|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.6.2009 16:10:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4076
   [Brisano sporočilo]
21.6.2009 18:24:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4077
   RE: Julijske čveke 2008-12. del
21.6.2009 19:11:50   
neboglasnica
Oj, crknjena sem...cel dan smo se potepali.

WB vse izgubljene duše!!! To je apel za vse, ki nas zanemarjajo!!

user posted image : drži se jutri!!! In ni moja teta bolna, od kolegice tašča. Bosta prišli pa dve, ena iz Varševe, druga iz slavnega Holid..... možgani ne delajo.

Še stuširam jih, pa bo!

Nanka: jutri pa zares! Drži se in pokaži se v vsem svojem sijaju!

Neposredna povezava do sporočila: 4078
21.6.2009 19:12:19   
neboglasnica
Tudi jaz bi OMV nalepke...prosiiim. Hvala.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
21.6.2009 19:15:22   
Tinky
Utrujena, utrujena, utrujena.
Spakirano je vse, par malenkosti še jutri vržem v kufer in ob 7 zjutraj via Cres.

Zdej moram še moža pošiškat, pa še na sebi genaralko nardit, si lase umit in spat!!

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4080
21.6.2009 19:23:39   
tims
Dan,

HB se je lep dan naredil. Sem dopoldne vse spakirala za Tima, tako sa sem imela potem mir. Zdele se gre še kopat, pa potem Nina in upam, da bo dons Nina kej prej zaspalauser posted image . Kakšne pobožne želje. Pa sej ni panike. Itak ponavad zaspi tam do destih, jaz pa pred polnočjo redko da grem spat.

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

tims - sem se nasmejala tistemu, da boš dala "povečat" poročni prstan - prva asociacija mi je bila, da ga boš dala narest debelejšega - ti pa si mislila širšega, ne? Ti imaš tudi take prste, da imaš bolj izrazite členke? Meni gresta prstana tako težko gor, ej, potem spodaj pa plešetauser posted image  Likanje sredi noči? Ene par svečk si prižgi & tralala, že je tu romantični večer v dvojeuser posted image  Mene pa ju3 čaka to opravilo (likanje, ne romantični večer ... razen, če še česa ne vemuser posted image  user posted image ).

[

Ja, Metuljček, to sem imela v mislih glede prstanauser posted image . Sicer imam dost drobne prste, ampak čez členk mi gre pa fuuuuul težko, pa sem rekla, da si ga bom razširla. Ne vem pa, kako bo potem to zgledal: a bo kej mahedral spodaj al neuser posted image . Polikala pa sem kar brez svečkuser posted image . Je bil moj pr kolegu v sosednjem vhodu na pivu in je prišel domov, ko sem jaz že vse polikala.

Tinky, a si ti napisala, da si že dobila odgovor od subvencijo za mlade družine? Al je ena napisala, da naj bi bili odgovori julija. Al mam že res ogromno lukno v spominuuser posted image Pa uživajte na morjuuser posted image

Almera, pri nas je tud že cel teden tko, da med nama spi. Se zbuja na petnajst minut, ko jo dam pa k sebi, je pa celo noč miruser posted image

Grem neki malga pojest.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
21.6.2009 19:26:35   
Tinky
tims, subvencije bojo začeli pošiljat šele julija user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
21.6.2009 19:35:25   
tims

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

A to misliš odgovore?

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
21.6.2009 19:35:57   
tims
No, pa le ni taka ogromna luknja v mojmu spominuuser posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
21.6.2009 19:43:41   
neboglasnica
Almera: Briljantina ok, samo konec me je razočaral, sem nekako pričakovala tisti finiš v filmskem stilu, ko Olivia zmedeno pogleda kolegice, odvrže cigareto.... Me je pa sodelavka presenetila, tu je igrala Betty, ker je bila v supergah, špago naredi...v službi vednos troge vrtoglave pete...

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
21.6.2009 19:53:18   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: tims

A to misliš odgovore?

ja, odločbe

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
21.6.2009 20:08:41   
netki
neboglasnica....kje ste bli vi zdej na morju?

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
21.6.2009 20:13:55   
tims

IZVIRNO SPOROČILO: tims

A to misliš odgovore?

ja, odločbe

Najlepša hvala za odgovor.

Lačna sem, pa sploh ne vem kaj bi jedla. Se mi motajo same take stvari po glav, k jih nimamo doma. Ena od teh stvari so npr. kalamari na žaruuser posted image user posted image . Ko da bi bla nosečauser posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
21.6.2009 20:15:21   
3jeMi
ja, tristo polulanih in pokakanih plenic... kwa so trenutno AB najbolj prodajani proizvod za naše otročiče?... jooooooj... user posted image
jah, mi smo jih morali popiti do konca...

