|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
20.6.2009 13:13:41   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mića

ne vem ce je to pravi naslov
ampak vseeno se moram na nekoga obrniti
v sredo sem imela 1 postopek iui
sedaj pa dolgih 14 dni čakanjauser posted image
sej ne vem vec sama kaj bi s seboj
sem sama sebi odveč
najhujš pa je ker si ne morem pomagat da nebi razmisljala kako bom spet razocarana in tako se ne upam nic veselit in nič pricakovatiuser posted image user posted image user posted image user posted image ker bo potem spet jok

nč na neumnosti mislt!!! Možgane na off, pa bo, držim pesti.

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 876
20.6.2009 13:22:37   
Goldy
mića - mislit čimbolj pozitivno. Vem, da se mogoče sliši obrabljeno, samo poskusi. Bila sem na istem, ampak sem se res trudila (vmes brala knjigo The secret) in je šlo. 2x ne, 3-ič pa. Držim pesti!!!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 877
20.6.2009 14:37:18   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: mlinček

dobro jutro vsem, evo novice:

Sve dve majhni pupici, Taja (2250g, 45cm) in Anja (2500g, 48cm) in bova velik nagajali mamici in očku. Prišle sva vas pozdravit ob 1.06 oziroma 1.11 uri 20/06/2009 in sva seveda dvojčici. Mamica (mlinčka) in očka (mlinček) naju ne spustita izpred oči, sva njun dvojni srček, njuna dvojna največja sreča. Obe se počutiva super, prav tako tudi mamica mlinčka, ki naju je skupaj odpeljala v sobico ša za cca. 3 dni, potem pa greva v raj - domov, kjer sta mamica in očka že vse zrihtala in pripravila da se bomo imeli super.

Vaše nove navijačice Taja user posted image  in Anja user posted image .

Očka pa je seveda presrečen, aja kavico pa si same skuhajte, ker očka gre an majčkeno počivat, pol pa naju bo spet "crklav".

Vsem borkam in borcem sporočam, vredno se je truditi že samo za en tako velik čudež, če sta pa dva pa toliko bolj. Skratka nikoli ne obupajte. user posted image

Mašina ja ... Mlinčkovi, tole pa je lepa sobotna novička user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

če pomislm mal nazaj sem včeraj takle cajt al pa kako uro prej božala Mlinčkin buši v kafiču porodnišnice, pa me je ena tamikena Mlinčketa našutirala v dlan, jaaa, mi je dala GIVEMEFIVE ... sam ne vem kera je bla, vsekakor sta naj naj princeski Mlinčkolinki ....

Poljubček obema, pa mamici, ma ja, pa atiju tut, kaj pa je on boljši da ga ne bi dobil hehehe ...

Vsekakor pa si Mlinko tatko, tako lepo napisal tole proti koncu, da mam kr fajhtne učke ...

Bodite vsi zdravi, srečni in ringarajčki !!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 878
20.6.2009 14:38:51   
sonček33
Ti Gretka pa tudi vedno tako lepo napišeš, da kar toplo rata pri srčku. Kako si bejba?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 879
20.6.2009 14:47:42   
miklarom
zarči - lubika moja lepo uživaj na dopustuuser posted image . pogrešala te bomuser posted image . rtm

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 880
20.6.2009 14:49:36   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: mića

ne vem ce je to pravi naslov
ampak vseeno se moram na nekoga obrniti
v sredo sem imela 1 postopek iui
sedaj pa dolgih 14 dni čakanjauser posted image
sej ne vem vec sama kaj bi s seboj
sem sama sebi odveč
najhujš pa je ker si ne morem pomagat da nebi razmisljala kako bom spet razocarana in tako se ne upam nic veselit in nič pricakovatiuser posted image user posted image user posted image user posted image ker bo potem spet jok

Pozdravljena med nami,

najprej vrzi tegale žalostnega smeška v kanto, pol pa si sposodi tistega z nasmehom in gremo dalje, lej;

vsako leto imaš 12x možnost za en velik minus in razočarnaje, to si vzami v zakup, tega ti nihče ne more vzet ... no pa sva negativnost spravli v en žakelj, zdaj ga zaveži in postavi v kot ...
(aha, pa da ne bo pomote, ne govorim na pamet; še vedno sem namreč borka, taka bolj tiha trenutno, ampak z vsakim minusom sem bolj vztrajno vztrajna)
... in potem ko vso slabo voljo , ma ne vso, veliko večino, pa razmišljanje o neuspehu pomakneš na kraj, se pomakni k optimizmu in razmišljaj nekako takole; minus je ena črtica, ki je tako zmatrana, da mora ležat, ker je itak ena navadna negativka, če ji pa dovoliš, da jo obišče pozitivka, to je tista ki je pokončna in vzravnana, ti bosta pa skupaj pričarali plus ...
... zato vedno dovoli optimizmu, da ti pomaga prebrodit krizo s pesimizmom, tudi ko je resnično videt po 14 dneh, ali pa minus na testu, takrat ga je treba spustit blizu in želim ti, da ti že ta mesec navpična črtica naredi plusek na testu ter s tem pripelje v dom srečne smehljaje ...

skratka - NE NAJ SE !!!!!!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 881
20.6.2009 14:51:26   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ti Gretka pa tudi vedno tako lepo napišeš, da kar toplo rata pri srčku. Kako si bejba?

