|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
18.6.2009 22:16:00   
*Junona*
Želim vam lahko noč in sladke sanje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
18.6.2009 22:35:25   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Želim vam lahko noč in sladke sanje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
enako lepe sanje in naj otročki spijo mirno

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
18.6.2009 23:45:59   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

user posted image rabim pomoč oz.nasvet: moj mali že 2 dni kak bolj trd kakec,tak da se skoraj joče zraven ko pritiska in pol pade ven mala "klobasica",včeri so bile kar 3,dans pa 1... user posted image kaj lahko naredim user posted image - do sedaj ni bilo nobenega problema,je imel skos bolj tekoče,zdaj pa to??? prav smili se mi user posted image
hranim ga z aptamilom comfort 1,že od začetka,zato mi je to čudno,pa včasih dobi še malo komarčkovega čaja...
hvala za kakršenkoli nasvet!!!

Jaz bi mu večkrat na dan ponudila vodo, saj baje AM zna rahlo zapirat otroke in je fajn dodajat vodo. Pa res vodo, ne čaj, saj ni isto. Midve z Elo sva izključno na AM in zraven ji dajem še vodo. Še ne ve, kaj je to čaj user posted image user posted image user posted image .

nenaLena: hvala za nasvet,bom poskusila mu dajat kar vodo namesto čaja - HB je prej kakal že malo manj trdo,vendar še vedno ni tako blato kot je bilo prej... user posted image

Je pa baje možno tudi, da mu ne paše vrsta AM, čeprav jo je že od začetka. Če kljub vodi ne bo ok, morda razmisliš o menjavi AM? user posted image

evo mene,komaj sem našla nekaj časa za računalnik,moj mali spi,za mano pa je user posted image dan...
HB,se zadeva s kakanjem izboljšuje,danes je 2x kakal,pa je bilo dosti bol tekoče kot včeraj in predvčerajšnjim,tak da mislim da bo user posted image user posted image user posted image še enkrat hvala za nasvete,voda očitno zaleže in prečisti user posted image
danes sem cel dan imela obiske,tak da že komaj gledam,pa še z ianom sma sama doma user posted image ati je šel službeno v Milano in pride nazaj v soboto user posted image
ja,spet je bilo pol njegove familije na obisku,pa še sama doma user posted image za znoret - pa je mali ravno zaspal,preden so prišli,ampak so mogli tolk okoli njega skakat,sploh od brata otroka,da sta ga zbudila user posted image sem bila jezna ko user posted image in sem se komaj zadrževala - zdaj pa res upam,da jih vsaj 3 mesece ne bo več sem!!! nič,ne bom vam več težila,grem počasi še jaz spat user posted image
sladke sanje in veselo hranjenje in cartanje vam želim ponoči user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
18.6.2009 23:53:54   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Punce, a mate vse 2. pregled pri 2 mesecih, ker naš ga bo imel šele septembra, ko bo cepljen, pa se men zdi do takrat še ful daleč - občutek imam, da so neki zabrklal. Saj s cepljenjem se mi ne mudi, ampak malo počekiral bi ga pa vseeno lahko.

pat74: midva imama 2.pregled tudi kasneje (prvega sma imela 2.6.),in sicer šele avgusta,pri 3 mesecih,zdaj julija pa nobenega - nimam pojma,kako majo to urejeno user posted image sem mislila,da je od začetka vsak mesec user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
18.6.2009 23:55:34   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

cveta in nmagk uživajte na morju user posted image user posted image user posted image

se pridružujem zgornjim željam - naj bo še nekaj za nas,ki bomo doma user posted image

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
19.6.2009 7:01:06   
malcekvita

evo mene,komaj sem našla nekaj časa za računalnik,moj mali spi,za mano pa je user posted image dan...
HB,se zadeva s kakanjem izboljšuje,danes je 2x kakal,pa je bilo dosti bol tekoče kot včeraj in predvčerajšnjim,tak da mislim da bo user posted image user posted image user posted image še enkrat hvala za nasvete,voda očitno zaleže in prečisti user posted image
danes sem cel dan imela obiske,tak da že komaj gledam,pa še z ianom sma sama doma user posted image ati je šel službeno v Milano in pride nazaj v soboto user posted image
ja,spet je bilo pol njegove familije na obisku,pa še sama doma user posted image za znoret - pa je mali ravno zaspal,preden so prišli,ampak so mogli tolk okoli njega skakat,sploh od brata otroka,da sta ga zbudila user posted image sem bila jezna ko user posted image in sem se komaj zadrževala - zdaj pa res upam,da jih vsaj 3 mesece ne bo več sem!!! nič,ne bom vam več težila,grem počasi še jaz spat user posted image
sladke sanje in veselo hranjenje in cartanje vam želim ponoči user posted image user posted image user posted image

