|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
18.6.2009 9:52:02   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: violeta*

LEP POZDRAV
se opravičujem ker kar tako vdiram samo poglejte 24 ur, kjer so sayurini otročičkiuser posted image user posted image

He he

http://bibaleze.si/clanek/starsi/lucija-cirovic-sem-teta-kakrsnih-ni.html

(odgovor članu violeta*)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
18.6.2009 10:10:57   
Krysia
Tejkaz, pocajtajte se čimprej! A ste se vsi zastrupili al kako? Za uro za dojenje med delovnim časom pa pojma nimam, žal.

Imam pa tudi jaz eno vprašanje glede službe: baje imamo mamice otrok do 3 let en kup enih pravic, ne samo možnost dela s skrajšanim delovnim časom. A katera ve, kakšne so te pravice oziroma, kje bi jih našla? Grem mal stikat, če kaj najdem, vas obvestim ... no, očitno bom brskala potem, se je Rok premislil in ne bo spal .. 

pa hvala vsem za pohvale slikic. Bi še kakšno iz vode pripopala, pa je moja  "nepostava" v kopalkah gor in pač ne bom ...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
18.6.2009 10:19:45   
matejchi
tejka a ga boš hodila v vrtec dojit al kako? Pa a sploh pripada, če je v vrtcu?user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
18.6.2009 10:28:37   
matejchi
krysia  kje pa imaš ti te slike???user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
18.6.2009 10:51:38   
anita goitan
tejka potrdilo dobiš pri P, ura ni plačana.

matejchi čestitke tetkicauser posted image user posted image

Me2 ble zuni, zdej mi je pojedla eno korzuno žemljico  z namazom (sir), pa dve marelici..ja zdej bo treba pa v mižale. Jaz imam pa en kup dela, pa do lekarne bo treba počasi mal zadev za na morje nabavit, no sej kozmetiko mama, bolj kaj če piči, pa če se kašna driska pojavi, itd. Nisva šle v Vipavo ker je dež napovedanuser posted image , upam na lepši drug teden.

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 18.6.2009 10:53:59 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
18.6.2009 11:04:17   
matejchi
hvala za čestitke.. zdaj pa pičim v MB.. papa

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
18.6.2009 11:21:19   
tatly
sayuri-ni sile rekel  pa je da malo zaostaja v kg ampak ok.glavno da je zdravauser posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
18.6.2009 11:22:01   
tatly
sayuri krasne otroke masuser posted image user posted image user posted image user posted image
sicer so pa vsi avgustovcki najlepsi

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
18.6.2009 11:25:21   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

krysia  kje pa imaš ti te slike???user posted image

stran 104 zgoraj user posted image

pa končno mam 3 zvezdice ... user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
18.6.2009 11:40:17   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

tejka a ga boš hodila v vrtec dojit al kako? Pa a sploh pripada, če je v vrtcu?user posted image

Ne, ne bom ga hodila v vrtec dojit. Kasneje bi šla v službo. Ne vem, če pripada, saj zato pa sprašujem.

Anita, hvala, bom naslednjič vprašala P.

Krysia, pravica do krajšega delovnega časa, za ostale pravice pa ne vem. Sicer sva se pa samo midva z user posted image sladkala, pa naju je bog štrafnu zaradi tega. Otrokoma ni nič, samo midva sva se ponoči na wcju izmenjevala. Zdaj sva že ok. Moj je šel v službo, jaz sem pa tudi bila že zunaj na sprehodu. Jaša zdaj spi, jaz grem pa tudi.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
18.6.2009 11:48:12   
matejchi
trampolin 426 cm z mrežo in lestvijo če katero zanima... je pa nov..

