|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 3.del
23.6.2009 10:55:06   
bamoocham
Loveforever, js bom v SG rodila.

Men so rekli, da ne čakajo dolgo, največ 3-4 dni po roku, tak da reeeeees upam na jutriuser posted image Če pa nič ne bo, bom pa mela spet kontrolo v petek.
Ja ricinusovo olje pa menda pomaga. Najprej ti fajn črevesje spučeuser posted image , potem pa pomaga sprožit popadke. Tak so moji sestri dali gor v bolnici-menda je pa nagravžno za pit.

Ma kaj je že to seks? Se ne spomnim večuser posted image   Moj NOČE! Vedno reče še 6-7 tednov (po pregledu), pa boma lahk spet...user posted image user posted image

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
23.6.2009 11:13:55   
Naja*
Dan!

Evo jst tud še kr tuki... ampak vsak dan slabša
Dons se tud obrnt nism mogla več ponoč user posted image  . Ajoj! Ne vem kako bi jst lahko naravno sploh rodila. Sej ne vem a sem včeraj napisala da mi je še enkrat premerila dete in ocenila težo na 3200g, torej ni res da bo pol kile težja od prvega (Lan je mel 3300), tako da grem probat najprej naravno rodit, si pa res ne predstavlam kako, ker se komi premikam user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: Naja*

Bjondi sej k men se tud kr vabjo zadnje dni, pa jih ne strežem več ... mi je čist vseen kaj si misljo

Največja žalost je to k nben ne vpraša kako smo kej...vsi sam kdaj maš rok,kaj boste mel,kako mu bo ime...grrrr...pa pokličte da bomo zapil...user posted image  

Mene tašča razpiuser posted image  ker niti praša ne kako rihtam tamauga, kuhat itak ne morm že en cajta, kaj mu dam jest... pa je doma. Pol pa jamra da nič tamauga ne vid, pa prčakuje da ji ga bom jst gor vozila... ja sevede!!!! Še na misu mi ne pride da ga bom še v avtozic dvigala zato da ga bo ona lahk vidla! Sej ve kašna sem, pa tud to ve kje smo doma.

Ej, jst mam občutek da sam še jamramo tle gor... a mam prav? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
23.6.2009 11:35:50   
Ninta
Zdravo punce,
jaz mam pa problem , vceraj sem imela amnioskopijo, pol se malce krvavela, pred kako uro pa mislim, da se mi je odluscil cep / krvava sluz in le le kri, kot vceraj. sicer gibe se cutim, popadkov ni, rok je bil vceraj. Mislite, da se moram it pokazat v Puser posted image

(odgovor članu Naja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
23.6.2009 11:53:00   
bjondi

Dan!

Evo jst tud še kr tuki... ampak vsak dan slabša
Dons se tud obrnt nism mogla več ponoč user posted image  . Ajoj! Ne vem kako bi jst lahko naravno sploh rodila. Sej ne vem a sem včeraj napisala da mi je še enkrat premerila dete in ocenila težo na 3200g, torej ni res da bo pol kile težja od prvega (Lan je mel 3300), tako da grem probat najprej naravno rodit, si pa res ne predstavlam kako, ker se komi premikam user posted image .
Jaz se na desni bok sploh ne morm već obrnt,tako da samo levega obremenjujem...

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Bjondi sej k men se tud kr vabjo zadnje dni, pa jih ne strežem več ... mi je čist vseen kaj si misljo

Največja žalost je to k nben ne vpraša kako smo kej...vsi sam kdaj maš rok,kaj boste mel,kako mu bo ime...grrrr...pa pokličte da bomo zapil...user posted image  

Mene tašča razpiuser posted image  ker niti praša ne kako rihtam tamauga, kuhat itak ne morm že en cajta, kaj mu dam jest... pa je doma. Pol pa jamra da nič tamauga ne vid, pa prčakuje da ji ga bom jst gor vozila... ja sevede!!!! Še na misu mi ne pride da ga bom še v avtozic dvigala zato da ga bo ona lahk vidla! Sej ve kašna sem, pa tud to ve kje smo doma.
Sej pri nas tud ne vpraša ,če je kej za pomagat...ma sej itak cel dan nč ne delam pol je samoumevno to ,da ne rabimo pomoči...