joooj ninica, jst v takih primerih kr ošpice dobim user posted image !!!!!!! tud jst ne maram, da mi kdo skače okrog otroka, sploh pa ne maram obiskov še imet, dokler si ne uredimo svoje dnevne in nočne rutine, je pa res, da ne moreš rečt, ne mi prihajat na obisk.... Jst rada vidim, da se mi napovejo, pa potem rečem, kdaj je primerna ura, drugače sem ful nervozna, mali pa tudi.

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
19.6.2009 7:09:56   
malcekvita
naš srček je včeraj ob 20.30 po kopanju izrazil željo, da ga dam spat. Začel je jokcat, drgnil si je očke, no pa sem ga podojila, kupčka podrla in ga položila v posteljico. Zaspal je do 04.50, ko se je gospodič že spočil in  bi se igral. (no pa sem ga že ob 01.20 podojila v spanju, ker drugače moj jošk ne bi zdržal, ga ni zmotilo). No in moj mali angelček je torej 10 do 5 spet pri meni pil, iskal moj pogled( gledala sem ga skozi trepalnice, da vidim, kaj dela user posted image , sem se delala kokr da spim) in se tako prikupno smejčkal, da bi ga najrajši pojedla! no pa se je v najini postelji še polulal, sem ga morala še previt, ker je bil ves moker in na previjalki spet išče pogled, se smejčka, meni se je srce trgalo, ker sem ga morala ignorirat. Pol sem mu še malo dala jošk in položila v posteljico. Sicer je bil še buden, ampak se je uspaval in se zdej moj tigerček prebuja. Grem ga pocartat user posted image user posted image .
se tipkamo pol

Neposredna povezava do sporočila: 3182
19.6.2009 7:57:51   
Pat74
Malcekvita naš ima tud podoben ritem kot tvoj - najbolj je živahen in smejčkast ob 4-ih zjutraj, jaz sem pa takrat najbolj koma - in ga moram tud ignorirat - ampak včasih začne pol protestirat in si ga dam pol v posteljo, da pri meni zaspi in ga potem preložim v njegovo pojstlco. Očitno sta taledva najina jutranja ptička, ker tud naš rad gre zvečer ob normalni uri spat - če ne pa joka in brca z nogicami, da človek misli, da ima krče, ampak sem ga pogruntala: če ga nesem spat v sobo, takoj utihne in zaspi.

Punce lep dan, ker jutri bo baje ful mraz - jest šibam pod tuš, pol pa greva s tamalim malo ven.

Neposredna povezava do sporočila: 3183
19.6.2009 8:26:25   
kpmk
Pat74 - mi smo imeli pregled tudi pri 2eh mesecih. Če se ti zdi da so kaj zašuštrali pokliči. Mi smo sicer imeli sedaj samo kontrolo teže, a sma si sama morala izborit da sma šla k dr. da sva še napotnico dobila za nogico
malcekvita - mi še vedno povijamo široko, gremo pa čez 2t (2t prej) na pregled in upamo na 1A, ker je malemu res vroče ko ga tako na široko povijam
morje - vse ki greste na morje, uživajte še za nas, ki gremo malo kasneje in potem poročajte in kakšen nasvet bo dobrodošel user posted image
detelja - si pa brihtna, že dojenčico učiš kako in kaj user posted image  hja s tabo in majo pa se ni za hecat, že preveč trenirata user posted image user posted image
obiski - jst pa sem opazla, da če je mali full zaspan in če skoz nekdo v njega dreza, da rata full tečka. Se nam je to zgodilo in sem ga peljala stran od obiska in je zapanču user posted image user posted image  Miru sicer ni imel (malo stanovanje) ampak vsaj nihče ni vanj drezal,... varianta "ja buci buci buc"user posted image user posted image  Če je pa naspan, se pa full rad pogovarja, tud je taka čveka, da moj ko pokliče iz službe včasih misli da jst zraven godem,... user posted image user posted image
sonček85- včeraj je pri nas delovala uspavanka podobna voščilnici ( tist od telegrama ona lunica) . Hvala za nasvet user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
19.6.2009 8:27:05   
kpmk
Malo sem pokomentirala.
Želim vsem lep dan in izkoristite ga user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
19.6.2009 11:21:49   
malcekvita
Pat74 ma sej so face, men je všeč, da tako zgodaj zaspi, da imava pol z user posted image  čas še zase. Lahko user posted image , gledava tv, se pogovarjava, plačava račune...user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
19.6.2009 13:05:14   
nmagk
Danes je pa naša Karolinca podrla vse rekorde,zvečer je zaspala že ob pol devetih in spala do 7h zjutraj,popapala in spala še do pol 9h.Sem se sama avtomatsko zbudila ob pol 5h in ker je trdno spala sem kar ornk pogledala,če sploh še diha,na splošno je ratala zelo pridna tudi čez dan veliko spi ali pa se smejčka in pogovarja,res so pravi cukri bi jih kar popapal.
Zvečer se pa vrne moj sonček Ana,so bli s šolo na taboru in jo že zeloooo,zeloooo pogrešam.
Tale vreme je pa res za pop....jutri bo spet dež in hladneje,sem mislila,da bom že v torek šla na morje pa bom raje počakala do petka,da se ta vreme malo umiri.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

