|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.6.2009 13:35:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4301
   [Brisano sporočilo]
23.6.2009 13:41:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4302
   RE: Julijske čveke 2008-12. del
23.6.2009 14:11:08   
lidija***
ok. ni važno katera je... samo ne štekam,da menjaš ime, če zanosiš. Nič osebnega katera to naredi, sam res ne štekamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4303
23.6.2009 14:19:38   
tims

IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

ok. ni važno katera je... samo ne štekam,da menjaš ime, če zanosiš. Nič osebnega katera to naredi, sam res ne štekamuser posted image

Jaz tud ne štekamuser posted image . Mogoče pa čaka na prvi pregled.

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
23.6.2009 14:28:25   
ksenci
hej, hej! končno sem prišla do računalnika. prišli smo z morja že v nedeljo, včeraj smo hodl okrog cel dan, dans pa sem počasi začela s priljubljenim opravilom- pranjem in pospravljanjem strvari z morjauser posted image
drugače smo pa na morju užival sto na uro. aljaž je kr zašprintu v vodo, ko je zagledal morje. vreme smo imel idealno, le en dan je bilo oblačno in smo ga iskoristili za izlet in ogled pule. Aljaž skoz čeblja, brm brm, hov hov, in ata ata. mama pride v poštev samo ko je zaspan al pa lačnuser posted image

danes zjutraj sva bila z aljažem pri zobozdravniku- ko sva stopila v ordinacijo se me je začel tako stiskat in bilo ga je zelo strah. z zdravnico sva se najprej pogovarjali o zobkih, higieni,.. potem pa mu je na hitrco pogledala zobke- se je začel ful jokat. rekla je da je za enkrat vse ok, in da naj pokličeva čez leto dni. zdaj ima zunaj 8 zobkov, 4 so pa na poti.

grem iskat fotoaparat, da naložim slike na računalnik in kasneje kakšno nalimam.

tud jz mam eno novicouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4305
23.6.2009 14:38:22   
tims

IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

hej, hej! končno sem prišla do računalnika. prišli smo z morja že v nedeljo, včeraj smo hodl okrog cel dan, dans pa sem počasi začela s priljubljenim opravilom- pranjem in pospravljanjem strvari z morjauser posted image
drugače smo pa na morju užival sto na uro. aljaž je kr zašprintu v vodo, ko je zagledal morje. vreme smo imel idealno, le en dan je bilo oblačno in smo ga iskoristili za izlet in ogled pule. Aljaž skoz čeblja, brm brm, hov hov, in ata ata. mama pride v poštev samo ko je zaspan al pa lačnuser posted image

danes zjutraj sva bila z aljažem pri zobozdravniku- ko sva stopila v ordinacijo se me je začel tako stiskat in bilo ga je zelo strah. z zdravnico sva se najprej pogovarjali o zobkih, higieni,.. potem pa mu je na hitrco pogledala zobke- se je začel ful jokat. rekla je da je za enkrat vse ok, in da naj pokličeva čez leto dni. zdaj ima zunaj 8 zobkov, 4 so pa na poti.

grem iskat fotoaparat, da naložim slike na računalnik in kasneje kakšno nalimam.

Ksenci, HB da vsaj takrat ko je lačen pride mama na vrsto, drugač bi bila čist izoliranauser posted image . Super za dopust in Aljaževe zobkeuser posted image . Pust zdej fotke, najprej novičko povejuser posted image .

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
23.6.2009 14:41:12   
lidija***

IZVIRNO SPOROČILO: tims

Ksenci, HB da vsaj takrat ko je lačen pride mama na vrsto, drugač bi bila čist izoliranauser posted image . Super za dopust in Aljaževe zobkeuser posted image . Pust zdej fotke, najprej novičko povejuser posted image .

pozdravljena!!!

daj, daj... povej!user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
23.6.2009 14:41:57   
Inigo
evo, moja firbčnost je naredila svoje. naša Alanis ima fantka, v nedeljo grejo na Krk na morje, še vedno doji... ktera nam nočepovedat, da je nosečka???

