Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 19.6.2009 15:38:16
|
|
|
|
Virtualna
|
Ja kaksne pa so kaj temperature v Sloveniji...ma se redno slisim s starsi v Lj,..pa nic ne pojamrajo, da je vroce Pri nas v Berlinu je okoli 20-22 stopinj...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 19.6.2009 15:54:07
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce jaz sem pa prejle imela en čustven izbruh, sem se razjokala tak da je špricalo. Upam, da vam nisem zatežila, pač sem nekomu mogla se potožiti. Bova mogle drugi teden še enkrat iti. Mami moja gre drugi teden zraven, ko bova šle. Najprej ! Jaz bi mu pa probala povedat, kot si nam, če pa to ne bi zaleglo, bi pa tako kot je gloria rekla, postorila samo za vaju stvari, zanj pa ne (beri: naj si sam lika, kuha itd). Čeprav to ni neka konstruktivna in dolgoročna rečitev - ampak morda ga bi pa malo streznila.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 19.6.2009 17:49:38
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Danes smo ble v parku 4 priletne mamice z dojenčki.... ma je blo luštno... Za spremembo je bila Lara sama med fantki.... Čez vikend mi bo pa dolgcajt.... upam, da se malo ohladi, da bova lahko kam šli, ker v tej vročini bi samo v kaki senčki ležala.... haha...priletne...dej nehaj s takimi izrazi! se prav nič ne ločiš od nas, ki (še) imamo 2 spredaj na ohladitev pa lahko računaš,kar konkretno in iz danes na jutri
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 19.6.2009 17:50:57
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Ja kaksne pa so kaj temperature v Sloveniji... te dni okoli 30 in še čez, ponoči bo pa baje občutna ohladitev in samo 14 stopinj popoldne! trenutno lj.-črnuče 29,7 stopinj
< Sporočilo je popravil Olivija* -- 19.6.2009 17:51:30 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 19.6.2009 19:00:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Ja kaksne pa so kaj temperature v Sloveniji...ma se redno slisim s starsi v Lj,..pa nic ne pojamrajo, da je vroce Pri nas v Berlinu je okoli 20-22 stopinj... danes je 32....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 19.6.2009 19:01:56
|
|
|
|
arabela*
|
dober dan.... kak sem utrujena,vesela sem da je končno petek.....da se lahko spočijem...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 19.6.2009 19:04:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma dobro, kdaj dam lahko Laro ven z lupince? Je sicer zlo rada v njej in tudi glava ji še ne štrli čez.... ma 9kg ne bo še dolgo imela.... Hvala enako. Zadnjič sem jo dala v romerja od kolegice in je lepo noter sedela, ampak kaj pa vem, če so testirani od devet kg dalje. Naša tudi še ne gleda preko nikjer, ampak vem, da ji je že muka. Se mi zdi, da bi ji bilo manj vroče v avtosedežu. Ali se pač motim? Če bomo gledali po kilah jih ima naša zdaj okrog 7800 do 8000 cca, bo še v lupinici celo poletje. pa kake lupinice imate to?? naša je prerasla že pri sedmih mescih,sem jo komaj spravila not...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 19.6.2009 19:07:54
|
|
|
|
petra1978
|
Ojla čveke! Sem vas prišla samo malo pozdravit . Gloria in Olivija, upam da bo z vajinima sončkoma hitro bolje Mi smo tudi imeli prave prigode danes. Zjutraj sma bila z Galom pri P. Že ene 14 dni ima tako razpokano kožo za obema uhicama. Sem mu mazala z Bepantenom ampak ni nič pomagalo, pa še srbelo ga je ful. Skoz si je tak vlačil uhice. Pa sma se šla danes pokazat in mi reče P da je to atopijski dermatitis . Upam, da se mu to pozdravi in ta je to mogoče le kaj druga kot ta at. dermatitis. Sem se potem pogovarjala še z Bubi in malo sem gledala po netu, tako da upam da res ni to. No, in kot da to ne bi bilo dovolj, je še popoldan se iz sedečega položaja tako nerodno obrnil, da je padel direkt na glavo in si presekal zgornjo ustnico zunaj in malo znotraj. Božček moj mali, tak je jokal . Pa tako je kri tekla. HB, da še zgoraj nima zobkov, ker potem bi si jih danes sigurno strl.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 19.6.2009 19:19:17