Neposredna povezava do sporočila: 3187
19.6.2009 13:56:05   
Anonimen

user posted image rabim pomoč oz.nasvet: moj mali že 2 dni kak bolj trd kakec,tak da se skoraj joče zraven ko pritiska in pol pade ven mala "klobasica",včeri so bile kar 3,dans pa 1... user posted image kaj lahko naredim user posted image - do sedaj ni bilo nobenega problema,je imel skos bolj tekoče,zdaj pa to??? prav smili se mi user posted image
hranim ga z aptamilom comfort 1,že od začetka,zato mi je to čudno,pa včasih dobi še malo komarčkovega čaja...
hvala za kakršenkoli nasvet!!!

Jaz bi mu večkrat na dan ponudila vodo, saj baje AM zna rahlo zapirat otroke in je fajn dodajat vodo. Pa res vodo, ne čaj, saj ni isto. Midve z Elo sva izključno na AM in zraven ji dajem še vodo. Še ne ve, kaj je to čaj user posted image user posted image user posted image .

nenaLena: hvala za nasvet,bom poskusila mu dajat kar vodo namesto čaja - HB je prej kakal že malo manj trdo,vendar še vedno ni tako blato kot je bilo prej... user posted image

Je pa baje možno tudi, da mu ne paše vrsta AM, čeprav jo je že od začetka. Če kljub vodi ne bo ok, morda razmisliš o menjavi AM? user posted image

Super za kakanje! user posted image user posted image user posted image Tudi midve sva imele bolj tečen dopoldan, Ela ni hotela zaspat drugače kot da sem jo nosila okrog, bog ne daj, da bi se ustavila user posted image user posted image user posted image . Nikakor se ni mogla umirit, pa čeprav je bila ravno nahranjena, previta, ni ji bilo vroče, vodo sem ji ponudila. Potem je pa zaspala v sekundi in zdaj že eno uro spi kot polhek user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ninica23)
  Neposredna povezava do sporočila: 3188
19.6.2009 14:56:32   
malcekvita
nobene ni na RR user posted image , ste vse zunaj s svojimi sončki. midva sva šla ven že ob 8.30, ko je bla še normalna temperatura, pa fini sveži zrak. domov sva prišla malo čez 10 in se je začelo zunaj že fajn segrevat. komaj čakam, da bo ura 17, ko bova šla spet ven. sam v bodiju in pokriti s pleničko user posted image . me že kliče user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
19.6.2009 15:05:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Malcekvita naš ima tud podoben ritem kot tvoj - najbolj je živahen in smejčkast ob 4-ih zjutraj, jaz sem pa takrat najbolj koma - in ga moram tud ignorirat - ampak včasih začne pol protestirat in si ga dam pol v posteljo, da pri meni zaspi in ga potem preložim v njegovo pojstlco. Očitno sta taledva najina jutranja ptička, ker tud naš rad gre zvečer ob normalni uri spat - če ne pa joka in brca z nogicami, da človek misli, da ima krče, ampak sem ga pogruntala: če ga nesem spat v sobo, takoj utihne in zaspi.

Punce lep dan, ker jutri bo baje ful mraz - jest šibam pod tuš, pol pa greva s tamalim malo ven.

