|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
17.6.2009 10:17:43   
piška goriška
Hejla punce!!!

No, pa vas spet prebiram. Sem bila malo boga - včeraj sem fasala neko zastrupitev ali kaj pa jaz vem kaj je bilo. Dragemu sem za rd. skuhala kosilo in naju oba zastrupila. Čeprav mati zdravnica pravijo, da je bilo najverjetneje kaj za vodo. Hmmm.. Sem bruhala celo popoldne, moj dragi je fasal samo slabost, pa vseeno ni bilo prijetno. Ampak je hvala bogu minilo, samo še malo sem razštelana...
Sva bila pa prejšnji teden v Gradišču, tukaj čez mejo. In pogledala najinega favorita med vozički: Bebe Confort High Track. Stane 310 EUR + lupinica/avtosedež 130 EUR. Imajo vse barve. Za košalo se pa še odločava ali ja ali ne. Je pa krasen, dovolj lahek in predvsem se enostavno in na malo zloži...
Pozdravčke vsem in lep dan!!!

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
17.6.2009 10:54:42   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: MC09

IZVIRNO SPOROČILO: giotti

user posted image
Joj, moji pa so na morju. Kaj mislite, da je v Šentujurju tudi padala toča? Mi imamo tam tudi hrano za celo leto, samo je mami na morju zdaj. Če ostanemo brez biološko pridelane hrane, bo kriza user posted image

V Celju ni blo toče, tak da po mojem v Šentjurju tudi ne. Ste pa v MB in MS res ful na udaru latos, upam, da ne bo več takih presenečenj user posted image letos.

mi smo pa res ostali brez našega vrta in pa brez biološko pridelane zelenjave in ozimnice. sem danes ravno šla kupit kis za vlaganje in sem kupila samo liter, ponavadi pa kar 5l, saj ne bomo meli kaj za vlagat.user posted image user posted image user posted image user posted image

je pa padala taka toča ko male žogice. mala se mi je pa v naročju dobesedno drla. po okenski šipi je tak mlatilo, da je mene bilo strah in sem samo čakala kdaj bo kera šipa popustila. moj je pol letel gor v mansardo in so hvala bogu strešna okna ok. se vidi, da mamo dvojna termopan stekla. huh.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
17.6.2009 11:03:14   
Nončika
za voziček bom pa pogledala, samo malce potrpljenja prosim. sem namreč nažalost na bolniškem in mam pač malce omejeno vse skupaj. zdaj me zanima kako bo odreagirala komisija. sicer pa bi rajši res vse dala in delala kot pa mela rizično nosečnost.

včeraj so mi celo rekli, da mamo v službi novi program. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
17.6.2009 11:55:23   
rožica13
Boga piška goriška! Med vikendom sem tudi jaz prvič bruhala a zaradi vožnje z avtobusom, ker šofer ni imel ravno občutka. Ko smo izstopili je slabost naraščala enkrat pa mi je samo vrglo čez, a potem je bilo vredu.

Danes je tako nizek pritisk, da bi kar prespala cel dan, pa še slabo mi je user posted image .

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
17.6.2009 12:13:35   
valerija77
Živjo čveke

Danes ste se pa kr razpisale. Jst sm ravn pršla z gorenjskega konca in sm kr mal utrujena od vožnje.
Nončika a boš res tolk dobra pa pogledala v Lentiju? Sej vem kje je Lenti še ni tolk daleč. Če se ga bo res dal tam dobit grem kr ponj.  Bi pa jaz tud mela PS 682-TS narancs (oranžen).  Se pa ne mudi tak, da kr v miru ko boš imela čas.
Men je pa k sreči danes bolje. Očitno je bil za včerajšnjo slabost res kriv pritisk.

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
17.6.2009 12:20:00   
giotti
Joj, ste bogice user posted image Kar spat pojdite, če ste doma. To še najbolj koristi.

Jaz pa se skoz ukvarjam s tem, kdaj bom začutila bejbiko. Tako da zdaj še tebe, Valerija, sprašujem, če že kaj čutiš, ker vidim, da si v 19. tednu, pa če si 1. nosečka (brez splavov, ker te se mi zdi da smo jih imele kar vse kakšnega)?

