|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
18.6.2009 14:02:55   
L & L
Lep sončen pozdrav.Uf me par dni ni pa mam full za prebrat, jap pridne ste ni kaj.No da ne bom vsaki posebaj, vse slikice so krasne otročki so pravi lepotci in lepotičke.
Šum na srcu tudi sama sem ga imela in prerasla, sicer imam pa sedaj druge težave s srcem ampak nič kritičnega, baje bolj lepotna napaka kot kaj drugega.
Nena sem ti že velikrat hotla napista, no pa bom zdaj, moj prvi sin Patrik je bil tudi drobižek rodil se je težak 2470g in to en dan čez rok, sicer je še danes bolj suhcan ampak nič pretirano, je pa full zdrav in vesel fantek, tako da ne se sekirat zaradi teže meni so rekli da so taki največji borci.
Alarem se javim kasneje

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
18.6.2009 14:52:29   
Cveta28
Še deset minut in šibamo na morje...........ampak glede na vse zaplete sem mislila, da bomo kar doma ostali.

Sonček tole pa za seznam:
1. pregled: 56cm, 4560g
2. pregled: 59 cm, 5400g
naslednji pregled: 20.7 ko se bomo cepili

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
18.6.2009 15:07:08   
nmagk
Cveta lepo se imejte na morju.
Tudi naša Karolinca čez dan veliko spi,je pa kak dan ko malo manj spi samo ni več jokava ampak se sedaj pogovarja v vozičku z metuljčki,v košku pa s slončki in gosenico,po moje bo še ena klepetulja pri hiši,jih imam že kar veliko in kmalu sploh do besede več ne bom prišla user posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
18.6.2009 15:10:56   
janja*
user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
18.6.2009 15:14:49   
janja*
No pa sem vam poslala našega sončka.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
18.6.2009 15:21:12   
janja*
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*
Evo mojo žabico:

Tale žabica bi pa bla za našega blondinca.A se bova kaj zmenle?user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
18.6.2009 15:22:32   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Poročilo iz pregleda: pri 2. mesecih smo težki 4.430 in dolgi 58 cm. user posted image  user posted image  user posted image Pa nisem zafrknila UZ kolkov, ker smo naročeni julija, ne junija user posted image  user posted image  user posted image . Naslednji pregled imamo 23. julija (je julij, sem preverila user posted image ). Sonček85 boš lahko dala na seznamček? Hvala user posted image .

Grem hitro delat kosilo: rižota s paradižnikom in brokolijem, zraven pa sojini polpeti in motovilec z jajčki, fižolom in redkvicami. Njamsi user posted image ! Potem pa na sprehod.

Šibam user posted image , lep popoldan vsem, pa se tipkamo jutri user posted image user posted image user posted image ,
NenaLena

Čestitke za tako lepe mere. Imamo morda malce podobne, razlika v kg se pozna zaradi spola user posted image user posted image  aja in še za sončka85 če lahko daš gor.
Naše mere 2m - 5540g in 59 cm
a vi imate tudi široko povijanje?
Dober tek, sem kr lačna ratala
Pozdravček Eli user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
18.6.2009 16:14:11   
malcekvita
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Evo mojo žabico:

Tale žabica bi pa bla za našega blondinca.A se bova kaj zmenle?user posted image

user posted image user posted image user posted image  očitno spet prihajamo v čase, ko so ble poroke med partnerjema dogovorjene, bomo mame zdej vse uštimale, se naši otroci nimajo pravice pritževatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
18.6.2009 16:16:24   
malcekvita
glede povijanja: naš Jakob ima kolke 1A, eden je skoraj pravokoten, drugi pa še zaobljen. A ga hudo serjem, ker Jakoba povijam samo v pampersko??

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
18.6.2009 17:02:22   
Pat74
Nmag Karolinca je res najbližja, tako da nikoli ne veš, koga domov pripeljeuser posted image . Sicer so pa vse aprilske jagodke tako luškane pupke, da bojo mel naši fantiči že težavo, katera bo taprava.

Detelja tvoja pa raztura - jo že sedaj trenirate za drugo Urško Žolnir?

Punce, a mate vse 2. pregled pri 2 mesecih, ker naš ga bo imel šele septembra, ko bo cepljen, pa se men zdi do takrat še ful daleč - občutek imam, da so neki zabrklal. Saj s cepljenjem se mi ne mudi, ampak malo počekiral bi ga pa vseeno lahko.

