|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
13.6.2009 7:54:42   
ŽanaTaja
Jutro....
...sem že gor in že jočem....srečna in prestrašena hkrati....
Mi je prijateljica ki ni morala prit poslala ttaaakkooo lepo čestitko....po mailu in že jokam...

Ob 11 imam frizerja ob 12.45 me pride ličit, potem pa v oblekco in akcija.....

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
13.6.2009 8:54:34   
total
Uživajte danes nevestice in prepustite se vsemu, kar vas čaka..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
13.6.2009 9:55:25   
orhidcs
Tudi jaz vam vsem želim nepozaben dan, itak da boste najlepše pa še sonček mate.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
13.6.2009 10:05:35   
mumu
Pozdravljene bodoče neveste

Tudi jaz se nameravam letos poročiti user posted image . Imela pa bova poroko v ožjem družinskem krogu, čez dober teden pa piknik za prijatelje.
Me pa nekaj zanima, a morava povabit tudi partnerja od priče na poroko in kosilo user posted image , men se zdi da ja, ampak me pa zanima kako bost to ostale speljale, ki boste imele tako poroko.

Današnjim nevestam želim eno prečudovito, nepozabno soboto user posted image .

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu orhidcs)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
13.6.2009 11:51:17   
Njumi
Še sonček je prišel, da vas bo spremljal na poti v zakonsko življenje! user posted image

Vsega dobrega!

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
13.6.2009 13:59:19   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Pozdravljene bodoče neveste

Tudi jaz se nameravam letos poročiti user posted image . Imela pa bova poroko v ožjem družinskem krogu, čez dober teden pa piknik za prijatelje.
Me pa nekaj zanima, a morava povabit tudi partnerja od priče na poroko in kosilo user posted image , men se zdi da ja, ampak me pa zanima kako bost to ostale speljale, ki boste imele tako poroko.

Današnjim nevestam želim eno prečudovito, nepozabno soboto user posted image .

Čestitke in lepe priprave še naprej!

Meni se zdi čisto normalno da pridejo tudi partnerji prič pa četu se gre za majhno oz v ožjem krogu poroko!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
15.6.2009 8:47:00   
polho3006
Oj!

Tiste ki ste si dale šivat poročne obleke, koliko ste odštele za obleko?

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
15.6.2009 10:21:40   
Looney27
Živijo nevestice

Jaz se po dolgem času spet javljam. Najina poroka je bila čudovita kljub mrazu in dežju. No bova pa bogata pravijo. Sva srečna da je za nama, saj veste nervoza,..... in nama jem kar odleglo. Za nameček sem postala še nosečka tako da sva zelo srečna. Poročno potovanje sva tudi zato skenslala in bova šla najverjetneje kam na kaki hrvaški otok. 10 ur leta je res malo preveč sploh pa zdaj ko pričakujeva user posted image user posted image .

Slikce bom prilimala takoj ko jih dobim.

uživajte kolikor se da .............

30.5.2009 bom v belem :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
15.6.2009 12:05:10   
total
Looney čestitke za poroko in za bebikouser posted image user posted image user posted image user posted image ,to je krasno darilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa sam še slikice.....user posted image user posted image user posted image .

Kaj pa ostale.....Martina,Ery,Zimbra....kako ste preživele????'

(odgovor članu Looney27)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
15.6.2009 13:16:12   
Pupsika
Zimbra uživa na honeymoonuuser posted image user posted image
Sta se imela pa prEkrasno, sem vidla fotkE in povedala mi je vso dogajanje...NORO!!!user posted image user posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
15.6.2009 13:57:43   
mižek
hej,

bodoče gospe in tiste, ki ste to že postale.
Imam eno vprašanje, povjte mi kako boste imele aranžmaje na avtomobilih?
Kako ste se oz se boste peljale (so vaju peljali ali sta se sama peljala?) do gostišča potem ko boste že poročene, ter s katerim avtom sta se potem peljala?
Jaz sem mislila imet dva, en velik na tistem v katerem se bom peljala jaz, majnšega pa na tistem v katerem se bo peljal moj bodoči.
Potem pa imam težavo, ker želim da se potem peljeva s tistim avtom naprej  na katerem bo večji šopek, ne pa s tistim na katerem je majnši,...user posted image

Dajte malo povedat kako boste naredile ostale,...

Vsem ki ste to sobote postale gospe, iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
15.6.2009 14:11:32   
incabinca
jaz sem imela na avtu sam en tak venček iz marjetic.... ker meni osebno ni všeč, da je ful ena ogromna količina rož na avtu... ampak to je stvar okusa.... aja, pa pri strani sva imela namesto mašen (ki mi tudi niso ne vem kako ljube) zelene balone.... tudi vsi svatje so imeli privezane balone....

avto sva imela samo eden... cerkev je dve minuti stran od moje hiše, grad zaprice kjer je bla civilna poroka dobrih 5 min, tko da ni imelo smisla da se ločeno voziva...

