|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
17.6.2009 12:37:31   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Aleži še eno vprašanje zate: a mogoče tvoj mož dela v Interevropi?

ne, ima privat firmo, gradbeništvo.Zakaj pa? A se kdo piše enako?

Kako si uganila user posted image

V NM??? Kot jaz vem, izhaja priimek iz Primorske user posted image

To pa mu morem povedat, da ima še enga sooimenjaka živega...eden je že pred leti umrluser posted image

ne, ne  tale je iz vašega konca

ma ja, iz kje pa?

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
17.6.2009 13:39:09   
Zofy
Dobre dan, na hitro, da se javim (sem spet službeno v ZG, hvala bogu samo za 1 dan...).

Čestitke mumu za poroko oz. zaroko user posted image user posted image user posted image user posted image

Terida, super za stanovanjeuser posted image user posted image . Ne se sekirat, če boš visoko noseča, boš imela zato izgovor in manj dela. Ko se bova midva selila, bom definitivno najela par študentov in kombi, ker ne mislim več sama nosit težkih škatel. Pa če bom takrat noseča ali ne.

Midva bova tudi počasi začela hodit po ogledih, zato bi te prosila za številko od vaše nepremičninske agentke.
Varuška pa nam žal odhaja v London delat in moramo novo poiskatuser posted image

Aja, Weeds sem gledala prva 2 dela. Ne vem, kaj naj rečem, ni več to, kar je bilo na začetku. Se je preveč zapletla tale nancy...

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
17.6.2009 21:58:15   
Azzurra
Ciao.

Allora, treba je računat, da bo (ali bo???) 27.6. vroče, zato predlagam, da se dobimo zjutraj oz. zgodaj dopoldne, ker potem rata sonce že preveč močno. Sicer sta v san simonu tudi bar in restavracija na plaži, kjer strežejo kosila, tako da se bo dalo morda tudi kaj pojest. Za pecivo, mumu, lej - ne se matrat user posted image . Sicer pohvale vredna ponudba in če se ti da bo verjetno dobrodošla (domače pecivo je vedno dobrodošlouser posted image ).

Mislim, da drugega sploh ne rabimo, razen pripomočkov za na plažo, dobre kreme za sončenje in moža, ki bo peljal domov potem, ko se ga bomo družno načombale z mrzlo pivo.

se vidimo!!!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
18.6.2009 8:26:21   
Lona76
Dober dan!

Mam ravno malo časa v službi. Še ni ta glavnih tečkotov, pa grem lahko mal na RR.

Skratka včeraj sva imeli s TAjo kardiologa in punce moje. Ni nama treba več hodit na kontrole user posted image . Smatrana je za zdravo, ker je minilo 8 mesecev od kar nima zdravil in ni imela napada. No zagotoviti nam ne more da nikoli več v življenju napada ne dobi je pa rekel da ima toliko možnosti kot ostali otroci.user posted image Sem bila včeraj res vesela.

Danes imamo v vrtcu zaključek. Gremo na Mengeško kočo. Še nikoli nisem bila tam. Verjetno ni prevelik hrib glede na to da gremo z otroci. Mi bomo s sabo vzeli tudi Tajo. Upam, da se bo hotela nosit v ruzačku. Bomo videli. Probat je treba. Pa da ne bo preveč sitkana, ker je predviden povratek ob 20 uri. Ona ob tej uri že spi kot angelček. Ampak smo rekli probat je treba, pa tudi zaradi morja. Menda ne bomo hodili ob sedmih v apartma.

Mumu čestitke za določen datum poroke.

Evo zdej morm pa it

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
18.6.2009 10:42:49   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Ciao.

Allora, treba je računat, da bo (ali bo???) 27.6. vroče, zato predlagam, da se dobimo zjutraj oz. zgodaj dopoldne, ker potem rata sonce že preveč močno. Sicer sta v san simonu tudi bar in restavracija na plaži, kjer strežejo kosila, tako da se bo dalo morda tudi kaj pojest. Za pecivo, mumu, lej - ne se matrat user posted image . Sicer pohvale vredna ponudba in če se ti da bo verjetno dobrodošla (domače pecivo je vedno dobrodošlouser posted image ).

