Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 23.6.2009 10:55:06
|
|
|
|
bamoocham
|
Loveforever, js bom v SG rodila. Men so rekli, da ne čakajo dolgo, največ 3-4 dni po roku, tak da reeeeees upam na jutri Če pa nič ne bo, bom pa mela spet kontrolo v petek. Ja ricinusovo olje pa menda pomaga. Najprej ti fajn črevesje spuče , potem pa pomaga sprožit popadke. Tak so moji sestri dali gor v bolnici-menda je pa nagravžno za pit. Ma kaj je že to seks? Se ne spomnim več Moj NOČE! Vedno reče še 6-7 tednov (po pregledu), pa boma lahk spet...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 23.6.2009 11:13:55
|
|
|
|
Naja*
|
Dan! Evo jst tud še kr tuki... ampak vsak dan slabša Dons se tud obrnt nism mogla več ponoč . Ajoj! Ne vem kako bi jst lahko naravno sploh rodila. Sej ne vem a sem včeraj napisala da mi je še enkrat premerila dete in ocenila težo na 3200g, torej ni res da bo pol kile težja od prvega (Lan je mel 3300), tako da grem probat najprej naravno rodit, si pa res ne predstavlam kako, ker se komi premikam . IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: Naja* Bjondi sej k men se tud kr vabjo zadnje dni, pa jih ne strežem več ... mi je čist vseen kaj si misljo Največja žalost je to k nben ne vpraša kako smo kej...vsi sam kdaj maš rok,kaj boste mel,kako mu bo ime...grrrr...pa pokličte da bomo zapil... Mene tašča razpi ker niti praša ne kako rihtam tamauga, kuhat itak ne morm že en cajta, kaj mu dam jest... pa je doma. Pol pa jamra da nič tamauga ne vid, pa prčakuje da ji ga bom jst gor vozila... ja sevede!!!! Še na misu mi ne pride da ga bom še v avtozic dvigala zato da ga bo ona lahk vidla! Sej ve kašna sem, pa tud to ve kje smo doma. Ej, jst mam občutek da sam še jamramo tle gor... a mam prav?
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 23.6.2009 11:35:50
|
|
|
|
Ninta
|
Zdravo punce, jaz mam pa problem , vceraj sem imela amnioskopijo, pol se malce krvavela, pred kako uro pa mislim, da se mi je odluscil cep / krvava sluz in le le kri, kot vceraj. sicer gibe se cutim, popadkov ni, rok je bil vceraj. Mislite, da se moram it pokazat v P
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 23.6.2009 11:53:00
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja* Dan! Evo jst tud še kr tuki... ampak vsak dan slabša Dons se tud obrnt nism mogla več ponoč . Ajoj! Ne vem kako bi jst lahko naravno sploh rodila. Sej ne vem a sem včeraj napisala da mi je še enkrat premerila dete in ocenila težo na 3200g, torej ni res da bo pol kile težja od prvega (Lan je mel 3300), tako da grem probat najprej naravno rodit, si pa res ne predstavlam kako, ker se komi premikam . Jaz se na desni bok sploh ne morm već obrnt,tako da samo levega obremenjujem... IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: Naja* Bjondi sej k men se tud kr vabjo zadnje dni, pa jih ne strežem več ... mi je čist vseen kaj si misljo Največja žalost je to k nben ne vpraša kako smo kej...vsi sam kdaj maš rok,kaj boste mel,kako mu bo ime...grrrr...pa pokličte da bomo zapil... Mene tašča razpi ker niti praša ne kako rihtam tamauga, kuhat itak ne morm že en cajta, kaj mu dam jest... pa je doma. Pol pa jamra da nič tamauga ne vid, pa prčakuje da ji ga bom jst gor vozila... ja sevede!!!! Še na misu mi ne pride da ga bom še v avtozic dvigala zato da ga bo ona lahk vidla! Sej ve kašna sem, pa tud to ve kje smo doma. Sej pri nas tud ne vpraša ,če je kej za pomagat...ma sej itak cel dan nč ne delam pol je samoumevno to ,da ne rabimo pomoči... Ej, jst mam občutek da sam še jamramo tle gor... a mam prav? Ha ha ha je vreme krivo za vse...jaz saj tukej upam jamrat...možu sploh ne,ker ima tok dela s firmo,da ga nočm še s tem obremenjevat...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 23.6.2009 11:53:26
|
|
|
|
baby blue
|
če krvaviš je bolje da se greš pokazat v P
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 23.6.2009 11:55:39
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ninta Zdravo punce, jaz mam pa problem , vceraj sem imela amnioskopijo, pol se malce krvavela, pred kako uro pa mislim, da se mi je odluscil cep / krvava sluz in le le kri, kot vceraj. sicer gibe se cutim, popadkov ni, rok je bil vceraj. Mislite, da se moram it pokazat v P Bi ti rade volje pomagala...sam ne vem kaj narest v tem primeru...jaz bi pri mojih popadkih v zadnjih dveh mesecih že najmanj petkrat šla v P ,pa nisem šla...kakor ti dela notranji občutek tako naredi...samo mislim ,da še ni panike,ko pa voda odteče takrat pa itak takoj v P...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 23.6.2009 11:56:37