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
17.6.2009 12:26:35   
valerija77
Giotti jaz imam že 3 leta in pol starega sina, sem pa sedaj tretjič noseča (drugi je bil žal ss)in ja že čutim brcike. Najprej sem jih čutila samo zvečer, potem že zjutraj in zvečer, zdaj pa tudi že čez dan in moram reči da me ravno brca narahlo. Sem pa prve premike čutila 1.6. brce pa šele 13.6. Če si nosečaa prvič se zna zgoditi da jih boš čutila šele v 20. ali v 21. tednu, jih boš pa zagotovo verjemi. Jaz sem prvega čutila pri 19. tednih, zdaj pa pri 18. Boš videla da bo kr kmalu (kakšne 14 dni še, ali pa še malo manj).

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
17.6.2009 12:45:38   
eva1
Kar se tiče votičkov piere cardin, naj povem da sem ga jaz imela pri prvem otroku, to je dobre 4 leta nazaj, sicer takrat še ni bilo teh novih vozkov, ampak moram reči da ni bil bog ve kaj dobre kvaitete, so kola začela hitro blokirati, drugače pa so zelo lepi...sej možno da sej jaz smolo imela, sem lih na tašnega naletela!

Kar se tiče brcik, jaz sem prve brcike čutila včeraj zvečer..že prej se mi je dozdevalo, ampak nisem bila sigurna, za včeraj pa sem-je bilo prav lepo čutiti premike ene 4x je brcniluser posted image ... so že prave brcike, ne metuljčki in mehurčki...pri prvem sem začutila mehurčke nekje v 18 tednu, čez kakšen teden pa potem brcike, v drugo in sedaj v tretje pa kar brcike, pri drugi čebelici v 16 tednu, sedaj pa tudi v 16 tednu..lih danes začnem polni 16 teden!

Neposredna povezava do sporočila: 3233
17.6.2009 12:50:35   
caryn

Aja, glede UZ-jev pa imate prav. Logično, da jih ne delajo, če je bilo na prvem UZ-ju vse okej in pri meni je bilo.

mayamaya, vidim, da si 19 tednov. A mi poveš, če že čustiš kakšne brcike?

giotti, tudi pri meni je vse OK, pa mi moja G. dela UZ na vsakem pregledu...to je pač odvisno od dobre volje ginekologinje.

Jaz bom konec tedna prešla v 19 teden, pa brcike (bolj kot metuljčke, ki me žgačkajo) čutim že od prejšnjega petka user posted image . Samo je pa čist normalno, če jih začutiš tudi kasneje...tam med 20-22 tednom.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
17.6.2009 13:01:29   
caryn
uf še nekaj...ko smo ravno pri službah: jaz delam v komerciali in moj normalni delavnik je nekje 9 ur na dan + sestanki popoldan, tako da sem včasih (cca 2xtedensko) v službi tudi do 18.00 (začnem pa tam med pol osmo in osmo). tako da si sploh ne predstavljam kako bo enkrat ko bom na porodniški...kar naenkrat brez dolgega delovnika in še dodatnih popoldanskih dejavnosti, ki me sedaj ''obremenjujejo''...he he saj pa prihaja potem ena najlepša ''služba'' user posted image

(odgovor članu caryn)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
17.6.2009 13:07:54   
giotti
Ja, saj vem, da so brcike šele okol 20. tedna v prvi nosečnosti, ampak sam tako malo sprašujem, če je katera 1. noseča tako daleč, pa je začutila že prej kot 20. teden. Caryn, si ti prvič noseča tako daleč?

Punce, tale predstava pa je res super, sem jo gledala v dvorani že zdavnaj in toplo priporočam:

Kazina na Prešernovem trgu - Where is the Diamond
v petek 19.6. in v nedeljo, 21.6. ste ob 21:00 uri vabljeni k ogledu plesnega šova v izvedbi Plesne skupine Kazina. Koreografija Željko Božič, Mirjam Podobnik, Mitja Popovski Vabljeni!

< Sporočilo je popravil giotti -- 17.6.2009 13:08:12 >

(odgovor članu caryn)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
17.6.2009 13:51:02   
Nončika

Joj, ste bogice user posted image Kar spat pojdite, če ste doma. To še najbolj koristi.