Mislim, da drugega sploh ne rabimo, razen pripomočkov za na plažo, dobre kreme za sončenje in moža, ki bo peljal domov potem, ko se ga bomo družno načombale z mrzlo pivo.

se vidimo!!!

ok, torej punce: mi dve bova v sansimonu po 8 uri, tako,da ko pridete pridete.... ni problema.

Saj vse veste kje je sansimon....? ali je potrebna razlaga?user posted image

Za enkrat nas je toliko:
VABILO ZA SREČANJE NA OBALI
27.06.2009 V SAN SIMONU - IZOLA

- aleži + user posted image + user posted image  + user posted image
- azzurra + user posted image +user posted image + user posted image

- mumu +user posted image   + user posted image

- terida + user posted image + user posted image

- Dinki + user posted image   + user posted image

- Zofy + user posted image  + user posted image

- Ursi2 + user posted image   + user posted image

- Tina50 + user posted image  + user posted image

To se pravi: 8 mamic, 8 user posted image , 2 user posted image in 8 user posted image  ...urka!!! bo veselo...user posted image

Vpisala sem samo tiste, aktere so napisale, da zagotovo pridejo. Če pa katera še pride, naj dopolni seznam user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
18.6.2009 10:46:24   
aleži
Lona79 user posted image user posted image user posted image user posted image  Taji, da je vse okuser posted image user posted image user posted image

Terida user posted image user posted image user posted image user posted image  za stanovanje....kar dobra cenauser posted image user posted image user posted image

Mi imamo tudi danes zaključek v vrtcu....

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
19.6.2009 11:32:57   
aleži
Ufaaaa, pa kje ste vse...a je vsem vroče in nimate časa!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
19.6.2009 12:46:16   
Zofy
Ja, zgleda, da res... Ampak to vreme ni normalno. Danes bo 33 stopinj, jutri pa 16user posted image

Aleži, a ti veš, da je bil ta vikend planiran "Carozza žur" tudi v San Simonu? In so ga zaradi slabega vremena prestavili na isti vikend, ko imamo tudi me srečanje. To je tudi srečanje mamic, bodočih mamic in otrok iz Obale.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
19.6.2009 12:48:32   
Zofy
Kar se srečanja tiče - mi ustajamo okoli 7.30 ali kasneje, odvisno kak dan oz. noč ima Julija. Pol pojemo zajtrk in pridemo. Tako, da bomo po moje tam okoli 9h, se bomo potrudili prit čim bolj zgodaj, ker Julija gre pol spat okoli 11h...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
19.6.2009 12:54:16   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Ja, zgleda, da res... Ampak to vreme ni normalno. Danes bo 33 stopinj, jutri pa 16user posted image

Aleži, a ti veš, da je bil ta vikend planiran "Carozza žur" tudi v San Simonu? In so ga zaradi slabega vremena prestavili na isti vikend, ko imamo tudi me srečanje. To je tudi srečanje mamic, bodočih mamic in otrok iz Obale.

user posted image  sploh nisem vedla,da bo kaj.....(kaj je sploh to, ker nisem nič o temu slišala na Caprisu) moreš mi ti povedat, ki si 150 km daleč, da kaj izvemuser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
19.6.2009 13:01:44   
Zofy

user posted image  sploh nisem vedla,da bo kaj.....(kaj je sploh to, ker nisem nič o temu slišala na Caprisu) moreš mi ti povedat, ki si 150 km daleč, da kaj izvemuser posted image

Popravek - sem 120km stranuser posted image
Ne vem točno kdo organizira ta dogodek, po moje mamice same. Se bojo dobile z otročki, da se malo spoznajo in družijo in menda bojo ta srečanja 1x na mesec. Ti pošljem vabilo na mail...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
19.6.2009 13:09:28   
aleži
user posted image

sploh nisem vedla,da bo kaj.....(kaj je sploh to, ker nisem nič o temu slišala na Caprisu) moreš mi ti povedat, ki si 150 km daleč, da kaj izvemuser posted image

