6.2009 8:45:39   
petra88
Jutro!
Sonček hvala za CD! Fajn pesmice so gor, do pravljic pa še nisem prišla user posted image
Kličem zdaj da se naročim za ginekologa, najprej se noben ne oglasi, čez pol minute kličem, je pa že zasedeno. user posted image

vsakmu k jo je ogovoril se je jokat začela

vidiš, meni so začeli govorit, da je to zato, ker jo premalo vozim naokoli, da bi spoznaval nove ljudi in bil v družbi user posted image ne zastopjo, da otroku pač ne paše ...

sam ste se pa res razpisale, včeraj sem prebrala vse od petka nazaj, pa sem potem šla kar spat nazajuser posted image
sam mi pa delate skomine z sladoledi! sem jih jedla še par dni nazaj in potem ugotovim, da je notri mleko user posted image sploh ne vem več kaj jest, ker je povsod ali jajce ali mleko user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
23.6.2009 8:51:58   
symona

Dobro jutro jutro babe žabe !

Kak ste kaj? Mi smo spali do pol osmih, sedaj se je najedla, in spet spi.

Krtekxx, jaz tudi delam v javni upravi, regres sem pa dobila nakazan maja, sem že pozabla, da sem ga sploh dobila user posted image .

Uživajte v tem deževnem dnevu.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
23.6.2009 10:00:48   
Ploha
petra88: kaj pa boš pri G, je kaj narobe?

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
23.6.2009 10:21:29   
Nea
Jutro!

Mi smo budni že od 6ih. 2x ponoči je jedel in zaspal takoj nazaj tako, da je noč bila relativno dobra. Samo sem vseeno nenaspana. Če bi zunaj bilo sonce bi bilo veliko boljše.
Včeraj sem z otroci šla v knjižnico in je Lara ob 18h v avtu zaspala. Doma smo jo dali v posteljo in je spala do jutra do pol 7ih. Pravi; mami, kako sem se naspala user posted image

vsakmu k jo je ogovoril se je jokat začela

vidiš, meni so začeli govorit, da je to zato, ker jo premalo vozim naokoli, da bi spoznaval nove ljudi in bil v družbi user posted image ne zastopjo, da otroku pač ne paše ...

To so samo dojenčkove faze ko začnejo ugotavljat da razen mamice, očija, sestric in bratcev obstajajo še drugi ljudje. IN to nima nobene zveze z vožnjo naokoli. Bo pač čez nekaj časa minilo.

Mene nekaj prehlad lovi... ni čudo če človek ne ve kako naj se obleče. V nedeljo je na trenutke bilo za majčko brez rokavov, čez 2 uri pa za zimsko jakno. user posted image

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
23.6.2009 10:45:30   
krtekxx
Krtekxx kako ste spali?

ne bom komentirala, sem preveč zaspana.
GH: kar nekaj časa na začetku bolj melje po ustih in potem porine ven. Moraš vztrajat. Naša po 1 mesecu poje približno 2xpo 2dcl. Se pa ne dojiva nič manj. In nič bolje ne spi.
Regres: moram pa res mal poklicat v firmo.

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
23.6.2009 10:47:15   
petra88
ploha mogla bi mi že marca bris uzet, pa mi je rekla da zarad dojenja ne bi bli rezultati tapravi in naj pridem enkrat do septembra. tko da včeraj sem se spomnila da morm poklicat. namest septembra bom novembra na vrsti user posted image

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
23.6.2009 10:52:09   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: petra88

ploha mogla bi mi že marca bris uzet, pa mi je rekla da zarad dojenja ne bi bli rezultati tapravi in naj pridem enkrat do septembra. tko da včeraj sem se spomnila da morm poklicat. namest septembra bom novembra na vrsti user posted image

a to za PAP, na kolk časa ti pa jemle? Joj sj jst morm drgač tud poklicat,...hvala da si me spovnla,...user posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
23.6.2009 11:00:24   
petra88
za PAP ja. od začetka nej bi se 3x - vsako leto enkrat. potem za naprej pa nevem. meni je G na poporodnem pregledu sama rekla, da bo treba uzet.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
23.6.2009 11:21:05   
nina166
Dan!