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue če krvaviš je bolje da se greš pokazat v P Ja al pa raj G pokliči prej...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 23.6.2009 12:11:50
|
|
|
|
Mala_princeska
|
I'm still here..... Sem bila pri kolegici(mi je še palačinke spekla ), pri frizerju in v štacuni. Ja, zdaj ko imam pa novo frizuro grem lahko rodit. Malo sem se ošišala, da nisem več kot teta Pehta iz Kekca . Zdaj bom pa počas eno omakco skuhala, malo brala in počivala - da si naberem moči za jutri, če me obdržijo v P. Loveforever žal ricinusovega nisem poskusila pit, res je večji užitek, sam kaj ko dedec noče , no važn da se vsaj stisne k meni in k trebuščku. Bamoocham upam da držijo tvoje besede, da mi jutri sprožijo . Ma grem tud v Slovenj Gradec, samo da dobim štručko, ko v Nm kar čakajo s sproženjem. Lsica ja pregled koliko smo odprte nič ne boli, samo malo je neprijetno ko s prsti šarijo tam spodaj. Bjondi po moje boš ti kmalu cartala, nekam sumljiva si z vsemi bolečinami. Naja* ne sekiraj se zaradi tašče, bo že prišla na obisk če bo malega želela videti, ponoči pa verjamem da je težko - mene tud kar mravljinči in se kobacam iz boka na bok.... Ninta ti kar pokliči ginekologinjo ali pa pokliči v porodnišnico in srečno! Sem jo zagodla mojemu: sem po pomoti zadnjič njegovemu sodelavcu (ki ima začetne črke maila enake kot jaz) poslala sliko mojega, tamale in plastične igračke Baby Anabelle, dojenčka ki joka in napisala v naslov:"Naš dojenček", potem ga pa šef včeraj vpraša kaj je to plastiko rodil? Moj me je skor nadrl, so se pa malo nasmejali na ta račun.
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 23.6.2009 12:56:09
|
|
|
|
bamoocham
|
Ninta, na tvojem mestu bi js poklicala v bolnico, povedala kako je na stvari. Pa ti bojo potem povedali kk pa kej naprej. Naja* objemčki tut zate nč sekirat zarad taščice, to škoduje lepoti . Ja itak da je samoumevno, da nam ni treba nč pomagat, ker smo itak cele dneve doma. Pa kondicijo imamo tut na vrhuncu a ne? Smo pravi športni asi Japajade. U danes bom pa pekla pito. Sem pa tut smotana. Bila sma v trgovini, pa sem pozabila kupit jabolka. Ga bom nahecala, da skoči še enkrat v trgovino... In kaj bote kuhale? Moj se je ponudil, da bo naredil musako, ki je nisma jedla že lep čas. Pa kumarčno solato. Princeska, si jim pa malo polepšala dan
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 23.6.2009 13:00:04
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham In kaj bote kuhale? Moj se je ponudil, da bo naredil musako, ki je nisma jedla že lep čas. Pa kumarčno solato. U musaka - iz česa jo pa naredite? Kumarice v solati - prav pasale bi mi. No, meni je taščica prinesla ajdove žgance in eno omakico za zdraven, jaz pa še purančkovo omakco kuham, da mojedva ne bosta lačna ali pa da bo rezerva za jutri.
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 23.6.2009 13:04:34
|
|
|
|
sončki
|
o pozdravljene mamice in še nosečke vidim da vas je še kr nekaj na čakanju bogice najhuje je ko si že čez rok pa še kar nič no mi smo super tamauček bo v petek star en mesec in mamo že 3.7 prvi pregled je ena velika lakota samo papa seveda se dojimo mleka mamo dosti krčov nimamao res pa je da ful pazim kar je in pijem čajček z janežom in kumino je fuj sam pomaga vsaj pri nas jaz ga pijem mali pa prdi in nimamo težav zaenkrat hranimo se na 3-4 ure tudi 2 čez dan ponoči se ne previjamo ker če ga previjem okrog 12-ih ponoč se predrami in rabimo kr pošteno uro al pa tud dve da zaspimo nazaj to bo to za enkrat moram vas še za nazaj prebrat držim pesti ki še čakate pa za srečo
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 23.6.2009 14:18:08
|
|
|
|
loveforever
|
tak js sem se odločla da spijem ricinusovo olje, tk da vam bom javla kako bo!! sem ga v lekarni kupila stane pa 4,50€
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 23.6.2009 14:23:55
|
|
|
|
bamoocham
|
Ja loveforever javi, pa da vidimo, če pomaga. Držimo pesti Sončki pozdravljena po dooolgem času! Princeska, musako bo naredil iz mletega mesa in krompirja, pa na vrh polil jajčko s kislo smetano (zapekel v pečici). Zgleda pa približn takole: http://www.kulinarika.net/slikerecepti/65a.jpg
< Sporočilo je popravil bamoocham -- 23.6.2009 14:27:24 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 23.6.2009 14:46:08
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham Ja loveforever javi, pa da vidimo, če pomaga. Držimo pesti Princeska, musako bo naredil iz mletega mesa in krompirja, pa na vrh polil jajčko s kislo smetano (zapekel v pečici). Zgleda pa približn takole: http://www.kulinarika.net/slikerecepti/65a.jpg Loveforever spij, sam ne potem bruhat Bamoocham hudo dobr zgleda, si mi res lušte naredila da bomo enkrat poskusili spacat skupaj.