Popravek - sem 120km stranuser posted image
Ne vem točno kdo organizira ta dogodek, po moje mamice same. Se bojo dobile z otročki, da se malo spoznajo in družijo in menda bojo ta srečanja 1x na mesec. Ti pošljem vabilo na mail...

user posted image user posted image  no pa da vidim o čem govoriva, ker res nimam user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
20.6.2009 22:07:28   
Lona76
Dober večer!

Mi smo spet bolni. Taja ima vročino. Do 39,9 je bilo zvečer. Po 1,5 svečke se je prejle zbudila in sedaj nori po postelji. Je svečka prijela in faca ma žurko. Upam, da ne bo kaj hujšega.

No drugače smo imeli v četrtek zaključek vrtca. Smo šli na Mengeško kočo. Bilo je super. Vzgojiteljici sta se spet potrudili. Res sem vesela da bosta imeli še Tajo, čeprav sem bila potem kar malo žalostna ker pa ne bosta imeli več Tilna. Ja kaj čmo. Tilen in mi vsi se bomo morali navaditi na novi dve vzgojiteljici. Sam tko je ko je človek navajen na nekaj. Sprememb glih ne maramo preveč. Pa bo že.

Pa še nekaj se je zgodilo. Naša Taja se je končno malček opogumila in se spustila, tako da naredi nekaj korakov sama. Tudi 10 ji jih rata. In kdaj se je to zgodilo? V četrtek ko jo je pazila tašča. Ko mi je povedala da Taja mašera sem mislila da me heca, ker pa ji je šlo na jok ( po glasu sem jo slišala) pa sem ugotovila da je res. In potem sem popoldne vidla mačkico. No zgodilo se je to, kar sem si najmanj želela. Sem ljubosumna priznam. No tašča pa presrečna seveda. Dobr da sem vsaj pri Tilnu videla prve korake.

Zdej grem pa tut jaz spat.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
21.6.2009 11:37:04   
mumu
Dober dan

Vsi uživate na sončku, mi smo pa spet zaprti v hišo user posted image user posted image , Tia ima že cel viken vročino in pokašljuje, nimam pojma kaj ji je spet. Če bo vročina še jutri jo bam peljala k pediatru, sej druge izbire sploh nimam.

Lahko pa se spet pohvalim, no saj sem se hotla že neka dni pa ni bilo volje in časa za pisanje, tudi mi imamo pri hiši dvonožca user posted image user posted image user posted image , posledično imamo že tudi buško na sredini čela user posted image , ker damica misli da je sedaj pa že veteran med dvonožci. Vzame si Nodija in potem z njim hodi naokrog, ker pa je Nodi večji od nje se z nogicami zafocla in pade.

Uživajet v prečudovitem dnevu, jst grem pa mal likat.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
21.6.2009 21:49:48   
Joži79
Živjo!

Najprej hvala za vse user posted image , zdej jih pošiljamo naprej Tii in Taji. Upam da sta že boljše.

Ta teden je bil z eno izjemo kar dober - Juš že od nedelje ni imel vročine, tako da smo bili doma samo zaradi izpuščaev. Me je pa v sredo zvečer prestrašil. Zbudil se je v joku in jokal neutolažljivo 1h in bezljal po postelji kot bi se mu utrgalo. Ker nismo več vedli kaj bi smo šli ob 0:00 na Metelkovo. No že v avtu je mali ratal čisto dobre volje, gledal avte in govoril ato ato ato (Katiandi, ko sem te brala se mi je zdelo, da Juša opisuješ), pediatru na dežurni se je pa smejal user posted image . Ko ga je pregledal je HB ugotovil da ni nič! Kaj mu je bilo, pojma nimam. Sem se ful bala da bi bli spet ušeski, zato smo pa šli. Očitno so bili samo zobki.

