|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
22.6.2009 10:30:25   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Katrinka, a zdaj sta že v novi hiši prespala? Kak je filing?
ne spala se nisva, upam da bova cim prej, ravno cakam mojga da pride k si je kombi sposodu da bova lazje selilauser posted image

Še vprašanje glede očetovskega dopusta...ko se dete rodi, je treba menda na CSD javit, in to je to - al kako? Kaj pa tiste tri dni, ki očetu za rojstvo otroka pripadajo po kolektivni pogodbi, kdaj se jih lahko koristi? Ali se sploh lahko oboje ?

ja men so rekel da naj se oče oglasi na csd-ju najkasneje tist dan ko bo začel z ocetovskim dopustom, in zazeljeno je potrdilo o rojstvu iz P, kar se pa tistih 3 dni tiče - to pa csd nima nič s tem, se more kar z delodajalcem zment, pri meni je blo tko k sm se zenila, jz sem sefu povedala da bi bila rada doma dan prej, itak je vedu da mi pripada, pol sm pa v nase racunovodstvo klicala, da mi naj obracunajo dan kot izreden plačan dopust in ne kot navaden, pa ni blo tezav, tiste 3 dni naj koristi ko bos rodila - da se spocije, da doma kej naredi - v bistvu 3 dni k bos ti v P naj bo on doma - npr. seveda

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
22.6.2009 14:03:26   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: ana**

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes
men ni noben reku da čokolade ne smem.. že v prordnišnici sem jo jedla... so mi prinesli kilsko gorenjko z lešniki... mmm

Jst bi še na porodni mizi jedla,če bi lahko user posted image  Bi mi ziher dala dooosti energije user posted image

je tok hitro minilo, da na hrano nisem niti mislila... še dobr da sem pol kmal dobila kosilo user posted image  user posted image  je bla pa že huda lakota

V kolk časa si rodila? Jst sm že psihično pripravljena,da bo to šlo 1,2,3 sam je moja mami mela ful težak porod in sestra tut.. je 7ur rojevala user posted image

od takrat k sem se ulegla a porodno mizo je trajalo 3 ure...cca ob 3h zjutri sm ležala na porodni mizi, ob 6.20 je pa Gaja pokukala vn..

IZVIRNO SPOROČILO: majana79
Blue, Tanja, hvala. Očitno vsaka patronažna govori drugače. user posted image Ker meni je rekla alergenov (oreščki, jagode, svinjina,...) nič eno leto, in po tem sem sklepala da tudi nutelle ne smem, pa pršuta tut ne... user posted image Začinjenega pa itak ne jem nič... Sicer Jure je star šele 2 tedna, tako da bom še kak teden počakala, preden bom začela eksperimentirat.
Mu pa zgleda neki ne paše, pa ne vem al to da pijem mleko zjutrej ali pa Aptamil... Danes ni skorej nič spal, včerej tut zelo malo , skoz jokca pa se napenja in po vsakem obroku takoj kaka. user posted image Smo vsi trije čisto neprespani...

itak da vsaka reče drugač... še posebi so razlike med mladimi in starimi patronažnimi sestrami.. men so svetoval da nej neham mlečne izdelke jest in pit, če ji bo to kej pomagal - sam o tega nisem mogla k jih preveč obožujem.. sej jo ne matra tok, da bi se mogla vsemu odpovedat.. kakšen dan jo sploh nč ne matra.. če bi blo pa fuull hudo pa itak da bi se odpovedala mlečnim izdelkom

Kva zdej blueeyes kje si,ko gre proti koncu??? user posted image

sorči... sem ti malo pripomogla, ampak ne čist do konca... sem mogla končat k smo mel pestro doma, pa mi ni znesl več bit na računalniku... sorči... lepo to da si uspela preseči zadani cilj... kr popapej še mojo čokoladico...

ana, vidim da si še tu...milke pa najbrž ni več, auser posted image

user posted image user posted image user posted image

Zdaj si moram še eno nalogo naredit.. Mislite,da mi lahko uspe do 1.7 sto postov?user posted image  Oz. še samo 99 user posted image

itak, kaj pa je to 100 postov, nič... kaj pa takrat dobiš... romantični odih nekje???