Evo končno imam malo časa, da kaj napišem. Brala za nazaj nisem.

Vidim da imajo nekateri že zobke. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  vsem za zobke. Pri nas še ni nič na vidiku, se pa že pošteno slini in si vse tišči v usta user posted image

GH: pri nas smo začeli v nedeljo...je že dvakrat pojedla malo jabolčne čežane razredčene z mlekom. Pa je tako veselo jedla user posted image  user posted image  user posted image ...bi še kar, pa se ji jaz nisem upala več dat. Očitno bo večji jedec kot njen bratec user posted image  Danes pa ji bom dala banano...bomo vidli če bo tud tak dobra ko jabke.

Ponoči se še vedno dojimo ene 3-4 krat. Zvečer grema spat ob 8...potem se carta na zizi do 9-9.30, ko tako trdno zaspi, da lahko grem stran...no saj navadno takrat jaz tudi že spim user posted image . Potem se zbudi ob 12, okoli 3 in okoli 5, okoli 7 in potem spi do 8 ali 9. Tako da do sedaj se še nisem pošteno naspala...komaj čakam, da bo prespala celo noč, samo očitno to še ne bo kmalu user posted image  user posted image

Regres: pripada nam cel regres in cel dopust. Dopust za letošnje leto se lahko prenese v naslednje leto, razen 10 dni je treba koristit v tem letu...če ga ne teh 10 dni ni možno prenest v naslednje leto...ostalo pa.

V soboto smo bili na poroki. Je Daša tako gledala ko so plesali. Usta je imela na široko odprta in nepremično je gledala kakih 10min. Sem hodla stran pa je tako sukala glavo, da bi videla...so se ji vsi tako smejali.

Evo, to je na kratko...lepo se imejte

Vreme pa je za user posted image  user posted image  

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
23.6.2009 12:04:38   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84

mimi 30 žal ne, ker je moj celi dan v službi pa nimam avta. Drugič pa priedm. user posted image user posted image user posted image

pri nas je enako

Včeraj smo bili v Avstriji- je  Samo dobil stolček Antilop in bazenček s strehico, pa še Fredov obroč, tak da smo pripravljeni za morje, samo vreme še pa ni ravno poletnouser posted image . Zvečer je jedel riževo kašico, pa je bol tako umazan, da smo se morali it stuširatuser posted image . Zaspal je ob 21.30 pa potem že jedel ob 1-ih in ob 6-ih, ampak sva pa spala do 9.30 in se res počutiš takoj boljše, če samo malo več spiš. Saj bo...počasi.Zdaj pa tud spi, rabi pol ure kmalu po jutranji negi, hranjenju in igranju.
Pa v A se mi ne zdi nič kaj bolj poceni, kot pri nas, samo večja izbira je. Alana plenice so recimo 1 evro dražje.

Naj že neha deževat....

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
23.6.2009 12:06:52   
farfala
aja - pap bris se izvaja vsake 3 leta, ne več vsako leto, mislim, da si bom vmes kar plačala ta pregled

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
23.6.2009 13:04:20   
ronja
Ma te riževe kašice povsod dobiš, samo vzemi take, kjer piše od 4. meseca dalje. Jaz bom sicer še malo počakala, saj se nikamor ne mudi... Ekspandiran riž pa jaz kupujem v hipermaretu, na bio oddelku. Nisem mislila riževih ploščic - riževe kašice so te navadne kašice za otroke, ekspandiran riž pa je meni bolj praktičen tisti, ki je v zrnih, ploščice moraš še nalomit. Ploščice so fajn kasneje, ko otrok že sam drži in grize. Kosmičev po flaši ne smeš dajat, ker je to slabo za zobe.
Je ravno šla babica za prehrano, se vedno zaklepetavauser posted image . Pa še tok prijazna je bila, da mi je prinesla recept za AD3 kapljice od naše pediatrinje. Sem se ji oddolžila s sveže pečeno še toplo rabarbarino pitouser posted image . Meni je tok fajn, da nas majo te babice tok rade! Pa še zdravnica nas je baje pohvalila, kako sva baje pametnauser posted image - svašta!

sicer sem pa v nedeljo sešila 50 metrov šivov! A sem faca?user posted image Al blesava?user posted image Sem naredila zavesice za na steno ob posteljicah od obeh punc. So take ful luštne, z žirafami, vesele,take kot meuser posted image .

