|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Udariti starše
22.6.2009 10:07:14   
lotoska
Zanima me, koliko tistih ki so jih starši tepli, je udarilo starše nazaj. Če je to komu sploh prišlo na misel.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Udariti starše
22.6.2009 10:10:33   
urška
jaz sem kdaj pa kdaj dobila kako "vzgojno" ampak to zame ni bil tepež. in ne, na kraj pameti mi ni nikoli padlo da bi udarila nazaj.

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.6.2009 10:18:40   
muška
Nikoli mi ni prišlo na misel, kaj šele da bi dejansko to naredila.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.6.2009 11:55:24   
Žaži
Nikoli bila tepena in mi niti na misel ne pride starše udariti, ker nimam nobenega razloga za to.
Je pa bil recimo tast v otroštvu več tepen kot sit in je fotra potem kasneje, pri 16. letih pošteno nazaj prebunkal. Za tem oče ni več položil roko nanj.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.6.2009 12:09:43   
mojamura
bila sem kar nekajkrat tepena (pri nas je tepla mama, oče nikoli, niti udaril ni nikogar od otrok). večkrat pa sem še dobila kakšno zaušnico. nazadnje ene 6 let nazaj, mi je spet mama hotela prisoliti eno, ampak sem jo pravočasno prijela za roko, pa sem ji lepo povedala, da je to bilo zadnjič (stara sem bila nekje 27 let takrat.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.6.2009 12:11:43   
higuys
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

bila sem kar nekajkrat tepena (pri nas je tepla mama, oče nikoli, niti udaril ni nikogar od otrok). večkrat pa sem še dobila kakšno zaušnico. nazadnje ene 6 let nazaj, mi je spet mama hotela prisoliti eno, ampak sem jo pravočasno prijela za roko, pa sem ji lepo povedala, da je to bilo zadnjič (stara sem bila nekje 27 let takrat.

Pri tvojih 27- ih te je hotela mama klofnit?  user posted image  Pa ne zdaj, da bi te pri treh lahko...samo..too much.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.6.2009 12:33:07   
čipka
Ja, mami me je enkrat klofala, k sem špricala šolouser posted image in sem jo nazaj, nato me je ona še bolj. Upravičeno me je, ker sem pol nehala špricat. 

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.6.2009 12:39:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

Zdaj vemo koliko si stara. user posted image

No, mene je fotr udaril samo enkrat in takrat vem, zakaj me je (no, lahko bi tud drugače reagiral). Jaz pa sem njega samo hotela udarit, ker nam je zaradi alkohola naredil že toliko gorja, da mi je dopi**. Pa potem nisem, ker me je mami potegnila stran. Takrat bi ga po moje bila sposobna ubit.user posted image Stara sem bila nekje 13 let.

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
22.6.2009 12:47:40   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: lotoska

Zanima me, koliko tistih ki so jih starši tepli, je udarilo starše nazaj. Če je to komu sploh prišlo na misel.

enkat sem refleksno dvignila roko v zaščito pred klofuto tako, da se je udarila ob mojo roko. To je razumela kot napad nanjo in me je "stolkla kot vola". Jasno mi je dala vedet "da me bo fentala" če še kdaj dvignem roko. Ja nič, pa sem se ji pustila mlatit - tko je bilo najhitreje mimo.
Prvič me je menda natepla pri 3-eh letih (mogoče tudi že prej). Mi je povedala babi, ko mi je zdravila "klobase" na riti. Nazadnje pa me je zmlatila pri 17-ih letih, ker sem iz (večernega) kina domov zamudila 25 minut. ...Uf, velikokrat mi je tekla kri iz nosa, pa v modricah sem bila vsa, pa se takrat nobeden od sosedov ni zganil..

Najhujši udarec pa je bil enkrat v eni debati glede tepeža, njeno očitajoče vprašanje: "A sem te mar kdaj tepla??" Sem mislila, da bom s stola padla...