Blueeyes posebej za tebe

user posted image  

mmmmmmmmmmm... ampak men je ta boljša (jo je več-ta je kilska) user posted image
user posted image

Zdej grem pa jst eno oddremat, preden se Jure zbudi pa bo treba spet mlekarno odpret. user posted image

ja tkole je to s potujočimi mlekarnami... he he.. še dobr da jih mamo pr seb, si predstavljaš da bi mogla še vsakič prpravljat k začne jokat.. pa sej men se zmeša

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
ja, pa navijam za vas in vaše malčke v trebuščkih!

user posted image  
tole sem sicer že "objavila" a mi je tako ljubka,...

joooooooooooooooooooooj kakšna 2 cukra.. kok luštna slikca

ana, napenja ga pa črviči, nisem pa čist prepričana če so krči, ker pravijo da so šele po enem mesecu? user posted image Je pa bogi in mi je ful hudo, ko tako joka, ne morem pa pomagat... Vse je samo blažev žegen.

če dviguje noge u luft, pol so krči... sej naša jih je mela tud preden je bla stara 1 mesec..

Ja jaz bom tud pogrešala moj bušiuser posted image , najraj sploh še ne bi šla rodit pa bi bla kr še mal nosečka.
Sam še 7 dni... pa bo moje življenje čisto drugačno, in postala bom mami,...mi sploh ne gre v glavo...

jz ga tud pogrešam.. pa brcike... prej je bil tko lep napet buši, zdej pa vse mahadravo visi naokol user posted image

Joj, a se spomnete kako je Gaja zadnjič pokakala Blue? No, danes je Jure mojega. user posted image Kar odskoču je revež user posted image

a pa si kej dokumentirala??

Še vprašanje glede očetovskega dopusta...ko se dete rodi, je treba menda na CSD javit, in to je to - al kako? Kaj pa tiste tri dni, ki očetu za rojstvo otroka pripadajo po kolektivni pogodbi, kdaj se jih lahko koristi? Ali se sploh lahko oboje ?

moj je šel takoj naslednji dan na CSD, pa si je zrihtal vse papirje, pa za očetovski dopust... tko da je pol dubu odločbo in vse...

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
22.6.2009 14:13:15   
majana79
Blue, nisem nč slikala, ker je večina pristala na previjalni user posted image Ni blo tko umetniško kot pri tebi.

U a veš da sem včeri nutello jedla, pa ni blo nč videt danes še kakih posledic. user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
22.6.2009 15:01:30   
Blueeyes

Blue, nisem nč slikala, ker je večina pristala na previjalni user posted image Ni blo tko umetniško kot pri tebi.

U a veš da sem včeri nutello jedla, pa ni blo nč videt danes še kakih posledic. user posted image

ah pol pa res ni blo nč zanimivga user posted image  user posted image  user posted image  šalim se... glej da objaviš če boš mela kakšen tak pripeltljaj

super za nutelo .. zdej pa kr žlico v roko (ta velko) pa udri na nutelo user posted image  user posted image  user posted image  

evo naše babnce včeri k smo šli na en piknik
user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
22.6.2009 15:14:17   
majana79
vau, kera frajerka user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
22.6.2009 15:41:07   
Blueeyes

vau, kera frajerka user posted image

user posted image    user posted image    user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
22.6.2009 16:02:01   
Blueeyes
malo za posladkat.. zdej pa hitro pisat poste, da si jih boste prislužil.. drgač bo ostalo samo pri slikcah user posted image  user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 22.6.2009 16:03:01 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
22.6.2009 16:02:53   
katrinka