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
15.6.2009 14:29:22   
incabinca
hej hej punce

Tudi najina poroka je mimo... lahko samo rečem popolno!!!

vse je bilo tako kot je moralo biti! zjutraj najprej frizurca, makeup, potem šranga... so bli fantje res ful fajn in se niso pustil kar tako odgnat :)

potem cerkvena.... definitivno nekaj posebnega.... z župnikom se že dolgo poznava, tud dost sodelujeva in celoten obred je dobil nek tak oseben pridih.... pel mi je zbor v katerem tudi sama pojem... črnske duhovne, popevke... cel bend je bil na koru, še bobni so bli :)
po cerkveni mal pogostitve, čestitke....  res je bilo fajn, da sva imela organizatorja, ki je skoz skrbel, da nikomur ni nič manjkalo, da so ljudi usmerili kamor je blo treba, skrbeli da midva nisva bila žejna ali lačna.... res super....

pred civilno smo imel še malo časa, tako da je fotograf predlagal, da se gremo na eno žitno polje slikat, ki a je videl na polju :) je blo kar pestro :=)

Civilna poroka..... je bila na gradu Zaprice... bila je zunaj, postavljeni so bili stoli za svate, za nas pagoda, za naju prav posebna klopca, do nje pa rdeča preproga.... kolega nama je cel obred igral na klasično kitaro, na začetku pa nama je zaigral poročno koračnio.. občutek je bil fenomelen ko sva stopila na rdečo preprogo, sijal je sonček, rahlo je pihljal vetrček in pod nama je bilo celo mesto....FENOMENALNO!!

Ohcet.... imeli na prostem, začeli ob 4, vreme idealno... je zelo drugačna od ohceti v gostilni... vse je zelo elegantno in na nivoju, ampak vseeno tako romantično preprosto. Imela sva poleg prostora z mizami in  plesiščem, še en ekstra sprostitveni kotiček kjer so bili fotelji.... v tem sprostitvenem kotičku je bila tudi knjiga želja, kjer nama je lahko vsak kaj napisal... poleg tega pa so bili še ležalniki, senćniki, napihljiv grad za otroke...
gostje so se lahko res namestili kakor je njiim ustrezalo in res se je videlo da so vsi sproščeni... eni so bili na foteljih, drugi na ležalnikih, spet tertji za mizami, na plesišču, če ti je zapaslo si se mal sprehodil.... res čisto nekaj drugega!
imela sva animatorja, ki je bil res odličen.... ni pretiraval, točno je znal presodit, kdaj je bil pravi trenutek za kako animacijo, komad.... super!!!

zvečer so nama še pripravili presenečenje in smo spustili lampijončke v nebo... ful romantično....

pa še en šok ko sva prišla domov..... imela sva celo spalnico in kopalnico balonov pravkar poročena.. cca 300 balonov... :)

dan sva preživela popolnoma sproščeno, to se nama je tudi videlo, še matičar kar ni mogel vrjet :)))

popolno"!

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
15.6.2009 21:10:14   
ŽanaTaja
Čao punce!!

Da vam opišem najin poročni dan....

Moj dragi je prišel pome ob 15.00, najprej so mu ponudili mojo pričo, potem nečakinjo, in šele nato je moj oče pripeljal mene....
Bilo je prekrasno srečanje polno adrenalina, čustev.....dal mi je šopek, jokal, jaz z njim....

Nato smo odšli dol, jaz v limuzino on z svojo pričo v njun avto in nato do Galerije....prvič v življenju sem se peljala z limuzino in vam povem, da je občutek noro dober....

Pripeljemo se do Galerije, mi v limuzini ( moj oče, priča, tri moje male družice in  moj sonček ki je nosil prstane) čakamo,da nam da Iztok znak kdaj lahko pripeljemo noter...

Ko sem jaz zagledala prostor, sem tako zajokala, prekrasen, prelep, ni besede s katero vam naj to opišem, tam čakajo ljudje, ki mi v življenju zelo veliko pomenijo...

Stopimo ven, pvo gre ob koračnici moj sonček z blazinco, za njim prva druga in tretja družica, nato midva z očetom....na koncu rdečega tepiha me je čakal moj z pričo....moj oče me je zelo lepo oddal in nato sva z mojim dragim odšla do matičarja....dan prekrasen, ne vem vam opisat, ampak če bi se morala še 1x odločit bi se še 1x poročila v naravi pod belim šotorom.....ker je res prečudovito...

Zunaj pred šotorm je bila pogostitev z sadjem nabodalci, čips, palčke, koktajli, viski, ni bilo kar ni bilo res....

Z rižom so naju obmetali še pa še, da vam ne govorim ko sem slekla obleko, kako se je to usulo,,,madona ziher za rižoto....

No nato so nama vsi čestitali in naju je že čakal Dubokovič in smo šli z mojimi malimi pričami in z mojim možem na slikanje...

Moj dragi je spodaj na travniku postavil prečudovito dnevno sobo z belimi sedežnimi, mizicami, stoli, bele zavese, poročna šotora, zraven pa je Magic krasil z baloni....belo lila....res vsi so hvalili, fotografm snemalec, tale organizatro, so vse poslikali in naju je že danes klical, da se 3 pari ful zanimajo za to varianto.....