Neposredna povezava do sporočila: 3160
18.6.2009 17:05:04   
Pat74
Cveta uživajte na morju - ti kar zavidam.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
18.6.2009 17:29:42   
veronikab
Mi imamo naslednji pregled tudi šele pri 3 mesecih - sedaj ga je pa pri kontroli teže pogledala le zato, ker je bil pred enim tednom še ful zlateničen. Sedaj končno več ni Kitajček.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
18.6.2009 19:52:45   
malcekvita
cveta in nmagk uživajte na morju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
18.6.2009 19:54:02   
detelja
ja, ja, moja čebelica trenira, da bo dala babici in dediju (moji tašči, tastu) po nosu in gobčkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da si bosta zapomnila do konca svojih dni, kaj pomeni mamico zafrkavat in ji nagajatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sicer pa čebelice lahko povzročijo hude bolečineuser posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 3164
18.6.2009 21:10:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: L & L

Lep sončen pozdrav.Uf me par dni ni pa mam full za prebrat, jap pridne ste ni kaj.No da ne bom vsaki posebaj, vse slikice so krasne otročki so pravi lepotci in lepotičke.
Šum na srcu tudi sama sem ga imela in prerasla, sicer imam pa sedaj druge težave s srcem ampak nič kritičnega, baje bolj lepotna napaka kot kaj drugega.
Nena sem ti že velikrat hotla napista, no pa bom zdaj, moj prvi sin Patrik je bil tudi drobižek rodil se je težak 2470g in to en dan čez rok, sicer je še danes bolj suhcan ampak nič pretirano, je pa full zdrav in vesel fantek, tako da ne se sekirat zaradi teže meni so rekli da so taki največji borci.
Alarem se javim kasneje

Jaz se v resnici sploh ne sekiram, saj sem si vedno želela drobcenega otročka, toda vidim, da medicina komplicira. Sva pa oba z možem bolj drobna in suha, tako da je čisto logično, da je najina lepotička takšna žepna deklica. Hvala za vspodbudne besede in se popolnoma strinjam s tabo, da je v malih flaškah strup user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu L & L)
  Neposredna povezava do sporočila: 3165
18.6.2009 21:16:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Cveta lepo se imejte na morju. Se pridružujem željam user posted image .
Tudi naša Karolinca čez dan veliko spi,je pa kak dan ko malo manj spi samo ni več jokava ampak se sedaj pogovarja v vozičku z metuljčki,v košku pa s slončki in gosenico,po moje bo še ena klepetulja pri hiši,jih imam že kar veliko in kmalu sploh do besede več ne bom prišla user posted image user posted image user posted image Ta pa je dobra user posted image . Ela se zaenkrat igračkam samo še smeji, toda če bo vsaj malo po mamici, bo tudi huda čveka user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3166
18.6.2009 21:16:41   
Anonimen

user posted image

Iiiiii, glej ga, kako je že velik gospodič user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu janja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3167
18.6.2009 21:19:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Poročilo iz pregleda: pri 2. mesecih smo težki 4.430 in dolgi 58 cm. user posted image  user posted image  user posted image Pa nisem zafrknila UZ kolkov, ker smo naročeni julija, ne junija user posted image  user posted image  user posted image . Naslednji pregled imamo 23. julija (je julij, sem preverila user posted image ). Sonček85 boš lahko dala na seznamček? Hvala user posted image .

Grem hitro delat kosilo: rižota s paradižnikom in brokolijem, zraven pa sojini polpeti in motovilec z jajčki, fižolom in redkvicami. Njamsi user posted image ! Potem pa na sprehod.

