Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 24.6.2009 11:32:49
|
|
|
|
biba14
|
Ojla... Čestitke vsem novim mamicam....in pa kup vsem ki še vedno čakamo...no pri meni nič novega-kot da nebi bla noseča (ampak le debela ). Ena je za preglede po PDP spraševala...mene naročajo na 4 dni-ja pa v naši P tud taka gužva, da te nočejo not vzet, če ni sila ...torej tudi sprožajo ne. Katera je sedaj ricinusovo olje sprobala- da vidim,če grem po njega v lekarno. ...ker enostavno ne zdržim več tega pritiska..danes sem se celo jutro , ko vsi težijo...celo tako daleč grejo,da sem jaz kao kriva, da noče ven (ker se kao sekiram )...popizdevam Amaya-boga revica, se ful psihično pripraviš, pol pa nič. Jaz bi si sigurno dala svečko not, da bi pospešlo. Ker tudi če greš v P ti dajo svečko (ali gel) in čakajo 3 ure, pol pogledajo in predrejo mehur, pa spet 3 ure čakajo....tako da je v bistvu vseeno, a čakaš doma in se odpiraš al pa v P...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 24.6.2009 11:35:20
|
|
|
|
biba14
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi ...če želim,odprta sem za 4 cm... drugače pa ,če se ne odločim do sobote it rodit oz.če ne bo kaj posebnega nej grem pa na PDP 27.6 v P in je reku da me zagotov ne bojo pošiljal domov...CTG-ja mi ni delu,ker ga zgleda ne dela in nisem imela nobenega do sedaj... Tko da so mal čustva delala...nč zdej pa čakam... prav zavidam ti , jaz sem 5 dni čez PDP in še vedno zacementirana . Veliko , da se ti čimprej začne....in srečno konča
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 24.6.2009 11:56:28
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba14 IZVIRNO SPOROČILO: bjondi ...če želim,odprta sem za 4 cm... drugače pa ,če se ne odločim do sobote it rodit oz.če ne bo kaj posebnega nej grem pa na PDP 27.6 v P in je reku da me zagotov ne bojo pošiljal domov...CTG-ja mi ni delu,ker ga zgleda ne dela in nisem imela nobenega do sedaj... Tko da so mal čustva delala...nč zdej pa čakam... prav zavidam ti , jaz sem 5 dni čez PDP in še vedno zacementirana . Veliko , da se ti čimprej začne....in srečno konča Hvala biba14 ma sej lahko sama seb čestitam ,da smo tok daleč pripeljali napram ležanju žez celo N... Tebi pa en ,da ti nehajo težit in da boš kmalu za nami cartala... Tole pa kopiram iz sosednjega foruma; Zivjo, končno so me sprejeli v P in čakam na sprožitev s tabletko. Mala_princeska
< Sporočilo je popravil bjondi -- 24.6.2009 11:57:04 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 24.6.2009 11:57:56
|
|
|
|
bjondi
|
mala_princeska navijamo za čimprejšnje cartanje...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 24.6.2009 13:48:13
|
|
|
|
fragola
|
Punce pozdravljene, končno sem pršla do interneta!!!! No midve z Lano sva pršle v nedeljo domov imela sem carski, ker se nisem odpirala! Obe smo ok in uživamo ena z drugo, očka žari od sreče!!!! Zvečer bom pa še prilepila slikico!
