metuljcek321
|
Hej! Miting z julijkami je bil prima, je bilo pa kar malo čudno, ko sta prišli Almera & Todi brez ta malih 2, ki sta bila v varstvu ... takole gre čas, ja. Že prej omenjeni, pa še populis & Majuška: hvala za prijetno družbo, res je bilo krasno pokramljat z vami. Almera & Majuška, thanks za darili - you shouldn't have ... hvala, hvala. Mali 3je so bili cukri na kubik, res. Aleksander je zelo hrabro prenašal osvajalske pohode naše hodeče simpatične hitre Lare ter plezajoče in ob stenah vzpenjajoče se Anje ... Toliko se je dogajalo, da niso in niso mogli zaspat ... no, potem sta AA mrknila, Lara pa je vztrajala --- populis, je potem kaj zaspala? Almera, kako Bor? Todi, kako Svit? Thanks tudi današnjim bejbam, ki so pripisale svoje čestitke mojemu novemu ulala nazivu Mirjam, nič kaj me niso matrali, je pa res, da so bila vprašanja povezovalna, za razmišljat, povezovat, nadgrajevat - mi je bilo kul, da ni bilo kar nekaj, ampak na konkretni ravni. Če je že delo nekaj edinstvenega, inovativnega in novega v svetovnem merilu (OMG, tole se pa sliši, a?), naj bodo potem tudi vprašanja temu primerna. So se izkazali, jih moram pohvalit. lidija, ravno včeraj, ko sem komisijo peljala na kosilo, smo za predjed jedli lisičke - ena porcija je bila pripravljena z jajci, druga z rukolo - mnjam ---- meni je rukola špica. Joj, kakšne fantastične učke ima Mojca - se kar utopiš v njih. Umpa, a račun za pamperske si morda našla? Kako pa kaj Luka? suuuuuper fotke - vse po vrsti!