|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008-12. del
23.6.2009 9:53:28   
pigama
Zdravo!

Zopet zabijam čas na RR. Niste več take brzinske čveke. Ja, časi se spreminjajo.user posted image  Sam vas je še vedno luštno brat.user posted image

Drugače smo z malimi o.k., vsi zdravi, veseli, nestrpno pričakujemo zadnji šolski dan. mislim, da najbolj jaz, ker sovražim zgodaj vstajati. user posted image  Torej, danes popoldne je podelitev spričeval, priznanj za naše prvošolčke. Potem pa imamo fešto. Smo en fletn razred in se ful veliko družimo tudi starši.

Maja je končno dobila drugi zobek. user posted image  Hodili še nekaj časa ne bomo. Je tak bol na izi baby. Še grunta za kaj bi uporabljala noge.user posted image  Ponoči še vedno spimo tak tak. Je pa faca, čveka na veliko. Rada poje in vriska.

Sine je dobil vrtec. Bili so težki boji. Same barabe in podobno na komisiji. Mislim, da se moraš pa tak borit za nekaj kar ti pripada. user posted image  Mesto v vrtcu ga je namreč čakalo, ampak so nekoga po pomoti vzeli. No, stvar urejena. Zdaj mora sam mami se šiht najdit. To bo še pestro.user posted image

Kje lahko izračunam v kateri razred pademo za plačilo vrtca? Mislim, da sem to nekoč to nekje to zasledila, zdaj pa ne vem kje?

Aja, dobili smo odločbo za otroške doklade. Sam kar zadovoljna. Se vidi, da sem bila veliko v bolniški.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
23.6.2009 9:56:45   
pigama
Doktor metuljčkova čestitke še z moje strani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kar žariš od sreče!! Lepo!!!!!!!

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
23.6.2009 10:28:11   
Netta
jutro,

koliko stvari rabim za na morje???? se mi zdi, da bom veliko preveč vsega vzela...

populis - fantastična filmčka!!!user posted image user posted image mala je neverjetna res...bom predvajala ani, morda se je kaj primeuser posted image

metuljčica - ČESTITKE!!!!user posted image user posted image user posted image uf sem vesela zate....so te kaj matrali?

HD - tale tvoj zgodba in oni presunljivi filmček sta čisto preveč za moje nosečniške hormone...tulim kot norauser posted image user posted image user posted image

neboglasnica - smola za slike!

CSD - ali se obdobje porodniškega dopusta tudi označi v delovni knjižici?? vem, vprašanje za telebane, me pa zanima??

pigama - živjo! lepo da si uredila glede vrtca!

kaj pa ostale ki ste ostale brez...ste našle drugo varstvo???

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
   [Brisano sporočilo]
23.6.2009 10:28:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pigama)
  Neposredna povezava do sporočila: 4279
   [Brisano sporočilo]
23.6.2009 10:29:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pigama)
  Neposredna povezava do sporočila: 4280
23.6.2009 10:31:23   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

koliko stvari rabim za na morje???? se mi zdi, da bom veliko preveč vsega vzela...

Če želiš, ti lahko na e-mail pošljem nek seznam, ki ga imam jaz pri roki, ko pripravljam reči.

Flower: kako se je Lan spremenil, ej, pravi dec je postal. user posted image

Bemti, danes ni moj dan. Ugotovila sem, da so mi januarja prodali leče z rokom do aprila. In kako naj bi jih jaz ponucala, četudi bi jih od takrat nosila. Kličem pa se ne javijo, ampak bom vztrajala. Packi nemarni, kako so me nategnili.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
   [Brisano sporočilo]
23.6.2009 10:32:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4282
   [Brisano sporočilo]
23.6.2009 10:40:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4283
23.6.2009 10:48:45   
Netta
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

Če želiš, ti lahko na e-mail pošljem nek seznam, ki ga imam jaz pri roki, ko pripravljam reči.

hvala neboglasnica...mi je zadnjič že metuljčica poslala seznam...edino kar sem sedaj začela komplicirat je zaradi vremena...ker ne vem kakšno bo...moram vzeti topla in poletna oblačila...in to za vse tri...prav brezveze res

dež - a imate res tako slabo vreme?? no saj pri nas sedaj tudi dežuje, ampak prej ob 8h pa še ni, tak da smo šle malo ven...moji se tudi meša če mora bit skoz notri...ves čas z rokco kaže skozi okno (v prevodu: "mami hočem ven!!!!!"user posted image )

rebeca - sem okuser posted image ...razpoloženje je pa v skladu z vremenom...potem pa še takšne grozne filmčke limate tu gor

Neposredna povezava do sporočila: 4284
23.6.2009 10:49:24   
Netta
pozabila

flower - lepe fotke!user posted image

se že zna poganjati na avtku??