Udarila pa svoje mami nisem nikoli (mi je bilo življenje preveč drago user posted image ...mal črnega humorja)

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.6.2009 13:02:32   
suzy85
tudi sama sem jih večkrat dobla, predvsem klofute, ampak večinoma od očima. ati je vedno znal na drug način kaznovati in je vedno bolj pomagalo kot klofuta. sem večkrat pomislila, da bi očima udarila nazaj, ampak si nisem upala. vprašanje, kaj bi mi naredil? user posted image  da bi starše kdaj udarila nazaj, pa niti pomislila nisem.

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.6.2009 13:02:36   
emaa
Ja sem, ko me je oče skušal ubiti, sem ga udarila nazaj, moje edino obžalovanje, da me je držal na tak način, da ga v jajca nisem mogla sunit. 

Neposredna povezava do sporočila: 11
22.6.2009 13:02:46   
maca m
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

IZVIRNO SPOROČILO: lotoska

enkat sem refleksno dvignila roko v zaščito pred klofuto tako, da se je udarila ob mojo roko. To je razumela kot napad nanjo in me je "stolkla kot vola". Jasno mi je dala vedet "da me bo fentala" če še kdaj dvignem roko. Ja nič, pa sem se ji pustila mlatit - tko je bilo najhitreje mimo.
Prvič me je menda natepla pri 3-eh letih (mogoče tudi že prej). Mi je povedala babi, ko mi je zdravila "klobase" na riti. Nazadnje pa me je zmlatila pri 17-ih letih, ker sem iz (večernega) kina domov zamudila 25 minut. ...Uf, velikokrat mi je tekla kri iz nosa, pa v modricah sem bila vsa, pa se takrat nobeden od sosedov ni zganil..

Najhujši udarec pa je bil enkrat v eni debati glede tepeža, njeno očitajoče vprašanje: "A sem te mar kdaj tepla??" Sem mislila, da bom s stola padla...

Udarila pa svoje mami nisem nikoli (mi je bilo življenje preveč drago user posted image ...mal črnega humorja)

Kakšen pa imata zdaj odnos? Poznam eno, ki je je oče tud ful tepel, pa je zdaj še vedno ena napetost med njima. Pa je stara že čez trideset.

Jaz sem sicer dobila kdaj kakšno po riti, ni pa bilo prehudo. Sama staršev nisem nikoli udarila.

V sanjah in ljubezni ni nič nemogoče.
(J.Arony)

Neposredna povezava do sporočila: 12
22.6.2009 13:21:31   
Anonimen
Sem videl kaj pomeni izživljanje nad deco, 8-9 let, jaz pri bolnem sošolcu z zvezki, jaz narekujem on prepisuje, se zatakne ob besedi "gospodinja", ni mu šlo napisat iz prve, pride njegov foter... Tisto čemur sem bil priča v naslednjih 2 minutah ne pozabim do konca svojega življenja. Da ga srečam nekje na pol mrtvega ležat mu lahko samo muke podaljšam. 

(odgovor članu maca m)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
22.6.2009 13:22:26   
TIA22
Vem, da nikoli nebi mogla udariti svojih staršev...imam ju rada, čeprav sta me velikokrat zelo zelo prizadela-predvsem mama z njenim alkoholom! Ata me nikoli ni udaril, pravzaprav nas je 5 otrok in nobenega ni nikoli udaril. Mama me je pa enkrat samkrat z šibo, pa pravi da upravičeno...drugače pa smo imeli bolj vzgojne kazniuser posted image

(odgovor članu maca m)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
22.6.2009 13:27:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
22.6.2009 13:30:32   
Anonimen
Aja, srečam tega sošolca 20 let kasneje, vprašam kak` je zdaj s fotrom, `mata okej odnos, mi začne razlagat kak` ga je zadnjič knokautiral, v nezavest foter njega:
"`Lej stari, dopizdlo mi je, sem mu reko, tu me zažgi, tukaj, **** **** ****jena..." mi kaže z roko na brado.
Razlaga dalje: "Tukaj me vžgi, pa se dam na kolena, pred njega, na tu maš zdaj, ubi me mater ti ****... On pa puna z nogo v glavo."