Šibam user posted image , lep popoldan vsem, pa se tipkamo jutri user posted image user posted image user posted image ,
NenaLena

Čestitke za tako lepe mere. Imamo morda malce podobne, razlika v kg se pozna zaradi spola user posted image user posted image  aja in še za sončka85 če lahko daš gor. Absolutno, kam pa bi prišli, če bi imel dedc isto kg kot bejba user posted image user posted image user posted image
Naše mere 2m - 5540g in 59 cm
a vi imate tudi široko povijanje? Mi smo imeli široko povijanje samo v P, doma pa nič več, ker je bil UZ kolkov v P ok.
Dober tek, sem kr lačna ratala
Pozdravček Eli user posted image Ela maha nazaj user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3168
18.6.2009 21:57:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Punce, a mate vse 2. pregled pri 2 mesecih, ker naš ga bo imel šele septembra, ko bo cepljen, pa se men zdi do takrat še ful daleč - občutek imam, da so neki zabrklal. Saj s cepljenjem se mi ne mudi, ampak malo počekiral bi ga pa vseeno lahko.

Mi smo imeli več pregledov na začetku zaradi bilirubina in kontrole teže, rednega pa samo enega, drugega pa imamo pri treh mesecih tako kot ti, tako da mislim, da je to ok. Mi je pa med. sestra rekla, da naj pri dveh mesecih pridem samo na tehtanje in merjenje, da imam za evidenco. Tako da to mislim, da se lahko dogovoriš pri P. 

(odgovor članu Pat74)
  Neposredna povezava do sporočila: 3169
18.6.2009 22:04:44   
sonček85
Evo se vam oglašam malo pozno saj sem veliko z mojim mali pa še dragi je šel danes kasnjeje v službo ni šel od 18-06 ampak 22-06user posted image user posted image user posted image in smo šli še malo v nabavo po fasngo user posted image
nmagk:ja do včeraj je še lepo kakcal ,danes je pa bolj normalno ,no malo.Pa saj ni čudno ko je pa v torek napolnil 7 plenic v pol dneva -še ni bilo pol dneva okoluser posted image user posted image user posted image
nena.za seznamček je zapisano,super kosilce mi smo imeli pa kar carski praženec in kompotuser posted image danes sva pa kupila meseka in papriko bom naredila filane paprike user posted image user posted image
L&L.:uuuuu slikco imaš ,kako ste lepiuser posted image user posted image user posted image
cveta.ok in super za prelged na morju pa uživajteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image
janja*:kako je srčkannnnnnnnnnuser posted image user posted image
kpmk:super za mere in prelged,seveda bom dala user posted image
pat74:jaz imam drugi pregled pri 3 mesecih 22.7 pa bomo cepli,samo ti imaš pa sep.res malo dolgi rok,naj te dajo prej če že ne za pregled vsaj za cepljenje

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
18.6.2009 22:04:46   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

evo mojo lisičkouser posted image obvlada že osnove karatejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

prej se je tako razkurila je tako jokala, da je vse cvilila pa ne vem kaj ji je..zadnje čase ima neke izpade joka...kar z lepega se začne dret ko sraka oz še boljuser posted image in polj jo komaj pomirim....
verjela ali ne pri nas je sto ,pa misli mda je lačen pa ni ,pa gledam pleničko pa je ok tko da nevem kaj je a jim vreme ne paše al kaj user posted image
tile naši krofki in jagode pa so tako sladki, zlati, nagajivi...se vidi, da samo same super mamiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa kako je mala šikana ,prava čebelica

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
18.6.2009 22:14:02   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Nmag Karolinca je res najbližja, tako da nikoli ne veš, koga domov pripeljeuser posted image . Sicer so pa vse aprilske jagodke tako luškane pupke, da bojo mel naši fantiči že težavo, katera bo taprava.

Detelja tvoja pa raztura - jo že sedaj trenirate za drugo Urško Žolnir?

Midve imama pregled julija, ko bo stara 3 mesece, pri 2 mesecih nimama pregleda.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
18.6.2009 22:14:41   
*Junona*

Evo mojo žabico:

Mali je pravi cuker, res...tak da...kje se dobima?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
18.6.2009 22:14:53   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

cveta in nmagk uživajte na morju user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3174
18.6.2009 22:15:03   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

Evo mojo žabico:

user posted image user posted image user posted image  očitno spet prihajamo v čase, ko so ble poroke med partnerjema dogovorjene, bomo mame zdej vse uštimale, se naši otroci nimajo pravice pritževatuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Nosečniški testi
ninicananica

Na podlagi česa se odločite za nakup določenega nosečniškega testa?

reklama (8%)

cena (39%)

zanesljivost (42%)

svetovanje/priporočilo (5%)

blagovna znamka (6%)

Število vseh glasov: 121

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!