Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 18.6.2009 14:02:55
|
|
|
|
L & L
|
Lep sončen pozdrav.Uf me par dni ni pa mam full za prebrat, jap pridne ste ni kaj.No da ne bom vsaki posebaj, vse slikice so krasne otročki so pravi lepotci in lepotičke. Šum na srcu tudi sama sem ga imela in prerasla, sicer imam pa sedaj druge težave s srcem ampak nič kritičnega, baje bolj lepotna napaka kot kaj drugega. Nena sem ti že velikrat hotla napista, no pa bom zdaj, moj prvi sin Patrik je bil tudi drobižek rodil se je težak 2470g in to en dan čez rok, sicer je še danes bolj suhcan ampak nič pretirano, je pa full zdrav in vesel fantek, tako da ne se sekirat zaradi teže meni so rekli da so taki največji borci. Alarem se javim kasneje
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 18.6.2009 14:52:29
|
|
|
|
Cveta28
|
Še deset minut in šibamo na morje...........ampak glede na vse zaplete sem mislila, da bomo kar doma ostali. Sonček tole pa za seznam: 1. pregled: 56cm, 4560g 2. pregled: 59 cm, 5400g naslednji pregled: 20.7 ko se bomo cepili
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 18.6.2009 15:07:08
|
|
|
|
nmagk
|
Cveta lepo se imejte na morju. Tudi naša Karolinca čez dan veliko spi,je pa kak dan ko malo manj spi samo ni več jokava ampak se sedaj pogovarja v vozičku z metuljčki,v košku pa s slončki in gosenico,po moje bo še ena klepetulja pri hiši,jih imam že kar veliko in kmalu sploh do besede več ne bom prišla
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 18.6.2009 15:10:56
|
|
|
|
janja*
|
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 18.6.2009 15:14:49
|
|
|
|
janja*
|
No pa sem vam poslala našega sončka.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 18.6.2009 15:21:12
|
|
|
|
janja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Evo mojo žabico: Tale žabica bi pa bla za našega blondinca.A se bova kaj zmenle?
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 18.6.2009 15:22:32
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Poročilo iz pregleda: pri 2. mesecih smo težki 4.430 in dolgi 58 cm. Pa nisem zafrknila UZ kolkov, ker smo naročeni julija, ne junija . Naslednji pregled imamo 23. julija (je julij, sem preverila ). Sonček85 boš lahko dala na seznamček? Hvala . Grem hitro delat kosilo: rižota s paradižnikom in brokolijem, zraven pa sojini polpeti in motovilec z jajčki, fižolom in redkvicami. Njamsi ! Potem pa na sprehod. Šibam , lep popoldan vsem, pa se tipkamo jutri , NenaLena Čestitke za tako lepe mere. Imamo morda malce podobne, razlika v kg se pozna zaradi spola aja in še za sončka85 če lahko daš gor. Naše mere 2m - 5540g in 59 cm a vi imate tudi široko povijanje? Dober tek, sem kr lačna ratala Pozdravček Eli
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 18.6.2009 16:14:11
|
|
|
|
malcekvita
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Evo mojo žabico: Tale žabica bi pa bla za našega blondinca.A se bova kaj zmenle? očitno spet prihajamo v čase, ko so ble poroke med partnerjema dogovorjene, bomo mame zdej vse uštimale, se naši otroci nimajo pravice pritževat
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 18.6.2009 16:16:24
|
|
|
|
malcekvita
|
glede povijanja: naš Jakob ima kolke 1A, eden je skoraj pravokoten, drugi pa še zaobljen. A ga hudo serjem, ker Jakoba povijam samo v pampersko??