Eh sončika, tale mesec je bil katastrofca ... ki jo počasi prebolevamo, ker pač ne gre drugače ...

pa če to odštejem sem kr dobro ...

tvoj malček je pa pravi lepotec ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 882
20.6.2009 14:52:11   
Goldy
gretka - helloooo, lubica, kako???user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 883
20.6.2009 14:58:36   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

gretka - helloooo, lubica, kako???user posted image

halo dušo draga, evo ... sem misla da nam bo kej ratal ta mesec pa spet nau nč ... klinc ... pa mrbit naslednjega ...

kako se vi rihtate?????

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 884
20.6.2009 15:28:09   
Goldy
Grethy - eh, človek mora bit optimističen, ni druge. user posted image  Mi se rihtamo ok. Cartamo, previjamo, jemo, jočemo, cartamo, aja pa spimo....user posted image  Mal smo utrujeni, pa saj bo....user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 885
20.6.2009 15:31:32   
mića
hvala goldy in lana70 za spodbudne besede
sej vem da nam je vsem tezko in hudo sam jaz enostavno nimam srece
prvo sva z mozem 3 leta hodila od poncija do pilata na te preiskave posege itd
potem pa nama je končno po 4 letih matranja in razocaranj rekel dr da bi sli pa v iui postopek letos februarja
user posted image user posted image user posted image  veselje da ni vecjega
in ko sem cakala vabilo ni blo ne vabila ne user posted image  super sem si mislila da ne zamudim in cakam spet en mesec
nato šok sicer pozitiven naredim test in velik user posted image joj kaj zdej
nč vsa vesela odpovem iui hitr na bolnisko da ne bi blo kej narobe ker mam kr tezko delo potem pa naizmerna sreca en mesec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
po enem mesecu pa drugi sok ss v 8 tednu
no in sedaj smo zaceli z iui postopki
sam same vidte kakor sem napisala pr men ne more it nč brez komplikacij in po vsem tem je res tezko mislit pozitivno
drzim pesti za vse nas da bi ble vse cimprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ter bile vse v sedmih nebesih tako kot sem bila jaz tistih mesec dni ko sem vedela da sem user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 886
20.6.2009 15:48:29   
Grethy
Mića, poznam te tvoje bolečine in bom mislila nate, da ti enkrat (vsaj enkrat user posted image )  uspe preskočit te tegobe in prit do mirne user posted image in po user posted image do zdravega deteta ... to želim res vsem, ker vem, da se nobena ne trudi kr tako in da ta naš trud tudi ni it v štacuno po kilo kruha ampak vse kaj drugega in da ne bomo obupale ...

močno močno držim pesti da bo !!!!!!!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil Grethy -- 20.6.2009 15:49:17 >

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 887
20.6.2009 15:55:44   
mića
hvala grethy
sej bo sam danes sem mal depresivna izgleda da je tud to vreme mal krivo
bo bolje
me pa zanima ce je se katera mela iui zdej v kratkem pa klomifen za stimulacijo aha pa se to kaj je to stopka mi je jasno kaj pa cez en teden zakaj je ta inekcija
prosim za odgovor

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 888
20.6.2009 16:28:04   
Goldy
mića - tu so dekleta v postopku IVF, lahko, da je katera imela IUI, da ti bo lahko pomagala. Drugače je pa stopka injekcija, ki jo dobiš, ko so folikli dovolj veliki, da ne popokajo in čez 36 ur imaš punkcijo. Kar pogumno, vidim, da ti ni bilo z rožicam postlano. Itak večini od nas ne. Jaz sem imela ss v 5 tednu. V 1. postopku IVF, no v 3. pa ratalo in zdaj imamo doma 11 staro punčko. user posted image

grethy - tudi vama bo uspelo, saj mora!!! Ni user posted image , da ne! Pol bosta pa mal neprespana okrog hodila. user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 889
20.6.2009 16:35:07   
mića
nismo se prav razumele za stopko vem samo cez en teden moram dobit se eno inekcijo to mi ni jasno zakaj je

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 890
20.6.2009 16:38:32   
Goldy
mića - ups. Teaga pa tudi jaz ne vem. Me po IVF nič ne dobimo. Mogoče bo katera druga videla.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 891
20.6.2009 16:39:52   
Reby
Goldy - a Alja pančka? user posted image
mića - mislim, da dobiš mogoče hormonsko injekcijo, ne bom pa pametna... Držim pesti, da ti uspe.

