yania
|
Hvala za odgovore o čajčku...no sej jaz tudi Timonu ponudim svežega, oz.ga naredim, če kam greva, in ga dobi ko kaj začne cviliti, samo če je ohlajen, ni dober ....mu pa ponavadi dam malo pred obrokom, ko je že malo lačen in kar pije, sicer nikoli najbolj navdušeno....danes pa sem mu tik pred mlekom dala hladno vodo , prekuhano, je tako z navdušenjem prijel stekleničko in se v hipu streznil, samo je bil tako smešen, ko je vsakič znova naredil požirek, stežka pogoltnil, zamižal, se stresel, cucelj ven in spet nazaj...ponovi vajo... sem se tako smejala s sestro.....samo je pa spil ene 20 ml...mah, sej ga bom navadila...kolikor se pa spomnim, tudi Naja ni bila navdušena nad sokovi, od Hippa, al pa kaj drugega, očitno je bil tudi vzrok v temperaturi pijače... Grahec, ti si napisala, da naj do 2.leta poskusijo vso hrano...nam so v materinski šoli, 5 let nazaj (pri Naji) rekli, da naj do 8.meseca sproba čimveč okusov, kar bomo do 8.mesece naredile, bomo naredile...ker potem se težko navadijo na kaj novega....so zbirčni...da pa se začne z zelenjavo je pa itak jasno, ker se drugače sladkega navadijo in potem smo ga mame nasankale... Samo po mojem je tudi od otroka odvisno kak jedec je....sej veste 100 teorij...pa vsaka ne paše k vsakemu nič, grem obesit perilo in še belo zalaufat.....lepe sanje....