|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
10.6.2009 17:15:25   
incabinca
huh žanataja, res pestro! držim pesti, da se vse izide !!
midva sva danes dokončni sedežni red nardila in razporeditev miz.... še kak govor morva zvečer napisat, da ne bova kej pozabla povedat :)))

ju3 grem še 1x k frizerki da še drugo frizuro probava ker ponedeljkova je bla obupna :) popoldan pa po oblekco....

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
10.6.2009 17:48:12   
ŽanaTaja
Jaz pa grem po svojo jutri od malih družic pa že imam doma.....user posted image user posted image user posted image

Še malo bejbeuser posted image Me je klical Iztok iz Galerije in je rekel....moram ti povedat nekaj lepega??? V soboto bo sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
10.6.2009 18:29:07   
incabinca
http://freemeteo.com/default.asp?pid=22&la=1&gid=3196359&nDate=3

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
10.6.2009 18:31:05   
incabinca
če klikneš še na details ti še pokaže na določene ure kako bo... pa morm rečt da tole dokaj redno spremljam in so kar pravilni....

Neposredna povezava do sporočila: 4229
10.6.2009 21:17:54   
orhidcs
Pozdravljene, vidim da se vam ful dogaja, žanataja mislim ti cvetličlarji so pa res nesramni, jaz delam sama kot dekoraterka porok in se mi zdi pa tole ful neodgovorno da ti tako naredijo na tvoj najlepši dan! user posted image No hvalabogu da si potem uredila in da je zdaj vse ok.
Total hvala, ti mi kar pošlji zs  z mailom pa ti z veseljem pošljem slikice saj ne vem več kje sem jo našla, sem jo ful iskala meni je tudi ful lepa vendar mi morajo še laski malo zrasti do avgusta, upam da bodo.
Želim vam lep večer.Lp

Neposredna povezava do sporočila: 4230
10.6.2009 21:45:16   
total
orhidcs hvala....user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu orhidcs)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
10.6.2009 21:52:17   
lana80
Naj vas najprej lepo pozdravim...

Poročim se tudi jaz letos in sicer 12.9.....imeli bomo skromno družinsko poroko..starši,stari starši,sestra in to je to,pa me zanima,če se še katera poroči na ta način in kako bo to izvedla??...
Namreč nevem kako bo potekalo,ker ne bova imela ansambla pač poroka-civilna potem slikanje in večerja....ker se mi zdi škoda najemat muziko za 12 oseb,nevem kaj se vam zdi,kakšen predlog??..

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
10.6.2009 21:59:37   
orhidcs
ni za kaj total, z veseljem pomagam če le lahko.user posted image

(odgovor članu lana80)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
10.6.2009 23:42:42   
memole
Čer!

ŽanaTaja ti imaš pa res pestro!
Upam in držim pesti da bo na dan poroke kot mora bit!user posted image

Sam so pa eni res nesramni da ga tkole serjejo ko gre za poroko!

Naju je danes klical iz gostišča za sobe da ima na tisti dan veliko sob zasedenih in da ima poleg najine samo še dve proste,mi smo pa že prej rezervirali 4 sobe za svate in da zdej bojo pa eni mogli it v center Kopra v hotel eni pa tam zraven v eno drugo gostišče!
Se nama je kr mal sesulo tko da gre moj jutri tja se pomenit ker tako se pa ne bomo šli in naj tiste druge goste pošlje tam saj mi naših pod vplivom alkohola ne bomo pošiljali tja pa še otroke imajo!
Upam da bomo to zadevo kar se da uredu rešili!

Drugače pa komaj čakam soboto da grem na ponovno probo obleke!user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu orhidcs)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
10.6.2009 23:44:01   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: lana80

Poročim se tudi jaz letos in sicer 12.9.....imeli bomo skromno družinsko poroko..starši,stari starši,sestra in to je to,pa me zanima,če se še katera poroči na ta način in kako bo to izvedla??...
Namreč nevem kako bo potekalo,ker ne bova imela ansambla pač poroka-civilna potem slikanje in večerja....ker se mi zdi škoda najemat muziko za 12 oseb,nevem kaj se vam zdi,kakšen predlog??..

Dobrodošla in čestitke ter lepe priprave na poroko!

Kaj več ti pa ne morem pomagat ker mi bomo imeli veliko poroko oz skor vse sorodnike eni pač ne morejo tko da žal!
Se bo pa ziher kakšna našla ki je imela tako poroko!user posted image

(odgovor članu lana80)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
11.6.2009 15:13:58   
memole
Ejla!

Kako gre?

Jaz sem dala sliko probnega make-up-a in frizure v album ter oblekico za tamalo!user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
11.6.2009 21:27:23   
ŽanaTaja
Total - dogovorjeno brez problema....midve že veva kaj a neuser posted image user posted image
Po moji poroki se slišiva....

Sem imela danes probni make up....fenomenalno...Bojana je res profesionalka....tko mi je svetovala, se trudila....res ji hvala!!!!!

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
11.6.2009 22:26:55   
total
IZVIRNO SPOROČILO: ŽanaTaja

Total - dogovorjeno brez problema....midve že veva kaj a neuser posted image user posted image
Po moji poroki se slišiva....