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 18.6.2009 17:02:22
|
|
|
|
Pat74
|
Nmag Karolinca je res najbližja, tako da nikoli ne veš, koga domov pripelje . Sicer so pa vse aprilske jagodke tako luškane pupke, da bojo mel naši fantiči že težavo, katera bo taprava. Detelja tvoja pa raztura - jo že sedaj trenirate za drugo Urško Žolnir? Punce, a mate vse 2. pregled pri 2 mesecih, ker naš ga bo imel šele septembra, ko bo cepljen, pa se men zdi do takrat še ful daleč - občutek imam, da so neki zabrklal. Saj s cepljenjem se mi ne mudi, ampak malo počekiral bi ga pa vseeno lahko.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 18.6.2009 17:05:04
|
|
|
|
Pat74
|
Cveta uživajte na morju - ti kar zavidam.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 18.6.2009 17:29:42
|
|
|
|
veronikab
|
Mi imamo naslednji pregled tudi šele pri 3 mesecih - sedaj ga je pa pri kontroli teže pogledala le zato, ker je bil pred enim tednom še ful zlateničen. Sedaj končno več ni Kitajček.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 18.6.2009 19:52:45
|
|
|
|
malcekvita
|
cveta in nmagk uživajte na morju
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 18.6.2009 19:54:02
|
|
|
|
detelja
|
ja, ja, moja čebelica trenira, da bo dala babici in dediju (moji tašči, tastu) po nosu in gobčku upam, da si bosta zapomnila do konca svojih dni, kaj pomeni mamico zafrkavat in ji nagajat sicer pa čebelice lahko povzročijo hude bolečine
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 18.6.2009 21:10:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: L & L Lep sončen pozdrav.Uf me par dni ni pa mam full za prebrat, jap pridne ste ni kaj.No da ne bom vsaki posebaj, vse slikice so krasne otročki so pravi lepotci in lepotičke.Šum na srcu tudi sama sem ga imela in prerasla, sicer imam pa sedaj druge težave s srcem ampak nič kritičnega, baje bolj lepotna napaka kot kaj drugega. Nena sem ti že velikrat hotla napista, no pa bom zdaj, moj prvi sin Patrik je bil tudi drobižek rodil se je težak 2470g in to en dan čez rok, sicer je še danes bolj suhcan ampak nič pretirano, je pa full zdrav in vesel fantek, tako da ne se sekirat zaradi teže meni so rekli da so taki največji borci. Alarem se javim kasneje Jaz se v resnici sploh ne sekiram, saj sem si vedno želela drobcenega otročka, toda vidim, da medicina komplicira. Sva pa oba z možem bolj drobna in suha, tako da je čisto logično, da je najina lepotička takšna žepna deklica. Hvala za vspodbudne besede in se popolnoma strinjam s tabo, da je v malih flaškah strup .
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 18.6.2009 21:16:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Cveta lepo se imejte na morju. Se pridružujem željam . Tudi naša Karolinca čez dan veliko spi,je pa kak dan ko malo manj spi samo ni več jokava ampak se sedaj pogovarja v vozičku z metuljčki,v košku pa s slončki in gosenico,po moje bo še ena klepetulja pri hiši,jih imam že kar veliko in kmalu sploh do besede več ne bom prišla Ta pa je dobra . Ela se zaenkrat igračkam samo še smeji, toda če bo vsaj malo po mamici, bo tudi huda čveka .
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 18.6.2009 21:16:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Iiiiii, glej ga, kako je že velik gospodič !