Ehem...

****** ********** *** ************ ********* ********* *************** *********** ***** ****!!!
*** ***** ***, ****, ****!!!
*****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu TIA22)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
22.6.2009 14:27:20   
BISKVITKA
Ah dej no emaa tle pa mal pretiravaš no!! Oče te je hotel ubiti ma lepo te prosim no!!!
Ne vem no ampak na tvoje poste si mi na momente čudna ti, pa brez zamere.user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.6.2009 15:46:43   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: ...Che

Aja, srečam tega sošolca 20 let kasneje, vprašam kak` je zdaj s fotrom, `mata okej odnos, mi začne razlagat kak` ga je zadnjič knokautiral, v nezavest foter njega:
"`Lej stari, dopizdlo mi je, sem mu reko, tu me zažgi, tukaj, **** **** ****jena..." mi kaže z roko na brado.
Razlaga dalje: "Tukaj me vžgi, pa se dam na kolena, pred njega, na tu maš zdaj, ubi me mater ti ****... On pa puna z nogo v glavo."

Fak...Pa jz sem rajš od doma šla, kt da bi me mt'  doma še naprej maltretrirala (psihično in fizično)....Da ne gre od doma, ne razumem.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.6.2009 16:41:13   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: BISKVITKA

Ah dej no emaa tle pa mal pretiravaš no!! Oče te je hotel ubiti ma lepo te prosim no!!!
Ne vem no ampak na tvoje poste si mi na momente čudna ti, pa brez zamere.user posted image user posted image

Ne obsojaj človeka, če ne poznaš njegove preteklosti. user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu BISKVITKA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.6.2009 16:42:54   
jakaracman
V kakšnih razmerah ste eni rastli.user posted image Nikoli bila tepena in nikoli imela občutek, da bi koga udarila.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.6.2009 16:48:42   
nincrli
Jaz sem enih parkrat morala v kot na kolena, to pa je bilo vse... Tepli se pa nismo HB

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 21
22.6.2009 17:22:25   
CatJa
O ja, sva jih dobla z bratom kdaj, kao samo takrat, ko sva si zaslužla. Vrnila nisem nikoli, brat pa menda tud ne, sam mamo je enkrat za roko zagrabil, ko ga je hotla focnt. Od takrat je bil mir user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 22
22.6.2009 18:52:54   
hrchy
v zivljenju dobila pet klofut od mame in le eno od oceta (ta je bila zelo nezna, ker se je verjetno vmes ze kesal, da je sploh dvignil roko). Pa dobro vem za vsako od njih se zdaj, zakaj sem si jih prisluzila.

Da bi pomislila, da bi udarila nazaj - nikoli.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
22.6.2009 21:34:22   
amaya
Niso me tepli...Ne mene ne sestre. No mogoče sem eno klofuto kdaj dobila, ampak to potem v najstniških letih, ko sem težila vsem 100 na uro. Oče mi je enkrat primazal klofuto, pa sta se z mamo skoraj stepla. Vedno mu je govorila, da ON NJENIH OTROK NE BO TEPEL...in pri tem je ostalo. 

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 24
22.6.2009 21:42:28   
botrca
Nista naju s sestro starša nikoli tepla, samo kake kazni so padale pa tudi ne kaj hudega npr.prepoved izhoda, ali k prijateljici...drugače smo reševali težave, tudi ko naju je "metalo" v puberteti user posted image  (posebej mene). Zelo dosti smo se pogovarjali.

Ni mi niti na kraj pameti padlo, da bi tepla ne mame, ne očeta. Starši so eni,ne moreš si jih izbirat in rad jih je treba imeti. To učim tudi najinega otroka.

< Sporočilo je popravil botrca -- 22.6.2009 21:44:10 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ime
Beckie

Katero od spodnjih imen vam je najbolj všeč, če vam sploh je? Hvala za glas. Komentarji zaželjeni.

Rebeca (28%)

Erik (33%)

Tom (21%)

Miša (18%)

Število vseh glasov: 297

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!