MC09
|
Dobro jutro vsem ! Najprej prebava , jaz vsako jutro na tešče spijem raztopljeno tableto magnezija + še kozarec vode (ko se zbudim sem vedno žejna). Ob zajtrku spijem tudi malo skodelico kave, mi je ginekolog rekel, da naj jo spijem zjutraj zaradi nizkega pritiska. S tem, da je prej sploh nisem pila kako leto, zdaj mi pa res paše. Zato nimam problemov s prebavo. Mi pa paše zdaj jest same sočne zadeve, od sadja ne morem jesti banan, ker so "presuhe" . drugače pa pomaga baje tudi laneno seme, veliko vode za spit in v eni reviji sem prebrala (Nosečnst), da moramo imeti, ko gremo na wc, noge na pručki, da je to naravni položaj za ...... . Glede vozičkov, super bi blo, da bi naredili anketo al pa nekaj med uporabnicami, da bi jih ocenile, in po tem veš, prvi trije so OK, tisti, ki so na repu, se jih v velikem loku izogibaš. Ker to se mi zdi prava znanost najti voziček, ki je stabilen, prilagodljiv, zložljiv, lahek, funkcionalen, .... ne vem, kaj še vse. Ultrazvok: meni ga moj ginekolog naredi pri vsakem pregledu, ker z njim posluša srček , je sicer 1 minuten, samo vidim pa svoje dete , zato komaj čakam na 22, ko imam morfologijo. Aja, pa 24.7. mi je že dal datum za merjenje sladkorja v krvi, ker imam več kot 25 let. Ima to še kira druga? Za oblečt si pa zaenkrat nisem kupla še skoraj nič, sicer mi ni nič več prav, nosim trenirke. Sem pa kupla v Mani dvojne hlače, ki imajo elastiko v pasu, so super tanke, za njih sem dala 11€, zgledajo pa super in tudi nosijo se tako. Joj sem se razpisala . Uživajte danes, pa fajno senčko si najdite.
|