|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)
19.6.2009 8:10:14   
Lara Croft
Gloria Olivija, upam, da bo vašim otrokom hitro bolje... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
19.6.2009 8:19:17   
pf
Dobro jutro.
Olivija in Gloria tudi jaz držim pesti, da so vajini otročki že kaj bolje. V taki vročini in še povišana telesna temperatura. Boga revčka.

Mi pa po novem spimo ne več do šestih, ampak do pol sedmih, ali pa še kako minuto zraven. Juhu. Od pol osmih do pol sedmih brez mrdanja. Pridna pupa. Zdajle je pa že spet zaspala, potem pa greva v službo, da se pomenim glede delovnika in na kadrovsko malo, da se prijavim na en izpit službeni. Mah mi ni, ampak kaj čem. Ni mi niti blizu za iti, ampak moram. Pa babiko jim na daleč pokažem in pičiva domov. Je prevroče za kaka pohajkovanja dolga.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
19.6.2009 8:19:43   
pf
Lara a nisi nekam zgodnja ti danes?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
19.6.2009 8:31:11   
Lara Croft
Ma dobro, kdaj dam lahko Laro ven z lupince? Je sicer zlo rada v njej in tudi glava ji še ne štrli čez.... ma 9kg ne bo še dolgo imela.... 

Neposredna povezava do sporočila: 4754
19.6.2009 8:32:23   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Lara a nisi nekam zgodnja ti danes?

Ma Lara se tko lepo igra v stajici.... ker je pa rada, da sem v istem prostoru z njo, sem se kr za laptop vsedla.... user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
19.6.2009 8:40:06   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ma dobro, kdaj dam lahko Laro ven z lupince? Je sicer zlo rada v njej in tudi glava ji še ne štrli čez.... ma 9kg ne bo še dolgo imela.... 

Hvala enako. Zadnjič sem jo dala v romerja od kolegice in je lepo noter sedela, ampak kaj pa vem, če so testirani od devet kg dalje. Naša tudi še ne gleda preko nikjer, ampak vem, da ji je že muka. Se mi zdi, da bi ji bilo manj vroče v avtosedežu. Ali se pač motim? Če bomo gledali po kilah jih ima naša zdaj okrog 7800 do 8000 cca, bo še v lupinici celo poletje.

Neposredna povezava do sporočila: 4756
19.6.2009 8:43:07   
pf
Danes bo še lepo vreme, vikend in drug teden pa ni nek bleščeč napovedan. Lara sedaj se bosta lahko hodile kopat na obalo dostikrat, ko bo vroče in voda bolj topla. Ti kar zavidam. 

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
19.6.2009 8:54:24   
pf
Zdajle sem ravnokar gledala na čvekanje v tri dni, da bo drug teden katastrofalno vreme na Pagu. Upam, da se porihta do prvega, ker drugače je pa tečno, če ni toplo in če dežuje.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
19.6.2009 10:00:10   
RAČKAPK

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Hvala enako. Zadnjič sem jo dala v romerja od kolegice in je lepo noter sedela, ampak kaj pa vem, če so testirani od devet kg dalje. Naša tudi še ne gleda preko nikjer, ampak vem, da ji je že muka. Se mi zdi, da bi ji bilo manj vroče v avtosedežu. Ali se pač motim? Če bomo gledali po kilah jih ima naša zdaj okrog 7800 do 8000 cca, bo še v lupinici celo poletje.

Gleda na kg, bo naša Marija tam do 4. leta v lupinici user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
19.6.2009 10:01:03   
RAČKAPK

Zdajle sem ravnokar gledala na čvekanje v tri dni, da bo drug teden katastrofalno vreme na Pagu. Upam, da se porihta do prvega, ker drugače je pa tečno, če ni toplo in če dežuje.

ja to pa res ni fajn če na morju dežuje
pa fiši gre tudi zdaj na pag

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
19.6.2009 10:01:52   
RAČKAPK
nč vidim, da ni nobene gor
grem naprej likat,
ker Marija spi

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
19.6.2009 12:02:00   
Virtualna
Olivija in Gloria ... drzim pesti, da se vajina user posted image  cim prej pozdravita