Jaz pa se skoz ukvarjam s tem, kdaj bom začutila bejbiko. Tako da zdaj še tebe, Valerija, sprašujem, če že kaj čutiš, ker vidim, da si v 19. tednu, pa če si 1. nosečka (brez splavov, ker te se mi zdi da smo jih imele kar vse kakšnega)?

giotti, jaz sem zdaj šla preverit hčerkino MK. brcike sem začela čutit v 19t. lepo počasi.

valerija, jaz sem včeraj zvečer bila ko cota, pa še danes sem. poleg vsega me mantra alergija in pa tale moja bolniška.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
17.6.2009 14:03:25   
pikica 28

Ja, saj vem, da so brcike šele okol 20. tedna v prvi nosečnosti, ampak sam tako malo sprašujem, če je katera 1. noseča tako daleč, pa je začutila že prej kot 20. teden. Caryn, si ti prvič noseča tako daleč?

Punce, tale predstava pa je res super, sem jo gledala v dvorani že zdavnaj in toplo priporočam:

Kazina na Prešernovem trgu - Where is the Diamond
v petek 19.6. in v nedeljo, 21.6. ste ob 21:00 uri vabljeni k ogledu plesnega šova v izvedbi Plesne skupine Kazina. Koreografija Željko Božič, Mirjam Podobnik, Mitja Popovski Vabljeni!

hojla, jaz sem noseča 1 in sem v 19 tednu začutila prve premike mojega otročička....

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
17.6.2009 14:03:43   
monika985
Jaz sem prvič noseča (brez predhodnih težav ali splavov) in če se ne motim sem danes ravno zadnji dan 19. oziroma prvi dan 20. tedna. Vsak dan komaj čakam in pričakujem brce, pa nič. Tudi metuljčkov pa mehurčkov nisem čutila. Sem tudi bol suhe postave. Na trenutke se mi zdi, kot bi se otrok premikal to je pa tudi vse. Me kar malo skrbi. Danes naj bi imela pregled, pa mojega g. do julija ni, tako da preden me prenaročijo bo od enega do drugega pregleda minilo kar 2 meseca. Zdaj razmišljam o samoplačniškem pregledu morfologije, ker če sem prav razumela tega pregleda moj g. sploh ne dela (imam pa kjub temu da sem zaenkrat noseča brez kakršnekoli težave na vsakem pregledu min. 3 min UZ user posted image ).

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
17.6.2009 14:12:49   
monika985
Za vse tiste, ki iščete hlače pa jih ne dobite. Danes sem bila v Two Way-u pa imajo (meni) full lepe lanene hlače z širokim pasom (dolge in kratke) ene za 19, druge pa za 24 Eur. So res lahke in dobre za nosit pa tudi vseh barv jih imajo, tako da...

(odgovor članu monika985)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
17.6.2009 14:19:01   
Sunny1980
Giotti, jaz sem prvič noseča in sem v 20. tednu. Prve gibe-bolj mehurčke- sem pravič čutla konec 18.tedna. Potem je bilo par konkretnih brc, zdaj pa sem spet pri mehurčkih. Mam pa par kolegic, ki so gibe prvič čutle med 20 in 23.tednom. Tak, da je še čas user posted image .

Joj, moram vam povedat, da me sodelavka ravno "nagnala" domov, tak da imam res srečo.

Lep dan s polno sončka, s  čim manj obremenitvami, želim vsem

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
17.6.2009 15:00:45   
tassika
Punce jaz sem pa dobila blazino, takoj danes zvečer jo sprobam, zdaj pa šibam naprej pucat kopalnicouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Sunny1980)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
17.6.2009 19:16:57   
Nezy85
Ha ha ha ha ha user posted image punce to pa vam moram povedatuser posted image moj dragi je sprobav blazino in mi jo zdaj kr zaplenouser posted image !! Glede brcik....jaz čutim bol kake mehurčke zaenkrat pa še to ne vsak dan, sem pa tudi prvič  tak visoko noseča, prej sem mela splava.....Pa opazla sem da so mi začele zatekati noge sploh če dosti stojim al pa da dosti hodim!!user posted image A je možno že tak hitrouser posted image

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
17.6.2009 20:06:01   
ninka80
Oj,

danes sem bila na pregledu, sem vidla naše deteceuser posted image user posted image . Je vse v redu, morfologijo pa imam 8. 7.
Aja, pa septembra bom na bolniški.

lp

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
17.6.2009 20:12:11   
Špešla
Pozdravljene...

Sem nova tuki, novemberska user posted image ...
Upam da se bom znajdla, čene mi boste pa mal pomagale...Sem iz Lj, okolica Šiške in upam da se bo še kje kaka najdla iz istega konca...
Zaenkrat lep pozdrav

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
17.6.2009 20:22:56   
valerija77
Punce spet so vavčerji za zoo na voljo tak da kr pohitite!!!  user posted image user posted image user posted image
Mi gremo!

