|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)
16.6.2009 22:14:17   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

No pa lahko noč vsem ....

nočko.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
16.6.2009 22:14:24   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Sam zob si ne želte!!! Naš grize, da je groza.

tu pa so si otroci ful različni. Jaz se ne spomnim, da bi me bubi kdaj ugriznil.
To se potem tudi v vrtcu pozna... je kakšna skupina, kjer se vsepovprek grizejo, v bubijevi skupini pa recimo tega sploh ni bilo user posted image

Ko pa so bili popoldan združeni, pa je kak ugriz fasal user posted image

Sej očitno zato tudi vrtca ni dobil user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
16.6.2009 22:14:47   
KAHLO
oj pupe

evo pogledala slikice z vašega srečanja in so naravnost čudovite, mi je kr malo žal da nisem bila z mojo pupo zraven da bi spoznala te navihance, ampak smo bli na morju.....je mala v mivki čofotala, tako da sem ji zvečer vsako luknco mogla potuširat.............je imela pesek povsod!!!!!! pa pojedla ga je tud verjetno kr nekajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
16.6.2009 22:19:58   
ključek
nočko. user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 16.6.2009 22:20:18 >

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
16.6.2009 22:19:59   
*bubi*
KAHLO, bosta pa naslednjič prišli.

Pa v MB bi se tudi lahko kaj oglasili, ko bosta na Štajerskem user posted image  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
16.6.2009 22:20:47   
*bubi*
Lahko noč vsem user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
16.6.2009 22:29:21   
KAHLO
bubi.....user posted image

lahko noč punce

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
16.6.2009 22:30:45   
Olivija*
filma zgleda danes ne bom dočakala...
lahko noč!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
16.6.2009 22:43:04   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

filma zgleda danes ne bom dočakala...
lahko noč!

na FB si lahko pogledaš user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
16.6.2009 22:48:45   
gloria
Kahlo pozdravljenauser posted image ...dej mal napiši kok ste veliki,težki...papate...se je kobacanje začelo al ste kr na vstajanje šliuser posted image ...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
16.6.2009 23:25:42   
anchy82
Čeeeeerrr punce!user posted image
Po res doooolgem, doooolgeeeeem času se vam malo oglašam! Sicer vas nimam niti časa vsak dan spremljat, tak da nisem glih na tekočem o stvareh pri septembrčkih!user posted image Je prelepo vreme, da bi bla na rr, zvečer pa z user posted image na terasi posediva. Danes ima pa spet nočno, tak da sem vas na hitro malo prečekiralauser posted image Ampak sem vas pa pogrešala!
Naša Vita je imela tudi že SP. Velika je 74 cm in ima 8500g! Na kahlico še ne gre...imamo kar pleničkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Po novem se že vstane v vozičku, plazit se je šele zdaj začela, jemo že vse, smo pa še na AM - ji ne dajem še alpskega mleka! Zelo rada ima jagode, ribez!!!, maline, češnje!user posted image Je zelo zgovorna, sicer pa mama še ne rečeuser posted image ! Ate je pa že v njenem besednjaku, pa baba, pa teta, deda, brr-brr, pa-pa... Ampak ma-ma pa še neuser posted image user posted image
Spimo še vedno cele nočiuser posted image user posted image user posted image , edino zjutraj smo zgodnji, kar pa mamici ni najbolj všeč - ob sedmih smo ziher že pokoncuser posted image

Nč, se zjutraj javim, ker grem zdej spat, da ne bo ura prehitro sedem!user posted image user posted image user posted image

Lahko noč...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
16.6.2009 23:28:11   
anchy82
Aja, imamo pa tudi 2 zobekauser posted image

Virtualna...16.6.ste dobili zobek, ali 16.5.???user posted image Ker si imela že 13.6. napisano 16.6.smo dobili prvi zobekuser posted image Joj, včasih imam pa še preveč časauser posted image

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
17.6.2009 0:14:13   
sindarin
Živjo!
A nobena ne bo nič od igrač napisala???user posted image user posted image
Sm bla verjetn predolga....

Samo na kratko me zanima kje jih kupujete, kako jih izbirate(kdo vam svetuje, iščete po internetu...), ali zaupate, da so varne, sploh ker jih dajejo otroci neprestano v usta in komu zaupate-firmi ali trgovcu?in če vas kdaj zanese pri nakupovanju, ali ste preudarne?
Sorry, ker težim....user posted image
In najlepša hvala!!

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
17.6.2009 6:54:27   
Alenka_
dobro jutro! midve sva danes spet zgodnji... zobki so na pohodu!!!

bubi: super je tale tvoja mala miška! pa si tudi kar bubija predstavljam, kako se hvali o sestrinih zobkih user posted image Sara prav tako vse možno uporabi, da se dvigne... nazaj se tudi kar na rito spusti, čeprav zadnje dni lepo že najprej na kolena pol pa na rito user posted image zobkov zgoraj še ni user posted image je tooooolk napeta dlesen da mali kar oprostim za tečnobo. revica mala user posted image Kaže se, da bodo vsi štirje tazgornji kmal zunej... jojmene. se mi kar smili moja miška...

ostalih fotk mi pa noče pokazat... tko da se opravičujem, ker ne pokomentiram.

