tims
|
Dan, HB se je lep dan naredil. Sem dopoldne vse spakirala za Tima, tako sa sem imela potem mir. Zdele se gre še kopat, pa potem Nina in upam, da bo dons Nina kej prej zaspala . Kakšne pobožne želje. Pa sej ni panike. Itak ponavad zaspi tam do destih, jaz pa pred polnočjo redko da grem spat. IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 tims - sem se nasmejala tistemu, da boš dala "povečat" poročni prstan - prva asociacija mi je bila, da ga boš dala narest debelejšega - ti pa si mislila širšega, ne? Ti imaš tudi take prste, da imaš bolj izrazite členke? Meni gresta prstana tako težko gor, ej, potem spodaj pa plešeta Likanje sredi noči? Ene par svečk si prižgi & tralala, že je tu romantični večer v dvoje Mene pa ju3 čaka to opravilo (likanje, ne romantični večer ... razen, če še česa ne vem ). [ Ja, Metuljček, to sem imela v mislih glede prstana . Sicer imam dost drobne prste, ampak čez členk mi gre pa fuuuuul težko, pa sem rekla, da si ga bom razširla. Ne vem pa, kako bo potem to zgledal: a bo kej mahedral spodaj al ne . Polikala pa sem kar brez svečk . Je bil moj pr kolegu v sosednjem vhodu na pivu in je prišel domov, ko sem jaz že vse polikala. Tinky, a si ti napisala, da si že dobila odgovor od subvencijo za mlade družine? Al je ena napisala, da naj bi bili odgovori julija. Al mam že res ogromno lukno v spominu Pa uživajte na morju Almera, pri nas je tud že cel teden tko, da med nama spi. Se zbuja na petnajst minut, ko jo dam pa k sebi, je pa celo noč mir Grem neki malga pojest.
|