Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 16.6.2009 21:45:30
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... PRVI ZOBEK JE POKUKAL Jest sem tolk vesela, pa sploh ne vem zakaj Jaz sem bla tud, pa sem se isto pol spraševala zakaj sem pravzaprav tok vzhičena pa skačem po stanovanju
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 16.6.2009 21:45:38
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... PRVI ZOBEK JE POKUKAL Jest sem tolk vesela, pa sploh ne vem zakaj bravo Lejla
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 16.6.2009 21:46:36
|
|
|
|
AinB
|
Cukerček moj mali Pa tako lepo oblekico ima ...IIIIIIII
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 16.6.2009 21:46:49
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Jaz sem bla tud, pa sem se isto pol spraševala zakaj sem pravzaprav tok vzhičena pa skačem po stanovanju Ja noooooooo...ma kr neki Zgodaj zjutraj sem ze v Ljubljano klicala...in sporocila "svezo novico" svojim domacim
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 16.6.2009 21:46:51
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: Obe sta prekrasni...miske male za mamice super!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 16.6.2009 21:46:54
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Pri nas pa ni ne duha ne sluha o čem podobnem ... uh, čarli, saj bo, boš videla. Ko enkrat pogruntajo, da je to možno, gre potem hitro. Ma sej se ne sekiram. Malo tudi upoštevam, da je le malo mlajši. Se mi zdi za se pri teh malčkih že 14 dni pozna. o, seveda se pozna.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 16.6.2009 21:47:15
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Pa smo ga docakali, pa smo ga docakali... ....kaj mislite, kaaaaaaaaaaaaaaaj ????? zobek Dons pa je enga ponavljanja pišuka ...kaj ne da ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 16.6.2009 21:48:15
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... PRVI ZOBEK JE POKUKAL Jest sem tolk vesela, pa sploh ne vem zakaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 16.6.2009 21:48:53
|
|
|
|
meta21
|
Dober večer! Malo sme vas počes prebrala in vidla vsaj dve lepotički nekje vmes, več se mi pa ne da. Če vas čez dan ne preidem nič pogledat, je zvečer zame preveč Lovro se je pa nekaj novega naučil (in nismo nič veseli ). Hrano po novem stisne iz ust z jezičkom kot iz tube (se spomnim, da smo to delali kot mulci s pirejem ). Najprej počasi vre iz njega, na koncu pa na hitro tak da sem danes pri malici že prav pošteno žugala s prstom in tulila NE! NE!... pri kosilu se je pa vse ponovilo . Upam, da bo do jutri že pozabil
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 16.6.2009 21:50:02
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Dober večer! Malo sme vas počes prebrala in vidla vsaj dve lepotički nekje vmes, več se mi pa ne da. Če vas čez dan ne preidem nič pogledat, je zvečer zame preveč Lovro se je pa nekaj novega naučil (in nismo nič veseli ). Hrano po novem stisne iz ust z jezičkom kot iz tube (se spomnim, da smo to delali kot mulci s pirejem ). Najprej počasi vre iz njega, na koncu pa na hitro tak da sem danes pri malici že prav pošteno žugala s prstom in tulila NE! NE!... pri kosilu se je pa vse ponovilo . Upam, da bo do jutri že pozabil Na prst al na tubo??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 16.6.2009 21:50:16
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Pa smo ga docakali, pa smo ga docakali... ....kaj mislite, kaaaaaaaaaaaaaaaj ????? zobek Dons pa je enga ponavljanja pišuka ...kaj ne da ... no, pol pa naj še bubiki zobek končno pokuka Leyla je že pobegnila iz kluba. Zdaj sta poleg bubike ostala samo še fiškin pikec in Gal, če se ne motim. No, bubi pa vse po vrsti naheca, da bubika že ima zobke. Je on to videl
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 16.6.2009 21:50:22
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Cukerček moj mali Pa tako lepo oblekico ima ...IIIIIIII A si slučajno mojga cmoka mislila?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 16.6.2009 21:50:53