Ej, jst mam občutek da sam še jamramo tle gor... a mam prav? user posted image  user posted image  user posted image
Ha ha ha je vreme krivo za vse...jaz saj tukej upam jamrat...možu sploh ne,ker ima tok dela s firmo,da ga nočm še s tem obremenjevat...

(odgovor članu Naja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
23.6.2009 11:53:26   
baby blue
če krvaviš je bolje da se greš pokazat v P

(odgovor članu Ninta)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
23.6.2009 11:55:39   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Ninta

Zdravo punce,
jaz mam pa problem , vceraj sem imela amnioskopijo, pol se malce krvavela, pred kako uro pa mislim, da se mi je odluscil cep / krvava sluz in le le kri, kot vceraj. sicer gibe se cutim, popadkov ni, rok je bil vceraj. Mislite, da se moram it pokazat v Puser posted image

Bi ti rade volje pomagala...sam ne vem kaj narest v tem primeru...jaz bi pri mojih popadkih v zadnjih dveh mesecih že najmanj petkrat šla v P ,pa nisem šla...kakor ti dela notranji občutek tako naredi...samo mislim ,da še ni panike,ko pa voda odteče takrat pa itak takoj v P...

(odgovor članu Ninta)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
23.6.2009 11:56:37   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

če krvaviš je bolje da se greš pokazat v P

Ja al pa raj G pokliči prej...

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
23.6.2009 12:11:50   
Mala_princeska
I'm still here.....
Sem bila pri kolegici(mi je še palačinke speklauser posted image ), pri frizerju in v štacuni.
Ja, zdaj ko imam pa novo frizuro grem lahko rodit. user posted image Malo sem se ošišala, da nisem več kot teta Pehta iz Kekca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdaj bom pa počas eno omakco skuhala, malo brala in počivala - da si naberem moči za jutri, če me obdržijo v P.

Loveforever žal ricinusovega nisem poskusila pit, res je user posted image večji užitek, sam kaj ko dedec noče user posted image , no važn da se vsaj stisne k meni in k trebuščku. user posted image

Bamoocham upam da držijo tvoje besede, da mi jutri sprožijo user posted image user posted image user posted image .
Ma grem tud v Slovenj Gradec, samo da dobim štručko, ko v Nm kar čakajo s sproženjem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lsica ja pregled koliko smo odprte nič ne boli, samo malo je neprijetno ko s prsti šarijo tam spodaj.

Bjondi po moje boš ti kmalu cartala, nekam sumljiva si z vsemi bolečinami. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naja* ne sekiraj se zaradi tašče, bo že prišla na obisk če bo malega želela videti, ponoči pa verjamem da je težko - mene tud kar mravljinči in se kobacam iz boka na bok....

Ninta ti kar pokliči ginekologinjo ali pa pokliči v porodnišnico in srečno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem jo zagodla mojemu: sem po pomoti zadnjič njegovemu sodelavcu (ki ima začetne črke maila enake kot jaz) poslala sliko mojega, tamale in plastične igračke Baby Anabelle, dojenčka ki joka in napisala v naslov:"Naš dojenček", potem ga pa šef včeraj vpraša kaj je to plastiko rodil? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moj me je skor nadrl, so se pa malo nasmejali na ta račun.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
23.6.2009 12:56:09   
bamoocham
Ninta, na tvojem mestu bi js poklicala v bolnico, povedala kako je na stvari. Pa  ti bojo potem povedali kk pa kej naprej. user posted image

Naja*
objemčki tut zateuser posted image user posted image user posted image nč sekirat zarad taščice, to škoduje lepotiuser posted image . Ja itak da je samoumevno, da nam ni treba nč pomagat, ker smo itak cele dneve doma. Pa kondicijo imamo tut na vrhuncu a ne? Smo pravi športni asiuser posted image Japajade.

