tims
|
Dobro jutro, midve sva spet spali do pol enajstih . Joj, ne vem, kako sem bom jaz navadla hodit zgodaj v službo . Dr. Metuljčica, jah, kaj naj rečem? Kot bi rekel Katanec: kapo dol . Sem sama nase ponosna, da sem med julijkami Populis, Lara je pa faca . Sej hodi že ko velika Almera, verjemi, da so v službi ziher porajtal, da si tok shujšala, sam babe veš kakšne so. Nekatere seveda. So mal nevoščljive, pol so pa kar tiho. No, vsaj pri nas je tako. Tipi so skoraj vsi rekl, kok sem suha in da se mi sploh ne vid, da sem rodila, pri babah pa nobenga komentarja . Nanka, sej se boš hitr ulaufala, boš vidla . Dva tedna, pa boš že pozabila, kako je bilo prvi dan. Natka se bo pa tud navadla, da mamice ni več z njo 24 ur na dan. Neboglasnica, kr 45 dni dopusta? Jaz grem tud v šolo delat . Se bom še sama kaj naučila . A slike so pa že tok drage al kaj? Misllim, da bova midva bankrotirala, ko jih bova odnesla razvit. Populis, men je mlečni riž dober samo za rižoto in kakšne priloge. Ne morš jest sladkega riža . To je men isto, kokr če bi si šnicl naredila v nutelini omaki . Pri nas sta Tim in moj tud nora na ta mlečni riž. Neboglasnica, včeraj sva z mojim gledala Angele in demone. No, jaz sem, je moj kmal zaspal , zato se nisem nč zvečer javla. Sej, če pa ne bi bil film na sporedu, bi pa verjetno kakšen randi z likalnikom padu . Obiranje jagod - a zatoooo ma naša Nina rdeče lase Umpa, kakšen grozn filmček . So mi šle kr kocine pokonc. Ja, moj tud včasih pride ven s kakšno tako izjavo: sej je sam par metrov. Dr. Metuljčica, na fotkah si pa prov fejst "baba". Ta prava Dr. HD, grozna zgodba. Jooooj, da se moraš sam odločit, a bo tvoj otrok živel al ne Pigama, super za vrtec , za zobek , spanje pa upam, da se bo uredilo . Flower, a že navajaš malega na kuhinjo? Bravo . Uffff, upam, da mi je uspelo vse pokomentirat. Tako da ne bom v zaostanku. Kofetkarice, uživajte, pa da ne bo cel dan dež, dejte tok klepetat, da boste sonce prinesle v to kotlino.
|