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* No, bubi p vse po vrsti naheca, da bubika že ima zobke. Je on to videl Faca
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 16.6.2009 21:51:32
|
|
|
|
*bubi*
|
meta, si ga kar predstavljam ja, saj vem, tebi ni nič smešno.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 16.6.2009 21:51:34
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: AinB Cukerček moj mali Pa tako lepo oblekico ima ...IIIIIIII A si slučajno mojga cmoka mislila? Ja, po domače šnapija
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 16.6.2009 21:52:48
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* No, bubi p vse po vrsti naheca, da bubika že ima zobke. Je on to videl Faca sam res.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 16.6.2009 21:54:10
|
|
|
|
AinB
|
MTY - cute seznamček, pa hvala za fotke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 16.6.2009 21:54:11
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Dober večer! Malo sme vas počes prebrala in vidla vsaj dve lepotički nekje vmes, več se mi pa ne da. Če vas čez dan ne preidem nič pogledat, je zvečer zame preveč Lovro se je pa nekaj novega naučil (in nismo nič veseli ). Hrano po novem stisne iz ust z jezičkom kot iz tube (se spomnim, da smo to delali kot mulci s pirejem ). Najprej počasi vre iz njega, na koncu pa na hitro tak da sem danes pri malici že prav pošteno žugala s prstom in tulila NE! NE!... pri kosilu se je pa vse ponovilo . Upam, da bo do jutri že pozabil Na prst al na tubo??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 16.6.2009 21:54:50
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Dober večer! Malo sme vas počes prebrala in vidla vsaj dve lepotički nekje vmes, več se mi pa ne da. Če vas čez dan ne preidem nič pogledat, je zvečer zame preveč Lovro se je pa nekaj novega naučil (in nismo nič veseli ). Hrano po novem stisne iz ust z jezičkom kot iz tube (se spomnim, da smo to delali kot mulci s pirejem ). Najprej počasi vre iz njega, na koncu pa na hitro tak da sem danes pri malici že prav pošteno žugala s prstom in tulila NE! NE!... pri kosilu se je pa vse ponovilo . Upam, da bo do jutri že pozabil Na prst al na tubo??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 16.6.2009 21:55:15
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB A si slučajno mojga cmoka mislila? Ja, po domače šnapija
< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 16.6.2009 21:56:10 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 16.6.2009 21:55:37
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* no, pol pa naj še bubiki zobek končno pokuka Leyla je že pobegnila iz kluba. Zdaj sta poleg bubike ostala samo še fiškin pikec in Gal, če se ne motim. O, ni tako mali klub . Še vsaj Lovro in Jon sta včlanjena
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 16.6.2009 21:55:44
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB MTY - cute seznamček, pa hvala za fotke no, me veseli, da je vsem všeč. zaenkrat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 16.6.2009 21:59:02
|
|
|
|
AinB
|
Midva z sva si pa sangrijo naredila in uživava!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 16.6.2009 21:59:03
|
|
|
|
Jazzy1
|
Sem hotla dat še en video gor pa gre tkoooo počas, tak da ga bom sam na FB prilepla, če bo koga zanimal. No, jaz zdaj počasi grem, mam še ful za narest (tuš, stroj spraznit, obesit), pa še jutr bomo mel akcijo zjutraj, ker ma L že navsezgodaj en dejt . Nočka vsem!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 16.6.2009 21:59:45
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Sem hotla dat še en video gor pa gre tkoooo počas, tak da ga bom sam na FB prilepla, če bo koga zanimal. No, jaz zdaj počasi grem, mam še ful za narest (tuš, stroj spraznit, obesit), pa še jutr bomo mel akcijo zjutraj, ker ma L že navsezgodaj en dejt . Nočka vsem!!!! OOOOOOOOO, s kom pa???
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?