(odgovor članu Špešla)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
17.6.2009 20:52:38   
mayamaya
ejla punce. uf, ste bile pridne danes user posted image . no, kje naj začnem
giotti jaz sem 1. noseča in ne bi rekla da čutim glih brcike, so bolj kot neki mehurčki, ki počijo, kar ''blup'' naredi in še to bolj poredko. ponavadi ko sedim in sem bolj skrčena (očitno hoče biti komot tale moj user posted image ), pa pol zvečer ko se čist umirim in ležim. pa tudi g me je včeraj vprašal, če čutim že brcike, pa sem mu povedala kaj čutim, pa je reku, da bom verjetno kasneje začutila, ker sem 1. noseča. je pa reku, da so to kot neki mehurčki. nič panike, važno da srček bijeuser posted image .

sem pa pasla firbec danes po ljubljani. rezultat: sem kar malo razočarana user posted image . pa ne vem ali sem zdej jaz tako izbirčna ali res nič nimajo pri nas. bom mogla iti kaj čez mejo pogledat. sem pa gledala bolj kot ne vozičke in sem se že zdavnaj odločila, da mi je vseč 4-kolesnik od Jane. pa so mi danes v vsaki trgovini trgovke povedale kaj drugače user posted image . jaz bi imela samo športni del in pa globoko košaro, pa mi vse zraven ponujajo še avto sedež user posted image . tega pa nočem, ker ga dobim od kolegice.

za cunjice sem se pa odločila, da ne kupim še čisto nič, ker imajo itak vse poletno zunaj. to bolj potem septembra.pa tudi zame ne bom več nič zapravljala. imam dvoje hlače, majčke so mi pa itak vse moje prav. mogoče potem še kaj malo bolj debelega.

no, zdej boste pa imele kaj brat user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3247
17.6.2009 20:54:49   
mayamaya
aja to sem pa čisto pozabilauser posted imagešpešla dobrodošla user posted image user posted image user posted image , ti kar vprašaj kar te zanima. tle smo take čveke, da sploh ni čudno, da zunaj dežuje user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
17.6.2009 20:58:20   
ursa1981
Evo Vavčer v naših rokah :) Šla bosta pa mož in Anja, jaz na žalost ne morem oz. ne smem :)

LP

URŠA

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
17.6.2009 22:50:10   
Lupinca
čer čvekice.

kako pridno čvekateuser posted image

no, mi smo se prejle vrnili iz morčka...bilo je super! Kopala sem nisem, sicer sem kopalkice vzela sabo, ampak mi je preveč pihalo in ziher bi si mehur prehladila kot ponavadi če bi šla plavat. Tako da sem samo nogice namakla, pa basala se s sladoledom. Res sem vam fouš primorke...jaz bi se takoj selila na obalo, mi je tok fajn zrak dol...ah ja.

Kako ste drugače?

Giotti, nekje sem brala, da je mislim da dr. Pušenjak napisal, da je to samo bonus če začutiš brcike pred 20t. user posted image

mayamaya...potem sva že 2 zbirčni, ki jima nič ni všeč, kar prodajajo v Ljuser posted image  no ja...neki bomo že našli ane?

špešla dobrodošla user posted image  Sem pa tudi jaz iz Lj, sicer ne šiška, ampak rožnauser posted image

ninka80, super za pregled!! A spol že veš?

Ja, mi imamo pa jutri pregled! Tudi upam da bo vse ok, pa potem da nebomo preveč sramežljivi in da še med nogice še enkrat pogldamo, da povejo a je zihr pupika al neuser posted image

tassika, poročaj potem kako ti je spati z blazino! Js ne znam več brez nje..:)

Nezy85user posted image  potem sta si pa tvoj in moj zelo podobna glede te blazine. Moj že resno razmišlja se mi zdi, da bi jo šel še seb kupituser posted image user posted image

aja pa o službicah ste govorile...hehe, jaz sem zdej 2 leti samo študentka, ki gre takole čez poletje delati. Prej sem delala v telekomunikacijah. Letos, ko sem pa nosečka, pa dvomim da bom kje dobila delo za čez počitice...bomo videli.

no, zdej pa šibam ajat, vam poročam jutri kako je bilo na pregledu, držite pestke da bi vse ok? user posted image user posted image

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?