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa dober dan vsem user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
19.6.2009 12:14:08   
pf
Punce jaz sem pa prejle imela en čustven izbruh, sem se razjokala tak da je špricalo. Zjutraj oblečem sebe, babo, jo nahranim, pripravim nekaj sladkega in kave za sodelavke in imava namen iti. Bistvo vsega je, da sem mojega prosila, da naj kupček podere, da se uredim še do konca in pripravim za njo kar potrebujem (flaška s pijačo). Saj veste. No v tistem on reče, da še mora v delavnico in da pride takoj. On gre, pride moj foter in prime Lano in jo carta. Jaz se v minuti zrihtam do konca in popokam otroka in krenem v MB. Ko sem že parkirala, vzela ven voziček, pospravljala parkirni listek je moja punca podrla kupček. Seveda po sebi in to ful. Revica mala. Vse kar je pojedla je prišlo ven. Pol sem jo tam preoblekla. HB imam stalno oblačila rezervna zraven, ampak sem bila jaz tako popackana in limasta, pa saj tudi ona po laskih in vsepovsod da sva mogle domov. Voziček not, potrditi parkirnega in nazaj domov. Jaz v tistem zjutraj ko sva šle sploh nisem več študirala, da bi mogla podreti kupček, ker sem to naročila mojemu oz. jo je potem prevzel oče. Če sama ne naredim vse, potem ni itak nič. Že tak sem za skoraj vse sama, potem pa se še ti take prigode vrstijo. Da te kap. Lana je tak bila vesela in nasmejana in je bila ok, sma se tak cartale, meni pa je spustlo. Sita sem tega, da sem kljub partnerju sama, zato še ti enkrat rečem Lara, če imaš deda se naj prilagodi tudi on vama, ker ima družino, drugače je pa bolje, da si sam, vsaj veš zakaj moraš vse sam postoriti. Jaz pa zraven tega da sem mamica mali punčki (na kar sem ponosna in sem z veseljem) špilam kuharco, likarco, vrtičkarco, mojega  pa to nič ne gane, da bi sploh kaj vprašal, če kaj pomaga. Upam, da vam nisem zatežila, pač sem nekomu mogla se potožiti. Bova mogle drugi teden še enkrat iti.  Mami moja gre drugi teden zraven, ko bova šle. 

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
19.6.2009 12:49:53   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

dobro jutro.

a sem prva? to je zato, ker sem komaj čakala,da bo ura 7, da pokličem P

gloria, a se ti je ponoči kaj kovcalo? sem namreč nate mislila....tudi pri nas je bilo celo noč med 38 in 39 st... pa flaška in obkladki in svečka in malo dremanja in malo stokanja....jokala sploh ni, ampak spali pa vseeno nismo...

jaz mislim, da so tudi pri nas zobki, ampak za vsak slučaj se greva vseeno pokazat, če gremo na morje, al moramo spet prestavit user posted image

...oj mi tudi nič spali,mislila sem pa tudi jaz na vasuser posted image  zanimivo a ne...vročina narasla ponoči na 40,5user posted image ....zjutraj mi je zaspal od 8-10 tak je bil bogi revček mali...bili pri P in diagnoza je gnojna angina...dobili sirup,svečke pa še drisko imamo po 4 tednih trdiga kakanja in zaprtja še to povrh vsegauser posted image ....zdej mi je zaspal HB...jaz sem pa tudi prvič po porodu dobila user posted image user posted image user posted image ...pa glih danes....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
19.6.2009 13:04:31   
gloria

Punce jaz sem pa prejle imela en čustven izbruh, sem se razjokala tak da je špricalo. Zjutraj oblečem sebe, babo, jo nahranim, pripravim nekaj sladkega in kave za sodelavke in imava namen iti. Bistvo vsega je, da sem mojega prosila, da naj kupček podere, da se uredim še do konca in pripravim za njo kar potrebujem (flaška s pijačo). Saj veste. No v tistem on reče, da še mora v delavnico in da pride takoj. On gre, pride moj foter in prime Lano in jo carta. Jaz se v minuti zrihtam do konca in popokam otroka in krenem v MB. Ko sem že parkirala, vzela ven voziček, pospravljala parkirni listek je moja punca podrla kupček. Seveda po sebi in to ful. Revica mala. Vse kar je pojedla je prišlo ven. Pol sem jo tam preoblekla. HB imam stalno oblačila rezervna zraven, ampak sem bila jaz tako popackana in limasta, pa saj tudi ona po laskih in vsepovsod da sva mogle domov. Voziček not, potrditi parkirnega in nazaj domov. Jaz v tistem zjutraj ko sva šle sploh nisem več študirala, da bi mogla podreti kupček, ker sem to naročila mojemu oz. jo je potem prevzel oče. Če sama ne naredim vse, potem ni itak nič. Že tak sem za skoraj vse sama, potem pa se še ti take prigode vrstijo. Da te kap. Lana je tak bila vesela in nasmejana in je bila ok, sma se tak cartale, meni pa je spustlo. Sita sem tega, da sem kljub partnerju sama, zato še ti enkrat rečem Lara, če imaš deda se naj prilagodi tudi on vama, ker ima družino, drugače je pa bolje, da si sam, vsaj veš zakaj moraš vse sam postoriti. Jaz pa zraven tega da sem mamica mali punčki (na kar sem ponosna in sem z veseljem) špilam kuharco, likarco, vrtičkarco, mojega  pa to nič ne gane, da bi sploh kaj vprašal, če kaj pomaga. Upam, da vam nisem zatežila, pač sem nekomu mogla se potožiti. Bova mogle drugi teden še enkrat iti.  Mami moja gre drugi teden zraven, ko bova šle. 