Ljubljanske nosečke
=============================================================
        Nick(starost)                    PDP                 Št.         Št.         Pregled       Spol
=============================================================
user posted image   nastja (20 let)                   15.6.2009         1user posted image        0 user posted image              ?             user posted image
 user posted image  bjondi (33 let)                    27.6.2009         2 user posted image        1  user posted image        24.6.2009  user posted image     
user posted image   Lsica                                  29.6.2009         1 user posted image        0  user posted image        22.6.2009   user posted image
user posted image  ana** (25 let)                    2.7.2009            2 user posted image        0  user posted image            ?             user posted image
user posted image  sinskaT (27 let)                  8.7.2009            2 user posted image        1  user posted image        16.6.2009   user posted image
user posted image   linaema                             10.7.2009          1 user posted image        0  user posted image             ?              ?
user posted image   tanatoraja (28 let)            15.7.2009          1 user posted image        0  user posted image             ?             user posted image
user posted image   anci banci (29 let)             16.7.2009          1 user posted image       0 user posted image                ?            user posted image
user posted image   tina69 (24 let)                   24.7.2009          2 user posted image       1  user posted image             ?              user posted image
user posted image   andmoj (29 let)                  25.7.2009          2 user posted image       1 user posted image         23.6.2009    user posted image
user posted image    polgara (28 let)                 26.7.2009          1 user posted image       0  user posted image             ?             user posted image
user posted image  katrinka (26 let)                 27.7.2009          1  user posted image       0 user posted image       24.6.2009     user posted image
user posted image   BOOMER (29 let)               29.7.2009          1  user posted image       0 user posted image         1.7.2009     user posted image
user posted image  vim (29 let)                         30.7.2009          1 user posted image        0 user posted image              ?            user posted image
user posted image   Sisy                                    1.8.2009            2 user posted image       1 user posted image              ?             user posted image
user posted image   šivilja (32 let)                     1.8.2009            4 user posted image      2 user posted image               ?            user posted image
user posted image   M1987                               12.8.2009          1 user posted image       0 user posted image                ?            user posted image
user posted image   Zima07  (30 let)                 13.8.2009          2 user posted image       1 user posted image                ?            user posted image
user posted image  živa25 (24 let)                    20.8.2009          2 user posted image       0 user posted image                ?            user posted image
user posted image  anonimna                            26.8.2009          1 user posted image      0 user posted image                ?             ?
user posted image   indy0024                           13.9.2009          1 user posted image      0 user posted image        15.6.2009      user posted image
user posted image   majica (29 let)                    16.9.2009         2 user posted image        1 user posted image             ?               ?
user posted image    larilu (23 let)                      20.9.2009         3 user posted image       1 user posted image        1.7.2009       user posted image
user posted image   palegia30 (30 let)              17.10.2009        1 user posted image       0 user posted image             ?              user posted image
user posted image   Gorenka (32 let)                 25.10.2009        2 user posted image      0 user posted image              ?             user posted image
user posted image   murkica (24 let)                  1.11.2009          2 user posted image      0 user posted image              ?             user posted image
user posted image    lupinca                                6.11.2009         2 user posted image      0 user posted image              ?             user posted image
============================================================

user posted image    9

user posted image    6

user posted image    9

============================================================
                           Pravkar povile svoje štručke     

======================================================
         NICK                 RODILA            SPOL          IME          VELIKOST      TEŽA
======================================================

user posted image  ronja                  3.1.2009            user posted image             Lejla            
user posted image   naia                  10.2.2009           user posted image              Lia
user posted image   grahec              26.2.2009           user posted image              Lucija            53 cm           3840 g
user posted image   yania                 8.3.2009            user posted image             Timon            46 cm           2260 g
user posted image   UT_2008
user posted image   simonaa             24.3.2009         user posted image               Ana                                   2700 g
user posted image   Pupa7                27.3.2009         user posted image               Leonard        54 cm           4000 g
user posted image   pikatara             28.3.2009        user posted image               Karolina        46 cm           2090 g
user posted image   pikatara             28.3.2009        user posted image               Patrik            46 cm           2350 g
user posted image   wani                   30.3.2009        user posted image                Vita Viktorija 52 cm           3750 g
user posted image   BrinaBA              3.4.2009          user posted image                Zala              50 cm           3030 g
user posted image   1hruška 
user posted image    nmag                  7.4.2009          user posted image             Karolina         54 cm           4350 g
user posted image    april09                          
user posted image    angelito             14.4.2009         user posted image               Vita                52 cm          3400 g
 user posted image   NinaMM              14.4.2009        user posted image              Zarja              51 cm          3020 g
user posted image
  Veronikab            27.4.2009       user posted image               Jakob             53 cm          3420 g
 user posted image  Blueeyes             3.5.2009          user posted image               Gaja              51 cm          3260 g
user posted image    pat74                   4.5.2009        user posted image                Andrej           54 cm         4050 g
user posted image   Ledenka               5.5.2009         user posted image                Maks             51 cm         3720 g
user posted image   petrazg                 7.5.2009        user posted image                Luka              53 cm         4590 g
user posted image   k.tja                     11.5.2009       user posted image                 Urban            52 cm         3530 g 
user posted image    knutek                  18.5.2009      user posted image                  Nik               47 cm         2690 g
user posted image   Tanja_                  27.5.2009      user posted image                 Hana             49 cm         3280 g
user posted image    Hindi                     27.5.2009     user posted image                Ian Patrik       50 cm         2840 g
user posted image   PapuaNG              28.5.2009      user posted image                  Svit                52 cm        3650 g
user posted image    Mony25                  5.6.2009      user posted image                 Aleks              49 cm        2810 g
user posted image    Majana79               5.6.2009     user posted image                   Jure               50 cm        2920 g
 user posted image   Španka
user posted image     Tej_a                     15.6.2009     user posted image                  Taj                50 cm       3410 g
user posted image     Svet                      18.6.2009     user posted image                   Ana               48 cm       2760 g

