Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.6.2009 18:53:30
|
|
|
|
Jazzy1
|
No, midve sva pa nazaj od alergologa (2. obisk) in ima L. še enkrat hujšo alergijo na mleko (6 plusov) in novo alergijo na jajca (3 plusi). IN to kljub temu, da ni v nobeni obliki dobila ne enega ne drugega!!!!! Tolk sem žalostna
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.6.2009 19:42:26
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Zelo je skromen v primerjavo s tabo, ki stalno špendavaš... Kam bi pa prišli, če bi vsi trije zapravljali? Saj ne. Ne kupujem nič kar ne bi rabili.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.6.2009 19:45:59
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 No, midve sva pa nazaj od alergologa (2. obisk) in ima L. še enkrat hujšo alergijo na mleko (6 plusov) in novo alergijo na jajca (3 plusi). IN to kljub temu, da ni v nobeni obliki dobila ne enega ne drugega!!!!! Tolk sem žalostna Ja tole pa ni fino. Saj bo izvenelo, boš videla. Taki mali so na vse živo alergični včasih, potem do tretjega leta starosti, pa baje to izveni v večini primerov. Praviš, da ni v nobeni obliki dobila ne enega, ne drugega. A si lahko malo bolj natančna, ker ne razumem dobro kako to misliš. Upam, da te ne gnjavim preveč.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.6.2009 19:50:05
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 No, midve sva pa nazaj od alergologa (2. obisk) in ima L. še enkrat hujšo alergijo na mleko (6 plusov) in novo alergijo na jajca (3 plusi). IN to kljub temu, da ni v nobeni obliki dobila ne enega ne drugega!!!!! Tolk sem žalostna joooj vem da ti je hudo... ampak to res mine. prerastejo. tako kot je rekla pf... nečaka od mojega moža sta bila tudi na vse možno alergična... pa sta danes zdrava 3 letnika ki jesta vse in nista nič več alergična! pa saj za mleko (ne vem kakšno je to) kolkor vem ste upravičeni, da ga dobite na recept... ker za kupovat je baje ful drag... pa saj to so ti verjetno že povedali. sm kr nekej pametna... držita se... kako leto bo treba merkat, pol bo pa v redu!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.6.2009 19:51:03
|
|
|
|
Alenka_
|
pf: za tvojo malo!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.6.2009 19:52:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 No, midve sva pa nazaj od alergologa (2. obisk) in ima L. še enkrat hujšo alergijo na mleko (6 plusov) in novo alergijo na jajca (3 plusi). IN to kljub temu, da ni v nobeni obliki dobila ne enega ne drugega!!!!! Tolk sem žalostna Ojoj, mi je žal... Jst bi tudi Laro peljala na tak pregled... kaj je treba napotnico pri pediatru dobit?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.6.2009 19:54:38
|
|
|
|
Lara Croft
|
Moja babetka spi že 20 minut... tko zgodaj pa res pe ni šla spat.... ma je bila čisto kaput že... Je kriza, če se ne spi popoldne... in ko gre ura 5 in pol mimo, mama več ne pusti zaspat....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.6.2009 19:59:59
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Moja babetka spi že 20 minut... tko zgodaj pa res pe ni šla spat.... ma je bila čisto kaput že... Je kriza, če se ne spi popoldne... in ko gre ura 5 in pol mimo, mama več ne pusti zaspat.... No se bo pa zdaj lepo naspala. Je pa res dobra, da tako malo spi. Lana je spala popoldne skoraj slabo uro in pol. Vse skupaj danes je nabirmala skoraj 3,5 ure. No malo se tudi pozna dež. Sedaj pa tudi tak lepo spi.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.6.2009 20:01:03
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst bi tudi Laro peljala na tak pregled... kaj je treba napotnico pri pediatru dobit? Verjetno ja, razen če bi šla k kakemu samoplačniško. A se ti zdi, da bi lahko bila na kaj alergična?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.6.2009 20:03:05
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ od mojega moža A tudi poročena si? Tebi je pa res za čestitat. Mlada mamica, žena in povrh vsega še pridna študentka. Bravo punca.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.6.2009 20:04:52
|
|
|
|
pf
|
Končno je popoldne nehalo deževat in sva šle na obisk k babici in hitro malo vozičkat. Je bilo fino, ampak je mrzlo. Upam, da bo jutri malo ne dežja, da narediva eno turo okrog mesta.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.6.2009 20:05:40
|
|
|
|
pf
|
Cel dan že monologe pičim. Svašta.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.6.2009 20:07:28
|
|
|
|
pf
|