Virtualna: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zobek!!!

ainb: naša Sara prav isto počne: mi da najprej lupčka pol pa odpre usta na šiiiiiiroko in zagrize user posted image atija pa prav tako noče, ker tudi povsod pika user posted image

tko.... grem zdej k moji mali tečkici... upam da ji bo kmalu bolje user posted image

lep dan!!!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu sindarin)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
17.6.2009 7:04:10   
Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: sindarin

Živjo!
A nobena ne bo nič od igrač napisala???user posted image user posted image
Sm bla verjetn predolga....

Samo na kratko me zanima kje jih kupujete, kako jih izbirate(kdo vam svetuje, iščete po internetu...), ali zaupate, da so varne, sploh ker jih dajejo otroci neprestano v usta in komu zaupate-firmi ali trgovcu?in če vas kdaj zanese pri nakupovanju, ali ste preudarne?
Sorry, ker težim....user posted image
In najlepša hvala!!

no bom pa jest milostna in ti mal napisala user posted image hec!

- veliko igrač sicer ne kupujem, ker so ji bolj interesantne vrečke in kabli pa lončki in flaše...
- če ji pa že kupim pa je to čisto odvisno kje najdem... baby center, interspar, mercator...
- ponavadi gledam, da je kar se da didaktična (zvok, lučke, grizalo, barve...)
- na firmo ne gledam bistveno... gledam le koliko bi mali lahko igrača služila in koliko je uporabna
- igrače kupujem po svoji presoji in za mnenje ne sprašujem trgovca, le po netu pogledam kaj se sploh da dobit
- igračo vsakič tudi prej umijem, preden jo dam Sari v uporabo... gledam da je pralen material in da ni majhnih delcev
- pri igračah ne zapravim veliko, če pa je kaka taka, da je res kvalitetna in nudi veliko igralnih in didaktičnih možnosti, pa dam tudi kak euro več

upam da sem ti kaj pomagala... srečno in uspešno!!!!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu sindarin)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
17.6.2009 7:23:33   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Dober večer! Malo sme vas počes prebrala in vidla vsaj dve lepotički nekje vmes, več se mi pa ne da. Če vas čez dan ne preidem nič pogledat, je zvečer zame prevečuser posted image

Lovro se je pa nekaj novega naučil (in nismo nič veseliuser posted image ). Hrano po novem stisne iz ust z jezičkom kot iz tube (se spomnim, da smo to delali kot mulci s pirejemuser posted image ). Najprej počasi vre iz njega, na koncu pa na hitro tak da sem danes pri malici že prav pošteno žugala s prstom in tulila NE! NE!... pri kosilu se je pa vse ponovilouser posted image . Upam, da bo do jutri že pozabiluser posted image

joj joj joj ... kaj vse nas še čaka ... user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
17.6.2009 7:31:55   
Čarli08

Sam zob si ne želte!!! Naš grize, da je groza. Danes sem dve fini modrici fasala. Atija pa sploh noče, ker ga povsod kamor usta pristavi pika in ma pol mir. Jaz sem mu pa očitno zelo slastna. Je pa ena prednost, novih grizal še nekaj časa ne bomo kupovali user posted image .

user posted image user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
17.6.2009 7:44:13   
petra1978
Dobro jutro!

Včeraj smo tudi mi preživeli točo, ampak HB pri nas ni bilo hudega. Je pa okoli nas vse poklestilo.

Bubi, da te malo popravim user posted image , Gal ima že 2 zobka. Se pa strinjam z AinB da si ne želite zobkov ker znajo zelo ugriznit. Virtulna, vam pa čestitke za 1. zobek user posted image

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
17.6.2009 7:48:11   
petra1978
MTY, meni pa nisi poslala slikic iz srečanja user posted image

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
17.6.2009 8:31:44   
Jazzy1
Jutro! user posted image
Zgleda da se je spet shladilo. Moram že prav razmišljat kaj naj ji oblečem kadar greva za več časa ven. No, sicer pa odkar me je parkrkat presenetilo njeno kakanje, imam (skoraj) vedno sabo še nekaj za preoblečt user posted image

Drugače pa upam, da ste dobro spali. Jaz sem prav presenečena, da se naša princeska na zrnu graha ni zbudila ponoči, ko je grmelo user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
17.6.2009 8:35:59   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

pf - a je bila pri was tudi toča?

Ne hvalabogu. user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
17.6.2009 8:37:16   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......

PRVI ZOBEK JE POKUKAL user posted image

Jest sem tolk vesela, pa sploh ne vem zakaj user posted image user posted image user posted image

Super. Čestitke. user posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
17.6.2009 8:44:22   
pf
Jazzy fajn se imejta na dejtu. user posted image

Drugače pa dobro jutro. Ni časa.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
17.6.2009 10:07:19   
Virtualna
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82

Virtualna...16.6.ste dobili zobek, ali 16.5.???user posted image Ker si imela že 13.6. napisano 16.6.smo dobili prvi zobekuser posted image Joj, včasih imam pa še preveč časauser posted image

Vceraj, 16.6. sem spremenila svoj podpis in napisala DA SMO DOBILI PRVI ZOBEK... ne vem od kod tebi 13.6. in kje bi to sploh lahko prebrala user posted image

< Sporočilo je popravil Virtualna -- 17.6.2009 10:08:33 >

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
17.6.2009 10:19:41   
Virtualna
anchy82  Ni mi dalo miru...sem sla pod svoje zadnje debate in datumsko pregledala moje komentarje, 13.6. in na ta dan sem res napisala en komentar, kjer se vidi vcerajsnji podpis....se povzetek....podpis, ki ga spremenis...se ne spremeni samo od te debate, ampak se spremeni pri vseh debatah nazaj...user posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?