gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce jaz sem pa prejle imela en čustven izbruh, sem se razjokala tak da je špricalo. Zjutraj oblečem sebe, babo, jo nahranim, pripravim nekaj sladkega in kave za sodelavke in imava namen iti. Bistvo vsega je, da sem mojega prosila, da naj kupček podere, da se uredim še do konca in pripravim za njo kar potrebujem (flaška s pijačo). Saj veste. No v tistem on reče, da še mora v delavnico in da pride takoj. On gre, pride moj foter in prime Lano in jo carta. Jaz se v minuti zrihtam do konca in popokam otroka in krenem v MB. Ko sem že parkirala, vzela ven voziček, pospravljala parkirni listek je moja punca podrla kupček. Seveda po sebi in to ful. Revica mala. Vse kar je pojedla je prišlo ven. Pol sem jo tam preoblekla. HB imam stalno oblačila rezervna zraven, ampak sem bila jaz tako popackana in limasta, pa saj tudi ona po laskih in vsepovsod da sva mogle domov. Voziček not, potrditi parkirnega in nazaj domov. Jaz v tistem zjutraj ko sva šle sploh nisem več študirala, da bi mogla podreti kupček, ker sem to naročila mojemu oz. jo je potem prevzel oče. Če sama ne naredim vse, potem ni itak nič. Že tak sem za skoraj vse sama, potem pa se še ti take prigode vrstijo. Da te kap. Lana je tak bila vesela in nasmejana in je bila ok, sma se tak cartale, meni pa je spustlo. Sita sem tega, da sem kljub partnerju sama, zato še ti enkrat rečem Lara, če imaš deda se naj prilagodi tudi on vama, ker ima družino, drugače je pa bolje, da si sam, vsaj veš zakaj moraš vse sam postoriti. Jaz pa zraven tega da sem mamica mali punčki (na kar sem ponosna in sem z veseljem) špilam kuharco, likarco, vrtičkarco, mojega pa to nič ne gane, da bi sploh kaj vprašal, če kaj pomaga. Upam, da vam nisem zatežila, pač sem nekomu mogla se potožiti. Bova mogle drugi teden še enkrat iti. Mami moja gre drugi teden zraven, ko bova šle. ... bo minilo...saj je res hudič ampak včasih smo si same krive da do tega pride ...ti se kr francoza vsekaj in lepo par dni ne likaj njegove stvari,ne kuhaj za njega pa da vidiš kok bo vprašal če kaj pomaga ...