Sem imela danes probni make up....fenomenalno...Bojana je res profesionalka....tko mi je svetovala, se trudila....res ji hvala!!!!!

Thanks.....se ti odložimuser posted image .

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
11.6.2009 22:28:58   
total
IZVIRNO SPOROČILO: memole

Ejla!

Kako gre?

Jaz sem dala sliko probnega make-up-a in frizure v album ter oblekico za tamalo!user posted image

Memole ful si lepa.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
11.6.2009 23:11:12   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: total

IZVIRNO SPOROČILO: memole

Ejla!

Kako gre?

Memole ful si lepa.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Hvala!user posted image
Drugače si pa morem obrvi malo počupat pa bo ok!
Sam za probni make-up se mi ni dalo!user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
12.6.2009 8:17:15   
Anonimen
Tale slika je za pokušino neprofesionalna, zato malce motna.
Kje imate vaš album pa ne vem zato jo lepim tule.
Pa naš tamal ni več popolno oblečen, reklca ni več, kravate ni več.user posted image

http://www.shrani.si/?2b/gH/2vWnjlhI/dsc00492.jpg

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 4241
12.6.2009 10:56:20   
total
Neva, lušni so bli tile tvoji mladi.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Še 1x čestitke vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
12.6.2009 13:47:53   
incabinca
hej hej...

jaz sem sicer  vedno velik optimist, ampak tokrat mi pa mal zmanjkuje.... naš mali je včeraj zbolel, črevesna viroza, in cel dan sam bruhal, danes se je bruhanje nehalo ampak je še vedno čist bogi, vročina, samo spi, vstat itak ne more ker je čist brez moči.. :(
zdaj smo resno razmišljali, da na poroki sploh ne bi bil prisoten (bi ga dali k njegovemu očiju), ker je brezveze, da ga nekaj mučimo, ker je res čist švoh.... oba s fantom si ful želiva da bi bil z nami, ampak... user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
12.6.2009 14:20:50   
Pupsika
incabinca, bošček tvoj tamaučekuser posted image .
In čist nič ne rabiš imet slabe vest, če je otrok tolk bogi mu ne boš nobene koristi naredila, da bo z vami na poroki, res ne.
Na prvem mestu jezdravje in naj se doma lepo carta in pozdravi.

Vem,d a si želiš,da je ob tebi,to vsi vemo ampak bi ga smao mučila..revček naj se v miru pozdravi. Bi mu smao škodilo.
Vem pa, da ti je težko..meni bi tudi bilo če tamala nebi bila zravenuser posted image ...ampak kot sem rekla, na prvem mestu je trok in naj se pozdravi.
Vročina in driska, to ni kar nekaj za igrat se.

Sej bo vse dobrouser posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

Neposredna povezava do sporočila: 4244
12.6.2009 14:22:16   
Pupsika
Sploh če ima rotavirus, s tem se ni za igrat!!1

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
12.6.2009 14:42:12   
Njumi
IZVIRNO SPOROČILO: lana80

Jej, pol pa že dve na ta datum! :)

Punce, kako naj pogledam Vaše slike?

(odgovor članu lana80)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
12.6.2009 16:11:22   
ŽanaTaja
Incabinca pejt k zdravniku, da boš vidla kakšna je celotna zadeva....mogoče bo pa jutri že ok...

Jaz sem ful jokala ko so mi prejšnji teden rekli, da ima moj norice, ampak je zdaj že ok, mal je še pikast, bo pa zraven mene na moj danuser posted image user posted image
Držim pesti, da  bo vse ok, pa nam kaj javi!!!!

(odgovor članu Njumi)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
12.6.2009 16:27:55   
memole
Ejla!

neva6 super je bla vaša hči prav lepa pa njena dva moška tudi!user posted image

incabinca upam da bo pikec kmalu bolje!

Jutri pa končno spet na probo obleke že komaj čakam!user posted image

Vsem jutrišnjim nevesticam pa želim da bo dan nepozaben!user posted image user posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
12.6.2009 19:36:19   
mižek
Hej,

punce bi rabila pomoč, sem že čisto zmedena, z mojim misliva jutri kupit srajco in sem do sedaj bila prepričana da bo imel sivo srajco ker ima tudi temno sivo obleko in jaz imam v poročni obleki malo sivih rožic, sedaj pa sem malo brskala po netu in se baje več ne nosi barvnih srajc na poroki, ampak bele in bež barve,
no kaj pravite, jaz bom imela šopek z rumenimi vrtnicami in bi pol moj imel tudi rumeno kravato.

Prosim za nasvet,...user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
12.6.2009 23:30:45   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: mižek

Hej,

punce bi rabila pomoč, sem že čisto zmedena, z mojim misliva jutri kupit srajco in sem do sedaj bila prepričana da bo imel sivo srajco ker ima tudi temno sivo obleko in jaz imam v poročni obleki malo sivih rožic, sedaj pa sem malo brskala po netu in se baje več ne nosi barvnih srajc na poroki, ampak bele in bež barve,
no kaj pravite, jaz bom imela šopek z rumenimi vrtnicami in bi pol moj imel tudi rumeno kravato.

Prosim za nasvet,...user posted image

Mižek potem pa naj ima belo srajco pa rumeno kravato!

Moj bo imel belo srajco pa rdečo kravato in ima sivo obleko!user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?