|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.6.2009 15:31:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu simonakr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4826
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
18.6.2009 15:33:31   
MIHAILO
URSA raumem te...men je tut ok razlika...ampak kadarkoli je gre ane...to si hoitla rect,se strinjam...
a ima katera namen kupiti tole...
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158689
jaz bi,a je to fajn uporabno?ker men ze zdaj full brca ,kaj bo sele pol...user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
18.6.2009 15:36:06   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

MIHAILO IN MAJCY KAJ SE GRESTA KJE JE ZDEJ MOJA ŠTORKLAuser posted image user posted image user posted image

Barbara GS nism čist dobr sledila za kakšno lučko se gre?....jst mam od Tomy eno k je u bistvu pr Majklu šele zdej aktualna....jo ma v sobi in če se sredi noči zbudi in začne jokat se sama pržge, pa še mulac pol boljše vidi in seveda ustane in prileze k nama u spalnico...obvezno jo pržgemo za lahko noč, ma še eno melodijo, maš 2 nastavitvi časa 5 in 15 minut.......če gospod še ni čist zaspan začne ploskat da se lučka in muska spet pržgetauser posted image ...čak jo grem poiskat

a pol se prizge ko zajoka?dobra zadeva...storkljo se ne rabm sm jo teb nazaj poslalauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
   [Brisano sporočilo]
18.6.2009 15:37:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 4829
18.6.2009 15:39:06   
Čebel@
urša.....ne govori o lenoritisuuser posted image .......jaz sem samo skuhala,pomila posodo in na hitro malo pospravila ker dobimo obiske
simona......uspešen nakupuser posted image user posted image user posted image user posted image
kolumbo......če ti pravim da ima tista štorlja tebe na paciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mihailo......tale sedežek sem že gledala,in mi je simpatičen......še ne vem če bi ga kupila,ker midva nimava banje(samo tuš kabino)

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
18.6.2009 15:43:14   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08
mlea jaz vem da ti rada piješ pivouser posted image a ti mož kdaj zapoje: Všeč so mi ženske , ki pijejo pivo,...user posted image user posted image user posted image potem sem pa še martini dala k je pa men ful všečuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Kdo poje ta komad????

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
18.6.2009 15:44:04   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23
imela sem naštimano da vidijo prijatelji,vas bom pa potem povabila k prijateljstvuuser posted image zdej pa lahko vsi člani vidijo 

Se pravi, da so VSI tvoji prijatelji.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
18.6.2009 15:46:09   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

imela sem naštimano da vidijo prijatelji,vas bom pa potem povabila k prijateljstvuuser posted image zdej pa lahko vsi člani vidijo 

Se pravi, da so VSI tvoji prijatelji.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vas,februarčice bom dala pod prijatelje,ker ni treba da glih vsičlanigledajo moje albume.......samo si moram vzeti čas(zdele se mi ne da)

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
   [Brisano sporočilo]
18.6.2009 15:46:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4834
18.6.2009 15:46:55   
Čebel@
mlea.......saj jaz tvojih slikic tudi ne vidimuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
   [Brisano sporočilo]
18.6.2009 15:47:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4836
18.6.2009 15:48:44   
Čebel@

sej gre u tuš kabino tudi;)..............jst Roksota kopam v tamali banji ki je postavljena v tuš kabini
kupila ga bova ko bo Hana sedela in se bo v tuš kabini kopala z nama(eden bo sedel z njo

Neposredna povezava do sporočila: 4837
18.6.2009 15:55:02   
Onasiss
POŠTAR JE PRNESU SOGLASJE ZA OGRAJOuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdej lohk psa nabavš, da bo laju namest ......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In bravo za mere.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 4838
18.6.2009 15:55:41   
Onasiss

Če jih pa nimam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
18.6.2009 15:58:02   
Čebel@

Če jih pa nimam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no pa bi jih lahko imela

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
18.6.2009 16:10:01   
MIHAILO

MIHAILO TO JE SVETOVNA STVAR....pri nas je še vedno v uporabi, kadar Majkla napadejo vročine in mu je treba nalit vodo do pazduhe....tko da priporočam 10000krat...mislm d je do 16 kil, Majkl jih pri 2h letih še nima tok.

no tole je ta lučka o kateri sm prej pisala:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=159760

dobra zadevauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4841
18.6.2009 16:13:23   
Onasiss

POŠTAR JE PRNESU SOGLASJE ZA OGRAJOuser posted image user posted image user posted image

na to se pijeuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Pa nehte že pit, moj Onasis se bo kar odselu, ker ga tok z vami pijem al me bo pa 100 m stran od računalnika user posted image . Poleg tega lohk še socialo dobimo na vrata.user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
18.6.2009 16:16:59   
Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Barbara pa sej so nori user posted image a veš da jaz eno zebro vidim, pa ne lučke user posted image
jaz tudi ne vidim lučkeuser posted image

Kam pa je treba pogledat, da se sploh kej viduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
18.6.2009 16:19:08   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

tiste, ki greste v kratkem na morje, kaj vse boste sabo vzele za user posted image . No seveda voz, pa en bazenček, pa cote in kozmetiko, kaj pa kej od igrač????? In na čem boste imele otroke na plaži, seveda mislim v senci. Mi  zase imamo namreč ene ležalke, sam se mi zdi da bi za Nika to bilo mal pretrdo.

FUUUUUUUUUUUUUUUUUllllllllllllllllll igrač in tiste ta mehke ležalke in čez deko, pa milion brisač.

So what....

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
18.6.2009 16:26:40   
Onasiss
No evo sem komu do konca prebrala....

Mi smo bli tud u nabavi, nov bazen, pa podstavek za marelo, pa nova hladilna torba, pa Onasis nove spodnje gate take sexy, da se bo lahko vzuni šetu in ga bojo sosede čekirale....pa za pit, no smo hladilnik malo nafilal. Pol zvečer morm pa še u Mullerja po plenice in kreme za sončenje za otroke.

A kera ve katere kreme so fajne??????

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
18.6.2009 16:28:45   
MIHAILO
mene tut zanima glede krem katere so dobre?
Mlea user posted image sm se nasmejala tvojemu postu...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
18.6.2009 16:33:36   
Onasiss
Zdele bo pri nas huda ura....mam mašino za strižt v rokah in imam občutek, da bom mulca spet po celi Bobrovi lovila s tisto mašino... Še dobr, da ne živimo v kaki vasi k ma ene 100 bajt, ker bi po moje kaki kmetje že veterino klical, da se je eni kravi sfuzlal.user posted image

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
18.6.2009 16:33:59   
Onasiss
Zaželte mi srečo.user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
18.6.2009 16:42:17   
simonakr

Zaželte mi srečo.user posted image user posted image user posted image user posted image

držim pesti!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
   [Brisano sporočilo]
18.6.2009 16:46:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu simonakr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?