NIč, šibam še kaj pojest, pa mala je budna... pridem še kaj.

sonček, včeraj je bila grška solata in ovseni polpeti, v ned. smo bili pri mami na praznovanju njenega rd, v soboto pa - kaj že? ne vem, za zajtrk so bili ovseni bruleji z banano, njamsi.
sonček, nosiš lahko otroka tudi tako, da sedi na tvoji roki in gleda v isto smer kot ti, z drugo ga pa podpiraš in je naslonjen nate.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
   [Brisano sporočilo]
23.6.2009 13:35:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1114
23.6.2009 14:43:10   
tjasssa
ojj punce,

midve glih iz razvojne ambulante.........nč novga, pravjo da to zvijanje nazaj v lunco ni nč posebnga, Neli je ful močna v rokah in nogah,  trup ima še precej mehek. Pravi da jo rešuje ta njena radovednost, da se je pri 3,5 mescih že obračala iz hrbta na trebuh, pa ona bi že kr sedela pa mal puzala......pokazala mi je vaje kako ji pomagam ojačat trup. Aja pa tko k sem jz previjala na široko nisem nardila nč, to morem dat  3 plenice, jz pa dala sam eno...............tko da me prov zanima kva bodo pokazal izvidi....
Aja pa čimveč na tleh bit z njo, faza plazenja je izredno pomembna za sam  razvoj otroka!!

Zobkov še nobenih, pa tok jo revco boli, več al manj cele dneve sitnari,...user posted image
glede GH sem ji dala prejšni teden korenčkov sok vsak dan,   v nedeljo pa jabolček, čežano....
Jutr ji bom spet dala čežano iz jabolčka......za naprej pa še nevem.........
Ma pa ful rada, tko odpira usteca, pa se reži da sploh vrjet ne morm!!

Keer vreme, jaooo

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
23.6.2009 15:47:05   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

aja - pap bris se izvaja vsake 3 leta, ne več vsako leto, mislim, da si bom vmes kar plačala ta pregled

men je rekla, da vsako leto, ravno zarad tega, ker sem imela 1x slab rezultat,..

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
23.6.2009 16:34:21   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: niia

nina, moj se tudi pred spanjem carta na zizi, me je kar malo strah da se bo to še dolgo vleklo.

Naš fredov obroč smo preizkusili včeraj v banji, pa je sedaj problem spustiti tisti notranji beli del, sploh zrak ne gre ven, če še ne vem kako stiskam.

Jest zdaj prebiram knjigico Otroško spanje, brez joka v sanje od Elizabeth Pantley. Med drugimi fajnimi nasveti je tudi ta kako lepo odvaditi otroka da zaspi z bradavico v ustih. Sem včeraj zvečer brala med dojenjem in ravno prišla do enega fajn nasveta, ga takoj sprobala in je takoj delovalo. Mogoče čist slučaj, ampak vseen fino user posted image

Probaj zrak z usti potegnit ven.. obratno smer kot če pihaš notri user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

Neposredna povezava do sporočila: 1117
   [Brisano sporočilo]
23.6.2009 16:50:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1118
23.6.2009 17:00:11   
Jancci

jnacci, jaz si moram nabaviti to knjigo, ker mi sploh nimamo  več enega ritma za spanje. Včasih hoče bit na zizi, no to je večino časa, enkrat ga mora moj nosit, včasih pa kar sam zaspi v zibki.

