Ploha
|
krtekxx: sej naša P tud nikol nič ne reče, samo pregleda ušesa, usta, pa eno igračko ji kaže, to je to,... ugotovitev 1: Meta se boji žensk, moškim se smeje, ko vidi ženske se joka kot da jo bo pojedla,.. ugotovitev 2: po porodu sm tko cmerava, da grem sama sebi na živce in mi prou najeda tale cmeravost, ena navadna novica me kuj v jok sprav, mah kr neki, se zadržujem, ker teko pa ne gre nikamor, se spovnem prej sm bla k kamen, moja mami ob vsakem filmu jokala, men navadn, zdej pa obe jokava hahahaha me pa prou skrbi za jutri, imava 2 cepljenje, in itak zdr. je ženska, pa še pikico bo dobila in itak se bo jokala, ojojojoj ah bo že,...bom mal pela, ker to jo pomiri pa bo jancci: dol padla? ojoj, ravno tega me je strah, čeprou naša še vedno leži k hlod, ampak vaša meta je pa itak ful napredna, pa močna pa gibčna, tko da se ne čudm,..sej je vse kul? Sam si res faca, jst bi paniko zagnala tako, da bi me skor pobral od skrbi,... niia: a si ti milsna da to govori način kako otroka dat spat brez joške in joka haha ronja: a si ti drgač kul, sam prašam ??
|