lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy je pot in let zelo pridno prenašala, sploh ni bilo nobenih težav. Tudi tam sta se imela oba zelo lepo, jaz pa sem nekako lovila količino prespanih minut npr. v primerjavi z maturantskim izletom. Kaji so namreč ravno v Egiptu začeli poganjat zobki. Tako da je v dveh tednih dobila 3 nove zobke in jih ima zdaj 5. Kaj je to pomenilo? Jokanje ponoči... Začelo se je 3x na noč, pol je pa bilo že na 50 minut. V hotelu pa itak ne moreš dopustit, da otrok joka. Tako da ni bilo druge rešitve, kot da spi pri meni in se je prav lepo razvadila. Ful je tudi napredovala - vsaj meni se zdi. Imela je posteljico z nekoliko nižjo ograjico, ravno do podpazduhe. Kar ji je bilo priročno, da se je postavila na noge in 'krožila' ob ograji, tako da se je kar nahodila. Pa ploskat so jo naučili drugi gostje in sem enkrat grozno napako naredila; ko je bila v posteljici, sem ji zaploskala, ona pa se je spustila, da zaploska in je padla pa butnila z glavo. Jao... Pa ko je lačna, je začela govorit AM AM AM. Ful je uživala v vodi. Smo imeli s sabo bazenček (po vaši zaslugi) in Fredov obroč. To ji je bilo res všeč. Pa mivka! Čist jo je navdušila. Sicer je bilo težko pol to mivko iz vseh luknjic ven sprat, ampak sva se potrudila. Dan je nekako izgledal takole: po (zame neprespani) noči ob 6h auf, se mal po postelji valjat, potem zajtrk, plaža, slovo od očija (je šel kajtat), okrog 10h je postalo prevroče in sva šli nazaj v sobo, obe spat. Ob 14h je oči prišel, da smo šli na kosilo, okrog 15h pa nazaj na plažo. Do 19h. K sreči sem imela hrano s seboj, ker v hotelu ni bilo primerne hrane. Ful začinjeno, nič sadja (razen v kompotih), če sem imela srečo, sem vsak drugi dan 'sfehtala' kakšno jabolko. Drugač pa je hotel fajn za otroke, ker imajo tobogane, bazene, animatorji se skos z njimi ukvarjajo, mini disco ipd. Tko da sta moja dva prišla zadovoljna domov, jaz pa bi rabila dopust po dopustu . Berem, da vam dolgčas ni bilo. Želim ti, da se čimprej naspiš. Dopust po dopustu pa mislim, da bi se prilegel kr nekaj mamicam. Letos ne bo nobenega poležavanj v tri dni. Jaz sem se tud danes hecala, da J zobje čakajo, da grem v službo, da bo bolj zanimivo, ko ponoči ne bomo spal, potem pa bom v službo hodila k zombi.