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 24.6.2009 14:14:39
|
|
|
|
baby blue
|
fragola čestitke za punčko Lano.. Tudi najina bo Lana
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 24.6.2009 14:36:03
|
|
|
|
Lsica
|
Fragola čestitke za Lano. Upam da nam kaj več poveš kako je potekalo vse skupaj. Mala princeska...zdaj pa le pogumno in srečno. Ostale ki čakate...veliko potrpežljivosti. Predvsem od vaših bližnjih. Če pa ne jih pa pošljite nekam. Nč jokat biba, mislim, kaj so se nate zdaj spravili. Če bebi še ni prišel je že tako prav, naj pametujejo raje zase. Mogoče pa bebi noče ven ker so oni tako neučakani... pr men pa nč novega...dete reaktivno - kar pomeni da je migec, tko da še nikamor ne gremo. če ne bo nič do ponedeljka se pa še enkrat k G. oglasim na pregled. pa štet moram gibe. se pravi počivat, ker drugač jih ne čutim . ja ni kaj, praznike bomo poskušali še nekako doma preživet. Pa ne bom prehitevala saj ste še ve prej na vrsti.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 24.6.2009 14:36:12
|
|
|
|
Alex01
|
Sej se opravičujem, da "vpadam" na vašo temo, sem se spomnila, da vas obvestim glede Male Princeske, pa vidim, da ste že našle sporočilo. Ja Princeska je sporočila, da so jo končno obdržali v P in da ji bodo dali tabletko. Ko bo kaj novega vas obvestim. PRINCESI - držim pesti
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 24.6.2009 14:41:33
|
|
|
|
bjondi
|
Fragola lepo ,da si se javila...lepo se cartejte...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 24.6.2009 15:13:00
|
|
|
|
sončki
|
bjondi - a ti si še tu hecam se tudi tebi pa eno ta velko k sem te pozabla
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 24.6.2009 15:31:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaminek sporoča, da sta se videli z malo princesko. Tabletko je dobila, sedaj pa navijajmo!!!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 24.6.2009 15:37:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, šele zdej sm vidla nadaljevanje sms-a. Kaminek mora ostat še 1 teden not na opazovanju, sam menda ni zlatenca. NM P sucks - menda ful fustrirajo z dojenjem in je boga kaminek čist žalostna.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 24.6.2009 16:11:55
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončki bjondi - a ti si še tu hecam se tudi tebi pa eno ta velko k sem te pozabla ...še tu ja...no sej bi res tiste k so čez rok rabile več vzbodbude...no men pa pici mini manjka-3 dni do roka...tko al tko smo pa že več ali manj pri koncu meseca tako da vsem ena vzpodbuda a ne...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 24.6.2009 16:54:47
|
|
|
|
biba14
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1 NM P sucks - menda ful fustrirajo z dojenjem in je boga kaminek čist žalostna. Saj so povsod čist znoreli s tem dojenjem...kot da bo konec sveta, če ne bo joškice dobil. Jaz osebno bom poskusila dojit, če ne bo šlo, pa mi bo moj po hitrem postopku prinesel adaptirano, ker malčka ne mislim stradat ( sem slišala od zanank, da ponekod v P dojenčku tud po cel dan ne dajo adaptiranega in mamice nadirajo,pa da so nesposobne....in to je kao novorojenčku prijazna porodnišnica )...ma odkar sem po PDP sem ful za kreganje, in ko mi bodo po porodu hormoni popustili, bo še huje
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 24.6.2009 17:00:18
|
|
|
|
sončki
|
moj sine je mel tudi zlatenico in jaz sem šla kr brizgat mleko da je čim več pojedu budila sem ga na 3 ure in mu je po 12-ih urah padla ful ker je jedu in kaku drugače bi pa še not ostala ker so malčki nekateri leni in ne papajo morajo pa kakat kr rumeno že
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 24.6.2009 18:28:05
|
|
|
|
majana79
|