Očitno je to neka aprilska ali pa ovnovska fora, ker je Ela ful podobna user posted image user posted image user posted image . Najbolj je dobre volje in največ se smeje zjutraj ob 5h in 6h, zvečer pa se uro ali uro in pol jočeva in nosiva, isto tako brca z nogami, pa vem, da nima krčev ... toda jaz še nisem pogruntala, kaj bi jo tako umirilo kot tvojega soba user posted image . Sedaj je s tem jokom in brcanjem z nogami začela tudi čez dan, ko je zaspana. Ravno sva imela eno tako mini "bitko": takoj, ko se je najedla, je začela cvilkat, nič ji ni pasalo v mojem naročju (včasih je vedno zaspala v mojem naročju), sem jo kar nesla v najino posteljo in se vlegla zraven. Kakšnih 5 minut je cvilila z zaprtimi očkami, ko se je nekoliko umirila, pa sem jo dala na bok in je takoj zaspala. Na boku vedno takoj zaspi, samo je ne smem prehitro obrnit, ker potem se jezi. Joj, to je cela umetnost, kako te naše zakladke spravit spat user posted image user posted image user posted image . user posted image Vprašanje za tiste, ki ste mamice že večjim otrokom: saj te težave s spravljanjem spat so kasneje lažje, ko otrok že kaj razume in posluša pravljice, a ne?

(odgovor članu Pat74)
  Neposredna povezava do sporočila: 3190
19.6.2009 15:07:51   
malcekvita
Nena, valda da je lažje, sej to so naši mali ovenčki user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
19.6.2009 15:08:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Danes je pa naša Karolinca podrla vse rekorde,zvečer je zaspala že ob pol devetih in spala do 7h zjutraj,popapala in spala še do pol 9h.Sem se sama avtomatsko zbudila ob pol 5h in ker je trdno spala sem kar ornk pogledala,če sploh še diha,na splošno je ratala zelo pridna tudi čez dan veliko spi ali pa se smejčka in pogovarja,res so pravi cukri bi jih kar popapal.
Zvečer se pa vrne moj sonček Ana,so bli s šolo na taboru in jo že zeloooo,zeloooo pogrešam.
Tale vreme je pa res za pop....jutri bo spet dež in hladneje,sem mislila,da bom že v torek šla na morje pa bom raje počakala do petka,da se ta vreme malo umiri.

To pa je dobrih 10 ur, bravo! user posted image user posted image user posted image A je bila potem zelo lačna, ko se je zbudila? Ela po nočnem spancu, ki traja 7-8 ur, potem tako plane na flaško, kot da že tri dni ne bi jedla user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3192
19.6.2009 15:12:41   
Anonimen

nobene ni na RR user posted image , ste vse zunaj s svojimi sončki. midva sva šla ven že ob 8.30, ko je bla še normalna temperatura, pa fini sveži zrak. domov sva prišla malo čez 10 in se je začelo zunaj že fajn segrevat. komaj čakam, da bo ura 17, ko bova šla spet ven. sam v bodiju in pokriti s pleničko user posted image . me že kliče user posted image

Kako sta pridna! user posted image Midve sva takrat še spale oziroma sva se trudile spati: mamica zaspana, Ela pa bi spala, pa ne bi ... potem je tako dolgo rogovilila, da sem se morala ob 9.30 vstati user posted image user posted image user posted image . Ko sem se vstala, pa je bila čisto tiho user posted image user posted image user posted image . Ta naša gospodična očitno ve, kako mamico vreči iz postelje user posted image user posted image user posted image . In preden sva se potem najedli, previli, uspavali, jaz vmes pospravila, potelovadila, stuširala in umila lase, nekaj pojedla ... vmes še dvakrat hranjenje in uspavanje ... pa je ura 3. user posted image Bova šle čez kakšno urco ven v senčko, pa sproti v trgovino po sladoled za mamico user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3193
19.6.2009 15:14:11   
Anonimen

Nena, valda da je lažje, sej to so naši mali ovenčki user posted image user posted image user posted image .

Ti se kar hecaj, mene malo skrbi, ker je Ela vedno bolj svojeglava in orng kaže ovnovsko naravo: če ni takoj po njeno, zna tako vreščeče zacviliti, da bog ne daj, da je ne ubogam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3194
19.6.2009 15:18:11   
Anonimen
Šibam, da nama spakiram vse za sprehod - to so pri nama namreč prave priprave user posted image  user posted image  user posted image . Lep popoldan, izkoristite ga, ker bo baje slab vikend. Ni kaj, bomo pa malo več poležavali user posted image .