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 23.6.2009 14:48:54
|
|
|
|
bamoocham
|
Ja probaj, pa boš vidla, da je ful dober. A si opazila, da se Biba14 danes ni nč javila? Mislim, da je šla po dojenčka
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 23.6.2009 15:03:21
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham A si opazila, da se Biba14 danes ni nč javila? Mislim, da je šla po dojenčka Držimo pesti za Bibo14 in Amayo in čakamo novičke o .
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 23.6.2009 15:05:05
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Amaya še tukaj? Pa ne da so te domov poslali iz P ali še nisi šla?
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 23.6.2009 17:06:38
|
|
|
|
elevitka
|
Sam tolk da vam javim ... Biba je še vedno 2v1 doma, mali noče ven, doma ima težave z internetom, zato se ni mogla nič javit. Če bo kaj novega vam javim !
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 23.6.2009 17:59:31
|
|
|
|
Naja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Naja* ne sekiraj se zaradi tašče, bo že prišla na obisk če bo malega želela videti, ponoči pa verjamem da je težko - mene tud kar mravljinči in se kobacam iz boka na bok.... Mala_princeska sej vem da pol se bo pa skoz valala tle k bomo mel dojenčico, sam ji bom pa rekla, da je moj doma in ne rab skoz hodit k nam, ker zdej pa mam pomoč Sm žleht ane Ej, a ti nisi nč živčna k si že tok čez rok. Jst bi bla pomoje na fertik sitna. Dedca si pa dobr namočila Bamoocham hvala Ampak si pa asica! Ti še zdej kr neki pečeš. Jst komi telefon dvignem da si za jest naročim Loveforever javi če kej pomaga. Držim pesti
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 23.6.2009 18:46:09
|
|
|
|
biba14
|
Ojla čveke...joj kok bi bilo lepo, ko bi že mi cartali...pa ni o kakšem popadku ne duha ne sluha...ne vode . Internet mi je nagajal...šele sedaj je moj prišel domov in ga usposobil . Veste, da bi vam takoj javila, če bi kaj bilo...veste kako sem že nestrpna . Grem sedaj prebrat kaj ste kaj napisale danes...ko sem spet povezana s svetom
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 23.6.2009 19:06:49
|
|
|
|
biba14
|
Vidim, da se o metodah pospeševanja menite : no naj povem kaj NE DELUJE (vsaj pri meni ne..ko že tolko zamujam) : čaj iz malinovih listov ( pijem ga že 1 mesec), ( no,vsaj fajn je ), tuširanje s toplo vodo po hrbtu ( baje naj bi pomagalo-ne vem no), ščipanje po bušiju ( pa ne fejst ), hoja po stopnicah.... Ma babike...jaz že obupujem
< Sporočilo je popravil biba14 -- 23.6.2009 19:07:24 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 23.6.2009 19:11:09
|
|
|
|
biba14
|
Aja, sem pa imela danes ctg-še vedno nič, le giba ful slabo, tako da so mi ga 3x snemali . No, potem so mi naredili še UZ in posteljica je že precej zmatrana in plodovnica gosta ( kar ni fajn )...ampak ker še kar nekaj miga, bodo vseen čakali...res ne vem,zakaj jim je tako težko sprožit,če vidijo,da ni fajn, ampak čakajo 14dni . Ja,pa zmehčana sem doli ( vsaj nekaj ). No, naslednji ctg imam v petek.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 23.6.2009 19:13:50
|
|
|
|
biba14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja* Ej, jst mam občutek da sam še jamramo tle gor... a mam prav? Itak, saj smo noseče
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 23.6.2009 19:15:40
|
|
|
|
biba14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ninta Zdravo punce, jaz mam pa problem , vceraj sem imela amnioskopijo, pol se malce krvavela, pred kako uro pa mislim, da se mi je odluscil cep / krvava sluz in le le kri, kot vceraj. sicer gibe se cutim, popadkov ni, rok je bil vceraj. Mislite, da se moram it pokazat v P Jaz nisem šla...pa so mi danes rekli samo, da fajn-potem pa kmalu bo ...še čakam
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 23.6.2009 20:24:42
|
|
|
|
bamoocham
|
Biba, se je začelo počasi dogajat pr teb Zgleda, da ricinusovo olje deluje na L.forever-se nč ne javi ker če pomaga, ga grem kr jutr kupit-če me ne obdržijo gor po pregledu! Se mi zdi, da sem prav naveličana že vsega, pa sem komaj 2 dni čez rok!!! Js bi tk šla rodit Uh, js sem pa na tist čaj malinonoh listov čist pozabla-sploh ga nisem pila. No, sej če ne pomaga, potem nisem nič zamudila.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?