Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 16.6.2009 11:22:38
|
|
|
|
klavdyk
|
dan,, naš mulo panča mama pa mal na netu kašelj-pri nmas je še vedno prisoten. ne vem kaj naj. mu spiram nosek s fiziološko, devam mu tople oblogce na prsi pa nič od nič-če ne bo do čet bolje kličem k P. da se greva pokazat. tk pa ne more it naprej sonček in vozičkanje- mi smo bili zunaj včeraj pop-sm kaj ko tu pti nas tk piha. mu dam kapco gor, pa se mi tk smili, ko je tk vroče krst-končno smo bili včeraj pri gotiju in ga prosili, če bi bil boter našemu detetu. sej ni mogle reči ne . upam, da se nam kašelj popravi do nasl.nedelje ko mamo krst. smejčkanje-naš se še pa ne. no v spanju mu ful potegne večkrat na smeh, pa ko gleda kakega medija tut. mami se mogoče tut mal včasih nasmehne. drugim pa ne. bo že. Gregor se je pr enem mesecu smejal, ta bo pa bolj počasen-bo že. spanje-naš se je včeraj dojil ob 11 in spal potem do 5 zjutraj . to je redkost-mislim, da je tk spal ene 4x, drugače pa se ponavadi še doji ekrat vmes ob 1 al pa 2 nič-grem cote vzet iz sušilca, pa sestro poklicat na šiht, da mal počvekama-aja pa mal grem še z nazaj prebrat lep sončen dan še naprej! Klavdy in Gašper
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 16.6.2009 12:18:45
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab Punce, kaj pa ve delate v tej pasji vročini? visimo na mamini joški ... dopoldne sva bila zunaj ... imamo srečo, ker imamo teraso dopoldne v senci .... zdaj sva notri, čeprav je terasa še vedno v senci - je že prevroče... ... mali je malo zaspal, mami kuha .... ... pozno popoldne pa spet ven ....
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 16.6.2009 12:22:31
|
|
|
|
Pat74
|
Mi smo se tud pred pol urce vrnili noter - hvalabogu je pri nas kar neki sence; je pa res že pasje zunaj, da kakšen sladoled ful paše - smo si ga privoščili. Zdaj pa neki sitkamo, čeprav smo jedli in bili previti - sem ga dala na tla, na blazino, pa mu ne paše preveč, bi bil raje v naročju
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 16.6.2009 12:34:01
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: veronikab Punce, kaj pa ve delate v tej pasji vročini? visimo na mamini joški ... [image] Super za tebe ... nam še to ni dovolj dobro. Verjetno je tudi našim sončkom prevroče.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 16.6.2009 13:54:03
|
|
|
|
*Junona*
|
Hei Brigitka... Sem res bolj malo gor, ker me skoraj nič ni v stanovanju. Tut zdle me ni, sem pri mamici in atiju v spodnjem štuku v pisarni in je računalnik fraj. Zara pa zunaj spančka v senčki. Pol zvečer pa se ponavadi pocartamo in zaspimo, z atijem pa še kak filmček pogledama in že spuim tut... Se mormo kej dobit, sma velikokrat v Celju. Uživate v čebričku? Js bom kr od Mustele kupla kremico za sončenje. Sem vidla, da se Niku tudi glavica lupi oz. lasišče. Zariki se tudi. So pa tudi druge pisale, da se njihovim otročkom, tak da po moje to ni od prepogostega kopanja. Jaz Zaro zdaj kopam vsak drugi dan. Ji paše in je prav vesela že na previjalni ko jo slačim, potem ko pa začuti vodiko na nogicah se pa že smeji, ko pa je cela v čebričku je pa juhuhu tak uživa. Se slišima, papa.
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 16.6.2009 17:20:55
|
|
|
|
Blueeyes
|
po dolgem času spet malo pri vas pokukam... včeraj sem mela prvi pregled pri svoji G.. pravi da je vse ok, da se ponovno vidiva 2011 al pa če bo clearblue že prej pozitiven najbrž bo jutri imam pa z Gajo prvi pregled pri pediatrinji.. končno bom zvedela kok je kej zrastla in kok se je zredila vam sporočim jutri pol njene podatke.. evo še naše žabe mal za spomin
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 16.6.2009 18:07:41
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab Glede Ad3 kapljic - mi smo sedaj 3 dni že na št. 7. Moram potrkati na les, da tudi krčkov več ni tako pogosto oz. so v bolj blagi obliki. Mu pa dajem Vetrovne kapljice Koroških lekarn. mi smo pa že na 6-ih , sam da ni tok hudih krčov sem pa jst opazila da naš bruha pol po njih...pa tudi to ne neki ful no. Veš kaj me zanima kako mu ti daješ te koroške kapljice? pred ali po obroku, pa koliko?