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
23.6.2009 11:04:45   
lidija***
...lepo počasi..

Dr. metuljčkova- čestitke!!
user posted image

Matic, Lara!
Vse najlepše za 1.rojstni dan!
user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
23.6.2009 11:27:53   
lidija***
gobe- noro, noro koliko lisičk. Smo jih punce nabirale-Klara, Neža in jaz, velikoo košaro. Sta čisto nori, ko naletita na njih. In kričita mama kmetijauser posted image user posted image . Seveda je padla juhica s krompirjem in sem jo dala tudi Mojci. Je lepo prebavila in je nič ni matralo.
Kakšen fajn recept za lisičke? Ok z jajčko, rižota, juha... še kaj?

fotke- lepe! Bor izgleda tako velik fantuser posted image  . Lara carica marica!
Flower- mu je všeč poganjač? Naša najraje Klaro potiska po stanovanju. Gre pa tako hitro, da mora Klara kar premzatuser posted image
Almera- čestitke za 3000user posted image user posted image user posted image user posted image  super za uspešno uvajanje!
Neboglasnica- ti pa lahko kateri odstopiš kakšen dan dopustauser posted image
Pigama- tudi mi nestrpno pričakujemo zadnji šolski dan. Jaz bom dala Nežo poleti na taborjenje. Moram priznati, da me je kar malo strah kako bo 10dni brez mene. Ona si želi iti, čeprav imam občutek, da se ravno ne zaveda kako bo to. Najbolj me skrbi, če ji bo šla higienauser posted image , ni še samostojna pri umivanju intimnih delov. No, je bolj površnauser posted image .
mirjam- ja, hormončki v nosečnosti so res.... jaz sem se tudi za vsako figo tulila. Resničnih zgodb sploh nisem mogla gledat, posebej, če so bili zraven otrociuser posted image
Alanis- user posted image

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
   [Brisano sporočilo]
23.6.2009 11:41:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4288
   [Brisano sporočilo]
23.6.2009 11:42:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4289
23.6.2009 12:04:29   
tims
Dobro jutro,

midve sva spet spali do pol enajstihuser posted image . Joj, ne vem, kako sem bom jaz navadla hodit zgodaj v službouser posted image .

Dr. Metuljčica, jah, kaj naj rečem? Kot bi rekel Katanec: kapo doluser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem sama nase ponosna, da sem med julijkamiuser posted image

Populis, Lara je pa facauser posted image . Sej hodi že ko velikauser posted image

Almera, verjemi, da so v službi ziher porajtal, da si tok shujšala, sam babe veš kakšne so. Nekatere seveda. So mal nevoščljive, pol so pa kar tiho. No, vsaj pri nas je tako. Tipi so skoraj vsi rekl, kok sem suha in da se mi sploh ne vid, da sem rodila, pri babah pa nobenga komentarjauser posted image .

Nanka, sej se boš hitr ulaufala, boš vidlauser posted image . Dva tedna, pa boš že pozabila, kako je bilo prvi dan. Natka se bo pa tud navadla, da mamice ni več z njo 24 ur na dan.

Neboglasnica, kr 45 dni dopusta? Jaz grem tud v šolo delatuser posted image . Se bom še sama kaj naučilauser posted image . A slike so pa že tok drage al kaj? Misllim, da bova midva bankrotirala, ko jih bova odnesla razvit.

Populis, men je mlečni riž dober samo za rižoto in kakšne priloge. Ne morš jest sladkega rižauser posted image . To je men isto, kokr če bi si šnicl naredila v nutelini omakiuser posted image . Pri nas sta Tim in moj tud nora na ta mlečni riž.