Katiandi, kupili smo Deuter Kid Comfort II v K2 alpinist - majo zdej akcijo in je 129EUR. Majo pa še popuste če si v kakem planinskem društvu.

Tok na hitro, zdej pa spat.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
22.6.2009 8:35:09   
Dinki
Dober daaaan punce user posted image ,

evo mene nazaj. Na dopustu smo se imeli krasno! Res smo uživali, da o Titku ne govorim. Sploh ga ni bilo iz vode za spravit, je pravi mali povodni mož. Sprva je bil vedno v fredovem obroču, pol mu pa kmalu ni bil več zanimiv, je raje plaval brez tako da ga je očka držal. Na plaži je bil cel dan brez pleničke. Že zelo lepo sam hodi, sicer ne raavno orng dolge razdalje, ampak mu kar gre. In seveda od kar mu gre, si dete želi le še hoditi. Zna pokazat buši-buši in se z obema rokicama potreplja po trebuščku, ko vidi uro, pokaže nanjo s prstkom in reče ti-ta, ti-ta, zna metati kamenčke v vodo....ma srček je do konca! user posted image  sva se mu tako nasmejala na morju pa ne samo midva, ampak je bil cela atrakcija na plači ker je take zganjal, da joj. Je pa punce tko luštno na morju v juniju, ker ni gužve, da je bilo super zaradi tega. Priporočam. Hotel smo imeli krasen, z atrijem in celo komarniki na oknih. Skratka super smo se imeli. Danes je pa Titek v varstvu pri moji mami, ki ima ta teden dopust. Upam, da jima bo luštno. Si ga je sama zaželela imeti.

Malo sem vas na hitrco preletela.
Terida, čestitke za stanovanje user posted image . To pa je orng korak. Ni ga lepšega kot biti na svojem stanovanju, boš videla, da je super občutek. Koliko kvadratnih metrov pa je? Komaj čakam, da te vidim nosečko user posted image . Je tudi mene prijelo po novi nosečnosti na temle dopustu. Sem si prav zaželela, da bi Tit imel družbo v takih lepih trenutkih in ni ga lepšega kot bratec ali sestrica. No še malo, naslednje leto stopimo v akcijo če nas prej kaj ne preseneti user posted image .

Mumu, čestitke Tii za hojo user posted image . In čestitke za določen datum poroke user posted image user posted image user posted image . Joj, vama bo luštno in ti iz prve roke povem, da je potem vse samo še lepše user posted image .

Srečanje - ja mi pridemo, upam le da bo vreme. Madona vsako leto ko pridem iz dopusta je mraz doma. A pol prinesem tudi kopalke all kako?

Lona76, čestitke tudi Taji user posted image , da se je upogumila za prve samoostojne korakce user posted image ...joj te čist zatopim za ljubosumje, ma smo smešne mamice user posted image . Moj Titek je tudi prve korakce naredil pri varuški in ko me je poklicala, mi je šlo kar na jok, da tega nisem doživela jaz.

Zofy, super za skupen koncert user posted image  in za tako fletno hčerkico. Tudi jaz sem vesela, da je Tit tak dobrovoljček. ma če bi bili vsi taki kot je on, bi jih imela 4 take user posted image ....sva v Grčiji spoznala par, angleža, ki imata 6 fantov in to enega za drugim. Je rekel, da ga ni lepšega, da je le škoda da ni kaka punčka vmes prišla user posted image .

NČK, lepo, da si se malce oglasila. Me prav firbec matra kakšna punca je že tvoja Anja user posted image ....drobižek je res še, ampak zagotovo je že fejst punca user posted image .

katiandi, kakšen dečko je že Jaka user posted image

No, toliko se spomim zaenkrat....zdej grem pa še kej narest ker me delo čaka.
Se beremo, vidimo. Uživajte!