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 16.6.2009 18:14:31
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: veronikab Glede Ad3 kapljic - mi smo sedaj 3 dni že na št. 7. Moram potrkati na les, da tudi krčkov več ni tako pogosto oz. so v bolj blagi obliki. Mu pa dajem Vetrovne kapljice Koroških lekarn. mi smo pa že na 6-ih , sam da ni tok hudih krčov sem pa jst opazila da naš bruha pol po njih...pa tudi to ne neki ful no. Veš kaj me zanima kako mu ti daješ te koroške kapljice? pred ali po obroku, pa koliko? mi smo bili pa že na 4ih pa bomo zdaj spet šli od začetka ,ker baje ne smeš nadaljevat k je potem premočno
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 16.6.2009 18:14:33
|
|
|
|
sonček85
|
hejla !Da vas malo pozdravim,mi se čez dan veliko zunaj potepamo tko da imamo čas samo proi večeru.No pa ta teden sva z ALeksom še bolj sama saj ati dela od 18-06 No pa še mami je nekaj prehlajena in grlo me peklensko oli,kaj lahko vzamem za grlo poleg halls nena:mala e prava lepotička ,aleks ji iz sladkih sanj pošilja poljubčke(namreč spi) brigita.super za pregled in kontracepcijo in za zeleno luč slončkanju Ja Aleks je pa kakal in danes celo že napolnil 6 pleničk in super za športanje matcar.lepo da si se nam javila ,joj bošček Maks ,upam da bo zdaj ok in da ga ne bo in ga ni preveč bolelo.Čeprav si lahko predstavljam kako je če ti steklo pade v učko in ti jo morajo operirat drži se Maks imaš pa v albumu full lepe slikce junona.ja nekje si zračunaj da naj bi vsak mesec nekje dobila med 600-1000g,tko da nekje okt.nov oblačenje za spanje.jaz ga mam kar v bodiju in pokrijem po nogicah z dekico BE:kako lepe slikice in srečno jutri na pregledu
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 16.6.2009 18:14:35
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab A mogoče katera ve kje bi se dalo kupiti kakšen fajn klobuček oz. pokrivalo za fantka. Mi smo stari sedaj skoraj 8 tednov. Lp, veronikab jaz sem kupila super klobuček v wenice trgovini pa še drag ni bil4€
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 16.6.2009 18:28:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 matcar.lepo da si se nam javila ,joj bošček Maks ,upam da bo zdaj ok in da ga ne bo in ga ni preveč bolelo.Čeprav si lahko predstavljam kako je če ti steklo pade v učko in ti jo morajo operirat drži se Maks imaš pa v albumu full lepe slikce Ja,saj bi se prej,pa je blo to z Maksom tak hudo,pa skozi v bolnici z njim in enostavno nisem razmišljala o RR.Hvala za slikice.Kaj vam jih gre gor pripopat? Meni ne gre nikakor.
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 16.6.2009 19:40:18
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: veronikab Glede Ad3 kapljic - mi smo sedaj 3 dni že na št. 7. Moram potrkati na les, da tudi krčkov več ni tako pogosto oz. so v bolj blagi obliki. Mu pa dajem Vetrovne kapljice Koroških lekarn. mi smo pa že na 6-ih , sam da ni tok hudih krčov sem pa jst opazila da naš bruha pol po njih...pa tudi to ne neki ful no. Veš kaj me zanima kako mu ti daješ te koroške kapljice? pred ali po obroku, pa koliko? Jaz mu dajem 3 kapljice pred obrokom ali pa med (po previjanju - pol pa hop na drugo joško) 3 do 4 x na dan - torej le 9 do 12 kapljic. Pri nas deluje, pol pa nisem bolj dozirala.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 16.6.2009 19:59:19
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 matcar.lepo da si se nam javila ,joj bošček Maks ,upam da bo zdaj ok in da ga ne bo in ga ni preveč bolelo.Čeprav si lahko predstavljam kako je če ti steklo pade v učko in ti jo morajo operirat drži se Maks imaš pa v albumu full lepe slikce Ja,saj bi se prej,pa je blo to z Maksom tak hudo,pa skozi v bolnici z njim in enostavno nisem razmišljala o RR.Hvala za slikice.Kaj vam jih gre gor pripopat? Meni ne gre nikakor. prvo je otrok potem pa ostalo Jaz jih dam preko shrani.si
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 16.6.2009 21:16:15
|
|
|
|
matcar
|
Saj jaz tudi,pa mi ni šlo. Ne vem,zakaj ne!
