Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23 IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: ninica23 IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: ninica23 rabim pomoč oz.nasvet: moj mali že 2 dni kak bolj trd kakec,tak da se skoraj joče zraven ko pritiska in pol pade ven mala "klobasica",včeri so bile kar 3,dans pa 1... kaj lahko naredim - do sedaj ni bilo nobenega problema,je imel skos bolj tekoče,zdaj pa to??? prav smili se mi hranim ga z aptamilom comfort 1,že od začetka,zato mi je to čudno,pa včasih dobi še malo komarčkovega čaja... hvala za kakršenkoli nasvet!!! Jaz bi mu večkrat na dan ponudila vodo, saj baje AM zna rahlo zapirat otroke in je fajn dodajat vodo. Pa res vodo, ne čaj, saj ni isto. Midve z Elo sva izključno na AM in zraven ji dajem še vodo. Še ne ve, kaj je to čaj . nenaLena: hvala za nasvet,bom poskusila mu dajat kar vodo namesto čaja - HB je prej kakal že malo manj trdo,vendar še vedno ni tako blato kot je bilo prej... Je pa baje možno tudi, da mu ne paše vrsta AM, čeprav jo je že od začetka. Če kljub vodi ne bo ok, morda razmisliš o menjavi AM? evo mene,komaj sem našla nekaj časa za računalnik,moj mali spi,za mano pa je dan... HB,se zadeva s kakanjem izboljšuje,danes je 2x kakal,pa je bilo dosti bol tekoče kot včeraj in predvčerajšnjim,tak da mislim da bo še enkrat hvala za nasvete,voda očitno zaleže in prečisti danes sem cel dan imela obiske,tak da že komaj gledam,pa še z ianom sma sama doma ati je šel službeno v Milano in pride nazaj v soboto ja,spet je bilo pol njegove familije na obisku,pa še sama doma za znoret - pa je mali ravno zaspal,preden so prišli,ampak so mogli tolk okoli njega skakat,sploh od brata otroka,da sta ga zbudila sem bila jezna ko in sem se komaj zadrževala - zdaj pa res upam,da jih vsaj 3 mesece ne bo več sem!!! nič,ne bom vam več težila,grem počasi še jaz spat sladke sanje in veselo hranjenje in cartanje vam želim ponoči Super za kakanje! Tudi midve sva imele bolj tečen dopoldan, Ela ni hotela zaspat drugače kot da sem jo nosila okrog, bog ne daj, da bi se ustavila . Nikakor se ni mogla umirit, pa čeprav je bila ravno nahranjena, previta, ni ji bilo vroče, vodo sem ji ponudila. Potem je pa zaspala v sekundi in zdaj že eno uro spi kot polhek .
|