Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinček dobro jutro vsem, evo novice: Sve dve majhni pupici, Taja (2250g, 45cm) in Anja (2500g, 48cm) in bova velik nagajali mamici in očku. Prišle sva vas pozdravit ob 1.06 oziroma 1.11 uri 20/06/2009 in sva seveda dvojčici. Mamica (mlinčka) in očka (mlinček) naju ne spustita izpred oči, sva njun dvojni srček, njuna dvojna največja sreča. Obe se počutiva super, prav tako tudi mamica mlinčka, ki naju je skupaj odpeljala v sobico ša za cca. 3 dni, potem pa greva v raj - domov, kjer sta mamica in očka že vse zrihtala in pripravila da se bomo imeli super. Vaše nove navijačice Taja in Anja . Očka pa je seveda presrečen, aja kavico pa si same skuhajte, ker očka gre an majčkeno počivat, pol pa naju bo spet "crklav". Vsem borkam in borcem sporočam, vredno se je truditi že samo za en tako velik čudež, če sta pa dva pa toliko bolj. Skratka nikoli ne obupajte. Mašina ja ... Mlinčkovi, tole pa je lepa sobotna novička če pomislm mal nazaj sem včeraj takle cajt al pa kako uro prej božala Mlinčkin buši v kafiču porodnišnice, pa me je ena tamikena Mlinčketa našutirala v dlan, jaaa, mi je dala GIVEMEFIVE ... sam ne vem kera je bla, vsekakor sta naj naj princeski Mlinčkolinki .... Poljubček obema, pa mamici, ma ja, pa atiju tut, kaj pa je on boljši da ga ne bi dobil hehehe ... Vsekakor pa si Mlinko tatko, tako lepo napisal tole proti koncu, da mam kr fajhtne učke ... Bodite vsi zdravi, srečni in ringarajčki !!!!!!!!!!!!