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
22.6.2009 16:03:36   
ana**
user posted image  

Hihihi... čist po mami user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
22.6.2009 16:03:54   
katrinka

user posted image

user posted image ronja & Lejla
user posted image grahec & Lucija
user posted image yania & Timon
user posted image Pupa7 & Leonard
user posted image pikatara & Karolina in Patrik
user posted image BrinaBA & Zala
user posted image nmag & Karolina
user posted image NinaMM & Zarja
 user posted image Blueeyes & Gaja
user posted image  Katja & Urban
user posted image    Petrazg & Luka

user posted image Hindi & Ian Patrik

user posted image Angelito & Vita
user posted image Majana79 & Jure
user posted image PapuaNg & Svit

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
22.6.2009 16:04:39   
ana**
Blue a hočš da se skregava??? Že itak sm ko user posted image user posted image  pa še ti tuki kažeš take dobrote, se jim itak ne morm upret user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
22.6.2009 16:05:01   
katrinka

user posted image

JANUAR

ana** 11.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
larilu 1.2.
wani 5.2.
Majana79 24.2.

MAREC

anci banci 14.3.
angelito 28.3.
Pupa7 31.3.

APRIL

NinaMM 9.4.
MONY25 14.4.
sinskaT 30.4.

MAJ

Katrinka 2.5.
živa25 15.5.

JUNIJ

BOOMER 3.6.
PapuaNG 5.6.
šivilja 27.6.

JULIJ

UT_2008 14.7.
palegia30 22.7.
pat74 23.7.

AVGUST

andmoj 2.8.
HINDI 6.8.
knutek 25.8.
M1987 30.8.

SEPTEMBER

majica 28.9.

OKTOBER

vim 7.10.
tanatoraja 22.10.

NOVEMBER

nmag 15.11.
bjondi 30.11.

DECEMBER

simonaa 19.12.
nborazem 21.12.
murkica 21.12.
Svet 21.12.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
22.6.2009 16:05:49   
Blueeyes

user posted image  

Hihihi... čist po mami user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  pa vsi pravjo da je čisti oči user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
22.6.2009 16:06:14   
katrinka
MITTING LJUBLJANSKIH NOSEČNIC IN MAMIC
v torek 23.6.2009 ob 16:00 v lokalu Cacaouser posted image

udeležba:
1. Lsica
2. Šivilja
3. Katrinka
4. Ledenka in mali M
5.
6.
7.
8.
9.
10.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
22.6.2009 16:07:59   
katrinka
o cvekeuser posted image

iiiiiiiii - luskana gajauser posted image user posted image user posted image

da o dobrotah ne govorimuser posted image

jaz sem med selitvijo, sva dons ze 2krat peljala stvari s kombijem, pa se enkrat bomo ziheruser posted image
dons bova se najbrz tu spala, jutri bomo pa vidluser posted image

za jutri za mitting - upam da mi bo uspelo priti - bom vidla kako bomo s selitvijouser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
22.6.2009 16:08:44   
Blueeyes