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
18.6.2009 11:48:29   
anita goitan
Zoja prisega na laškouser posted image ups ne ni laško....user posted image
žurka pri Chefu prejšnji petek

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 18.6.2009 11:51:51 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
18.6.2009 11:50:53   
bella02
Sayuri, ja, bi bilo lepo, je fuuuul obseženuser posted image . Pa lušten članek o Luciji in tvojih čmrlih user posted image

Tejka, ne vem, kako je s temi pravicami, žaluser posted image . Pa upam, da se vama ni zdej zameril sladoled. Kaj je bil stopljen in ponovno zamrznjen, al si mela kakšnega domačga?

krysia, tud o tem nimam pojmauser posted image

Matejchi, čestiiiiitam!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
18.6.2009 12:07:13   
majči22
Hey!

Bile že na kar dolgem sprehodu, pojedle že malico. Sedaj pa poskušam mal posravit, sam kaj ko ravno zložim na polico, pa je spet na tleh...joooj, mah bo boljš.
Matejchi čestitke!!!
krysia v zakonu o delovnih razmerjih piše. Prav nekaj posebnih pravic mislim da ni. Nočnega in nadurnega dela ti ni potrebno delat, pa nedelj, to pa mislim da je to.
anita Zoja se je v obraz full spemenila, pa tako lepe očke imauser posted image
sayuri sam so res krasni tele tvoji otročki s tetko.user posted image

nč grem nazaj pospravljat. Se še kasneje mal javim.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
18.6.2009 13:01:52   
Ryssa
Hojla!

andrejaboris zanimivo da je tudi tvoj Lan mlekojedec, zgleda so res Lani taki user posted image
Krysia luštne slikce z morja user posted image

majči22 čestitke za izpit user posted image

Heh Zojomišnik si puščaš trebušček user posted image Si ravno tak ko moj, je tudi rekel da mu je zato začel rasti da bo lažje malega prenašal user posted image
Pa sam da se imata tvoji dve user posted image lepo.

Teta matejchi čestitke user posted image

Erin welcome back user posted image

anita luštna Zoja, velik pira user posted image
Pa meni se tudi zdi da se je spremenila, na prvi sliki jo skoraj ne bi spoznala.

No, to bo to, sem si vzela malo časa za komentarje.

Aja, nekaj bi še povedala. Včeraj smo bili v Deichmannu in smo gledali za kakšne sandalčke za Lana. Ej, pa nič nimajo. Vsi sandali so tako "obavtni", ko da bi mu svoje gor obula, ne vem kako bi naj v tem hodil user posted image Bi mogel pol metra narazen hodit.
Tako da bomo šli kar v Cicibana, kaj pa naj. Nekega klumpa mu pa raje ne bi kupovala. Bom pa tokrat vprašala kakšna je razlika med tistimi ki so znižani in tistimi ki niso in pa zakaj so tako posebni tisti za prve korake.

Pa še vprašanje za vse ki veste:
Koliko časa imajo toliko stari otročki čeveljčke? Mislite, da če jih zdaj kupim, da bojo zdržali do konca poletja oz. do takrat ko shodi user posted image
A ste ve vašim že kupile čeveljce?

Meni se zdi, da je čas, ker je začel korakat in vsepovsod zunaj pa tudi ne more biti bos, da ne bi kaj pohodil... Notri je pa itak bos.

user posted image user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
18.6.2009 13:10:55   
tatly
kryisa-kje ste bli to na morju?

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
18.6.2009 13:15:04   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Koliko časa imajo toliko stari otročki čeveljčke? Mislite, da če jih zdaj kupim, da bojo zdržali do konca poletja oz. do takrat ko shodi user posted image
A ste ve vašim že kupile čeveljce?

Hm,  enim raste nogica hitreje enim počasneje. Verjetno se ne da napovedat. Mojadva imata oba bolj majhne nogice. Eva ima že eno leto številko 23. Prej ji je pa v malo več kot pol leta zrastla iz 18 na 23. Jaša ima pa 18. Mu je v dveh mesecih zrastla iz 17. Vem zato, ker hodimo nogice merit, zato da pišemo v dnevnik. Čevljev še nima. Bo prve čeveljce dobil jeseni ko gre v vrtec. Zdaj je notri bos, zunaj pa v Shoo Shoos copatkih. Sem mu tudi šele včeraj M kupila, prej je bil še vedno v S.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
18.6.2009 13:15:52   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

kryisa-kje ste bli to na morju?