dojenje v P - A veste kaj, čist nič se jim pustit v P, če dojenje ne bo steklo. Za prvi dan imajo mali res zalogo (samo ne jih pustit skoz spat, tako kot sem jaz, ker je potem dlje trajalo, da je pogruntal kaj mora delat), ampak potem pa če ne gre, naj lepo pripravijo dodatek in je to to. Bom jst pustila otroka, da mi joka od lakote... Malo morgen. Poleg tega je mali dobil živčni zlom, ko so ga sestre hotle pristavit, ker nama ni šlo. Najlažje je glavo porint na dojko, zdej pa vleci. Še po 19 dneh mu včasih ne gre zagrabit v prvo in gre šele po ene 10 poskusih, kaj šele takoj na začetku. Eni otroci pač potrebujejo več časa. Meni je predzadnji dan rekla pediatrinja da 'danes bosta pa kar cel dan na dojenju, vidim da ste že dodajali'... Pa mi je jokal že sredi dneva in ko sem povedala to sestri in prosila za dodatek, je samo zavila z očmi in mi ga takoj prinesla. Pa ponoči so ga tudi brez problema naredile. Tako da ne se dat sprovocirat, če ne drugega, ko pride mož na obiske, naj pokliče dežurno sestro in malo dvigne glas. Potem so vse tiho, brez skrbi. Uf me to razjezi, ko slišim take traparije... Če se katera sliši s kaminek, naj ji sporoči, da bo vse ok, ko bo doma bo veliko lažje (preverjeno), tam pa naj kar vzdigne glas in ne pusti, da je otrok lačen.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 24.6.2009 19:16:01
|
|
|
|
sončki
|
se strinjam doma je lažji men tudi niso hotele pustit brizgat pa sem rekla da bom svojo pumpico vzela pol so pa rekle ne kr pejte vam pokažem kako pa kaj
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 24.6.2009 19:22:56
|
|
|
|
Goldy
|
No, tu moram pa pohvaliti vse v P CE. Nobeden mi ni težil glede dojenja. Videli so, da se trudim in da ni mleka in so mi same sestre rekle, naj se ne sekiram. Če ne gre, pač ne gre. Same so mi rekle za dodatek in nibilo problema.
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 24.6.2009 19:29:42
|
|
|
|
loveforever
|
pozdravljene . no js sem še tu. js sem tista ki je ricinovo olje pila vendar nič pospeška pri meni razen sranje ob pol 3 ponoči. danes sem imela pregled odprta 2cm, ostao vse ok, plod pa je velik za 37tednov tako da naslednji pregled v petek... kje pa je bamoocham?
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 24.6.2009 20:28:00
|
|
|
|
10ka
|
ojla, mi smo včeraj prišli nazaj iz porodnišnice, počutimo se dobro. na koncu smo le izbrali ime za našo punčko in sicer Katja... Tjaša jo je kar lepo sprejela, Katja pa itak skoz spi. porodničnica postojna je bila načeloma super, večina jih je ful prijaznih, sem imela nadstandardno sobo, kjer sem se res lahko spočila, pa še EA, tako da se niti nisem tako zmatrala porod je trajal 3 ure in pol, katja je pa itak en mali suhec, tako na dni bilo panike iztisnit. proti prvem porodu je bilo tole milina. glede dojenja in porodnišnic pa... ja v postojni ga ravno ne forsirajo, komot dobiš dodatek. drugo je s prsno črpalko. sem si hotela malo iztisnit, ko sem imela naval mleka, pa sem jo prvič dobila BP, drugič sem pa naletela na eno zateženo sestro, ki mi je raje postregla s predavanjem sem ji rekla naj sam gre, ker sem itak pred kratkim nehala prvorojenko dojit in da mi je jasno, kako to funkcionira. no sej, čez tri ure sem pa itak že šla...
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 24.6.2009 21:02:51
|
|
|
|
Alex01
|
MALA PRINCESKA sporoča: KU KUC. PA SEM SE LE ODLOČILA RAZVESELITI MAMICO, ATIJA IN SESTRICO. MOJE IME JE MANCA, TEŽKA 3380g, na svet prijokala v NM porodnišnici,, danes ob 19.43.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 24.6.2009 21:04:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke mala princeska! pa si jo končno dočakala
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 24.6.2009 21:29:21
|
|
|
|
mery15031981
|
Iskrene čestitke Mala princeska
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 24.6.2009 21:35:06
|
|
|
|
kalanteja
|
kolker vem je bamoocham imela danes ctg, ko bo pa kj novga bomo pa zvedele ...
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 24.6.2009 21:44:52
|
|
|
|
majana79
|
No pa je le prišla Manca! Čestitke Mala_princeska!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?