|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009
18.6.2009 15:33:29   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Jaz pa sem danes Liji kupila prvo kašico-jabolko in banano. Jih imajo toliko vrst,da nimaš pojma kaj izbratiuser posted image user posted image . No, vsaj jaz sem stala tam pred temi kašicami in gledala, kaj moram vzet.
In da povem da smo jo polovico pojedle!! Ampak ne Lija ampak jaz user posted image user posted image user posted image Lija je pojedla glih kakšne pol žličke, ostalo pa raje jaz..user posted image user posted image user posted image

Jaz sem mu pa mkupila kar tri različne, samo mu je še nisem dala za probat...sem mislila do 28. počakat, ko bo star 4 mesece! user posted image
Če je pojedla pol žličke je tak dosti pojedla za prvič, ne? Pojma nimam....Najaa kak je to?

Ja, za prvič je po moje dost. Čeprav je moja Tija prvič, ko je dobila korenčkovo kašico, pojedla kar precej. Sam ona je bila star 5,5m in že čisto pripravljena na GH.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
18.6.2009 15:33:35   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica
dobro. komaj čakam. user posted image do zdaj sem skapirala, da sta se nekam vozile skupaj in da ma pot veze s slov. konjicami user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image šle sma k spps na obisk, pripeljale pa sma se do table, ki je naznanjala da je samo še 21 km do LJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A se hecaš?? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
18.6.2009 15:34:22   
MalaČebelica
evo, mi pa že dva dni samo spimo. verjetno je kriva vročina zunaj in pa tista pikica od torka v riti user posted image no, zdaj se počasi prebuja. ma je spala od enajstih v kosu. prebudila se je samo vmes da je malo pojedla. bogica mala.

saj zato pa mam tu objavljenih že toliko postov pa še na fb pa ne vem kje vse čvekam. pa še spala sem skupaj z njo malo. vse je ok, dokler nobeden ne vidi, kako je stanovanje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
18.6.2009 15:34:26   
tasa_m

dobro. komaj čakam. user posted image do zdaj sem skapirala, da sta se nekam vozile skupaj in da ma pot veze s slov. konjicami user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image šle sma k spps na obisk, pripeljale pa sma se do table, ki je naznanjala da je samo še 21 km do LJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ha ha ha. ta je pa dobra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image te sta pa res že skoraj na morje šle. bi se vama splačalo še ono urco do dol potegnit user posted image

user posted image user posted image ja saj.. Primorke bi kap ko bi jih poklicale, če so za kafe pa bi povedale, da sma šle k spps v Konjice na obisk pa se vmes še a primorskem ustavile..user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4779
18.6.2009 15:34:56   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

ne user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
18.6.2009 15:35:48   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
18.6.2009 15:37:21   
tasa_m

evo, mi pa že dva dni samo spimo. verjetno je kriva vročina zunaj in pa tista pikica od torka v riti user posted image no, zdaj se počasi prebuja. ma je spala od enajstih v kosu. prebudila se je samo vmes da je malo pojedla. bogica mala.

saj zato pa mam tu objavljenih že toliko postov pa še na fb pa ne vem kje vse čvekam. pa še spala sem skupaj z njo malo. vse je ok, dokler nobeden ne vidi, kako je stanovanje user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image glavno da je postov vedno več !! stanovanje lahko počaka.

Neposredna povezava do sporočila: 4782
18.6.2009 15:45:07   
MalaČebelica

ha ha ha. ta je pa dobra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image te sta pa res že skoraj na morje šle. bi se vama splačalo še ono urco do dol potegnit user posted image

user posted image user posted image ja saj.. Primorke bi kap ko bi jih poklicale, če so za kafe pa bi povedale, da sma šle k spps v Konjice na obisk pa se vmes še a primorskem ustavile..user posted image user posted image

eh pri vama se ne bi nobeden nič preveč čudil user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
18.6.2009 15:50:20   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: kajaka

user posted image

user posted image

Res je srčkan, čisto ustreza napisu na majčki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
18.6.2009 15:50:33   
tasa_m
eh pri vama se ne bi nobeden nič preveč čudil user posted image user posted image user posted image user posted image
vem ja.. user posted image user posted image
midve bi lahko bile za taksistauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4785
18.6.2009 15:50:59   
tasa_m
Kokica imaš ZSuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
18.6.2009 15:51:59   
trinity22
hvala vsem za odgovore, sej mamo vmes še datum za rotavirus, pa bom takrat vprašala, tisti je pa 20. 7. 2009, mogoče nam bodo pa takrat dali oba cepiva in bo septembra posvetovalnica in 3. pikicauser posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
18.6.2009 15:55:41   
MalaČebelica

vem ja.. user posted image user posted image
midve bi lahko bile za taksistauser posted image