Čao čao,
NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3195
19.6.2009 15:41:00   
sonček85
kpmk:superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za lunico od telegrama
nmagk:ja kako lepo spančka Karolinca,a ste opazile da sedaj naši otročki že malo potegujejo s spanjem,naš že  tudi dva dni lepo spi od 5-8user posted image user posted image user posted image k že nekaj časa ni,tko da še mamici lepo pusti spat user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
19.6.2009 15:51:11   
*Junona*
Hej mamice.user posted image

Kako ste kaj? Mi smo ok, edino moja pupika se je odločila, da je ponoči fajn bedeti in mi ga že 2 nočki sračka. Prej pa mi je 2 nočki spančkala po 5 ur naenkrat in sem bila čist vesela, zdej pa tole. Me je kr strah današnje noči. Upam, da spet dobi tapravi ritem nazaj.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
19.6.2009 16:53:21   
detelja
kpmk ja, ja zgodaj je treba otroka učit kako se "obračunava" z nesramnimi ljudmiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam ne, da bi jaz nazadnje dobila kake batineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

junona mi smo super ...no lahko bi bilo še boljše, če bi čebelica dala mamici kako uro čez dan da bi pančkala...ampak ko si vležem ona vstane, če pa si ne vležem, ker si mislim, da bo itak vsak čas pokonci pa spi 5 ur skupuser posted image user posted image user posted image user posted image lisica...to glede spanja pa mi je znano...mi smo čist na začetku tudi skoz spali, pol je prišlo obdobje, da smo tam ob 5 že vstali in cel dan bili tečni, zdaj pa je različno...včasih stane ob pol 7 ali pa tudi ob 6 in poč čez kako uro dve zaspi in spi do 10, 11...ponoči pa je tudi kakor se ji kdaj zazdiuser posted image user posted image user posted image včasih je nazadnje ob 17 pa ji ponoči ni treba jest, prvič se zbudi ob pol 4-4, včasih pa je ob 20 pa je že ob pol 1 aufuser posted image user posted image tko, da vsak dan kaj novega...včasih cel dan ne spimo pa se nam zvečer ne mudi spat...včasih pa cel dan prespimo pa po kopanju tam ob 19 nimamo niti toliko moči, da bi se najedli...svašta...saj jo bo to minilo ponoči bedeti....midvi, ko se ponoči najeve in podereve kupčka jo dam nazaj v posteljo in če jamra jo sploh ne upoštevam, mogoče 1x pogledam drugače pa vem, da skoz neki brundauser posted image joka, stoka, zeha, kiha itd...ponavadi vse to med spanjem...so to naše lisičke in lisjakiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naša čebelica je pa tako trmasta, da glava boli...mal to dela verjetno ovenček, mal pa po atijevi familijiuser posted image user posted image no, pa da zaupam mamica zna bit tudi zelo trmasta, ampak itak majo otroci samo dobre stvari po mamici po očetih pa vse ostalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo pa še dve nevarni čebelici...user posted image user posted image

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
19.6.2009 16:57:05   
detelja
NenaLena jaz sem imela na začetku tudi pol dneva priprave za odhod ven....zdaj pa majo dam na previjalno ali ležalnik jo slečem v tistem času pripravim čaj, sebe zrihtam, pripravim košarico za voziček, ampak to vse tako expres...pol jo previjem ji dam jesti, podereve kupček in vija ven...pol ponavadi moja čebelica joka, in še pila bi in še to in ono, na začetku sem ji popustila zdaj pa vem, da se cel dan prav naliva z čajem in pol samo bruha...in pol greve v parkca, seveda vsi user posted image lepo pančajo ali opazujejo okolico samo midvi se dereve, ko sraki (no, tako glasne srake sploh niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) in pol ko se zjokave zaspive in spive dokler mamica vozi po kamenčkih ali luknjastem asvaltuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
19.6.2009 17:00:38   
detelja

user posted image Vprašanje za tiste, ki ste mamice že večjim otrokom: saj te težave s spravljanjem spat so kasneje lažje, ko otrok že kaj razume in posluša pravljice, a ne?

meni so rekli pri p, da je že fajn če začnemo z pravljicami...ker otrok začne poslušat...naša maja ful posluša ko ji kaj govoriš...včasih se začne smejat, včasih pa jokat...sicer meni je najbolj posrečena, da ji kar rata kdaj mora jokat in kdaj smejatuser posted image user posted image user posted image user posted image včasih ji rečem "ti si moj sonček balonček" pa se začne naglas smejat...včasih pa "če boš poredna pa boš dobila po ritki" pol pa začne mal jokcat, čeprav se mamica samo hecauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

morje
petra123

Ali bi šli na morje s tri mesece staro punčko?

da (72%)

ne (28%)

Število vseh glasov: 334

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!