Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 15:40:34
|
|
|
|
Čebel@
|
salt......kako si?jaz jaz bi šla po test pa je tok vroče/soparno tunaj da sem rajši notri na hladnem......pa mislim da še nebi pokazalo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.6.2009 15:42:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 15:43:05
|
|
|
|
Čebel@
|
mihailo........kakšni so izvidi???? evo ta je za Mihaila:
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 15:44:03
|
|
|
|
MIHAILO
|
Izvidi so vredu MAJCHY za seznam 26.6. imamo kontrolo za inf...upam,da bo zadnjic tko pogosto,potem bo cez kako leto pomoje zarad preventive bojo urin kontroliral ...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 15:45:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Izvidi so vredu MAJCHY za seznam 26.6. imamo kontrolo za inf...upam,da bo zadnjic tko pogosto,potem bo cez kako leto pomoje zarad preventive bojo urin kontroliral ... full se vesela za vas sej boljš da ga imajo pod nadzorom,tko vsaj veš ka je vse ok
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 15:56:51
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Mihailo sem kr jokala, ko sem brala, ko se gre za otročke je men vedno tak hudo pa nej bodo to al poznani al tuji.... držim epsti, da bodo izvidi vredu Hvala Katjusa,tudi meni je vedno hudo ob taksnih situacijah...Hvala za pesti...izvidi so ok uzivajte na morju,full so luskane slikice...FlorjAN pa njegov pimpek VELIKI
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 16:04:09
|
|
|
|
SURF
|
Majchy-sem si že opomogla,spoštovanje gor,dol..ko pride stvar tako daleč,se odnos spremeni...jo imam na distanci,taščo namreč,slišala je kar nekaj krepkih in to od mene... malo je izgubljena sedaj...mi paše tako,kar naj še kokodajsa če upa Držim pesti,da bo plusek in pikica Lepo kužiko imaš,bi kar imela še kakšnega,pa se moj itak nebi strinjal.Upam,da pridejo v dobre roke.. Mihailo- suuuuuuuuper,da so izvidi ok.Hvala bogu. Grem pod tuš..in pičiva po plenice in ziher se bo še kej našlo .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 16:08:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Majchy-sem si že opomogla,spoštovanje gor,dol..ko pride stvar tako daleč,se odnos spremeni...jo imam na distanci,taščo namreč,slišala je kar nekaj krepkih in to od mene... malo je izgubljena sedaj...mi paše tako,kar naj še kokodajsa če upa Držim pesti,da bo plusek in pikica Lepo kužiko imaš,bi kar imela še kakšnega,pa se moj itak nebi strinjal.Upam,da pridejo v dobre roke.. super da si ji povedala svoje upam da boš imela čim dalj časa mir pred njo midve bove šle pa čez kakšno uro ven,ko ne bo več take vročine
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 16:13:45
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Včeraj popoldan je Nejc še bolj zakuhal in se je vročina povzpela čez 39, tako da je bil čist bogi. Potem je še bruhal revček mah nočka je bila bolj kot ne neprespana, od pol petih smo pa že itak pokonci. Mah najbolj se bojim da ne bi še Žiga kej pokasiral, pa jutri imam še cepljenje z Žigom in sploh ne vem al je pametno da ga cepi joj cel kup vprašanj se mi mota po glavi Se še javim. Upam,da ste boljse? Čestitke za mini RD še Teji, Ambrožu, Eviti in Petru. Tanci in Rebeka upam ,da se to polivanje konca Majcy kdaj bos test delala? Jaz sem danes dobila,tko da zacnem z cerazet tabletami...zdj pa lahko mozek probava...hahahah mal heca,ne sej se nisma pripravljena na drugega ,bova pocakala ,da mihailo shodi...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 16:14:29
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Izvidi so vredu MAJCHY za seznam 26.6. imamo kontrolo za inf...upam,da bo zadnjic tko pogosto,potem bo cez kako leto pomoje zarad preventive bojo urin kontroliral ... full se vesela za vas sej boljš da ga imajo pod nadzorom,tko vsaj veš ka je vse ok Hvala ,jaz sem tudi vesela...vceraj sem cel dan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 16:17:40
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Izvidi so vredu MAJCHY za seznam 26.6. imamo kontrolo za inf...upam,da bo zadnjic tko pogosto,potem bo cez kako leto pomoje zarad preventive bojo urin kontroliral ... full se vesela za vas sej boljš da ga imajo pod nadzorom,tko vsaj veš ka je vse ok Mislim ,da bomo kar nekaj casa imeli te kontrole...ker tam na pregledih sem ze videla puncko staro 7let in je morala pridit kontrolirat urin...samo ne bo pa tako pogosto kot je bilo zdaj...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 16:18:45
|
|
|
|
MIHAILO
|
Kje pa ima KATJUSA slike od krsta?v albumu jih jaz ne najdem...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 16:19:42
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mihailo........kakšni so izvidi???? evo ta je za Mihaila: tale pikapopoka je pa sigurno pomagala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 16:22:37
|
|
|
|
MIHAILO
|
Zdaj se pa vsem puncam zahvaljujem za vase pikepoke in lepe misli....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 16:25:43
|
|
|
|
MIHAILO
|
Jaz sem pa vceraj pri Mihailo opazila bele pikece po ustnicah in na notranjem delu ustnic...sem zjutraj klicala p in je rekla naj z kamilico izpiram ,ce pa ne bo bolje cez 2 dni ,da naj pridem...a je katera ze imela izkusnje s tem?P je rekla,da so verjetno glivice...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 16:26:10
|
|
|
|
MIHAILO
|
zdj mam pa kr samogovore
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 16:28:22
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Majcy kdaj bos test delala? na dopustu,če prej ne pride -na dopust grem pa v nedeljo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 16:43:37
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Jaz sem pa vceraj pri Mihailo opazila bele pikece po ustnicah in na notranjem delu ustnic...sem zjutraj klicala p in je rekla naj z kamilico izpiram ,ce pa ne bo bolje cez 2 dni ,da naj pridem...a je katera ze imela izkusnje s tem?P je rekla,da so verjetno glivice... poskusi z prevreto in blazno cukrano vodo - taka da je že nagravžna - in zloženčkom spucati. če je soor - glivice, bo šlo dol!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 16:45:35
|
|
|
|
Čebel@
|
moja bejba se je glihkar zbudila in je full dobre volje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 16:49:26
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 moja bejba se je glihkar zbudila in je full dobre volje v cem jo pa imas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 16:50:11
|
|
|
|
Čebel@
|
v stolčku
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 16:50:33
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Jaz sem pa vceraj pri Mihailo opazila bele pikece po ustnicah in na notranjem delu ustnic...sem zjutraj klicala p in je rekla naj z kamilico izpiram ,ce pa ne bo bolje cez 2 dni ,da naj pridem...a je katera ze imela izkusnje s tem?P je rekla,da so verjetno glivice... poskusi z prevreto in blazno cukrano vodo - taka da je že nagravžna - in zloženčkom spucati. če je soor - glivice, bo šlo dol! a s plenico pucam ker p mi je rekla naj s plenico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 16:51:11
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 v stolčku za hranjenje?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 16:53:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 v stolčku za hranjenje? kasneje bo tudi za hranjenje,ja.......ima 3 stopnje-od čist ležečega(malenkost bolj leži kot v lupinici)do čisto pokončnega
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 16:56:53
|
|
|
|
MIHAILO
|
ga poksazes...zdj dojim in tesko pisem...full je lep
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?