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
23.6.2009 14:42:24   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

IZVIRNO SPOROČILO: tims

pozdravljena!!!

daj, daj... povej!user posted image

ti tut user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4309
   [Brisano sporočilo]
23.6.2009 14:47:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4310
23.6.2009 14:49:26   
lidija***
Julijske nosečke!!
user posted image

seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v novi nosečnosti!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
23.6.2009 14:49:54   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

evo, moja firbčnost je naredila svoje. naša Alanis ima fantka, v nedeljo grejo na Krk na morje, še vedno doji... ktera nam nočepovedat, da je nosečka???

ja, to je to. saj sem rekla, da morem še tu malo prečekirat, en podatek mi manjka, pa sem na konju. user posted image

lidija***, ma po moje se noče razkriti, dokler ne bo imela prvi pregled. kaj pa veš zakaj, že ima svoje razloge - mogoče jo bere kakšna radovedna "soseda", mogoče jo kdo zalezuje, mogoče ima pa samo paranojo. who knows, who cares! user posted image user posted image

ker podatek ti manjka?

Neposredna povezava do sporočila: 4312
   [Brisano sporočilo]
23.6.2009 14:51:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4313
   [Brisano sporočilo]
23.6.2009 14:52:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4314
23.6.2009 14:54:52   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

ktere pa sumite?
user posted image user posted image

ksenci, kaj boš pa ti povedala? user posted image

meni je pa ravn mojcek pisala, da živa tudi že veselo hodi.
sem gledala filmček od lare, mamma mia, kako jo šiba, bravo ta mala.

pri nas je kot pri auroori, nič od nič... še tiste par korakov ki jih je nardil, jih ne več. user posted image

nimam pojma kera bi bla. sm bolj mal zdj na forumu in... se pozna! user posted image

ma pusti ti Lukca. on že ve, da bo v lajfu mogu še pa još prehodit. naj šema malo počitnic user posted image

< Sporočilo je popravil Inigo -- 23.6.2009 14:55:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 4315
23.6.2009 14:55:24   
Inigo
o romana! kako pa kaj tvoj bušek trebušek?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
   [Brisano sporočilo]
23.6.2009 14:56:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4317
   [Brisano sporočilo]
23.6.2009 14:57:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4318
23.6.2009 14:57:28   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

Pa njena družina ne živi blizu, meni je bil pa ta pomemben.

Jaz razumem, da skriva, tudi jaz bi oziroma ne bi sploh povedala, saj VEM da berejo tudi nekateri, ki me poznajo. Ne bi hotela, da izvejo prej kot moja družina, tudi jaz sem prvo nosečnost pred širšo družino skrivala do 12. tedna. Ne vem, jaz čist razumem zakaj. Tudi blacky se nam je 3 mesece skrivala.

ma pol bolš da si tih in poveš, ko si pripravljen. ne pa tule neki... joooj! pol me pa sam matra kera je... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4319
   [Brisano sporočilo]
23.6.2009 14:57:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4320
23.6.2009 14:57:51   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

samo to kera gre v nedeljo na krk...tega ne vem. pismo rosno, saj doji jih pa ja ful malo še.....user posted image

Jaz imam ravno zaradi dojenja 2 na sumu. user posted image

KERE?!

Neposredna povezava do sporočila: 4321
   [Brisano sporočilo]
23.6.2009 14:58:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4322
   [Brisano sporočilo]
23.6.2009 14:58:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4323
   [Brisano sporočilo]
23.6.2009 14:59:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4324
23.6.2009 14:59:25   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

ma pusti ti Lukca. on že ve, da bo v lajfu mogu še pa još prehodit. naj šema malo počitnic user posted image

haha sej je kr vredu tako kot je. resnici na ljubo že tko laufam skoz za njim, nisem še pripravljena na buške, padce in stanje za rito.

kak mesec miru bo še prav prišel.

pa nehite s temi nosečnostmi, ko se bo počas še men zaluštal. user posted image user posted image user posted image

ej, sj ni kj drgač, kot prej ko še ni hodil. se mi zdi, da sm zdj mogoče celo malo manj vskrbi, ker vem, da se žeulovi. prej pa je neki poskušal in to... in se je skoraj vedno končalo z booooom! sploh da ne vete kako čelo ma naš... čist je rumen. ko je plavica se tolk ne vid... zdj je ko rumenjaček! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?