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 892
20.6.2009 17:06:42   
mića
hvala punce za pomoč
a mogoče veste na koga se lahko obrnem v tem primeru
meni so samo rekli da si moram dati injekcijo pregnyla cez en teden za potporo morebitne nosecnosti
ampak to je ista inekcija kot sem si dala ko je bil cas za stopko
ne vem nc vec sem cist zmedena

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 893
20.6.2009 17:33:58   
kimsy
najprej Mlinčkovim čestitke za dvojno srečo! To bo veselja. user posted image  user posted image  user posted image
lana70 - bravo za folikel. Upam, da bo kmalu dovolj izletov v lj. Držim pesti!
miča - stopko čez en tedn dobiš za podporo morebitni nosečnosti. Daš si jo sama tako, kot si si dala stopko. Ja, se mi zdi, da je res ista injekcija. Se ne spomnim več.

Še moje poročilo. Res je kar sm slišala, da je dr. D fenomenalen G za neplodnost, v nosečnosti pa ni lih tok zagnan. Pogledal me ni nč, je reku, da je vse lepo, da će sm tako dolgo zdržala, imam 99% možnosti, da donosim. user posted image . Ok, To je blo vse. Nuhalno imam 9.7. 09
Sm pa se opogumila in ga vprašala kaj je s SO. Se je čist začudu in mu ni blo jasno od kod meni ideja, da so prepovedani. Sem rekla, da so sestre na IVF-ju tako rekle in je rekel, da mi daje zeleno luč. Da nismo nič drugačne nosečnice od ostalih, sam do nosečnosti smo malo drugače prišle. user posted image

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 894
20.6.2009 20:01:51   
Goldy
Reby - Aljaje spala, pol sem jo pa mal očku uturila, jutri imamo piknik v čast Aljinega rojstva. Pa je še neki po štarcuni skakal. 

Pa smo 4!!!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 895
20.6.2009 20:08:15   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

lana70 - bravo za folikel. Upam, da bo kmalu dovolj izletov v lj. Držim pesti!  tudi jaz to srčno upam...sem si že obetala dolgo spanje jutri, na pa nič user posted image ...no, se bom pa kdaj drugič user posted image

Še moje poročilo. Res je kar sm slišala, da je dr. D fenomenalen G za neplodnost, v nosečnosti pa ni lih tok zagnan. Pogledal me ni nč, je reku, da je vse lepo, da će sm tako dolgo zdržala, imam 99% možnosti, da donosim. user posted image . Ok, To je blo vse. Nuhalno imam 9.7. 09
Sm pa se opogumila in ga vprašala kaj je s SO. Se je čist začudu in mu ni blo jasno od kod meni ideja, da so prepovedani. Sem rekla, da so sestre na IVF-ju tako rekle in je rekel, da mi daje zeleno luč. Da nismo nič drugačne nosečnice od ostalih, sam do nosečnosti smo malo drugače prišle. user posted image

user posted image user posted image user posted image  alora...a si že sporočila novico svojemu user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 896
20.6.2009 20:17:24   
Reby
kimsy - super, da je bilo na pregledu vse ok user posted image , zdej pa res lahko prideš k nosečkam user posted image . Kdaj imaš pa PDP, ti je kaj rekel?
Goldy - ta vaš ati je pa res priden. Uživajte jutri na pikniku user posted image
Zarja - uživajta na Lefkasu user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 897
20.6.2009 21:37:13   
Pija76
Mlinčkovi user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  bravo!!! Taja in Anja dobrodošli, mamica ksihtek čestitke, očka tebi pa na zdravje. Madoniš je lep dan danes!

Mića pogumno, je pa seveda težko! Vse to vemo, ampak poskušamo biti optimistične!

Vsem en lep pozdravček, midva sva se domov priguncala user posted image , no mi3 smo se!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 898
20.6.2009 22:21:04   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: mlinček

dobro jutro vsem, evo novice:

Sve dve majhni pupici, Taja (2250g, 45cm) in Anja (2500g, 48cm) in bova velik nagajali mamici in očku. Prišle sva vas pozdravit ob 1.06 oziroma 1.11 uri 20/06/2009 in sva seveda dvojčici. Mamica (mlinčka) in očka (mlinček) naju ne spustita izpred oči, sva njun dvojni srček, njuna dvojna največja sreča. Obe se počutiva super, prav tako tudi mamica mlinčka, ki naju je skupaj odpeljala v sobico ša za cca. 3 dni, potem pa greva v raj - domov, kjer sta mamica in očka že vse zrihtala in pripravila da se bomo imeli super.

Vaše nove navijačice Taja user posted image  in Anja user posted image .

Očka pa je seveda presrečen, aja kavico pa si same skuhajte, ker očka gre an majčkeno počivat, pol pa naju bo spet "crklav".

Vsem borkam in borcem sporočam, vredno se je truditi že samo za en tako velik čudež, če sta pa dva pa toliko bolj. Skratka nikoli ne obupajte. user posted image

ČESTITKE DRUŽINICA user posted image user posted image user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 899
20.6.2009 22:22:18   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Zarja in T1979 (btw, kje se skrivaš?) - vse najboljše pupe in želim vama enega ali dva lepa zakladka user posted image

user posted image

...z zamudo ampak od srca vse naj naj obema user posted image ...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?