Neboglasnica, včeraj sva z mojim gledala Angele in demone. No, jaz sem, je moj kmal zaspaluser posted image , zato se nisem nč zvečer javla. Sej, če pa ne bi bil film na sporedu, bi pa verjetno kakšen randi z likalnikom paduuser posted image .

Obiranje jagod - a zatoooo ma naša Nina rdeče laseuser posted image user posted image

Umpa, kakšen grozn filmčekuser posted image . So mi šle kr kocine pokonc. Ja, moj tud včasih pride ven s kakšno tako izjavo: sej je sam par metrov.

Dr. Metuljčica, na fotkah si pa prov fejst "baba". Ta prava Dr.user posted image

HD, grozna zgodba. Jooooj, da se moraš sam odločit, a bo tvoj otrok živel al neuser posted image user posted image

Pigama, super za vrtecuser posted image , za zobekuser posted image , spanje pa upam, da se bo uredilouser posted image .

Flower
, a že navajaš malega na kuhinjo? Bravouser posted image user posted image .

Uffff, upam, da mi je uspelo vse pokomentirat. Tako da ne bom v zaostanku.

Kofetkarice, uživajte, pa da ne bo cel dan dež, dejte tok klepetat, da boste sonce prinesle v to kotlino.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4290
23.6.2009 12:08:37   
lidija***
mali vragec
user posted image

rada jem... kje je 2760guser posted image user posted image user posted image
user posted image

v naravi je lepo
user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
23.6.2009 12:12:45   
lidija***
flower- naša tudi potiska stole. Imamo tudi takega kot jih imajo v vrtcu in ima novo finto, da spleza gor in seveda vstaneuser posted image user posted image user posted image . Sem ga rajši kar pospravila. Čeprav ni visoko lahko pade grdo in si kaj zlomi.

Omaka za testenine- reči, piši!

Neposredna povezava do sporočila: 4292
23.6.2009 12:15:52   
lidija***
Tims- a ti to resno, do pol11huser posted image user posted image . Od večera pa do takrat? Ali bedita vmes od 5h pa do 10h?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4293
   [Brisano sporočilo]
23.6.2009 12:17:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4294
   [Brisano sporočilo]
23.6.2009 12:19:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4295
23.6.2009 12:21:13   
lidija***
Flower- ja kmalu bo konec z user posted image , samo našeuser posted image  nam pa še bodo kakšnega pokazale. A ne? Za lušteuser posted image user posted image
Gremo danes k prijateljici, ki ima pupo staro 3leta, pa še mali Max, ki še ni star en mesec. To bo fino. Upam, da se bomo lahko kaj načvekale. Samo to vreme je res katastrofa za otroke!

Neposredna povezava do sporočila: 4296
23.6.2009 12:26:48   
lidija***
Flower- ja, saj bom tudi kaj takega poizkusila user posted image . Je prijatelj delal torto iz gob. Ga moram poklicet za recept. Testo je naredil iz polnozrnate moke( ne kot pizza) potem pa čez gobe in mislim, da kisla smetana... Uh, dobro. Je pa se lahko hladno, narezano na male kvadratke. Zraven narezka oz. zelenjave pa škampov v olivnem olju z limono,..mmm..
mislim, da bom mogla dokončati kosilouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4297
23.6.2009 12:27:54   
lidija***
Lepo se imejte, pa veelikoo se smejte!

Neposredna povezava do sporočila: 4298
23.6.2009 12:32:31   
tims

IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

rada jem... kje je 2760guser posted image user posted image user posted image
user posted image

Kakšna navihankauser posted image . Ja, se tiste kile ob rojstvu nikjer ne poznajo. Naša jih je imela čez štiri, pa jih ima zdaj slabih devet.

user posted image user posted image user posted image Nč ne bediva vmes. Zaspala je ob destih, ob šestih zjutraj sva se podojili, pol pa naprej. No, se ne bom kaj preveč hvalila, da ne bom jutri pa pokonc že ob sedmihuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4299
23.6.2009 13:21:45   
Netta
Alanis- user posted image

jaz pa vem kdo jeuser posted image user posted image

je še vedno med februarkami in se da fajn razbrat katera od naših julijk je...vendar spoštujem to, da je še prekmalu in se bo(š) že razkrila, ko bo (š) hotelauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?