U danes bom pa pekla pito. Sem pa tut smotana. Bila sma v trgovini, pa sem pozabila kupit jabolka. Ga bom nahecala, da skoči še  enkrat v trgovino...

In kaj bote kuhale? Moj se je ponudil, da bo naredil musako, ki je nisma jedla že lep čas. Pa kumarčno solato.

Princeska, si jim pa malo polepšala danuser posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
23.6.2009 13:00:04   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

In kaj bote kuhale? Moj se je ponudil, da bo naredil musako, ki je nisma jedla že lep čas. Pa kumarčno solato.

U musaka - iz česa jo pa naredite? Kumarice v solati - prav pasale bi mi.
No, meni je taščica prinesla ajdove žgance in eno omakico za zdraven, jaz pa še purančkovo omakco kuham, da mojedva ne bosta lačna ali pa da bo rezerva za jutri.

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
23.6.2009 13:04:34   
sončki
o pozdravljene mamice in še nosečke
vidim da vas je še kr nekaj na čakanju
bogice najhuje je ko si že čez rok  pa še kar nič
no mi smo super tamauček bo v petek star en mesec
in mamo že 3.7 prvi pregled je ena velika lakota samo
papa seveda se dojimo mleka mamo dosti krčov nimamao
res pa je da ful pazim kar je in pijem čajček z janežom in kumino user posted image
je fuj sam pomaga vsaj pri nas jaz ga pijem mali pa prdi user posted image in nimamo
težav zaenkrat  hranimo se na 3-4 ure tudi 2 čez dan ponoči se
ne previjamo ker če ga previjem okrog 12-ih ponoč se predrami in
rabimo kr pošteno uro al pa tud dve da zaspimo nazaj to bo to
za enkrat moram vas še za nazaj prebrat držim pesti user posted image ki še čakate pa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo

Moji Sončki

Neposredna povezava do sporočila: 1111
23.6.2009 14:18:08   
loveforever
tak js sem se odločla da spijem ricinusovo olje, tk da vam bom javla kako bo!! sem ga v lekarni kupila stane pa 4,50€

(odgovor članu sončki)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
23.6.2009 14:23:55   
bamoocham
Ja loveforever javi, pa da vidimo, če pomaga.

Držimo pestiuser posted image

Sončki pozdravljena po dooolgem času!

Princeska, musako bo naredil iz mletega mesa in krompirja, pa na vrh polil jajčko s kislo smetano (zapekel v pečici). Zgleda pa približn takole:

http://www.kulinarika.net/slikerecepti/65a.jpg

< Sporočilo je popravil bamoocham -- 23.6.2009 14:27:24 >

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
23.6.2009 14:46:08   
Mala_princeska

Ja loveforever javi, pa da vidimo, če pomaga.

Držimo pestiuser posted image

Princeska, musako bo naredil iz mletega mesa in krompirja, pa na vrh polil jajčko s kislo smetano (zapekel v pečici). Zgleda pa približn takole:

http://www.kulinarika.net/slikerecepti/65a.jpg

user posted image user posted image user posted image Loveforever spij, sam ne potem bruhat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bamoocham
hudo dobr zgleda, si mi res lušte naredila da bomo enkrat poskusili spacat skupaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1114
23.6.2009 14:48:54   
bamoocham
Ja probaj, pa boš vidla, da je ful dober.

A si opazila, da se Biba14 danes ni nč javila? Mislim, da je šla po dojenčkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1115
23.6.2009 15:03:21   
Mala_princeska

A si opazila, da se Biba14 danes ni nč javila? Mislim, da je šla po dojenčkauser posted image

Držimo pesti za Bibo14 in Amayo in čakamo novičke o user posted image . user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1116
23.6.2009 15:05:05   
Mala_princeska
Amaya še tukaj?user posted image user posted image

Pa ne da so te domov poslali iz P ali še nisi šla? user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1117
23.6.2009 17:06:38   
elevitka
Sam tolk da vam javim ... Biba je še vedno 2v1 doma, mali noče ven, doma ima težave z internetom, zato se ni mogla nič javit. Če bo kaj novega vam javim !