Punce, zabava je bila nora, ansambel Odmev je fantastičen, tok smo se nasmejali, da so mi danes še rekli sorodniki in prijatelji, da jih bolijo trebušne mišice.....res jih priporočam katerikoli...ž

Imela sva prečudovit ognjem trajal je 10 minut, prekrasen ples, v glavnem vse....

Tok sem srečna, da ja bila moja poroka takšna kot sem jo sanjala kot majhna deklica....

Vse ve, ki vas to še čaka, vam povem, da je ta dan res prekrasen, enkraten in nepozaben...

Sem ful srečna, da sem postala žena tako čudovitemu moškemu in samo želim si še, da mu podarim to,kar si najbolj želi....

Lepo se imejte....
Ko bodo slikce vam pokažem....

Neposredna povezava do sporočila: 4264
15.6.2009 21:28:15   
lyra*
ŽanaTaja & incabinca

Kakoooo lepo user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem čist solzne oči dobila..user posted image  Prav lepo.. Bi jaz tudi še vse 1× ponovila user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
15.6.2009 23:34:43   
ery
Ojla

Vse ženam vse čestitke .)

Kaj naj vam napišem, kot bilo je nepozabno in popolno!!!!!!!!!!!!

Zjutraj ob 7h frizer in make up.. domov.. oblečt, tameledva..ob 11h prišel ansambel , zunaj sosedje, prijatelji, zanci čakali ženina.. fešta že zunaj.. mi notri... moj prišel ob pol 12h.. noro zadovoljen z mano.. bil paf kako sem bla lepa... nora obleka, frizura vse...

potem zunaj pllesali... šli na civilno v dveh avtih.. sprejem... noro... hčerkica posipala rožice pred nama...

potem slikanje na brdu.... smejali, zabavali... imeli res fotografa za štose.. ko smo se vračali, srečali pahorja, nam je mahal, js nazaj, potem nama je čestital... spraševal kam gremo , kje smo bili... šele potem smo se spomnili, da bi mu lahko rekli naj gre z nami hehhehehe .. slikca je na netu.. žurnal 24, pod novice, fotka dneva... :)

potem cerkvena... še mojga je vse skup ganilo...ati me je peljal pred oltar, hčerka nesla prstane..

potem pa ohcet do jutra... noro res.. že dva dni sprejemva klice, da take ohceti in organizacije pa še ni blo.. sva ful vesela... škoda ker tako hitro mine...

potem ohcet do jutra... noroooo

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
16.6.2009 8:17:43   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: mižek

hej,

bodoče gospe in tiste, ki ste to že postale.
Imam eno vprašanje, povjte mi kako boste imele aranžmaje na avtomobilih?
Kako ste se oz se boste peljale (so vaju peljali ali sta se sama peljala?) do gostišča potem ko boste že poročene, ter s katerim avtom sta se potem peljala?
Jaz sem mislila imet dva, en velik na tistem v katerem se bom peljala jaz, majnšega pa na tistem v katerem se bo peljal moj bodoči.
Potem pa imam težavo, ker želim da se potem peljeva s tistim avtom naprej  na katerem bo večji šopek, ne pa s tistim na katerem je majnši,...user posted image

Dajte malo povedat kako boste naredile ostale,...

Vsem ki ste to sobote postale gospe, iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva imava samo en avto in sicer naju bo moj bratranec peljal z njegovim avtom je bmw nič posebnega,imel bo pa un trak samo po eni strani haube in gor bojo kale ena za drugo tko da ne bo preveč ampak v mejah normale!

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
16.6.2009 8:24:28   
memole
Punce super je bil vaš poročni dan!
Zelo zelo lepo!

Čestitke še enkrat!

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
16.6.2009 10:49:36   
memole
Jaz sem še nekaj slik dala v album!

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
16.6.2009 13:03:18   
incabinca
jaz sem jih tudi par dala, več bom dala ko bo mal več časa :)

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
16.6.2009 13:29:48   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: incabinca

jaz sem jih tudi par dala, več bom dala ko bo mal več časa :)

Zelo zelo lepa si bila pa ženin tudi!
Čestitke!

Neposredna povezava do sporočila: 4271
16.6.2009 15:09:03   
Pupsika
incabinca, krasna sta bilauser posted image user posted image user posted image
Pa fulful mi je všeč dekoracija v gostilni, pa prostor, kjer sta se pročila..zelo stajliš, čist po mojem okusu, superuser posted image user posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

Neposredna povezava do sporočila: 4272
16.6.2009 15:10:11   
valerija77
Pupsika tudi ti si bila čudovita, čeprav še nisem uspela videti vseh slik.  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
16.6.2009 15:40:36   
total
Luštno ste se mele drage moje nevestice.....user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa čakamo še na slikice....
Memole jaz sem tut dobila gratis blazinico v Karatu.....sm si jo sama zbralauser posted image .
Incabinca lušna sta bla....user posted image user posted image user posted image user posted image in lep kraj za poroko.

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
16.6.2009 22:27:36   
ŽanaTaja
Moje slikice so v albumu...naše domače...
Jih bom še sam ko bo čas...

PA PA

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?