|
|
|
|
arabela*
|
pf...saj bo bolljše pa probajta se pogovorit...drugače ne bo boljše...ker ko boš šla v službo bo vse še samo slabše...ker takrat pa res ne bo več toliko časa,pa še utrujena boš....pa ne razumem,zakaj ve ženske pedinvate moške...nevem...meni je to tak smešno....ne vem zakaj bi moral imet moški in zlikano in skuhano in....vse...jaz sem mojmu rekla da bo vse to imel pod pogojem,če bo on delal jaz pa bom doma...drugače pa..ma ni šans....mogoče sem čudna,ampak jaz skuham če mi je,operem če mi je,malo pojamra,pa se sprijazni....pomaga pa doma vse in pri otroku in pri opravilih...čeprav par let nazaj ni bilo tako,ko sem mu stregla od glave do peta....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 19.6.2009 20:17:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
Pri nas v Berlinu je okoli 20-22 stopinj...user posted image V Sežani je bilo 28.... ma jutri se bo baje ohladilo in začelo deževat.... madonca, res ne vem, kam se bova dali...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 19.6.2009 20:18:19
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma dobro, kdaj dam lahko Laro ven z lupince? Je sicer zlo rada v njej in tudi glava ji še ne štrli čez.... ma 9kg ne bo še dolgo imela.... ZAto pa postavljajo mejo 9 kg ali 9 mesecev. Jaz sem bubiko dala v Romerja in se mi zdi super. Imam pa zaenkrat čisto poležanega. Pa tudi še nima 9 kg.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 19.6.2009 20:18:24
|
|
|
|
*bubi*
|
pf te čisto razumem, marsikatera situacija mi je znana Edino to s kupčkom mi ni jasno - mora tak strogo podirat al kaj?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 19.6.2009 20:18:27
|
|
|
|
*bubi*
|
gloria, upam, da se čim praj porihta
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 19.6.2009 20:19:46
|
|
|
|
Lara Croft
|
pa kake lupinice imate to?? naša je prerasla že pri sedmih mescih,sem jo komaj spravila not...user posted image Od Peg Perego.... ful je prostorna.... ma sej Lara je itak ful rada v njej... pa nej bo.... haha Tk, grem zdej odnest smeti, pod tuš in še malo likat....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 19.6.2009 20:21:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
o, in kot da to ne bi bilo dovolj, je še popoldan se iz sedečega položaja tako nerodno obrnil, da je padel direkt na glavo in si presekal zgornjo ustnico zunaj in malo znotraj. Božček moj mali, tak je jokal user posted image . Pa tako je kri tekla. HB, da še zgoraj nima zobkov, ker potem bi si jih danes sigurno strl. Joj no.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 19.6.2009 20:22:14
|
|
|
|
*bubi*
|
Ojoj, Gal Meni je tak hudo to videt.... bubika je imela že 3 nezgode s krvavim koncem Vse znotraj, po dlesnih. Pa sploh še nima zobkov. Upam, da si ni zamtkov kaj preveč natolkla
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 19.6.2009 20:24:56
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Pri nas v Berlinu je okoli 20-22 stopinj...user posted image V Sežani je bilo 28.... ma jutri se bo baje ohladilo in začelo deževat.... madonca, res ne vem, kam se bova dali... uh, jaz pa sploh nimam težav s tem za jutri. Oz. imam drugačne Ponavadi gremo v soboto k babici na kosilo, pride še brat z družino in se imamo super. Ampak jutri smo povabljeni na piknik k bubijevi prvi varuški No, jaz bom morala kar oboje skenslat, ker bom dan preživela v službi Tako da si bomo potalali.... jaz v službo, bubi in ati na piknik, bubika pa k babici