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

Neposredna povezava do sporočila: 1118
23.6.2009 17:59:31   
Naja*
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Naja* ne sekiraj se zaradi tašče, bo že prišla na obisk če bo malega želela videti, ponoči pa verjamem da je težko - mene tud kar mravljinči in se kobacam iz boka na bok....

Mala_princeska sej vem da pol se bo pa skoz valala tle k bomo mel dojenčico, sam ji bom pa rekla, da je moj doma in ne rab skoz hodit k nam, ker zdej pa mam pomoč user posted image  user posted image  user posted image  Sm žleht ane user posted image
Ej, a ti nisi nč živčna k si že tok čez rok. Jst bi bla pomoje na fertik sitna.
Dedca si pa dobr namočila user posted image  user posted image  user posted image  

Bamoocham hvala user posted image  Ampak si pa asica! Ti še zdej kr neki pečeš. Jst komi telefon dvignem da si za jest naročim user posted image

Loveforever javi če kej pomaga. Držim pesti

Neposredna povezava do sporočila: 1119
23.6.2009 18:46:09   
biba14

Ojla čveke...joj kok bi bilo lepo, ko bi že mi cartali...pa ni o kakšem popadku ne duha ne sluha...ne vodeuser posted image .
Internet mi je nagajal...šele sedaj je moj prišel domov in ga usposobiluser posted image user posted image user posted image .
Veste, da bi vam takoj javila, če bi kaj bilo...veste kako sem že nestrpnauser posted image .
Grem sedaj prebrat kaj ste kaj napisale danes...ko sem spet povezana s svetomuser posted image

(odgovor članu Naja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
23.6.2009 19:06:49   
biba14
Vidim, da se o metodah pospeševanja menite : no naj povem kaj NE DELUJE (vsaj pri meni ne..ko že tolko zamujam) : čaj iz malinovih listov ( pijem ga že 1 mesec), user posted image ( no,vsaj fajn je ), tuširanje s toplo vodo po hrbtu ( baje naj bi pomagalo-ne vem no), ščipanje po bušiju ( pa ne fejst ), hoja po stopnicah....
Ma babike...jaz že obupujemuser posted image

< Sporočilo je popravil biba14 -- 23.6.2009 19:07:24 >

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
23.6.2009 19:11:09   
biba14
Aja, sem pa imela danes ctg-še vedno nič, le giba ful slabo, tako da so mi ga 3x snemaliuser posted image . No, potem so mi naredili še UZ in posteljica je že precej zmatrana in plodovnica gosta ( kar ni fajn )...ampak ker še kar nekaj miga, bodo vseen čakali...res ne vem,zakaj jim je tako težko sprožit,če vidijo,da user posted image ni fajn, ampak čakajo 14dniuser posted image . Ja,pa zmehčana sem doli ( vsaj nekajuser posted image ).
No, naslednji ctg imam v petek.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
23.6.2009 19:13:50   
biba14

Itak, saj smo nosečeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
23.6.2009 19:15:40   
biba14

IZVIRNO SPOROČILO: Ninta

Zdravo punce,

Jaz nisem šla...pa so mi danes rekli samo, da fajn-potem pa kmalu bouser posted image ...še čakamuser posted image

(odgovor članu Ninta)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
23.6.2009 20:24:42   
bamoocham
Biba, se je začelo počasi dogajat pr tebuser posted image

Zgleda,  da ricinusovo olje deluje na L.forever-se nč ne javiuser posted image ker če pomaga, ga grem kr jutr kupit-če me ne obdržijo gor po pregledu!user posted image

Se mi zdi, da sem prav naveličana že vsega, pa sem komaj 2 dni čez rok!!! Js bi tk šla rodituser posted image

Uh, js sem pa na tist čaj malinonoh listov čist pozabla-sploh ga nisem pila. No, sej če ne pomaga, potem nisem nič zamudila.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?