Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 18.6.2009 15:33:29
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz pa sem danes Liji kupila prvo kašico-jabolko in banano. Jih imajo toliko vrst,da nimaš pojma kaj izbrati . No, vsaj jaz sem stala tam pred temi kašicami in gledala, kaj moram vzet. In da povem da smo jo polovico pojedle!! Ampak ne Lija ampak jaz Lija je pojedla glih kakšne pol žličke, ostalo pa raje jaz.. Jaz sem mu pa mkupila kar tri različne, samo mu je še nisem dala za probat...sem mislila do 28. počakat, ko bo star 4 mesece! Če je pojedla pol žličke je tak dosti pojedla za prvič, ne? Pojma nimam....Najaa kak je to? Ja, za prvič je po moje dost. Čeprav je moja Tija prvič, ko je dobila korenčkovo kašico, pojedla kar precej. Sam ona je bila star 5,5m in že čisto pripravljena na GH.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 18.6.2009 15:33:35
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dobro. komaj čakam. do zdaj sem skapirala, da sta se nekam vozile skupaj in da ma pot veze s slov. konjicami šle sma k spps na obisk, pripeljale pa sma se do table, ki je naznanjala da je samo še 21 km do LJ A se hecaš??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 18.6.2009 15:34:22
|
|
|
|
MalaČebelica
|
evo, mi pa že dva dni samo spimo. verjetno je kriva vročina zunaj in pa tista pikica od torka v riti no, zdaj se počasi prebuja. ma je spala od enajstih v kosu. prebudila se je samo vmes da je malo pojedla. bogica mala. saj zato pa mam tu objavljenih že toliko postov pa še na fb pa ne vem kje vse čvekam. pa še spala sem skupaj z njo malo. vse je ok, dokler nobeden ne vidi, kako je stanovanje
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 18.6.2009 15:34:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dobro. komaj čakam. do zdaj sem skapirala, da sta se nekam vozile skupaj in da ma pot veze s slov. konjicami šle sma k spps na obisk, pripeljale pa sma se do table, ki je naznanjala da je samo še 21 km do LJ ha ha ha. ta je pa dobra te sta pa res že skoraj na morje šle. bi se vama splačalo še ono urco do dol potegnit ja saj.. Primorke bi kap ko bi jih poklicale, če so za kafe pa bi povedale, da sma šle k spps v Konjice na obisk pa se vmes še a primorskem ustavile..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 18.6.2009 15:34:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dobro. komaj čakam. do zdaj sem skapirala, da sta se nekam vozile skupaj in da ma pot veze s slov. konjicami šle sma k spps na obisk, pripeljale pa sma se do table, ki je naznanjala da je samo še 21 km do LJ A se hecaš?? ne
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 18.6.2009 15:35:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dobro. komaj čakam. do zdaj sem skapirala, da sta se nekam vozile skupaj in da ma pot veze s slov. konjicami šle sma k spps na obisk, pripeljale pa sma se do table, ki je naznanjala da je samo še 21 km do LJ A se hecaš??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 18.6.2009 15:37:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica evo, mi pa že dva dni samo spimo. verjetno je kriva vročina zunaj in pa tista pikica od torka v riti no, zdaj se počasi prebuja. ma je spala od enajstih v kosu. prebudila se je samo vmes da je malo pojedla. bogica mala. saj zato pa mam tu objavljenih že toliko postov pa še na fb pa ne vem kje vse čvekam. pa še spala sem skupaj z njo malo. vse je ok, dokler nobeden ne vidi, kako je stanovanje glavno da je postov vedno več !! stanovanje lahko počaka.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 18.6.2009 15:45:07
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dobro. komaj čakam. do zdaj sem skapirala, da sta se nekam vozile skupaj in da ma pot veze s slov. konjicami šle sma k spps na obisk, pripeljale pa sma se do table, ki je naznanjala da je samo še 21 km do LJ ha ha ha. ta je pa dobra te sta pa res že skoraj na morje šle. bi se vama splačalo še ono urco do dol potegnit ja saj.. Primorke bi kap ko bi jih poklicale, če so za kafe pa bi povedale, da sma šle k spps v Konjice na obisk pa se vmes še a primorskem ustavile.. eh pri vama se ne bi nobeden nič preveč čudil
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 18.6.2009 15:50:20
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Res je srčkan, čisto ustreza napisu na majčki
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 18.6.2009 15:50:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica eh pri vama se ne bi nobeden nič preveč čudil vem ja.. midve bi lahko bile za taksista
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 18.6.2009 15:50:59
|
|
|
|
tasa_m
|
Kokica imaš ZS
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 18.6.2009 15:51:59
|
|
|
|
trinity22
|
hvala vsem za odgovore, sej mamo vmes še datum za rotavirus, pa bom takrat vprašala, tisti je pa 20. 7. 2009, mogoče nam bodo pa takrat dali oba cepiva in bo septembra posvetovalnica in 3. pikica