Krysia, bom kar jaz odgovorila, ko že ravno pišem, nimaš nič proti, ne?
Bili so na Rabu - Lopar.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
18.6.2009 14:11:51   
anita goitan
mogoče že poznate, ma vseeno :
Pahor, Kresalova in Golobič maširajo čez  dravski most,

ki nenadoma popusti in se sesuje.
Kdo  se bo rešil?

.
.
.
.

VSA  SLOVENIJA! !! !   

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
18.6.2009 14:30:16   
Krysia
no, pa imamo spet spanje ... tale bolezen ga je kr zdelala - ful mi spi, ampak danes je čist drug kot včeraj - ma že velik energije pa ploska pa čeblja in je skoraj tak kot ponavadi ...

majči22, hvala za info ... pa a slučajno veš, a me lahko pošljejo za 2 dni nekam (npr. na ekskurzijo z dijaki) - ker v bistvu je to nočna, ko moraš v hotelu stražit ... user posted image

tejkaz, hvala, da si odgovorila namesto mene ... ja, bli smo v (al na) Loparju, ne vem, kako je prav. Je v predsezoni prov fajn, ker ni pretirane gužve, ampak je blo vseen kr nekaj ljudi .. ne vem, a imajo Nemci že tko zgodaj počitnice - je blo ful Nemcev s šoloobveznimi otroki ...

anita, sam Zoja je res čist druga ... čist drugačna zgleda ... pa velik pira ma ... bo gostilno odprla al bo vse sama spila? user posted image

Sayuri, fajn tale članek pa luštne slikce tvojih sončkov!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2620
18.6.2009 14:42:13   
anita goitan
ja punce, seveda Zoja izgleda drugače, kašne ste pa vi po tolkih pirihuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
18.6.2009 14:57:44   
Krysia
eh, smotka jst ... sem vam pozabla povedat:

buhtlčk vas vse lepo pozdravlja in sporoča, da gresta z Gašperjem jutri domov. Alergija na KM je izzvenela, če sm prov razumela. In Gašper bo lahko jedel jogurte in druge mlečne dobrote user posted image user posted image

K_a_t_j_a, naslednjič tudi pri tvojem Janu upamo na take rezultate, a ne? Pa pri Tjaši od belle02.

No, zdej pa FB ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2622
18.6.2009 15:44:40   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

buhtlčk vas vse lepo pozdravlja in sporoča, da gresta z Gašperjem jutri domov. Alergija na KM je izzvenela, če sm prov razumela. In Gašper bo lahko jedel

Jeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
18.6.2009 16:05:17   
majči22
Krysia joj to nebi vedla, ker je čist odvisen kako imate to v šolstvu z interno pogodbo. Ker vem, da vam neki drugač obračunavajo ure, kot ostalim zaposlenim, če se ne motim? Mislim ,da tudi potaovnja so v zakonu o delovnih razmerjih utemeljena kot, da ti ni potrebno iti. Bi si ga mogla še enkrat prebrat, da bi ti znala povedat.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
18.6.2009 16:12:15   
Ryssa
tejkaz hvala za odgovor, na fb je pa nesporazum na kvizu - uhane imam, samo si jih dam ven doma, ker se bojim da mi jih ne bi zagrabu - pa vau ful pozorno bereš user posted image

krysia če ste bili na loparju, daj mi povej v katerem apartmaju, pa ceno, pa če ste bili zadovoljni z apartmajem, pa z loparjem na splošno.
user posted image user posted image

(odgovor članu violeta*)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Plavalni pripomocki
maca83 RR

Uporabljajo vasi dojencki ali malcki na morju kaksne plavalne pripomocke?

Rokavcki (46%)

Obroc (4%)

Fredov obroc (38%)

Drugo (2%)

Nic (11%)

Število vseh glasov: 56

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!