< Sporočilo je popravil Dinki -- 22.6.2009 8:58:00 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
22.6.2009 9:00:58   
Dinki
Terida, zate in za Lono76, ki nimata fb-ja.

user posted image

BTW: kje sta Tina50 in Lucalu????? javita se kaj!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
22.6.2009 9:33:07   
san
na hitr se javim še jaz

za srečanje še ne vem, če bo uspel, potem pridemo, seveda tut s kopalkami

drugače smo ok, urban je neumoran, non stop akcija. špela ko sem brala tvoj post, je kot bi banija opisovala. uživa, ko smo zunaj, sam omenim da gremo ven, gre k vratom, vzame čevje in si jih na noge natika, pol k ne gre, pa pride k men al me pa pokliče in morm pomagatuser posted image . pa on bi odklenu, pa zaklenu, pa sam po stopnicah, v glavnem, redko mamo mir. če pa vidi lužo ali vodo, je takoj mokeruser posted image . v glavnem je zabavno z njim.

zdej se pa končuje šola in bom imela od četrtka naprej do septembra vse tri doma, to bo šele pestrouser posted image

urbanu se še od zadnjič ni čisto pozdravilo vnetje učk, ker enostavno ne dovoli, da bi mu kapljice ali kremo dala v oko. se tko dere in brca, pa tok oči skupaj tišči, da ne gre. če spi, se pa takoj zbudi in začne dret. ampak se mu je samo počasi pozdravilo, zdej nima več gnojno in zlepljeno, ko se zbudiuser posted image .

za vse bolančke tajo in tio, pa anjo, če je še treba, kupuser posted image user posted image user posted image user posted image

zadnjič sm na bledu srečala max81, ima krasno veliko pupo, maksa pa nisem vidla. no in tist dan je urban kasiral klopa in sem ga šele zjutraj našla n vratu v gubi. upam, da ni bil okužen!

dinki, ful ti paše ta frizura, res, sploh ta fotka je hudauser posted image
pa super, da ste uživaliuser posted image

terida, user posted image user posted image za stanovanje

lona, me veseli za izvide in upm, da tole zdele ne bo kaj hujšega

mum tud za tio, da se ne bi spet kej ponovilo kot zadnjič, da bo hitr dobruser posted image

bravo za nove dvonožceuser posted image user posted image user posted image

katiandi, luštne fotkeuser posted image

joži, super, da je jošt boljeuser posted image

nčk, tole tapkanje in udarjanje in praskanje je pri nas identično, to dela ker se mu otroc smejijo in je atrakcija, no odreagiramo podobno, če pa je dalj časa, potem ga pa umaknem proč. no, zdej je to že nehal počet, zdej se ful rad skriva

tko, toliko na hitro, več pa še drugič

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
22.6.2009 9:36:46   
aleži
Dinki user posted image user posted image user posted image user posted image  da ste srečno prispeli domov in se imeli fajn. Moj mož se obeta in me noče peljat v Grčijo z  obema, ker se boji, da bo kažin na letali, s prtljago,..... mahuser posted image
Saj bo kmalu Titek shodil boš vidla...samo more biti še siguren vase in se spustit...potem bo veselo!user posted image  

Srečanje: baje napoved ni obetavna in če bo dež, burja in mraz odpade, ker potem nimamo kaj delat!!! Prestavimo na drugi datum!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
22.6.2009 11:35:40   
Dinki
San, hojla user posted image
a veš, da je imel tudi moj Titek že klopa, sem mu ga našla na nogici, ampak zaenkrat ni še nobene reakcije. Seveda upam, da tako tudi ostane, prav tako pri Urbančku. Ja kako si pa Max81 prepoznala madonca? Al si ti bila prepoznana? Škoda ker se nič več ne pofočka pri nas, med nosečnostjo je zlo rada čvekala z nami. No, upam, da prideš s svojimi sončki v soboto, če nam bo le vreme tudi naklonjeno.

Aleži, Titek že hodi tudi sam, torej brez rokice, ampak če smo kje zunaj, npr. na morju, ga ne upam še pustiti da hodi brez mojega prsta. Doma pa šiba kot zmešan user posted image .