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 18.6.2009 15:55:41
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica eh pri vama se ne bi nobeden nič preveč čudil vem ja.. midve bi lahko bile za taksista čisto komot. nobenega ne bi na pravi naslov pripelale. pa zadaj bi mele parkirane tri otroke in bi potnike na strehi lahko okoli vozile
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 18.6.2009 15:56:20
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 hvala vsem za odgovore, sej mamo vmes še datum za rotavirus, pa bom takrat vprašala, tisti je pa 20. 7. 2009, mogoče nam bodo pa takrat dali oba cepiva in bo septembra posvetovalnica in 3. pikica aja, mogoče pa mate res takrat vse za dobit....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 18.6.2009 15:57:26
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec majale: ooo, poroka se bliža! nam boš pokazala obleko- na fb? hmmm... kaj daš? eko... je že dan album za vas na fb... ''za marčevke'' in samo ve ga lahko vidite tako da prosim ne nobenmu kazat kak pa lahka gledaš na fb- ju sam pod marčevke .... jaz bi tud gledala jaz sem še štor kar se tega tiče mal podnapisov ...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 18.6.2009 16:07:31
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec majale: ooo, poroka se bliža! nam boš pokazala obleko- na fb? hmmm... kaj daš? eko... je že dan album za vas na fb... ''za marčevke'' in samo ve ga lahko vidite tako da prosim ne nobenmu kazat kak pa lahka gledaš na fb- ju sam pod marčevke .... jaz bi tud gledala jaz sem še štor kar se tega tiče mal podnapisov ... ne greš pod marčevke, ampak na moj profil.. pol pa pod moje albume. in tam boš našla album ''zaMarčevke''
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 18.6.2009 16:10:24
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolči Evo mene spet med vami! Danes sem nekako brez energije. Kar nek občutek tesnobe me napada in stiska v prsih. Povrh vsega pa še lačna da se mi v rit vidi. Bo moj šampinjone pa čevape na žaru naredila jaz pa riž. In glej ga zlomka. Ravno hoče it pečt in pride električar,ki bi mogu prit včeraj. Naj se gre solit. počivat pejdi!! resno.. prosi tvojega (alpa kogarkoli), da ti počuva pikico in pejdi spat magari za 5 ur, če je treba. Ne vem če dojiš al ne... če dojiš, si magari spumpaj, da bo mela umes hrano pol pa spat...Še prej se pa fajn najej! brez izgovorov, punca!! ne se hecat s takimi stvarmi.. js sm mela tudi take probleme pa je šlo vse samo še na slabše.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 18.6.2009 16:10:47
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec majale: ooo, poroka se bliža! nam boš pokazala obleko- na fb? hmmm... kaj daš? eko... je že dan album za vas na fb... ''za marčevke'' in samo ve ga lahko vidite tako da prosim ne nobenmu kazat Prav počaščene smo! me veseli
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 18.6.2009 16:11:19
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dobro. komaj čakam. do zdaj sem skapirala, da sta se nekam vozile skupaj in da ma pot veze s slov. konjicami šle sma k spps na obisk, pripeljale pa sma se do table, ki je naznanjala da je samo še 21 km do LJ hahahahaha... kako sm se pa zdej nasmejala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 18.6.2009 16:39:08
|
|
|
|
mediuhec
|
mala cebelica/MB: ponedeljek sem frej, tko da se tudi lahko dobimo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 18.6.2009 17:37:32
|
|
|
|
tasa_m
|
Veste kaj pa se mi je zdaj zgodilo: sem tak vestno jedla čokoladne kekse, da ima Lija vso čokolado v laskih
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 18.6.2009 18:09:42
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!! Hvala za čestitke Ma jaz sam norim, sem nonstop v gibanju pa sej sploh da ne govirm, ker zvečer sam padem v posteljo. Ma vreme, ki ga napovedujejo za nslednje dni mi pa kar voljo pobira, da bi šla kam na morje, ma beda
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 18.6.2009 18:15:10
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Veste kaj pa se mi je zdaj zgodilo: sem tak vestno jedla čokoladne kekse, da ima Lija vso čokolado v laskih Pridna mami, da deli s hčerkico. Sam tasa, GH se začne s sadjem ali zelenjavo, ne čokolado!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 18.6.2009 18:15:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ma vreme, ki ga napovedujejo za nslednje dni mi pa kar voljo pobira, da bi šla kam na morje, ma beda Ne verjet vremenarjem, pa bo. Za obalo se večinoma zmotijo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 18.6.2009 18:18:22
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Veste kaj pa se mi je zdaj zgodilo: sem tak vestno jedla čokoladne kekse, da ima Lija vso čokolado v laskih Pridna mami, da deli s hčerkico. Sam tasa, GH se začne s sadjem ali zelenjavo, ne čokolado! ona bi vse v enem dnevu rada sprobala. boga Lija
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?