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 19.6.2009 20:34:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma dobro, kdaj dam lahko Laro ven z lupince? Je sicer zlo rada v njej in tudi glava ji še ne štrli čez.... ma 9kg ne bo še dolgo imela.... ZAto pa postavljajo mejo 9 kg ali 9 mesecev. Jaz sem bubiko dala v Romerja in se mi zdi super. Imam pa zaenkrat čisto poležanega. Pa tudi še nima 9 kg. ne vem,naša še nima 9 kg in v priorija res super not paše....nimam pa nič poležanega,je v sedečem položaju,ker jetako najrajši in uživa.Ko pa zaspi,pa jo dam ležečki...kje naj nabavim tisto ko se našipo zalima ali pritrdi proti soncu??Enkrat smo imeli ene medvedeke za nalimat,pa niso držali..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 19.6.2009 20:35:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Pri nas v Berlinu je okoli 20-22 stopinj...user posted image V Sežani je bilo 28.... ma jutri se bo baje ohladilo in začelo deževat.... madonca, res ne vem, kam se bova dali... meni je vseeno,bom počivala...malo bomo šli kam na igrala...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 19.6.2009 20:39:25
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...kje naj nabavim tisto ko se našipo zalima ali pritrdi proti soncu??Enkrat smo imeli ene medvedeke za nalimat,pa niso držali.. Praktično povsod imajo... v otroških trgovinah ali supermarketih na avto oddelku.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 19.6.2009 20:43:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
ve ženske pedinvate moške...nevem...meni je to tak smešno....ne vem zakaj bi moral imet moški in zlikano in skuhano in....vse...jaz sem mojmu rekla da bo vse to imel pod pogojem,če bo on delal jaz pa bom doma...drugače pa..ma ni šans.. Jst mojga ne pedenam.... ma nimam pa srca samo moje cote oprat, njegove pa namenoma ločit... Zlikam pa zato, ker če ne se tist kup cujn nabira in me moti... nimamo več sobe za odlaganje... Kuham pa samo za Laro in zase.... in sicer zato, ker on to, kar je Lara oz. jaz, ne je.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 19.6.2009 20:45:25
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dober dan.... kak sem utrujena,vesela sem da je končno petek.....da se lahko spočijem...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 19.6.2009 20:46:15
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma dobro, kdaj dam lahko Laro ven z lupince? Je sicer zlo rada v njej in tudi glava ji še ne štrli čez.... ma 9kg ne bo še dolgo imela.... Hvala enako. Zadnjič sem jo dala v romerja od kolegice in je lepo noter sedela, ampak kaj pa vem, če so testirani od devet kg dalje. Naša tudi še ne gleda preko nikjer, ampak vem, da ji je že muka. Se mi zdi, da bi ji bilo manj vroče v avtosedežu. Ali se pač motim? Če bomo gledali po kilah jih ima naša zdaj okrog 7800 do 8000 cca, bo še v lupinici celo poletje. pa kake lupinice imate to?? naša je prerasla že pri sedmih mescih,sem jo komaj spravila not... maxi cosi cabriofix
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 19.6.2009 20:47:31
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Ojla čveke! Sem vas prišla samo malo pozdravit . Gloria in Olivija, upam da bo z vajinima sončkoma hitro bolje Mi smo tudi imeli prave prigode danes. Zjutraj sma bila z Galom pri P. Že ene 14 dni ima tako razpokano kožo za obema uhicama. Sem mu mazala z Bepantenom ampak ni nič pomagalo, pa še srbelo ga je ful. Skoz si je tak vlačil uhice. Pa sma se šla danes pokazat in mi reče P da je to atopijski dermatitis . Upam, da se mu to pozdravi in ta je to mogoče le kaj druga kot ta at. dermatitis. Sem se potem pogovarjala še z Bubi in malo sem gledala po netu, tako da upam da res ni to. No, in kot da to ne bi bilo dovolj, je še popoldan se iz sedečega položaja tako nerodno obrnil, da je padel direkt na glavo in si presekal zgornjo ustnico zunaj in malo znotraj. Božček moj mali, tak je jokal . Pa tako je kri tekla. HB, da še zgoraj nima zobkov, ker potem bi si jih danes sigurno strl. Bošček, upam da bo vredu.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?