|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
16.6.2009 15:40:34   
Čebel@
salt......kako si?jaz jaz bi šla po test pa je tok vroče/soparno tunaj da sem rajši notri na hladnem......pa mislim da še nebi pokazalo

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
   [Brisano sporočilo]
16.6.2009 15:42:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maksi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4427
16.6.2009 15:43:05   
Čebel@
mihailo........kakšni so izvidi????
evo ta je za Mihaila:
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
16.6.2009 15:44:03   
MIHAILO
Izvidi so vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
MAJCHY za seznam 26.6. imamo kontrolo za inf...upam,da bo zadnjic tko pogosto,potem bo cez kako leto pomoje zarad preventive bojo urin kontroliral ...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
16.6.2009 15:45:57   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Izvidi so vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
MAJCHY za seznam 26.6. imamo kontrolo za inf...upam,da bo zadnjic tko pogosto,potem bo cez kako leto pomoje zarad preventive bojo urin kontroliral ...
full se vesela za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej boljš da ga imajo pod nadzorom,tko vsaj veš ka je vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
16.6.2009 15:56:51   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Mihailouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem kr jokala, ko sem brala, ko se gre za otročke je men vedno tak hudo pa nej bodo to al poznani al tuji.... držim epsti, da bodo izvidi vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala Katjusa,tudi meni je vedno hudo ob taksnih situacijah...Hvala za pesti...izvidi so okuser posted image uzivajte na morju,full so luskane slikice...FlorjAN pa njegov pimpek VELIKI user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
16.6.2009 16:04:09   
SURF
Majchy-sem si že opomogla,spoštovanje gor,dol..ko pride stvar tako daleč,se odnos spremeni...jo imam na distanci,taščo namreč,slišala je kar nekaj krepkih in to od mene...user posted image malo je izgubljena sedaj...mi paše tako,kar naj še kokodajsa če upauser posted image
Držim pesti,da bo plusek in pikicauser posted image user posted image user posted image
Lepo kužiko imaš,bi kar imela še kakšnega,pa se moj itak nebi strinjal.Upam,da pridejo v dobre roke..

Mihailo-user posted image user posted image user posted image user posted image suuuuuuuuper,da so izvidi ok.Hvala bogu.

Grem pod tuš..in pičiva po plenice in ziher se bo še kej našlouser posted image .

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
16.6.2009 16:08:24   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Majchy-sem si že opomogla,spoštovanje gor,dol..ko pride stvar tako daleč,se odnos spremeni...jo imam na distanci,taščo namreč,slišala je kar nekaj krepkih in to od mene...user posted image malo je izgubljena sedaj...mi paše tako,kar naj še kokodajsa če upauser posted image
Držim pesti,da bo plusek in pikicauser posted image user posted image user posted image
Lepo kužiko imaš,bi kar imela še kakšnega,pa se moj itak nebi strinjal.Upam,da pridejo v dobre roke..

super da si ji povedala svojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da boš imela čim dalj časa mir pred njouser posted image

midve bove šle pa čez kakšno uro ven,ko ne bo več take vročine

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
16.6.2009 16:13:45   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Včeraj popoldan je Nejc še bolj zakuhal in se je vročina povzpela čez 39, tako da je bil čist bogi. Potem je še bruhal revček user posted image user posted image user posted image user posted image mah nočka je bila bolj kot ne neprespana, od pol petih smo pa že itak pokonci.user posted image Mah najbolj se bojim da ne bi še Žiga kej pokasiral, pa jutri imam še cepljenje z Žigom in sploh ne vem al je pametno da ga cepi user posted image joj cel kup vprašanj se mi mota po glavi user posted image

Se še javim.

user posted image user posted image user posted image user posted image Upam,da ste boljse?

Čestitke za mini RD še Teji, Ambrožu, Eviti in Petru.
Tanci in Rebeka upam ,da se to polivanje koncauser posted image
Majcy kdaj bos test delala?
Jaz sem danes dobila,tko da zacnem z cerazet tabletami...zdj pa lahko mozek probava...hahahah mal heca,ne sej se nisma pripravljena na drugega user posted image ,bova pocakala ,da mihailo shodi...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
16.6.2009 16:14:29   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

full se vesela za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej boljš da ga imajo pod nadzorom,tko vsaj veš ka je vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala ,jaz sem tudi vesela...vceraj sem cel dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
16.6.2009 16:17:40   
MIHAILO

Mislim ,da bomo kar nekaj casa imeli te kontrole...ker tam na pregledih sem ze videla puncko staro 7let in je morala pridit kontrolirat urin...samo ne bo pa tako pogosto kot je bilo zdaj...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
16.6.2009 16:18:45   
MIHAILO
Kje pa ima KATJUSA slike od krsta?v albumu jih jaz ne najdem...user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
16.6.2009 16:19:42   
MIHAILO

mihailo........kakšni so izvidi????
evo ta je za Mihaila:
user posted image

tale pikapopoka je pa sigurno pomagala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
16.6.2009 16:22:37   
MIHAILO
Zdaj se pa vsem puncam zahvaljujem za vase pikepoke in lepe misli....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
16.6.2009 16:25:43   
MIHAILO
Jaz sem pa vceraj pri Mihailo opazila bele pikece po ustnicah in na notranjem delu ustnic...sem zjutraj klicala p in je rekla naj z kamilico izpiram ,ce pa ne bo bolje cez 2 dni ,da naj pridem...a je katera ze imela izkusnje s tem?P je rekla,da so verjetno glivice...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
16.6.2009 16:26:10   
MIHAILO
zdj mam pa kr samogovoreuser posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
16.6.2009 16:28:22   
Čebel@

Majcy kdaj bos test delala?
na dopustu,če prej ne pride user posted image -na dopust grem pa v nedeljo

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
16.6.2009 16:43:37   
simonakr

Jaz sem pa vceraj pri Mihailo opazila bele pikece po ustnicah in na notranjem delu ustnic...sem zjutraj klicala p in je rekla naj z kamilico izpiram ,ce pa ne bo bolje cez 2 dni ,da naj pridem...a je katera ze imela izkusnje s tem?P je rekla,da so verjetno glivice...

poskusi z prevreto in blazno cukrano vodo - taka da je že nagravžna - in zloženčkom spucati. če je soor - glivice, bo šlo dol!user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
16.6.2009 16:45:35   
Čebel@
moja bejba se je glihkar zbudila in je full dobre volje

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
16.6.2009 16:49:26   
MIHAILO

moja bejba se je glihkar zbudila in je full dobre volje

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
v cem jo pa imas

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
16.6.2009 16:50:11   
Čebel@
v stolčku

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
16.6.2009 16:50:33   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

poskusi z prevreto in blazno cukrano vodo - taka da je že nagravžna - in zloženčkom spucati. če je soor - glivice, bo šlo dol!user posted image

a s plenico pucamuser posted image ker p mi je rekla naj s plenicouser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
16.6.2009 16:51:11   
MIHAILO

v stolčku

za hranjenje?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
16.6.2009 16:53:13   
Čebel@

v stolčku

za hranjenje?
kasneje bo tudi za hranjenje,ja.......ima 3 stopnje-od čist ležečega(malenkost bolj leži kot v lupinici)do čisto pokončnega

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
16.6.2009 16:56:53   
MIHAILO
ga poksazes...zdj dojim in tesko pisem...full je lep

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?