san
|
na hitr se javim še jaz za srečanje še ne vem, če bo uspel, potem pridemo, seveda tut s kopalkami drugače smo ok, urban je neumoran, non stop akcija. špela ko sem brala tvoj post, je kot bi banija opisovala. uživa, ko smo zunaj, sam omenim da gremo ven, gre k vratom, vzame čevje in si jih na noge natika, pol k ne gre, pa pride k men al me pa pokliče in morm pomagat . pa on bi odklenu, pa zaklenu, pa sam po stopnicah, v glavnem, redko mamo mir. če pa vidi lužo ali vodo, je takoj moker . v glavnem je zabavno z njim. zdej se pa končuje šola in bom imela od četrtka naprej do septembra vse tri doma, to bo šele pestro urbanu se še od zadnjič ni čisto pozdravilo vnetje učk, ker enostavno ne dovoli, da bi mu kapljice ali kremo dala v oko. se tko dere in brca, pa tok oči skupaj tišči, da ne gre. če spi, se pa takoj zbudi in začne dret. ampak se mu je samo počasi pozdravilo, zdej nima več gnojno in zlepljeno, ko se zbudi . za vse bolančke tajo in tio, pa anjo, če je še treba, kup zadnjič sm na bledu srečala max81, ima krasno veliko pupo, maksa pa nisem vidla. no in tist dan je urban kasiral klopa in sem ga šele zjutraj našla n vratu v gubi. upam, da ni bil okužen! dinki, ful ti paše ta frizura, res, sploh ta fotka je huda pa super, da ste uživali terida, za stanovanje lona, me veseli za izvide in upm, da tole zdele ne bo kaj hujšega mum tud za tio, da se ne bi spet kej ponovilo kot zadnjič, da bo hitr dobr bravo za nove dvonožce katiandi, luštne fotke joži, super, da je jošt bolje nčk, tole tapkanje in udarjanje in praskanje je pri nas identično, to dela ker se mu otroc smejijo in je atrakcija, no odreagiramo podobno, če pa je dalj časa, potem ga pa umaknem proč. no, zdej je to že nehal počet, zdej se ful rad skriva tko, toliko na hitro, več pa še drugič
|