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 18.6.2009 21:19:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Poročilo iz pregleda: pri 2. mesecih smo težki 4.430 in dolgi 58 cm. Pa nisem zafrknila UZ kolkov, ker smo naročeni julija, ne junija . Naslednji pregled imamo 23. julija (je julij, sem preverila ). Sonček85 boš lahko dala na seznamček? Hvala . Grem hitro delat kosilo: rižota s paradižnikom in brokolijem, zraven pa sojini polpeti in motovilec z jajčki, fižolom in redkvicami. Njamsi ! Potem pa na sprehod. Šibam , lep popoldan vsem, pa se tipkamo jutri , NenaLena Čestitke za tako lepe mere. Imamo morda malce podobne, razlika v kg se pozna zaradi spola aja in še za sončka85 če lahko daš gor. Absolutno, kam pa bi prišli, če bi imel dedc isto kg kot bejba Naše mere 2m - 5540g in 59 cm a vi imate tudi široko povijanje? Mi smo imeli široko povijanje samo v P, doma pa nič več, ker je bil UZ kolkov v P ok. Dober tek, sem kr lačna ratala Pozdravček Eli Ela maha nazaj
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 18.6.2009 21:57:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Punce, a mate vse 2. pregled pri 2 mesecih, ker naš ga bo imel šele septembra, ko bo cepljen, pa se men zdi do takrat še ful daleč - občutek imam, da so neki zabrklal. Saj s cepljenjem se mi ne mudi, ampak malo počekiral bi ga pa vseeno lahko. Mi smo imeli več pregledov na začetku zaradi bilirubina in kontrole teže, rednega pa samo enega, drugega pa imamo pri treh mesecih tako kot ti, tako da mislim, da je to ok. Mi je pa med. sestra rekla, da naj pri dveh mesecih pridem samo na tehtanje in merjenje, da imam za evidenco. Tako da to mislim, da se lahko dogovoriš pri P.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 18.6.2009 22:04:44
|
|
|
|
sonček85
|
Evo se vam oglašam malo pozno saj sem veliko z mojim mali pa še dragi je šel danes kasnjeje v službo ni šel od 18-06 ampak 22-06 in smo šli še malo v nabavo po fasngo nmagk:ja do včeraj je še lepo kakcal ,danes je pa bolj normalno ,no malo.Pa saj ni čudno ko je pa v torek napolnil 7 plenic v pol dneva -še ni bilo pol dneva okol nena.za seznamček je zapisano,super kosilce mi smo imeli pa kar carski praženec in kompot danes sva pa kupila meseka in papriko bom naredila filane paprike L&L.:uuuuu slikco imaš ,kako ste lepi cveta.ok in super za prelged na morju pa uživajteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee janja*:kako je srčkannnnnnnnnn kpmk:super za mere in prelged,seveda bom dala pat74:jaz imam drugi pregled pri 3 mesecih 22.7 pa bomo cepli,samo ti imaš pa sep.res malo dolgi rok,naj te dajo prej če že ne za pregled vsaj za cepljenje
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 18.6.2009 22:04:46
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja evo mojo lisičko obvlada že osnove karateja prej se je tako razkurila je tako jokala, da je vse cvilila pa ne vem kaj ji je..zadnje čase ima neke izpade joka...kar z lepega se začne dret ko sraka oz še bolj in polj jo komaj pomirim.... verjela ali ne pri nas je sto ,pa misli mda je lačen pa ni ,pa gledam pleničko pa je ok tko da nevem kaj je a jim vreme ne paše al kaj tile naši krofki in jagode pa so tako sladki, zlati, nagajivi...se vidi, da samo same super mamice pa kako je mala šikana ,prava čebelica
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 18.6.2009 22:14:02
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Nmag Karolinca je res najbližja, tako da nikoli ne veš, koga domov pripelje . Sicer so pa vse aprilske jagodke tako luškane pupke, da bojo mel naši fantiči že težavo, katera bo taprava. Detelja tvoja pa raztura - jo že sedaj trenirate za drugo Urško Žolnir? Punce, a mate vse 2. pregled pri 2 mesecih, ker naš ga bo imel šele septembra, ko bo cepljen, pa se men zdi do takrat še ful daleč - občutek imam, da so neki zabrklal. Saj s cepljenjem se mi ne mudi, ampak malo počekiral bi ga pa vseeno lahko. Midve imama pregled julija, ko bo stara 3 mesece, pri 2 mesecih nimama pregleda.
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 18.6.2009 22:14:41
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Evo mojo žabico: Tale žabica bi pa bla za našega blondinca.A se bova kaj zmenle? Mali je pravi cuker, res...tak da...kje se dobima?
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 18.6.2009 22:14:53
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita cveta in nmagk uživajte na morju
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 18.6.2009 22:15:03
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita IZVIRNO SPOROČILO: janja* IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Evo mojo žabico: Tale žabica bi pa bla za našega blondinca.A se bova kaj zmenle? očitno spet prihajamo v čase, ko so ble poroke med partnerjema dogovorjene, bomo mame zdej vse uštimale, se naši otroci nimajo pravice pritževat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Nosečniški testininicananicaNa podlagi česa se odločite za nakup določenega nosečniškega testa?reklama (
8%)
cena (
39%)
zanesljivost (
42%)
svetovanje/priporočilo (
5%)
blagovna znamka (
6%)
Število vseh glasov: 121Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!