čisto komot. nobenega ne bi na pravi naslov pripelale. pa zadaj bi mele parkirane tri otroke in bi potnike na strehi lahko okoli vozile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
18.6.2009 15:56:20   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

hvala vsem za odgovore, sej mamo vmes še datum za rotavirus, pa bom takrat vprašala, tisti je pa 20. 7. 2009, mogoče nam bodo pa takrat dali oba cepiva in bo septembra posvetovalnica in 3. pikicauser posted image

aja, mogoče pa mate res takrat vse za dobit....

Neposredna povezava do sporočila: 4789
18.6.2009 15:57:26   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

majale: ooo, poroka se bliža! nam boš pokazala obleko- na fb?

hmmm... kaj daš? user posted image

eko... je že dan album za vas na fb... ''za marčevke'' in samo ve ga lahko vidite tako da prosim ne nobenmu kazatuser posted image

kak pa lahka gledaš na fb- ju sam pod marčevke .... jaz bi tud gledalauser posted image
jaz sem še štor kar se tega tiče mal podnapisov ...

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
18.6.2009 16:07:31   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

eko... je že dan album za vas na fb... ''za marčevke'' in samo ve ga lahko vidite tako da prosim ne nobenmu kazatuser posted image

kak pa lahka gledaš na fb- ju sam pod marčevke .... jaz bi tud gledalauser posted image
jaz sem še štor kar se tega tiče mal podnapisov ...

ne greš pod marčevke, ampak na moj profil.. pol pa pod moje albume. in tam boš našla album ''zaMarčevke''user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4791
18.6.2009 16:10:24   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: dolči

Evo mene spet med vami!

Danes sem nekako brez energije. Kar nek občutek tesnobe me napada in stiska v prsih. Povrh vsega pa še lačna da se mi v rit vidi. Bo moj šampinjone pa čevape na žaru naredila jaz pa riž. In glej ga zlomka. Ravno hoče it pečt in pride električar,ki bi mogu prit včeraj. Naj se gre solit.

počivat pejdi!! resno.. prosi tvojega (alpa kogarkoli), da ti počuva pikico in pejdi spat magari za 5 ur, če  je treba. Ne vem če dojiš al ne... če dojiš, si magari spumpaj, da bo mela umes hrano pol pa spat...Še prej se pa fajn najej! brez izgovorov, punca!! ne se hecat s takimi stvarmi.. js sm mela tudi take probleme pa je šlo vse samo še na slabše.

(odgovor članu dolči)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
18.6.2009 16:10:47   
*MaJaLe*

Prav počaščene smo!user posted image

me veseli user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
18.6.2009 16:11:19   
*MaJaLe*

hahahahaha... kako sm se pa zdej nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
18.6.2009 16:39:08   
mediuhec
mala cebelica/MB: ponedeljek sem frej, tko da se tudi lahko dobimo.

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
18.6.2009 17:37:32   
tasa_m
Veste kaj pa se mi je zdaj zgodilo: sem tak vestno jedla čokoladne kekse, da ima Lija vso čokolado v laskih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
18.6.2009 18:09:42   
Lolita23
Živjo!!

Hvala za čestitkeuser posted image user posted image

Ma jaz sam norim, sem nonstop v gibanju pa sej sploh da ne govirm, ker zvečer sam padem v posteljo.

Ma vreme, ki ga napovedujejo za nslednje dni mi pa kar voljo pobira, da bi šla kam na morje, ma bedauser posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
18.6.2009 18:15:10   
Najaa

Veste kaj pa se mi je zdaj zgodilo: sem tak vestno jedla čokoladne kekse, da ima Lija vso čokolado v laskih user posted image user posted image user posted image

Pridna mami, da deli s hčerkico. Sam tasa, GH se začne s sadjem ali zelenjavo, ne čokolado! user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
18.6.2009 18:15:46   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Ma vreme, ki ga napovedujejo za nslednje dni mi pa kar voljo pobira, da bi šla kam na morje, ma bedauser posted image user posted image

Ne verjet vremenarjem, pa bo. Za obalo se večinoma zmotijo. user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
18.6.2009 18:18:22   
MalaČebelica

Pridna mami, da deli s hčerkico. Sam tasa, GH se začne s sadjem ali zelenjavo, ne čokolado! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ona bi vse v enem dnevu rada sprobala. boga Lija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?