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 7:05:18
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: veronikab Nekaj napotkov za lahko in mirno noč: http://www.slumbersounds.com/baby-bedtime-rituals-info.htm pa še malce glasbe: http://www.youtube.com/watch?v=vn-NyrVdXaY Lp, veronikab a veš, da to deluje...maja je bila taka tečka pa ne bi jedla pa ne bi spala, pa ni mogla zaspat pa ne to pa ne ono...sam bi pila čaj pa pol sam bruha ker ga pije do onemoglosti, če ji ga vzamem vstran pol se dere...imela sem jo v ležalniku in sem si mislila ajde, ti dam fajn to glasbo gor če te pomiri pa je res najprej je jokala pol je začela poslušat, pol se je zagledala in na koncu zaprla oči in zdaj spi...moram najt cdeje od mozarta jih mam nekje mogoče pa bodo res pomagali, da bodo to našo čebelico umirlil... Jaz sem danes snela cel CD od Fisher Priceja (Fisher Price - Lullaby Baby Mobile Dream Music). Je super. Oj, vem, da je ena spraševala, kje sem snela ta CD - preko Torrent-a, če kaj pomaga in sicer na Miniovi in na MyBitttorrent.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 7:10:31
|
|
|
|
veronikab
|
Še podatki od našega Jakoba Bele: 1. mesec 3960g 53 cm 2. mesec 4465g 54,5 cm naslednji pregled: 31.7.2009 Lep dan vsem skupaj! veronikab
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 7:16:22
|
|
|
|
matcar
|
Jutro vsem skupaj! Ena kavica za vas !Naj vam tekne!
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 7:22:57
|
|
|
|
malcekvita
|
veronikab hvala , tista glasba je res super!! čestitam za tako lepo napredovanje Jakoba Bele. Matcar mmmm, kavica prov lepo diši, sem že budna
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 7:43:48
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita veronikab hvala , tista glasba je res super!! čestitam za tako lepo napredovanje Jakoba Bele. Matcar mmmm, kavica prov lepo diši, sem že budna Hvala!
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 8:10:11
|
|
|
|
matcar
|
Malenkost! Sem vam jo dolžna bla,ker se tako dolgo nisem javla!
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 8:27:39
|
|
|
|
*Junona*
|
Matcar, hvala za kavico. Moja žabi me je ob 7.-ih vrgla iz postellje, zdaj je zaspala nazaj v ležalniku. Mami je pa budna. Danes grem Zari dat delat osebno. Ve že mate osebne za svoje sončke?
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 8:31:52
|
|
|
|
*Junona*
|
Blueeyes, katere pamperske pa ima Gaja na slikici, ki si jo prilepila? Je pa prava mala frajerka, kako lepo se smejčka.
< Sporočilo je popravil *Junona* -- 17.6.2009 8:32:16 >
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 8:34:49
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Za vse tiste, ki pijete vodo iz plastenke..... http://24ur.com/specialno/nega_in_zdravje/pozor-voda-iz-plastenk-skoduje-zdravju.html Sej nč več ni več ziher. KAj pa tista Hippova voda iz plastenke za dojenčke? Js je sicer ne uporabljam, ampak za na morje bi jo pa kupila. Mi gre pa na živce, ker delajo tak vlke plastenke, porabiti jo moraš pa v treh dneh, če pa jo ne, pa jo moraš ponovno prekuhat. V čem je fora? Ker ni šans, da dojenček vso popije v treh dneh. Pa še draga je, zato jo js doma kr sama prekuham. Za na morje bi pa vzela kako. Kaj menite?
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 8:39:31
|
|
|
|
*Junona*
|
Evo mojo žabico: Lp.
|
TV.пеперутка16Koliko časa dnevno gleda vaš otrok televizijo?Ne gleda/je premajhen. (
33%)
Do 30 min. (
50%)
1 - 2 h. (
17%)
Več kot 2 uri. (
0%)
Število vseh glasov: 6Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!