ŽanaTaja
|
Čao punce!! Da vam opišem najin poročni dan.... Moj dragi je prišel pome ob 15.00, najprej so mu ponudili mojo pričo, potem nečakinjo, in šele nato je moj oče pripeljal mene.... Bilo je prekrasno srečanje polno adrenalina, čustev.....dal mi je šopek, jokal, jaz z njim.... Nato smo odšli dol, jaz v limuzino on z svojo pričo v njun avto in nato do Galerije....prvič v življenju sem se peljala z limuzino in vam povem, da je občutek noro dober.... Pripeljemo se do Galerije, mi v limuzini ( moj oče, priča, tri moje male družice in moj sonček ki je nosil prstane) čakamo,da nam da Iztok znak kdaj lahko pripeljemo noter... Ko sem jaz zagledala prostor, sem tako zajokala, prekrasen, prelep, ni besede s katero vam naj to opišem, tam čakajo ljudje, ki mi v življenju zelo veliko pomenijo... Stopimo ven, pvo gre ob koračnici moj sonček z blazinco, za njim prva druga in tretja družica, nato midva z očetom....na koncu rdečega tepiha me je čakal moj z pričo....moj oče me je zelo lepo oddal in nato sva z mojim dragim odšla do matičarja....dan prekrasen, ne vem vam opisat, ampak če bi se morala še 1x odločit bi se še 1x poročila v naravi pod belim šotorom.....ker je res prečudovito... Zunaj pred šotorm je bila pogostitev z sadjem nabodalci, čips, palčke, koktajli, viski, ni bilo kar ni bilo res.... Z rižom so naju obmetali še pa še, da vam ne govorim ko sem slekla obleko, kako se je to usulo,,,madona ziher za rižoto.... No nato so nama vsi čestitali in naju je že čakal Dubokovič in smo šli z mojimi malimi pričami in z mojim možem na slikanje... Moj dragi je spodaj na travniku postavil prečudovito dnevno sobo z belimi sedežnimi, mizicami, stoli, bele zavese, poročna šotora, zraven pa je Magic krasil z baloni....belo lila....res vsi so hvalili, fotografm snemalec, tale organizatro, so vse poslikali in naju je že danes klical, da se 3 pari ful zanimajo za to varianto..... Punce, zabava je bila nora, ansambel Odmev je fantastičen, tok smo se nasmejali, da so mi danes še rekli sorodniki in prijatelji, da jih bolijo trebušne mišice.....res jih priporočam katerikoli...ž Imela sva prečudovit ognjem trajal je 10 minut, prekrasen ples, v glavnem vse.... Tok sem srečna, da ja bila moja poroka takšna kot sem jo sanjala kot majhna deklica.... Vse ve, ki vas to še čaka, vam povem, da je ta dan res prekrasen, enkraten in nepozaben... Sem ful srečna, da sem postala žena tako čudovitemu moškemu in samo želim si še, da mu podarim to,kar si najbolj želi.... Lepo se imejte.... Ko bodo slikce vam pokažem....
|