Blue a hočš da se skregava??? Že itak sm ko user posted image user posted image  pa še ti tuki kažeš take dobrote, se jim itak ne morm upret user posted image user posted image user posted image

a me dohajaš... jz mislim da sem končala na +22kg... tko da ne sekirej se

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
22.6.2009 16:12:49   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

MITTING LJUBLJANSKIH NOSEČNIC IN MAMIC
v torek 23.6.2009 ob 16:00 v lokalu Cacaouser posted image

udeležba:
1. Lsica
2. Šivilja
3. Katrinka
4. Ledenka in mali M
5.
6.
7.
8.
9.
10.

a se kljub vsemu dobite.. baje bo grdo vreme.. jz sicer bom v lj ker grem po opravkih (morm v tobačno delat pasuš za gajo, pa zase osebno), samo ne vem kdaj bom končala.. če ne bom preveč utrujena in če gaja ne bo preveč tečna (k dons ni njen dan) pol pridem pozdravt

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
22.6.2009 16:32:28   
majana79
Veš kaj Blue, nehi kazat te sladkarije, ko veš da ne smemo. user posted image  user posted image

anči, kje pa si ti danes, kdo bo pa poste nabiral? user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
22.6.2009 16:41:44   
Blueeyes

Veš kaj Blue, nehi kazat te sladkarije, ko veš da ne smemo. user posted image  user posted image

zakaj pa ne... jz saem jih jedla do zadnjega dneva.. še k sem šla v porodnišnico sem jedla čokoladne piškote.. ja ni kej, lakota je lakota

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
22.6.2009 17:20:56   
ana**

Evo me user posted image
Jst sm zdej pri stvari in se mi morte  hitr vse naslikat,da kakšno debato dol vdarimouser posted image user posted image

Ajde:
Blueeyes
Majana
Lsica
Katrinka                

Čakam vas user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
22.6.2009 17:33:28   
katrinka
men bodo noge odpadle, smo lih tretjo rundo natovort in sta moj pa svak odpeljala, za dons je dost, no mal morm se pospravt tuki, ha je tašča takoj prsla pogledat da ne bova kej prevec odneslauser posted image

joj, kere dobrote ste objavle - grem lubenico in marelce napast v hladilnikuser posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
22.6.2009 17:40:45   
ana**

men bodo noge odpadle, smo lih tretjo rundo natovort in sta moj pa svak odpeljala, za dons je dost, no mal morm se pospravt tuki, ha je tašča takoj prsla pogledat da ne bova kej prevec odneslauser posted image  

Pridna sta user posted image user posted image user posted image user posted image  Sej še malo pa boste na svojem user posted image
Ja tašča pa je mogla prit v kontrolo.. Sej nekdo pa mora bit šef user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
22.6.2009 18:01:29   
ana**
Bejbe a se spomnite,ko sem vam govorila da sm mela nemško dogo pa so jo zastrupli?!
Mi je malo dolgčas pa vam bom par njenih slikic prilimalauser posted image  Ne morem se še z sinom hvalit se bom pa zaso z psom user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Sm mojemu že rekla,da sm se pogovarjala z eno iz psarne in,ko bo Val star eno leto ali še kaj več jo kupim user posted image user posted image  Bi jo že zdaj imela ampak dojenčka in tko velikega psa pa ne bi mogla obvladat user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
22.6.2009 18:05:27   
katrinka

Pridna sta user posted image user posted image user posted image user posted image  Sej še malo pa boste na svojem user posted image
Ja tašča pa je mogla prit v kontrolo.. Sej nekdo pa mora bit šef user posted image

ja en more bit sef - cetudi slabuser posted image

ful lepo dogo ste meluser posted image , ja kateri nesramnez je bil pa tok okruten da se je na zival spravuuser posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
22.6.2009 18:42:18   
BOOMER
OJ BEJBE!

se javljam na hitr, ker garam ko živinče kle za kompjuterom...me že vse boliuser posted image
Mene 23.6. ne bo, popoldne pride najin kum, pa ga peljem malo po LJ, da vidi lepoteuser posted image

ampak ako seka tale mrzlota, jest sem čist blaženauser posted image user posted image

Uživite pa počivajete,

tajne dnevne zaloge čokolad pošle (dobro da mi jih brat prnese, ko pride pomagat pospravljatuser posted image )

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?