Grem brat, če ni nikjer nobene in pridem nazaj kasneje. Imam čas, ker je šel moj v pisarno neke zadeve službene rihtati, povečerjali pa smo že tudi.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.6.2009 20:17:25
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Ja tole pa ni fino. Saj bo izvenelo, boš videla. Taki mali so na vse živo alergični včasih, potem do tretjega leta starosti, pa baje to izveni v večini primerov. Praviš, da ni v nobeni obliki dobila ne enega, ne drugega. A si lahko malo bolj natančna, ker ne razumem dobro kako to misliš. Upam, da te ne gnjavim preveč. IgE-je ponavadi razvijejo, če so v stiku z alergenom, če niso alergije ne more bit (nekako tako da ne moreš bit alergičen na čebelji pik dokler te ne piči, medtem ko je drugič lahko že usodno). No in tako naj tudi otrok / oseba ne imela alergije dokler telo ni razvilo določenih protiteles na alergen. L je sicer ko sem dojila (dokler nismo pogruntal alergije na KM) preko mleka razvila IgE-je na kravje mleko, ampak na jajce je bila pa ob prvem testiranju negativna, od takrat ni nikoli probala nič, kar bi vsebovalo jajce, ampak je pa vseeno danes kar hudo reakcijo nanj dobila. Dr. je to komentirala, da včasih pač kar dobijo alergijo, tudi brez stika z hrano. Pač...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.6.2009 20:19:21
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ pa saj za mleko (ne vem kakšno je to) kolkor vem ste upravičeni, da ga dobite na recept... ker za kupovat je baje ful drag... pa saj to so ti verjetno že povedali. sm kr nekej pametna... Hvala Alenka - ga že 4 mesece dobivamo na recept! In na VELIKO SREČO ga obožuje!!! Ampak jajc pa ne dajo na recept Yet...anyway
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.6.2009 20:20:03
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 No, midve sva pa nazaj od alergologa (2. obisk) in ima L. še enkrat hujšo alergijo na mleko (6 plusov) in novo alergijo na jajca (3 plusi). IN to kljub temu, da ni v nobeni obliki dobila ne enega ne drugega!!!!! Tolk sem žalostna Ojoj, mi je žal... Jst bi tudi Laro peljala na tak pregled... kaj je treba napotnico pri pediatru dobit? Ja, napotnico ti da P. Potem se naročiš na alergološki (v Lj. na Vrazovem trgu, ampak se zdaj selijo).
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.6.2009 20:26:20
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ od mojega moža A tudi poročena si? Tebi je pa res za čestitat. Mlada mamica, žena in povrh vsega še pridna študentka. Bravo punca. oooo hvala ja srečno poročena že eno leto in pol
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.6.2009 20:27:50
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ pa saj za mleko (ne vem kakšno je to) kolkor vem ste upravičeni, da ga dobite na recept... ker za kupovat je baje ful drag... pa saj to so ti verjetno že povedali. sm kr nekej pametna... Hvala Alenka - ga že 4 mesece dobivamo na recept! In na VELIKO SREČO ga obožuje!!! Ampak jajc pa ne dajo na recept Yet...anyway aja...ups no pa ful HB da ga ima rada!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.6.2009 20:35:31
|
|
|
|
pf
|
Jazzy saj vem, da je meni lahko govoriti, ampak boš videla, da vama bo šlo brez kravjega mlekca in jajc tudi. Ti si razgledana mamica in verjamem, da boš svoji Liji naredila kar se da pester in raznolik jedilnik kljub oviri.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.6.2009 20:37:14
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.6.2009 20:38:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 No, midve sva pa nazaj od alergologa (2. obisk) in ima L. še enkrat hujšo alergijo na mleko (6 plusov) in novo alergijo na jajca (3 plusi). IN to kljub temu, da ni v nobeni obliki dobila ne enega ne drugega!!!!! Tolk sem žalostna saj bo...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.6.2009 20:39:08
|
|
|
|
pf
|
Dobila sem odobren šesturni delovnik. Juhu. Sem klicala danes na kadrovsko kaj tak dolgo traja, da dobim odgovor. Jutri sicer dobim pošto, a odgovor že vem.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.6.2009 20:40:01
|
|
|
|
pf
|
Saraya a babike spita?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.6.2009 20:40:21
|
|
|
|
arabela*
|
Tak,danes sem zaključila s šolo za letos... Tak da imam zdaj do septembra fraj...da se spočijem.. Jutri pa imam dan za sebe,sem se naročila k frizerju,že leto dni nisem bila..kriza....da me malo poštima... Malečke že spita,kot top...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.6.2009 20:40:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Saraya a babike spita? ja,obe že...
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?