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
22.6.2009 11:47:25   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Aleži, Titek že hodi tudi sam, torej brez rokice, ampak če smo kje zunaj, npr. na morju, ga ne upam še pustiti da hodi brez mojega prsta. Doma pa šiba kot zmešan user posted image .

Ja ja nisem pozabila, da je shodiluser posted image , samo za kamenčke more bit siguren. Tudi Sara se je malo prislužila moje rokice na kamenčkih, travi,..... zdaj pa ni poroblemov.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
22.6.2009 11:51:48   
aleži
San: klopi se tudi naselijo na Sara: januarja na veki in zadnjič na RD sem ji ga slučajno vidla kako je lezel  po laseh in hitro odmaknila user posted image . Od takrat naprej pa jo špricam.

Jagoga: samo bereš ali boš tudi kaj napisala??user posted image user posted image user posted image

Vilma: vse naj naj za tvoj RD ...bodi še naprej pridna mamica škratoma

Špela: čakam potrditevuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
22.6.2009 12:53:12   
jagoga
Jagoga: samo bereš ali boš tudi kaj napisala??user posted image user posted image user posted image

Berem, pa pozabim zapret, potem sem pa cel dan prijavljena. Sem hotela kaj napisat, pa se je škratek zbudil, pa ni več časa. Se pa oglasim takoj ko bo kaj časa.
Na srečanje ta vikend, pa me ne bo.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
22.6.2009 14:24:37   
san

a veš, da je imel tudi moj Titek že klopa, sem mu ga našla na nogici, ampak zaenkrat ni še nobene reakcije. Seveda upam, da tako tudi ostane, prav tako pri Urbančku. Ja kako si pa Max81 prepoznala madonca? Al si ti bila prepoznana? Škoda ker se nič več ne pofočka pri nas, med nosečnostjo je zlo rada čvekala z nami. No, upam, da prideš s svojimi sončki v soboto, če nam bo le vreme tudi naklonjeno.

mi je prov nerodno, marito sm mislilauser posted image user posted image user posted image user posted image , pa sm se zatipkala in še dobr, da je ona takoj rekla, o san, ker jst bi jo spregledala, ker sm bla čist okupirana z izidorjem, ker je skoz norčije počel.user posted image

za klopa tut jst upam, da ne bo kej in držim pesti tut za titkota.

sm še hotla povedat, da urban tko lepo lupčka da al pa pošlje, da je kar za pojest, tko z jezikom ven, da si ves mokeruser posted image

no, evoga, pa mam k klepetam, je odprl jogurt in mi ga pol litra po tleh zliluser posted image
grem pucat

čau

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
22.6.2009 14:50:49   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

mi je prov nerodno, marito sm mislilauser posted image user posted image user posted image user posted image , pa sm se zatipkala in še dobr, da je ona takoj rekla, o san, ker jst bi jo spregledala, ker sm bla čist okupirana z izidorjem, ker je skoz norčije počel.user posted image

za klopa tut jst upam, da ne bo kej in držim pesti tut za titkota.

sm še hotla povedat, da urban tko lepo lupčka da al pa pošlje, da je kar za pojest, tko z jezikom ven, da si ves mokeruser posted image

no, evoga, pa mam k klepetam, je odprl jogurt in mi ga pol litra po tleh zliluser posted image
grem pucat

čau

user posted image user posted image  aaa Marito pa poznamo, to pa štekam user posted image
iiiiiii a tud Bani da take lepe lubčke kot Tit? tud moj sinko ne zapre ustk ko da lubčka, sam z glavo se približa user posted image . Meni je pa najlepše ko mi reče mami in zdej ko smo bili skupaj na morju non-stop govori mami, mami, mami...pa tko lepo zavleče mamiiiiiii user posted image

user posted image  za jogurt user posted image  takoj so pizuser posted image , sam da mamice mal niso z njimi user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.