...user posted image   bo minilo...saj je res hudič ampak včasih smo si same krive da do tega prideuser posted image ...ti se kr francoza vsekaj in lepo par dni ne likaj njegove stvari,ne kuhaj za njega pa da vidiš kok bo vprašal če kaj pomaga user posted image ...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
19.6.2009 13:05:52   
gloria
...hvala za pikakpoke in lepe besede....

Olivija upam da ste vsaj vi kaj boljše user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
19.6.2009 13:13:47   
meta21
Samo malo se pofočkam... Vsem bolančkom, žalostkom in ostalim, ki ste ga potrebni, pošiljamuser posted image  in user posted image , da bo kmalu bolje. Jaz sem tak lena, da se mi tudi čvekat ne dauser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
19.6.2009 14:16:56   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: gloria
...gnojna angina...dobili sirup,svečke pa še drisko imamo po 4 tednih trdiga kakanja in zaprtja še to povrh vsegauser posted image ....zdej mi je zaspal HB...jaz sem pa tudi prvič po porodu dobila user posted image user posted image user posted image ...pa glih danes....

gloria, drži se!
pri nas ni tako hudo. naročili so naju ob 14:10, pa sem se odločila, da je v taki vročini v petek popoldne in ob vseh možnih prometnih zastojih ne bom matrala. dopoldne je bila dobro razpoložena, brez vročine...le jest noče. prejle sem ji dala mleko, pa je popila samo 80ml, potem pa zaspala. spet ima malo vročine, 37.4.

še vedno mislim, da so zobki. verjetno bomo šli zvečer na metelkovo...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
19.6.2009 14:18:17   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
Jaz sem tak lena, da se mi tudi čvekat ne dauser posted image

jaz pa zaspana...nisem navajena na tak cirkus ponoči...
komaj čakam, da pride user posted image domov....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
19.6.2009 14:24:19   
Olivija*
Punce jaz sem pa prejle imela en čustven izbruh, sem se razjokala tak da je špricalo.

upam, da ne na samem na skrivaj, ampak pred glavnim krivcem, da bo videl, kaj ti dela...

tudi meni se je parkrat na porodniški zdelo, da sem za vse sama...potem sem pa user posted image razložila, kako se počutim in je vsaj takrat kaj premaknil.... včasih sem pa enostavno sita tega opominjanja, da je treba dat novo vrečko v koš, če smeti odneseš in da če že nese umazane nogavice v kopalnico, bi jih lahko spustil v koš za perilo, ne pa poleg njega.... in to parkrat naredim jaz....ampak potem on misli, da bom vedno to delala jaz...in je treba spet zaropotat....

jaz mislim, da bo vse drugače, ko bomo šle delat. nam bo po službi ostalo ravno toliko časa, kot možekom in se bodo tudi opravila bolj pravično delila....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
19.6.2009 14:48:16   
Virtualna
pf user posted image user posted image user posted image user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
19.6.2009 14:49:41   
Lara Croft
Punce jaz sem pa prejle imela en čustven izbruh, sem se razjokala tak da je špricalo

Meni je blo tudi dovolj to prebrat, da sem se zjokala... Maj nej rečem... Ne vem, kdo si bolj zasluži cabado v ret, me, ki stalno gledamo, da jim ustrežemo, ali oni, ki jih samo za svojo rit, več ali manj, skrbi....

Sem si danes ribe spekla, Sardone sem kupla in en file Soma.... Ja, sem si to dovolila, ker ni desca doma, ki bi pol njuril in še 4 dni luftal stanovanje...
Ma so bli dobri... user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
19.6.2009 14:52:28   
Lara Croft
še vedno mislim, da so zobki. verjetno bomo šli zvečer na metelkovo...

Ma zaradi zobov se vse to ne dogaja.... ja, verjetno bojo zaradi te vročine prej zunaj..... no, vsaj naša pediatrinja pravi, da vročina ni posledica izraščanja zobkov..

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
19.6.2009 14:55:55   
Lara Croft
Danes smo ble v parku 4 priletne mamice z dojenčki.... ma je blo luštno... user posted image Za spremembo je bila Lara sama med fantki....

Čez vikend mi bo pa dolgcajt.... upam, da se malo ohladi, da bova lahko kam šli, ker v tej vročini bi samo v kaki senčki ležala....

Neposredna povezava do sporočila: 4774
19.6.2009 15:08:13   
pf
Hvala punce za lepe besede.
Gloria tvojega Nika je pa ornk bolezen napadla. Bogi revček. Upam, da bo hitro bolje. Pa da tebe ne bi matralo preveč.
Olivija pametno si se odločila, da Ane ne voziš v tej vročini okrog. Ti povem, da je marsikatera bolezen posledica pregrevanja otrok v avtu, pa klime itd. Zdaj, če ji je padla bo verjetno že bolje. Držim pesti, da bo šlo brez P.

Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?