drugače pa... včerajšnji dan smo preživeli, deževno in vetrovno, danes samo vetrovno (op. kučica se nam kar zagunca ob vsakem sunku, buh ne dej, da je tenda odprta... aj, potem smo pa kot na jadrnici) in smo imeli bolj "izlete"... včeraj v šoping v Koper (Almera škoda, da nismo prišli skupaj user posted image ), danes pa na sprehod po Kopru... upam, da ta teden skočimo še enkrat v Piran do 24julij in po sliko, ki jo dobim za RD user posted image
... drugače pa... naš dec je ugotovil, da se da tudi celo noč prespat user posted image , samo od tele angine dalje smrči kot en star dedek user posted image  (moram na naslednjem pregledu vprašat, če je vse OK... upam, da je), čez dan pa samo kako urco... danes pa je misteriozno pogruntal, da se da tudi piti po slamici... vodo pa pije samo iz flaške od Jane Junior...
... šefica Lara ga pa itak žura, mama in ata ji ne dasta miru, karnaprej v akciji, mala pa spi celo noč in še čez dan kaki 2 urici, ji pa revici nagajajo zobki... kar naprej si nekaj rine v usta, samo noben neče in neče ven user posted image

nič, zdaj grem pa en mailček napisat v službo, ker samo še 2 tedna (jutri se mi uradno zaključi porodniška) pa bo treba back... in bi bilo fajn, da mi dečva, ki me nadomešča malo pove kako in kaj zadevice stoje...

p.s. moj je rekel, da morem napisat tole: Nam je tako luštn na morju!... s tem hoče bit žleht... user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
   [Brisano sporočilo]
21.6.2009 20:56:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4090
21.6.2009 21:05:08   
Majuska
No še dobro, da se je vreme umirilo ... sem bila dopoldne pridna, sem pospravljala, dala prat perilo, kuhala. Sem si potlej rekla, mami si zasluži kavo in sem fanta malo pobrcala, da sta me peljala v Tivoli user posted image po sprehodu smo šli še do naše mami, ker gre jutri na morje in se 10 dni ne bomo videli. Itak bom morala k njej hodit rožice in vrt zalivat user posted image

Tinky, želim vam čudovite počitnice!!

3jeMi, veeeem da vam je luštno, ampak vseeno vam ni ratalo bit žleht ... povej mi, je morje dovolj toplo za naše malčke? Konec tedna bo moj frej, pa je namignil, da bi morda kaj na obalo odšli. Moramo testirat šlauf za malega user posted image

Tims ... a slučajno kaj ne vemo? user posted image user posted image

Almera - Bor že tako lepo špancira naokoli?? Ma super ste user posted image

Dekleta, bi katera kofetkala npr. v torek? user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
   [Brisano sporočilo]
21.6.2009 21:11:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4092
21.6.2009 21:12:56   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: netki

Na Lošinju, v Bučanjih.

Almera: hvala za nalepke in seveda za trud (Ikea).

: tebi sem dolžna še en odgovor glede negativov. Dokler nismo kupili digitalca, kateremu sem se jaz butara zeloooo dolgo upirala, smo seveda pritiskali na navaden fotoaparat. Otrokom sem redno urejala albume, najin s epa konča na začetku leta 2002. In akcija, vse do leta 2005 sem morala sedaj negative prebrskat, pregledat, označiti in vse pripraviti za razvijanje. Takole sedaj izgleda: vse imam v kuverti, notri listek, na katerem piše, kateri print sodi tja, katere slike naj razvijejo in koliko komadov. Jezi me samo to, da ne najdem treh negativov oz. koščkov le-teh. Saj vem zakaj jih ni. Sem jih dala v ponovno razvijanje dolgo dolgo nazaj, pa sedaj ne najdem. Tokrat bom izjemoma počakala še kak mesec in ne bom besno preobrnila hiše na glavo in če jih še vedno ne bom našla, bom nesla teh nekaj (7 kom) slik poskenirati.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
21.6.2009 21:13:27   
neboglasnica
Bemti, we are sorry, komaj sem se izvlekla ven

Neposredna povezava do sporočila: 4094
21.6.2009 21:16:29   
neboglasnica
Danes smo poslikali čudovite fotke, samo kaj ko se mi ne ljubi pretočit slik, kot bi rekla Majuska. Smo šli na kosilo h Kamnikar, nekam v pipino lulo, kjer se moraš predhodno najaviti za kosilo, pojedli njami kosilo, nato sladica, da jo vikaš in se naigrali na igralih, si ogledali domače živali, videli pava, žrebičke, kokoši, peteline, kozice, mamo svinjo kako doji svojih osem mladičkov (uspeli celo fotkniti), krokarja...

Neposredna povezava do sporočila: 4095
21.6.2009 21:16:51   
neboglasnica
Gruntam, če je prepozno za sladoled??? HM. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4096
   [Brisano sporočilo]
21.6.2009 21:17:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4097
   [Brisano sporočilo]
21.6.2009 21:18:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4098
21.6.2009 21:25:00   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: netki

Na Lošinju, v Bučanjih.

a to prek kake firme?
in kako ti je blo všeč?

Neposredna povezava do sporočila: 4099
21.6.2009 21:26:49   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Neboglasnica - kdaj boste šli v Ikeo? Bom imela eno prošnjo

Kmalu, v juliju bom malce mulce odpeljala v tujino.

TX za lažjo odločitev glede sladoleda.

Gruntam, če sem mogoče vrgla te manjkajoče negative v smeti, ko sem metala stran te kao prazne kuverte od fotk. Šment, naj grem brskat v kontejner??

Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?