Probaj zrak z usti potegnit ven.. obratno smer kot če pihaš notri user posted image

tega ne razumem čisto dobro

Ma ja za to spanje ni nekega pravila. Pri nas tudi vsak dan malo drugače. Je pa fajn tale knjiga!

Za obroč sem pa mislila tako, da daš isto usta na ventilček kot da bi ga hotela napihnit, ampak vlečeš zrak iz šlaufa v svoja usta oz. pljuča.. ne vem kako naj drugače napišem... user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

Neposredna povezava do sporočila: 1119
   [Brisano sporočilo]
23.6.2009 17:03:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1120
23.6.2009 17:19:38   
Jancci

Jancci, jaz sem res blond. user posted image user posted image user posted image

Včasih je vsak lahko mal blond. user posted image

Poročaj če rata!user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

Neposredna povezava do sporočila: 1121
23.6.2009 17:32:47   
krtekxx
Jancci, a lahko napišeš, kak je ta trik, da ne zaspi na joški??? Mene to strašno zanima, v kako knjgarno ali knjižnico pa ne bom šla pred drugim tednom.
Tjassa, in kake so te vaje za trup? Pa kako so ugotovili, da mora v razvojno? Me zanima, ker naša P nima čisto nikoli nobenih pripomb in se mi to zdi prav sumljivo.
Pa kje ste vse danes? Tako vreme, da se mi sploh ni dalo ven. Kuhala, prala in ... spet ne vem, kam je pobegnil čas.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
23.6.2009 18:19:29   
Ploha
krtekxx: sej naša P tud nikol nič ne reče, samo pregleda ušesa, usta, pa eno igračko ji kaže, to je to,...

ugotovitev 1: Meta se boji žensk, moškim se smeje, ko vidi ženske se joka kot da jo bo pojedla,..
ugotovitev 2: po porodu sm tko cmerava, da grem sama sebi na živce in mi prou najeda tale cmeravost, ena navadna novica me kuj v jok sprav, mah kr neki, se zadržujem, ker teko pa ne gre nikamor, se spovnem prej sm bla k kamen, moja mami ob vsakem filmu jokala, men navadn, zdej pa obe jokava hahahaha user posted image

me pa prou skrbi za jutri, imava 2 cepljenje, in itak zdr. je ženska, pa še pikico bo dobila in itak se bo jokala, ojojojoj user posted image ah bo že,...bom mal pela, ker to jo pomiri pa bo user posted image

jancci: dol padla? ojoj, ravno tega me je strah, čeprou naša še vedno leži k hlod, ampak vaša meta je pa itak ful napredna, pa močna pa gibčna, tko da se ne čudm,..sej je vse kul? Sam si res faca, jst bi paniko zagnala tako, da bi me skor pobral od skrbi,...

niia: user posted image user posted image user posted image a si ti milsna da to govori način kako otroka dat spat brez joške in joka haha user posted image user posted image

ronja: a si ti drgač kul, sam prašam ?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
23.6.2009 18:22:31   
symona
Alo!

Tak je dosadno vreme, da bi samo spala, seveda če bi mi amadeja in lucija pustili. Zdaj v počitnicah bo pa še posebej pestro, saj sem lucijo za dva meseca izpisala iz vrtca, tak da mi ne bo dolg čas.
Ena je spraševala za razvojno. Midvi tudi hodiva zaradi tega, ker sem v nosečnosti bila okužena s toxo. Hodiva pa tudi na fizioterapije, enkrat na mesec, tam mi kažejo vaje, da potem tudi doma telovadiva. So pa vaje res za razgibavanje.
A mogoče katera ve, če so znane nagrajenke nagradne igre "brezplačne počitnice"

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
23.6.2009 18:23:43   
Jancci
Krtekxx ker nisem ravno nek ekspert za hitro tipkanje, sem skenirala par zanimivih strani na to temo. Upam, da me kdo ne toži!? user posted image
Pri nas je včeraj delovala una fora, da sem se nardila, da spim.. pa je ona pol tut zaspala. No, sej prav dolgo se mi pa tudi ni bilo treba delat.. me je zmanjkalo zraven  user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.